Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.02.2025., 14:16   #3541
Quote:
redorange kaže: Pogledaj post
Ne mračiti …. odi u ispovjedaonicu… inače ideš u ogenj
La Sagna is offline  
Old 09.02.2025., 14:24   #3542
Quote:
Zvakbedak kaže: Pogledaj post
Lelekice se ne mogu mjeriti s Latvijkama, pogotovo zato sto garantirano nece imati ni priblizno dobar nastup kao one.
Problem je što HRT ne može omogućiti dosta toga što izvođači žele. Laura je rekla da su za NPC odbili 2 plana nastupa jučer u Ususret Dori. Znam da je hrpa ideja odbijena i nekim drugima. Također, što mislite koliko imaju vremena za probe? Malo više od pola sata i to razdvojeno u dva navrata/dana.
Ivachuo is offline  
Old 09.02.2025., 14:26   #3543
Quote:
Ivachuo kaže: Pogledaj post
Također, što mislite koliko imaju vremena za probe? Malo više od pola sata i to razdvojeno u dva navrata/dana.
Koliko znam, ove godine imaju vise proba, kroz 5 dana?
MonsterzInMe is offline  
Old 09.02.2025., 14:30   #3544
Quote:
Problem je što HRT ne može omogućiti dosta toga što izvođači žele. Laura je rekla da su za NPC odbili 2 plana nastupa jučer u Ususret Dori. Znam da je hrpa ideja odbijena i nekim drugima. Također, što mislite koliko imaju vremena za probe? Malo više od pola sata i to razdvojeno u dva navrata/dana.
Ne cudim se!
Hrt zapeo u 20.stoljecu
ivanalu is offline  
Old 09.02.2025., 14:33   #3545
Quote:
MonsterzInMe kaže: Pogledaj post
Koliko znam, ove godine imaju vise proba, kroz 5 dana?
Imaju dvije za SF, nezz koliko još ako prođu u finale. Mislim, dobio sam od izvora i minutažu. Ne vjerujem da je kriva info.
Ivachuo is offline  
Old 09.02.2025., 14:34   #3546
Quote:
Problem je što HRT ne može omogućiti dosta toga što izvođači žele.
Uvijek se sjetim izjave od Mile Elegovic kako HRT ispunjava sve zelje izvodjaca, kakve god bile, a ona trazila barsku stolicu i stalak za mikrofon
Mar is offline  
Old 09.02.2025., 14:37   #3547
Quote:
Znaci Eurosong shema s probama, imas dvije probe prije generalne i to je to. Što bi još možda bilo i dovoljno da kao na eurosongu ranije testiraju nastupe bez izvođača čisto da se vidi kako rade grafike i svjetla, al za to mi nemamo ni para ni vremena. Ovo će biti još jedna od Dora kakve smo gledali do 2023. u onoj dvorani. Finale 2024. je bilo okej producirano, nismo se osramotili, ali na bilo što bolje od toga ne treba ni pomišljati
scandi is offline  
Old 09.02.2025., 14:41   #3548
Quote:
ivanalu kaže: Pogledaj post
Ne cudim se!
Hrt zapeo u 20.stoljecu
Problem je kod njih što su oni najsretniji ako je izvođač statičan i drži mikrofon ili traži barsku stolicu... Sve ostalo je previše posla i organizacije za njih. Najčešći odgovor je nemamo vremena za postaviti/ukloniti ili zamijeniti u toku nastupa... I to je to, case closed...
Ivachuo is offline  
Old 09.02.2025., 14:42   #3549
Quote:
Mar kaže: Pogledaj post
Uvijek se sjetim izjave od Mile Elegovic kako HRT ispunjava sve zelje izvodjaca, kakve god bile, a ona trazila barsku stolicu i stalak za mikrofon
Upravo to
Ivachuo is offline  
Old 09.02.2025., 14:45   #3550
Quote:
Upravo to
Joj ja se sjecam kako je ona mojoj materi bila najbolja te godine ahhaha
Sreca nije glasala
ivanalu is offline  
Old 09.02.2025., 14:50   #3551
Quote:
Zvakbedak kaže: Pogledaj post
Lelekice se ne mogu mjeriti s Latvijkama, pogotovo zato sto garantirano nece imati ni priblizno dobar nastup kao one.
Točno tako
Mia Fan is offline  
Old 09.02.2025., 14:52   #3552
Quote:
Joj ja se sjecam kako je ona mojoj materi bila najbolja te godine ahhaha
Sreca nije glasala
Ahahha srećom... Kod mene je bilo trominutno retoričko propitkivanje u stilu... tko je ovu pustio na Doru... zašto je netko mislio da je ovo dobra ideja... zna li ona na što se prijavila i koji cilj želi postići... i sl.

Uglavnom, horor ulaz, šok i nevjerica da je u programu.
Ivachuo is offline  
Old 09.02.2025., 14:53   #3553
Quote:
La Sagna kaže: Pogledaj post
Bošnjak je spreman, ali hrvatska publika će po običaju to sjebati i poslati u Basel Magazin ili Ogenj. Stavljam ruku u vatru (ogenj) da će tako biti.
Ove godine slabo pratim, jer nakon razočaranja prošle godine ne znam kak itko može biti preveseo za novi Eurosong, al ok svakom njegovo.
Mene kad netko sjeb, neću ponovno u to ko grlom u jagode.

Ta pjesma se nikome od mojih stranih frendova ne sviđa, mislila sam da sam ja problem, ali mi se čini da ipak nije tako, ta poison cake nema ali baš ništa pamtljivo, ni privlačno. Tj. da ne budem baš takva, ima par dobrih dijelova koje upropaste s psihodelijom i onda vraćanjem u Britney eru. Nit stila, nit odluke...
Panther1989 is offline  
Old 09.02.2025., 14:58   #3554
Quote:
Panther1989 kaže: Pogledaj post
Ove godine slabo pratim, jer nakon razočaranja prošle godine ne znam kak itko može biti preveseo za novi Eurosong, al ok svakom njegovo.
Mene kad netko sjeb, neću ponovno u to ko grlom u jagode.

Ta pjesma se nikome od mojih stranih frendova ne sviđa, mislila sam da sam ja problem, ali mi se čini da ipak nije tako, ta poison cake nema ali baš ništa pamtljivo, ni privlačno. Tj. da ne budem baš takva, ima par dobrih dijelova koje upropaste s psihodelijom i onda vraćanjem u Britney eru. Nit stila, nit odluke...
Pjesma ni meni nije najbolja (barem 2-3 su mi bolje), ali vjerujem da će Bošnjak imati najbolji nastup, a i kao osoba je vrlo prihvatljiv ESC zajednici. Pa gledano kao cjelina, vjerojatno je najbolje što možemo ponuditi.

Realno, Nemo nije imao najbolju pjesmu prošle godine...vjerojatno ni Top 5 pjesmu...a znamo kako je završilo.
La Sagna is offline  
Old 09.02.2025., 14:58   #3555
HRT ko HRT. Izvođač se ionako mora pobrinuti sam za sebe. Mislim da je to svuda tako. Pa i na Eurosongu. Činjenica je da naši izvođači vecinom nemaju para za bacanje na skupe nastupe. Takoder nece sad oni za Doru sebi naci neke ekstra dobre sponzore jer je to ipak samo Dora. Nijedan sponzor nece toliko uloziti. Uloze sponze u Eurosong vidjeli smo kao u Lazanju, ali za to moras dokazati da si dobar i ici na Esc.
Old 09.02.2025., 15:05   #3556
U principu, Hrt te prisili na stednju
ivanalu is offline  
Old 09.02.2025., 15:33   #3557
Kod nas je nekako previse tocaka, da bar mozemo isporuciti nesto poput Finske, skromnije pa da se moze vise posvetiti samom showu, al njihov koncept kod nas ne bi upalio nema sanse
S druge strane, meni se recimo Benidorm sa hrpom tih propova, kičerajem na bini ne dopada, vjerojatno razlog zasto im je dosta stekala produkcija
Ja cu biti sretna ako odrze razinu finala od lani, i da zvuk bude prilagođen svakome kako se spada (jedna od stavki koju jos nisu uboli otkad se Dora vratila 2019), vjerojatno ce grafike biti nesto bolje ako se da naslutiti prema videima recapova, thumbovima, logu i sl.

Btw hoce zvati neke izabrane predstavnike drugih zemalja kao lani, meni se to bas svidjelo kao zgodan dodatak
Zelimo Mirjanu ili Eriku
Supersonic1 is offline  
Old 09.02.2025., 15:34   #3558
Quote:
Supersonic1 kaže: Pogledaj post
Btw hoce zvati neke izabrane predstavnike drugih zemalja kao lani, meni se to bas svidjelo kao zgodan dodatak
Zelimo Mirjanu ili Eriku
Slovenac sigurno dolazi
Old 09.02.2025., 15:37   #3559
Erika u Opatiji hahahaha
ivanalu is offline  
Old 09.02.2025., 15:39   #3560
Quote:
Erika u Opatiji hahahaha

Tko zna tko ce ove godine. Ima više izbora nego prijašnjih godina. A možda nitko ne bude htio ili štedi HRT.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:39.