Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.03.2021., 09:18   #3601
nije mi kiko dostupan... bas javi dojmove za revolution!
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2021., 21:31   #3602
Ja i dalje u tom e.l.f. undereye ne vidim ništa spešl. Al' ono baš ništa! Ne slaže se baš s korektorima koje imam, a imam ih dosta. Najveće mi je razočarenje kombinacija s Revlon Candid korektorom koja je svima super, jedino ja (koja nisam suhokožac) završim smežurana i nakupljenog korektora.

I dalje bolji efekt postižem tiu expert blotting puderom. Lagano kistićem ili blenderom utapkam i mirna sam.

Sve čekam da godine odrade svoje ili dođe do problema sa nešto sušim područjem ispod očiju, ali evo i dalje nemam nikakvih problema.
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2021., 08:19   #3603
Trebam puder u prahu, koristila sam Lauru Mercier jako dugo, ali mi je već odavno postala loša. Sad bih uzela nešto drugo, razmišljala sam između Hourglass veil u prahu i ByTerry Hyaluronic hydra u prahu, pa možda i Chanel Universelle.

Koji biste mi vi preporučile, koža mi je normalna, prosija na T zoni, ali ništa strašno.

Uzela sam i CT Airbrush, čekam da mi dođe, ali volim imati i u prahu, ali sam se totalno pogubila koji bih...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daniiijela is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2021., 20:21   #3604
Bok.

Da li netko ima iskustva sa La Roche Posay Toleriane teint mineral kompaktnim puderom?

Inače volim LRP ali nisam probala dekorativu. Isto tako, ima samo dvije nijanse pa bi mi savjet svakako dobrodošao.

Imam 30+ godina i masnu kožu

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Galadriel is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2021., 20:45   #3605
Nije cisti mineralni puder.
Ima mineralnih ulja u sastavu.
Ima talka pa obrati pozornost ako ti smeta i to.
http://beautychatroombymarijana.blog...neral.html?m=1

Rade si kupi duplo skuplji Jane Iredale al.za kojeg znas da je super.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2021., 08:54   #3606
Quote:
calecaki kaže: Pogledaj post
Nije cisti mineralni puder.
Ima mineralnih ulja u sastavu.
Ima talka pa obrati pozornost ako ti smeta i to.
http://beautychatroombymarijana.blog...neral.html?m=1

Rade si kupi duplo skuplji Jane Iredale al.za kojeg znas da je super.
Bok, ma sminkam se jako malo i koza mi ne reagira na ništa, nije uopće zahtjevna

S obzirom koliko se šminkam meni je i LRP skup

Hvala na odgovoru
Galadriel is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2021., 20:37   #3607
Quote:
Galadriel kaže: Pogledaj post
Bok.

Da li netko ima iskustva sa La Roche Posay Toleriane teint mineral kompaktnim puderom?

Inače volim LRP ali nisam probala dekorativu. Isto tako, ima samo dvije nijanse pa bi mi savjet svakako dobrodošao.

Imam 30+ godina i masnu kožu

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Dobila ga na poklon i super mi je. Masna koža, 40 godina.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Bjesomarica is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2021., 09:12   #3608
Quote:
Bjesomarica kaže: Pogledaj post
Dobila ga na poklon i super mi je. Masna koža, 40 godina.

Super. Koju nijansu imaš i koji si podton?

Ja sam topli podton, trenutno sam dosta svijetla ali po ljeti potamnim pa razmišljam uzeti 13. Ne znam da li je jako tamni?
Galadriel is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2021., 12:53   #3609
Quote:
Daniiijela kaže: Pogledaj post
Trebam puder u prahu, koristila sam Lauru Mercier jako dugo, ali mi je već odavno postala loša. Sad bih uzela nešto drugo, razmišljala sam između Hourglass veil u prahu i ByTerry Hyaluronic hydra u prahu, pa možda i Chanel Universelle.

Koji biste mi vi preporučile, koža mi je normalna, prosija na T zoni, ali ništa strašno.

Uzela sam i CT Airbrush, čekam da mi dođe, ali volim imati i u prahu, ali sam se totalno pogubila koji bih...

Meni je chanel bio katastrofa.
A By Terry uz Givenchy prisme libre HG u prahu. Imam By terry i u boji i bijeli, oba su odlicna. Neces fulati ako uzmes.
Normalna koza, ka suhoj zimi, ljeti kao i svi drugi
Godina 45.

(Hourglass veil u prahu nisam probala, ali mi je onaj mali veil odlican. Samo jako puno para za malo mililitara pa nisam ponovila kupnju).
Old 15.03.2021., 13:21   #3610
Potpis za By Terry imala sam Chanel i BT mi je bolji.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2021., 14:31   #3611
Imam by terry za prodaju

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2021., 23:17   #3612
Ima li tko iskustva sa translucent lancome long time no shine? Sad se dvoumim izmedju njega i CT AirBrush
Hanushka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 08:23   #3613
Quote:
XenaRatnica kaže: Pogledaj post
Imam by terry za prodaju

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
inbox
žirek is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2021., 07:23   #3614
Quote:
Galadriel kaže: Pogledaj post
Super. Koju nijansu imaš i koji si podton?

Ja sam topli podton, trenutno sam dosta svijetla ali po ljeti potamnim pa razmišljam uzeti 13. Ne znam da li je jako tamni?
Sorry, kasnim. Light beige, neutralna sam i svjetla. Obicno koristim najsvjetlije ili druge najsvjetlije nijanse pudera. S tim da ovaj ne ostavlja neku boju tako da ne mora nijansa biti skroz pogođena. Ali lijepo drzi mascenje pod kontrolom.

Bjesomarica is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2021., 23:47   #3615
Pošto tema mineralnog make up nije aktivna da pitam ovdje kakav vam je Jane Iredale purre pressed puder u kamenu? Sjećam se da sam davno probala od frendice. i lice mi se jako mastilo. Jedino me to odbija od kupnje ovog pudera. Gledala sam rewiewse pa se neke žene žale da se jako sjaje i da su im pore ogromne od ovog pudera, a nekima je savršen
milaa54 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2021., 12:30   #3616
Pri samom kraju sam s e.l.f. undereye puderom za setiranje. Što da sad kupim umjesto njega? Imam suho okoloočno i ono što mi je najbitnije je da me ne isušuje, a da setira...
Planirala sam Kiko transparentni probati, ali neda mi se plaćati poštarinu samo za njega, a nisam ni u Zg-u pa da odem do Arene.

Dakle, hitne preporuke za nešto što mogu uzeti kod nas ili naručiti s Asosa, Culta...da koliko toliko brzo stigne. Trenutno gledam Beccu undereye setting powder
Lorren is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2021., 13:35   #3617
Quote:
Lorren kaže: Pogledaj post
Pri samom kraju sam s e.l.f. undereye puderom za setiranje. Što da sad kupim umjesto njega? Imam suho okoloočno i ono što mi je najbitnije je da me ne isušuje, a da setira...
Planirala sam Kiko transparentni probati, ali neda mi se plaćati poštarinu samo za njega, a nisam ni u Zg-u pa da odem do Arene.

Dakle, hitne preporuke za nešto što mogu uzeti kod nas ili naručiti s Asosa, Culta...da koliko toliko brzo stigne. Trenutno gledam Beccu undereye setting powder
Nemoj kiko, dosta je suh. Meni je ovaj dobar i ne isusuje https://images.app.goo.gl/6kGyS2SUivXG9a4X6
Old 18.07.2021., 14:28   #3618
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
Nemoj kiko, dosta je suh. Meni je ovaj dobar i ne isusuje https://images.app.goo.gl/6kGyS2SUivXG9a4X6
Ajme pa da, to sam si rekla da ću probati još unazad koju godinu kad si ga hvalila. Hvala na podsjetniku. Znači on može i na okoloočno? Pretpostavljam da ga ima samo u Mullera?
Lorren is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2021., 20:54   #3619
Quote:
Ajme pa da, to sam si rekla da ću probati još unazad koju godinu kad si ga hvalila. Hvala na podsjetniku. Znači on može i na okoloočno? Pretpostavljam da ga ima samo u Mullera?
Moze. Fino je mljeven. Bilo ga je i u Bipi, sad nisam pod zadnje isla za tim, pogledaj malo.
Old 19.07.2021., 09:29   #3620
Quote:

Ja imam onaj Becca hydro nešto i odličan je. Jedini koji mi je bolji od tog povučenog ELF. Ne znam samo proizvodi li se više jer je Becca propala pa možda negdje zaostatke nadješ.

Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:52.