|
|
03.03.2021., 09:18
|
|
tutto bene
Registracija: Jul 2007.
|
nije mi kiko dostupan... bas javi dojmove za revolution! 
|
|
|
10.03.2021., 21:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Ja i dalje u tom e.l.f. undereye ne vidim ništa spešl. Al' ono baš ništa!  Ne slaže se baš s korektorima koje imam, a imam ih dosta. Najveće mi je razočarenje kombinacija s Revlon Candid korektorom koja je svima super, jedino ja (koja nisam suhokožac) završim smežurana i nakupljenog korektora.
I dalje bolji efekt postižem tiu expert blotting puderom. Lagano kistićem ili blenderom utapkam i mirna sam.
Sve čekam da godine odrade svoje ili dođe do problema sa nešto sušim područjem ispod očiju, ali evo i dalje nemam nikakvih problema.
|
|
|
12.03.2021., 08:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Trebam puder u prahu, koristila sam Lauru Mercier jako dugo, ali mi je već odavno postala loša. Sad bih uzela nešto drugo, razmišljala sam između Hourglass veil u prahu i ByTerry Hyaluronic hydra u prahu, pa možda i Chanel Universelle.
Koji biste mi vi preporučile, koža mi je normalna, prosija na T zoni, ali ništa strašno.
Uzela sam i CT Airbrush, čekam da mi dođe, ali volim imati i u prahu, ali sam se totalno pogubila koji bih...
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
12.03.2021., 20:21
|
|
...dreamer...
Registracija: Feb 2005.
|
Bok.
Da li netko ima iskustva sa La Roche Posay Toleriane teint mineral kompaktnim puderom?
Inače volim LRP ali nisam probala dekorativu. Isto tako, ima samo dvije nijanse pa bi mi savjet svakako dobrodošao.
Imam 30+ godina i masnu kožu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
|
|
|
12.03.2021., 20:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Nije cisti mineralni puder.
Ima mineralnih ulja u sastavu.
Ima talka pa obrati pozornost ako ti smeta i to.
http://beautychatroombymarijana.blog...neral.html?m=1
Rade si kupi duplo skuplji Jane Iredale al.za kojeg znas da je super.
|
|
|
13.03.2021., 08:54
|
|
...dreamer...
|
Quote:
calecaki kaže:
|
Bok, ma sminkam se jako malo i koza mi ne reagira na ništa, nije uopće zahtjevna
S obzirom koliko se šminkam meni je i LRP skup
Hvala na odgovoru 
|
|
|
13.03.2021., 20:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Galadriel kaže:
Bok.
Da li netko ima iskustva sa La Roche Posay Toleriane teint mineral kompaktnim puderom?
Inače volim LRP ali nisam probala dekorativu. Isto tako, ima samo dvije nijanse pa bi mi savjet svakako dobrodošao.
Imam 30+ godina i masnu kožu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
|
Dobila ga na poklon i super mi je. Masna koža, 40 godina.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
|
|
|
14.03.2021., 09:12
|
|
...dreamer...
|
Quote:
Bjesomarica kaže:
Dobila ga na poklon i super mi je. Masna koža, 40 godina.
|
Super. Koju nijansu imaš i koji si podton?
Ja sam topli podton, trenutno sam dosta svijetla ali po ljeti potamnim pa razmišljam uzeti 13. Ne znam da li je jako tamni?
|
|
|
15.03.2021., 12:53
|
|
crnka s iskustvom
Registracija: Oct 2004.
|
Quote:
Daniiijela kaže:
Trebam puder u prahu, koristila sam Lauru Mercier jako dugo, ali mi je već odavno postala loša. Sad bih uzela nešto drugo, razmišljala sam između Hourglass veil u prahu i ByTerry Hyaluronic hydra u prahu, pa možda i Chanel Universelle.
Koji biste mi vi preporučile, koža mi je normalna, prosija na T zoni, ali ništa strašno.
Uzela sam i CT Airbrush, čekam da mi dođe, ali volim imati i u prahu, ali sam se totalno pogubila koji bih...
|
Meni je chanel bio katastrofa.
A By Terry uz Givenchy prisme libre HG u prahu. Imam By terry i u boji i bijeli, oba su odlicna. Neces fulati ako uzmes.
Normalna koza, ka suhoj zimi, ljeti kao i svi drugi 
Godina 45.
(Hourglass veil u prahu nisam probala, ali mi je onaj mali veil odlican. Samo jako puno para za malo mililitara pa nisam ponovila kupnju).
|
15.03.2021., 13:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Potpis za By Terry imala sam Chanel i BT mi je bolji.
|
|
|
15.03.2021., 14:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Imam by terry za prodaju
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
|
|
|
16.03.2021., 23:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2015.
|
Ima li tko iskustva sa translucent lancome long time no shine? Sad se dvoumim izmedju njega i CT AirBrush
|
|
|
17.03.2021., 08:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
XenaRatnica kaže:
Imam by terry za prodaju
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
|
inbox
|
|
|
19.03.2021., 07:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Galadriel kaže:
Super. Koju nijansu imaš i koji si podton?
Ja sam topli podton, trenutno sam dosta svijetla ali po ljeti potamnim pa razmišljam uzeti 13. Ne znam da li je jako tamni?
|
Sorry, kasnim. Light beige, neutralna sam i svjetla. Obicno koristim najsvjetlije ili druge najsvjetlije nijanse pudera. S tim da ovaj ne ostavlja neku boju tako da ne mora nijansa biti skroz pogođena. Ali lijepo drzi mascenje pod kontrolom.
|
|
|
31.03.2021., 23:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Pošto tema mineralnog make up nije aktivna da pitam ovdje kakav vam je Jane Iredale purre pressed puder u kamenu? Sjećam se da sam davno probala od frendice. i lice mi se jako mastilo. Jedino me to odbija od kupnje ovog pudera. Gledala sam rewiewse pa se neke žene žale da se jako sjaje i da su im pore ogromne od ovog pudera, a nekima je savršen
|
|
|
18.07.2021., 12:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Pri samom kraju sam s e.l.f. undereye puderom za setiranje. Što da sad kupim umjesto njega? Imam suho okoloočno i ono što mi je najbitnije je da me ne isušuje, a da setira...
Planirala sam Kiko transparentni probati, ali neda mi se plaćati poštarinu samo za njega, a nisam ni u Zg-u pa da odem do Arene.
Dakle, hitne preporuke za nešto što mogu uzeti kod nas ili naručiti s Asosa, Culta...da koliko toliko brzo stigne.  Trenutno gledam Beccu undereye setting powder 
|
|
|
18.07.2021., 13:35
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Lorren kaže:
Pri samom kraju sam s e.l.f. undereye puderom za setiranje. Što da sad kupim umjesto njega? Imam suho okoloočno i ono što mi je najbitnije je da me ne isušuje, a da setira...
Planirala sam Kiko transparentni probati, ali neda mi se plaćati poštarinu samo za njega, a nisam ni u Zg-u pa da odem do Arene.
Dakle, hitne preporuke za nešto što mogu uzeti kod nas ili naručiti s Asosa, Culta...da koliko toliko brzo stigne.  Trenutno gledam Beccu undereye setting powder 
|
Nemoj kiko, dosta je suh. Meni je ovaj dobar i ne isusuje https://images.app.goo.gl/6kGyS2SUivXG9a4X6
|
18.07.2021., 14:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
Hell Blonde kaže:
|
Ajme pa da, to sam si rekla da ću probati još unazad koju godinu kad si ga hvalila. Hvala na podsjetniku.  Znači on može i na okoloočno? Pretpostavljam da ga ima samo u Mullera?
|
|
|
18.07.2021., 20:54
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Lorren kaže:
Ajme pa da, to sam si rekla da ću probati još unazad koju godinu kad si ga hvalila. Hvala na podsjetniku.  Znači on može i na okoloočno? Pretpostavljam da ga ima samo u Mullera?
|
Moze. Fino je mljeven. Bilo ga je i u Bipi, sad nisam pod zadnje isla za tim, pogledaj malo.
|
19.07.2021., 09:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Lorren kaže:
|
Ja imam onaj Becca hydro nešto i odličan je. Jedini koji mi je bolji od tog povučenog ELF. Ne znam samo proizvodi li se više jer je Becca propala pa možda negdje zaostatke nadješ.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:52.
|
|
|
|