Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Biciklizam

Biciklizam Na dva kotača uokolo

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.05.2016., 14:53   #3601
Ma nije se ni vozikao, ni uredjivao, vise manje stoji, pa se svakih par godina proveze par puta. No, bez obzira na to, sasvim si u pravu. Kao sto rekoh razmislit cu i o toj opciji, iako me stvarno muci tezina, ucvrscivanje i samo vezivanje na lose stalke za bicikl i sl. neprakticna mjesta.
Ne zbog brzine voznje, vec je tesko nositi bicikl (ne samo meni nego i drugoj osobi koja ce ga valjda voziti), a kako je mali nema bas nekih opcija za ucvrscivanje, mozda na gepek nekako sa cickom.
Sto se tice citanja teme, procitala sam dovoljno i vidjela snimke (pa i ovu zadnju), znam da se sajla lako precvika, mene je samo zanimalo postoje li bolje i losije sajle, one s boljom bravom/kljucem...ako se vec bira sajla koje spadaju u bolje, koje u losije ili je sve to jednako ....bez obzira kosta li 50 ili 150kn?
Edit:
A ovo?
Za bicikl vrijedan manje od 1000kn.
Znam da nema do U-locka, to smo konstatirali, samo pitam za misljenje o toj vrsti zakljucavanja, uz neku obicnu sajlu.
(bar se ne moze samo tako odgurati, ako se sajla prereze/otkljuca)
A moze i preporuka, ako imate, za sto laksi i sto jeftiniji u-lock, a da ipak valja za bicikl koji ne valja.
Ovaj OnGuard Neon U-Lock iz ovog posta bi bio best buy?

Zadnje uređivanje kajpa : 02.05.2016. at 16:05.
kajpa is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2016., 16:42   #3602
Quote:
kajperinja kaže: Pogledaj post
Ma nije se ni vozikao, ni uredjivao, vise manje stoji, pa se svakih par godina proveze par puta. No, bez obzira na to, sasvim si u pravu. Kao sto rekoh razmislit cu i o toj opciji, iako me stvarno muci tezina, ucvrscivanje i samo vezivanje na lose stalke za bicikl i sl. neprakticna mjesta.
Ne zbog brzine voznje, vec je tesko nositi bicikl (ne samo meni nego i drugoj osobi koja ce ga valjda voziti), a kako je mali nema bas nekih opcija za ucvrscivanje, mozda na gepek nekako sa cickom.
Sto se tice citanja teme, procitala sam dovoljno i vidjela snimke (pa i ovu zadnju), znam da se sajla lako precvika, mene je samo zanimalo postoje li bolje i losije sajle, one s boljom bravom/kljucem...ako se vec bira sajla koje spadaju u bolje, koje u losije ili je sve to jednako ....bez obzira kosta li 50 ili 150kn?
Edit:
A ovo?
Za bicikl vrijedan manje od 1000kn.

Znam da nema do U-locka, to smo konstatirali, samo pitam za misljenje o toj vrsti zakljucavanja, uz neku obicnu sajlu.
(bar se ne moze samo tako odgurati, ako se sajla prereze/otkljuca)
A moze i preporuka, ako imate, za sto laksi i sto jeftiniji u-lock, a da ipak valja za bicikl koji ne valja.
Ovaj OnGuard Neon U-Lock iz ovog posta bi bio best buy?
Kaj se tiče te ukrasne M-WAVE ogrlice za mačke, na to zaboravi ko da ne postoji i onda neče bit problema.

Ako hočeš dobar U-lock male mase, da izaberi jedan U-Lock iz OnGuard Neon serije.

U slučaju da ciljaš na najeftiniji U-Lock, eto ovaj lagani Decathlon Mini U-lock U 500 za 80kn i to je to.

http://www.decathlon.hr/lokot-za-bic...d_8342034.html
tirox is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2016., 16:51   #3603
Ok, hvala.
Old 03.05.2016., 20:37   #3604
Quote:
tirox kaže: Pogledaj post
Ako ide listat cijelu temu, dobit če lakši moždani udar to sigurno.Ovo je ipak okvirno Chat tema, i zato se stalno postavljaju ista pitanja šta i kako, jer su informacije razbacane kao prašina na sve strane.Dosta je da pregleda zadnjih 10-20 stranica u temi. Ja ovak i onak nonstop ponavljam isto, ili tovarim iste linkove na neke ranije navedene koriste informacije u ovoj temi.

Izgleda da moj potpis video nije dosta za uvjeravanje.To je okvirno idealan primjer, dakle debela oklopna sajla+kamere+zaštitar i eto ode bajs nema ga više.

Taj video je amaterski pristup, i realno uopče nije dovoljno uvjerljiv jer je to sve sporo i kilavo te šepavo.Ovaj dolnji Nizozemski video je profi-lopina u akciji, tako to ide štoperica pa ti vidi kolko ti je sigurna razna loša zaštita.Suma sumarum sajle su magla, kao i loši/premekani lanci a ista priča je na primjeru dva vrlo loša/premekana U-Lock-a smeče kvalitete.

https://www.youtube.com/watch?v=KhTJ8gmXOE4
zato uzmes stoku od 2 kile ko ja (ulock ) i onda si kolko tolko siguran
Fl@Tron is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2016., 19:25   #3605
Jel valja šta ovaj u lock? Ima li ga netko?

http://www.rog-joma.com/oprema_detalj.php?i=6850
Thoroughbred is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2016., 20:28   #3606
Imam ga ja. Valja, dobar je, čvrst, ali i težak. Onaj nosač što dođe s njim je preslab da se na njemu drži u-lock, ali, ja ga nosim u ruksaku. Dobiješ 5 ključeva, jedan ima ledicu, ostali su obični.
Old 06.05.2016., 23:34   #3607
Imam ga i ja. Dobar.
Astral07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2016., 00:45   #3608
Quote:
Thoroughbred kaže: Pogledaj post
Jel valja šta ovaj u lock? Ima li ga netko?

http://www.rog-joma.com/oprema_detalj.php?i=6850
Magnum 3001 je konstrukcijski ista priča kao i OnGuard Pitbull, a razlika je samo u vanjskom kučištu i Magnum ima disk bravu.Sve isto ide i za Zefal K-TRAZ U14, osim veličine opet identične tehnikalije, a njegova brava je identična OnGuard Pitbull modelu.

http://1drv.ms/1QHSSEc

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=3416

Quote:
SnickersOs kaže: Pogledaj post
Imam ga ja. Valja, dobar je, čvrst, ali i težak. Onaj nosač što dođe s njim je preslab da se na njemu drži u-lock, ali, ja ga nosim u ruksaku. Dobiješ 5 ključeva, jedan ima ledicu, ostali su obični.
To nije posebno težak U-lock, ili točnije ima masu od 1360g a to spada u prosječnu U-Lock masu dakle oko 1500g.

Njegov nosač nije idealan, dakle onako malo je ne baš robusne konstrukcije kaj drugo.Čičak traka(kao ovaj model na dolnjem videu)vrlo brzo i elegantno rješi problem, i to bez obzira na položaj nosača na nekom biciklu.U praksi imamo jedan drugi ili malo glup, ali ipak nažalost tipičan hrvatski problem.Praktički niti jedan hrvatski biciklistički dučan nema u ponudi klasične čičak trake raznih dužina.Bauhaus ima više modela odličnih i vrlo robusnih čičak traka, ali to je Bauhaus a ne neki biciklistički dučan.Kolko sam ja primjetil u njihovoj ponudi, čak niti Decathlon na biciklističkom odjelu nema obične čičak trake.Na drugim odjelima Decathlon ima čičak traka, ali to su modeli specijalzirane namjene i ne baš ugodne cijene.Dakle suma sumarum čičak trake nula bodova, a zna se da na biciklu čičak traka uvijek može dobro doč.Eto kolko hrvatski bajs-trgovci misle na svoje kupce, bitno da se bicikl prodaju a kaj se tiče korisnih dodataka/opreme dalje ko vas šljivi.

https://www.youtube.com/watch?v=g0PzMhZPNvU

Zadnje uređivanje tirox : 07.05.2016. at 01:03.
tirox is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2016., 19:34   #3609
Magnum 3001 razočarenje...

Eto... bas se postavilo pitanje o tom u-lock-u...

Mozda nisam imao srece s doticnim primjerkom, no u-lock, u ove tri godine sto sam ga imao, je, po mojoj procjeni bio zakljucavan i otkljucavan cca. 700-njak puta...

Trebao je i vise, no zadnjih, skoro, godinu dana imam Decathlonov 720 model koji mi je na nosacu bio iznad njega pa sam, za potrebe ducana,... kratkih odvajanja od bicikle vezao biciklu s njim...

Jucer, sam ga upotrijebio za vezanje prednjeg kotaca za ramu jer sam planirao dulje vremena biti odsutan u centru grada i brava se otljucala, zakljucala i .... jednostavno raspala.

Da nisam odmah htio prebaciti bike jer sam pomalo smetao ostalim sudionicima u prometu, pomislio bih da mi je netko nesto ubacio u cilindar pa da stoga ne mogu gurnuti kljuc do kraja, no kako sam odmah, minutu nakon zakljucavanja, to htio napraviti, potpuno mi je nejasno što se moglo dogoditi. Prije nego sto se 'raspala' nije bilo nikakve naznaka da bi se to moglo dogoditi, nikakvih zapinjanja, dovraga, po ključu se vidi da je praktično nov u-lock (po upotrebi).

Ne samo da nisam mogao gurnuti kljuc do kraja nego se brava okretala nakon visekratnih pokusaja i kad je kljuc bio gurnut do pola, pa poslije hrpe intervencije sa silikonskim i wd sprejevima (jer sam svakako htio izbjeci intervenciju s brusilicom) i kad je napokon cijeli usao u cilindar...

Moram napomenuti da je dulja dulja neupotreba sigurno utjecala na sve sto se dogodilo, no, u ove tri godine je i nekoliko puta bila čišćena i podmazivana, a plastični poklopac uvijek bio preko otvora brave...

Uslijedilo je rezanje obje strane šipke (zaključavanje obje strane uspješno onemogućava oslobadjanje bicikle rezanjem samo jedne) električnom brusilicom i to je pokazalo da je materijal sasvim ok (cvrst i zeznut), ali ide...

Eto, samo da se zna... ostala mi je još sajla od kompleta, ali sam prilicno razocaran s tim u-lockom i cijelo vrijeme razmisljam da sam imao srece sto mi se to dogodilo u mom gradu, gdje sam mogao javiti kome i dobiti pomoc... uzas da mi se to dogodilo u nekoj pripizdini, a da sam vezao biciklu za svaki slučaj... :O

Bilo bi bolje da su materijali brave malo kvalitetniji, a da daju sa u-lock-om samo 2 ključa, a ne 5...
Old 10.05.2016., 01:26   #3610
dsg dobio onguard lockove..nemaju jos na webu
nvn is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2016., 11:54   #3611
@izbojan, hvala na iskustvu. Ja svojeg imam preko 4god i dosad nije bilo problema osim sto je brava pocela zapinjat. Rekli su na forumu "ne WD", ali ja ipak jesam stavio i nisam pozalio. Proslo je vise od 2mj i brava se i dalje sa velikom lakocom otvara/zatvara. Nakon ovog tvojeg iskustva, koristit cu ga samo doma za zakljucavanje, a za negdje vani imam Decathlonov 740.
Astral07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2016., 13:39   #3612
Nema problema, kažem... Možda sam samo bio lose sreće... Ja wd koristim jedanput jer dobro skida eventualnu koroziju, a nakon nešto vremena kapnem masinskog ulja ili silikonskog (imam u zadnje vrijeme ono iz lidla u spreju)... Ponavljam sve OK otključavanje, sve OK zaključavanje, minut poslije raspad sistema... Totalno zbunjujuće i iznenadjujuce...
Old 10.05.2016., 16:59   #3613
Quote:
izbojan kaže: Pogledaj post
Eto... bas se postavilo pitanje o tom u-lock-u...

Mozda nisam imao srece s doticnim primjerkom, no u-lock, u ove tri godine sto sam ga imao, je, po mojoj procjeni bio zakljucavan i otkljucavan cca. 700-njak puta...

Trebao je i vise, no zadnjih, skoro, godinu dana imam Decathlonov 720 model koji mi je na nosacu bio iznad njega pa sam, za potrebe ducana,... kratkih odvajanja od bicikle vezao biciklu s njim...

Jucer, sam ga upotrijebio za vezanje prednjeg kotaca za ramu jer sam planirao dulje vremena biti odsutan u centru grada i brava se otljucala, zakljucala i .... jednostavno raspala.

Da nisam odmah htio prebaciti bike jer sam pomalo smetao ostalim sudionicima u prometu, pomislio bih da mi je netko nesto ubacio u cilindar pa da stoga ne mogu gurnuti kljuc do kraja, no kako sam odmah, minutu nakon zakljucavanja, to htio napraviti, potpuno mi je nejasno što se moglo dogoditi. Prije nego sto se 'raspala' nije bilo nikakve naznaka da bi se to moglo dogoditi, nikakvih zapinjanja, dovraga, po ključu se vidi da je praktično nov u-lock (po upotrebi).

Ne samo da nisam mogao gurnuti kljuc do kraja nego se brava okretala nakon visekratnih pokusaja i kad je kljuc bio gurnut do pola, pa poslije hrpe intervencije sa silikonskim i wd sprejevima (jer sam svakako htio izbjeci intervenciju s brusilicom) i kad je napokon cijeli usao u cilindar...

Moram napomenuti da je dulja dulja neupotreba sigurno utjecala na sve sto se dogodilo, no, u ove tri godine je i nekoliko puta bila čišćena i podmazivana, a plastični poklopac uvijek bio preko otvora brave...

Uslijedilo je rezanje obje strane šipke (zaključavanje obje strane uspješno onemogućava oslobadjanje bicikle rezanjem samo jedne) električnom brusilicom i to je pokazalo da je materijal sasvim ok (cvrst i zeznut), ali ide...

Eto, samo da se zna... ostala mi je još sajla od kompleta, ali sam prilicno razocaran s tim u-lockom i cijelo vrijeme razmisljam da sam imao srece sto mi se to dogodilo u mom gradu, gdje sam mogao javiti kome i dobiti pomoc... uzas da mi se to dogodilo u nekoj pripizdini, a da sam vezao biciklu za svaki slučaj... :O

Bilo bi bolje da su materijali brave malo kvalitetniji, a da daju sa u-lock-om samo 2 ključa, a ne 5...
Kaj se tu može ništa, jer takvih primjera imaš kod svih U-Lock proizvođača, i to zato jer večina U-Lock firmi koristi okvirno jeftine brave.Abus Plus ili X-Plus disk brave su kvalitetnije, to je njihov proizvod ali njih koriste samo skuplji Abus U-Lock modeli.Bez obzira na to i na njima zna se dogodit da nekaj zašteka. Ali to je tak sa disk bravama, one imaju svoje prednosti ali i određene mane s obzirom na konstrukciju od više diskova.

Najkvalitetniju disk bravu nikad nečeš vidit na niti jednom U-Lock modelu.To je ovo dole Abloy Protec2 sistem, takva disk brava košta znatno više od 100 eura.

https://www.youtube.com/watch?v=BkyEUbUt87k

Sve disk brave nisu identične, Magnum 3001 koristi disk bravu čiji ključ moš okrenut tek kad je on ušao do kraja u bravu.Tako to radi kad je brava ispravna, i to je za korisnika osjetno bolji i jednostavniji sistem disk brave.

Kryptonite U-Lock modeli imaju malo drukčije disk brave, na kojima ključ ipak moš okrenut iako sam ključ nije do kraj gurnut u kučište brave.Takav sistem je lošiji za rukovanje, pa kad neko neiskusan zavrti diskove a ključ nije do kraja u bravi eto ti problema.Uz Kryptonite U-Lock obično ide mala ceduljica, na kojoj piše gurnite ključ do kraj u bravu pa tek onda otključajte.Identičan sistem disk brave ima i Abus U-Mini 40, ali uz njega ne dobiš ceduljicu sa upozorenjem.Sve isto ide i za MasterLock U-lock proizvode, oni imaju disk bravu koja radi na isti način.Kratko i jasno ako znaš kako rade disk brave, takav problem ključ u disk bravi ali ne dok kraj i još okrenut, uz malo strpljenja to se prilično lako rješi ili poravnaju diskovi kaj drugo.

Svi današnji OnGuard ili Magnum U-Lock modeli, oni več nekoliko godina ne koriste disk brave.OnGuard/Magnum ekipa je tako odlučila, vjerojatno na osnovi povratnih informacija oko problema sa jeftinim diska bravama.Tako je to na novim serijama navedenih proizvoda, pa sad koriste sasvim drukčije brave. U takve brave ide specifično izrezani ključ, večini od ranije dobro poznat dakle ova dolnja fotka, ili na dolnjem linku onaj plavi Giant ključ. U takvu bravu ključ moraš gurnut do kraja, inače nema nikakve šanse da otključaš U-Lock.Bez obzira na drukčiji sistem brave, i tu se povremeno događa da neka brava zašteka. Ali to realno nije nikakav ozbiljan problem, ipak je tu u pitanju jako puno komada proizvoda ili korištenih brava.

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=3416

Ne treba se opterečivat oko U-Lock brava, pa kud bi ja došel kad bi stalno razmišljal oče li ili neče zaštekat U-Lock brava.Ako i zašteka kaj sad pa nije niko umro dakle ništa strašno. Ako bravu ipak ne moš otvorit jer je krepala ili se zaštekala, ako moš do električne brusilice da to je najeftinije rješenje.Ako ne možeš nabavit brusilicu onda zovi bravara, hitna intervencija(ako treba i brusilicom)košta 150-200kn i eto rješen problem.

http://profesionalnikljucari.hr/hitne-intrvencije/

Quote:
Astral07 kaže: Pogledaj post
@izbojan, hvala na iskustvu. Ja svojeg imam preko 4god i dosad nije bilo problema osim sto je brava pocela zapinjat. Rekli su na forumu "ne WD", ali ja ipak jesam stavio i nisam pozalio. Proslo je vise od 2mj i brava se i dalje sa velikom lakocom otvara/zatvara. Nakon ovog tvojeg iskustva, koristit cu ga samo doma za zakljucavanje, a za negdje vani imam Decathlonov 740.
WD-40 možeš primjenit ali samo kad brava ozbiljno zašteka, Sve ostalo je na dolnjem linku, ili ukratko za redovito podmazivanje samo Silikonsko ili Teflonsko ulje/mazivo ili sprej to je najbolja opcija.Ako U-Lock brava radi okvirno ok, zaboravi na WD-40 jer on uopče nije namjenjen za redovito podmazivanje brava.Bilo bi ok da to znaju i neki U-Lock proizvođači, ali eto i oni za redovito podmazivanje preporučuju taj smotani WD-40.

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=3552

Bez obzira o kojem se U-Lock-u radi, bravu/poluge za zaključavanje treba povremeno malo podmazat, recimo barem jednom u šest mjeseci.Ako se biciklira po kiši pa U-Lock pokisne, onda se brava podmaže jednom mjesečno.Uz svaki OnGuard U-lock ide "crvena ceduljica", na kojoj preporučaju redovito podmazivanje U-Lock-a.Ista priča je i za Giant U-lock modele, ipak su to samo rebrandirani OnGuard proizvodi.Večina ljudi vjerojatno niti ne čita crvenu ceduljicu kaj drugo.Realnost je da puno biciklista ne podmaziva niti lanac na biciklu, pa zakaj bi onda podmazivali U-Lock bravu ništa od toga ko ga šljivi.

Dakle nekome je zakazala brava na U-Lock-u, i odma brže bolje takav identičan U-Lock radi preventive ostaje doma?Realno to ti nema nikakvog smisla, jer ima neusporedivo više šanse da te udari auto dok bicikliraš, nego da U-Lock brava zakaže na bilo koji način.

Zadnje uređivanje tirox : 10.05.2016. at 17:14.
tirox is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2016., 21:07   #3614
Gle, ocito da znas sve i nema potrebe za diskusijom. Ja sam noob sto se toga tice, ali eto jedva sam taj Magnum otkljucavo, nekad i po 2-3min pokusavanja i bilo mi je toga dosta, a pri ruci sam imo wd40 i od onda radi ko urica. Kolko ce dugo ne znam, al u mojem slucaju, zasad, odlicno rjesenje. Buduci da imam dva ulocka, nije mi problem jednog ostavit doma, jer se ionako doma zakljucavam sa dva komada (stepeniste zgrade, jbg, zasad nemam drugu opciju).
Astral07 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2016., 00:08   #3615
Quote:
Astral07 kaže: Pogledaj post
Gle, ocito da znas sve i nema potrebe za diskusijom. Ja sam noob sto se toga tice, ali eto jedva sam taj Magnum otkljucavo, nekad i po 2-3min pokusavanja i bilo mi je toga dosta, a pri ruci sam imo wd40 i od onda radi ko urica. Kolko ce dugo ne znam, al u mojem slucaju, zasad, odlicno rjesenje. Buduci da imam dva ulocka, nije mi problem jednog ostavit doma, jer se ionako doma zakljucavam sa dva komada (stepeniste zgrade, jbg, zasad nemam drugu opciju).
Pa to je ok WD-40 samo za prvi put, jer kad brava zašteka onda koristiš sve kaj imaš pri ruci.Za buduče redovito podmazivanje kupi odlično W5 silikonsko ulje u spreju iz Lidla.Ako je bilo redovitog natezanja s bravom 2-3 minute, hm to znači da je brava vrlo nezgodno zaštekala.
tirox is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2016., 19:19   #3616
Pozdrav,
kupio sam jučer u Decathlonu njihov 720 model i kad sam došao kući shvatio sam da nemrem nosač namontirati ni na koju foru... Postoji li neko riješenje? Zasad mi pada na pamet samo stavit ga na njuskalo i kupiti si sklopivi lokot kaj se jednostavno fura.

Svaki savjet je dobro došao!
Old 11.05.2016., 20:05   #3617
Kaj ti smeta za montažu?
Koliko vidim, ima nosač na vezice, taj bi se trebao montirati gdje god
Ovako nekako?
Odgovori s citatom
Old 12.05.2016., 00:08   #3618
Jel se moze negdje kupiti samo taj nosac za u lock? Neki univerzalni ili nesto slicno?

tapam
kad se sjetim ja satova tjelesnog, starih prijatelja iz osnovne, kako je nekad bilo sve najbolje, sada je sve drugačije, sad nas budučnost vodi kroz ratove, sve je nakako napetije, samo su uspomene ostale, kad se sjetim ja prve simpatije, djevojke su bile najljepše, to su bili dani akcije,..ŠTA BI DAO DA SMO OPET SKUPA SVI, DA SE KAO NEKAD OPET NAZDRAVI,....
Attack is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2016., 16:40   #3619
Quote:
Attack kaže: Pogledaj post
Jel se moze negdje kupiti samo taj nosac za u lock? Neki univerzalni ili nesto slicno?

tapam
Univerzalni U-Lock nosač ne moš kupit, i to zato jer svaka U-Lock firma tjera svojeg konja.Dakle nema nikakve standardizacije, ili U-Lock nosača koji bi imao nastavke za večinu debljina/promjera U-Lock štangi.

Kryptonite ima komplet U-Lock nosača, ali nema nigdje nastavka promjera 14mm, znači samo 13mm i 16mm.To je fakat bedasto na kvadrat, jer Kryptonite ima dva U-lock modela koji imaju U-Lock štange promjera 14mm.

https://www.forum.hr/showpost.php?p=5...postcount=3387

Ako imaš ili kupuješ bilo koji U-lock, koji ima štange promjera 13mm ili 16mm onda nema problema.U slučaju da ti pukne originalni U-Lock nosač, eto ipak moš kupit drugi nosač.

Tu je i lista U-Lock modela sa štangama promjera 13mm, dakle to je trenutni izbor u hrvatskim dučanima.

- OnGuard Bulldog serija

- Zefal K-TRAZ U13/U13 Mini varijanta

- Giant SureLock Protector 2

- MasterLock 8195

http://1drv.ms/1QHSSEc
tirox is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2016., 06:36   #3620
koji k se događa s cijenama tih u lockova

Planiram si uzet Abus mini (crvendać) za drugi bajk i poludio sam kad sam vidio cijenu kod kenjca, 429 kn - pa kaj su normalni

Prije dvije godine tamo sam istog kupio za cca 220 kn
grx3333 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:03.