Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
16.02.2025., 12:25
|
|
still broken from this🌪️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
MonsterzInMe kaže:
Meni je ovo solidno, cak bi stavio na svoju playlistu, ali u kontekstu ESCa mogu ih vidjeti kao NQ. Ne znam koliko ce biti upecatljivi, ali sve ovisi o jacini PF.
|
U slabijem polufinalu i s obzirom na njihovu dijasporu, teško će ispast.
|
|
|
16.02.2025., 13:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
Rock, postapokaliptična atmosfera i mladi plavušan! Može, može!
Iako, ako ovako nastavimo, ESC će biti mračan da mračniji ne može biti. Fali lagašnijih numerica.
|
|
|
16.02.2025., 13:20
|
|
still broken from this🌪️
|
Jan Bors obožava litavsku pjesmu (Jan je Neimenko - expose?). Mistični nastup, litavski jezik, zanimljiv vokal, karizmatičan pjevač, sve mu se sviđa i ova metal pjesma mu daje vibe Nirvane, što je njegova šalica čaja. Nema osjećaj da je pjesma napravljena za Eurosong, nego se izvođač želi predstaviti na natjecanju kao platformi za pokazivanje autentičnosti. Nastup se može poboljšati i bio bi iznimno sretan da upravo on može napraviti kadriranje nastupa jer vidi da se može s nastupom napraviti puno toga što nismo vidjeli na nacionalnom izboru. Glavnu zamjerku vidi u završetku pjesme kad se ta riječ tavo samo ponavlja i ponavlja bez ikakvog učinka. Sa žirijem u polufinalima bili bi sigurni finalisti, ovako su samo potencijalni finalisti, no bio bi jako razočaran da Litva ne izbori finale.
|
|
|
16.02.2025., 14:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Dobra pjesma. Mislim da su mi sada od sjevera servirali najbolju pjesmu. Zasigurno najbolju od Baltika, a od ovoga što sam čuo od Nordijaca, i od njih. Bravo!
|
|
|
16.02.2025., 14:40
|
|
nemirna
Registracija: May 2016.
|
Vidim svi vajbajbate na neki bend, meni je na prvu *light* Tool/Perfect Circle
A sta ja znam, neovisno o osobnim preferencijama, slazem se s misljenjem da nece slejat. Imam identican filing i komentar kao za proslogodisnju Norvesku u ovo doba kad su fanice vikale top 5, top 10, ne vidim to. Preuska je nisa ljudi kojima ne bi bilo tesko dignut koji glas za numeru.
|
16.02.2025., 18:20
|
|
still broken from this🌪️
|
Ohoho! Problemi sa glasanjem bili su zabilježeni prilikom glasanja u superfinalu Eurovizija.LT, iako iz LRT-a navode da problemi nisu utjecali na pobjednike natjecanja.
Quote:
TCG Telecom kaže:
Unfortunately, when the TOP3 voting began, a “surge” of calls temporarily disrupted the call reception system (the caller would hear a busy signal after the initial announcement about the cost of the call). A delay in some SMS messages was also observed, the SMS message from the operators reached the vote counting system after a certain delay. Return messages about a successful vote could reach recipients much later than their vote was counted.
|
Odmah se javio i Gytis Oganauskas, zamjenik glavnog ravnatelja LRT-a.
Quote:
Gytis Oganauskas kaže:
We apologize to everyone who was unable to vote for their favorite performance smoothly. It is disappointing that technical reasons constantly overshadow the joy of the competition. The only telephone voting service provider in Lithuania is not yet ensuring smooth voting, so we discussed with the team that we will consider no longer cooperating with this company in the national Eurovision selection and looking for other voting solutions.
|
|
|
|
16.02.2025., 19:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2020.
|
Bezveze.
|
16.02.2025., 23:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Nemi kaže:
Vidim svi vajbajbate na neki bend, meni je na prvu *light* Tool/Perfect Circle
A sta ja znam, neovisno o osobnim preferencijama, slazem se s misljenjem da nece slejat. Imam identican filing i komentar kao za proslogodisnju Norvesku u ovo doba kad su fanice vikale top 5, top 10, ne vidim to. Preuska je nisa ljudi kojima ne bi bilo tesko dignut koji glas za numeru.
|
Ovo si skroz u pravu. Meni su isto od svih poslušanih među favoritima, ali isto imam osjećaj da će doživjeti sudbinu Norveške prošle godine i slabo proći.
Kako god, odličnu pjesmu su poslali Litavci 
|
|
|
17.02.2025., 08:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Nakon četiri top 15 plasmana, Litvi predviđam ostanak u polufinalu. Pjesma i nastup me podsjećaju na Sudden Lights iz 2023. godine.
|
|
|
17.02.2025., 18:03
|
|
Manifesterka
Registracija: Aug 2011.
Lokacija: Organiziram Forumsku Doru - Priduži nam se na temi i ti!
|
Bože koliko je ovo podcijenjena pjesma. Obožavam je. Meni je trenutno u top 2 i svakim slušanjem mi je još draža. Atmosferom me podsjeća na Chimiche. Uhh kako bih htjela da Litva iznenadi ESC fanice i završi iznad brojnih fan favorita u finalu. Iskreno, mogu svaki scenarij zamisliti za ovu stvar, ali vjerujem da će Europa pokazati ukus. Želim im minimalno top 10. Sjajni su Litavci i uvijek svoji.
Šteta što je Latvija servirala teror pa mi se top 3 ne sastoji isključivo od Baltičkih država. Promašena šansa 
|
|
|
18.02.2025., 16:25
|
|
still broken from this🌪️
|
Nakon što su priznali da je došlo do problema sa glasanjem, iz LRT-a su obračunali sve pristigle glasove. Istina je da nema promjena u top 3, no razlika u brojkama pristiglih glasova je evidentna te se razlika između prva dva mjesta ipak smanjila.
Quote:
Mia Fan kaže:
 Predstavnici Litve na Eurosongu 2025. su Katarsis sa pjesmom Tavo akys (Your Eyes)

|
|
|
|
18.02.2025., 17:44
|
|
Welcome to the Circus 🤡
Registracija: Aug 2023.
|
Bome su lijepo bili zakinuti, ~7.5k glasova razlike za Lion Ceccah.
|
|
|
19.02.2025., 10:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
Spicy Margarita kaže:
Bome su lijepo bili zakinuti, ~7.5k glasova razlike za Lion Ceccah.
|
Šteta što nisu bili još više zakinuti, do te mjere da zbog neregularnosti moraju promijeniti svoje predstavnike.
|
|
|
19.02.2025., 16:10
|
|
still broken from this🌪️
|
LRT je objavio podatke o gledanosti svih polufinala i finala Eurovizija.LT  Prvo polufinale - 176.600 gledatelja, 19.4% sharea (+200 gledatelja u odnosu na lani)
Drugo polufinale - 166.100 gledatelja, 19.3% sharea (-43.700 gledatelja u odnosu na lani)
Treće polufinale - 193.300 gledatelja, 22.1% sharea (-33.800 gledatelja u odnosu na lani)
Četvrto polufinale - 173.900 gledatelja, 21% sharea (-25.500 gledatelja u odnosu na lani)
Peto polufinale - 210.600 gledatelja, 24.7% sharea (-25.800 gledatelja u odnosu na lani)
Finale - 281.100 gledatelja, 43.6% sharea (-44.200 gledatelja u odnosu na lani) 
|
|
|
19.02.2025., 18:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
BubbyBu kaže:
Bože koliko je ovo podcijenjena pjesma. Obožavam je. Meni je trenutno u top 2 i svakim slušanjem mi je još draža. Atmosferom me podsjeća na Chimiche. Uhh kako bih htjela da Litva iznenadi ESC fanice i završi iznad brojnih fan favorita u finalu. Iskreno, mogu svaki scenarij zamisliti za ovu stvar, ali vjerujem da će Europa pokazati ukus. Želim im minimalno top 10. Sjajni su Litavci i uvijek svoji.
Šteta što je Latvija servirala teror pa mi se top 3 ne sastoji isključivo od Baltičkih država. Promašena šansa 
|
Odvratna!!! Ali muzika je dobra.
|
|
|
23.02.2025., 17:45
|
|
still broken from this🌪️
|
Georgina opisuje nastup kao vrlo emo, a pohvaljuje vokal glavnog izvođača. Pjesma joj je kao stvorena za misteriozni, dubok, emotivni film, poput Twilight. Vrlo komercijalna pjesma u kojoj nema plesa, nema koreografije, već je sav fokus stavljen na izvođača. Dosta monoton ritam, iako joj se završetak kad ponavlja riječ tavo jako sviđa.
|
|
|
23.02.2025., 17:59
|
|
Welcome to the Circus 🤡
Registracija: Aug 2023.
|
Twilight dubok i emotivan film  šta sve nećemo čuti ove sezone od content creatora koji se redovno dijele po temama
|
|
|
23.02.2025., 18:07
|
|
Malibu
Registracija: Feb 2022.
|
Quote:
Spicy Margarita kaže:
Twilight dubok i emotivan film  šta sve nećemo čuti ove sezone od content creatora koji se redovno dijele po temama
|
Da niste napisala ne bih ni znao kakav gem propuštam 
Hvala draga što čitate da mi ne moramo <3
Došlo je vrijeme da se otvori posebna tema za influencere!!
|
06.03.2025., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2019.
|
Preslusavam dosad prispjele pjesme za ESC, i ova mi se bas istakla! Bravo Litvanci!!! Pjevac ima izvrstan glas, plus malkice podsjeca na Kurt Cobaina, lajkam! Ogroman plus sto je pjesma na maternjem jeziku, kazu da je litavski najblizi original protoindoeuropstini  Sjajni su mi Litvanci!
|
|
|
10.03.2025., 22:35
|
|
Turquoise Carpet survivor
Registracija: Mar 2024.
|
Dolazim se upisati u fan klub ove pjesme, apsolutna predivnoća, oči su mi malo zasuzile na prvo slušanje!  Bojim se kako će Europa reagirati na ovu razinu tame koja je uz to još i na litavskom, ali nadam se da će činjenica da nemamo ništa slično ove godine ipak značiti nešto i da će okupiti oko sebe dovoljan broj fanova da ih pogura u finale.
Skidam kapu ovoj zemlji koja me u većoj ili manjoj mjeri ne prestaje slejati još od 2017. i Fusedmarca (ako se pravimo da 2019. ne postoji).
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:35.
|
|
|
|