Natrag   Forum.hr > Sport > Formula 1

Formula 1 Brm, brm, fiju...

Pogledaj rezultate ankete: Šta bi se dogodilo ako Ferrari poslije 2021 izađe iz F1?
Sve bi bilo kao po starom, F1 bi to preživjela 32 42.11%
Polagani raspad i umiranje F1 kroz koju godinu 27 35.53%
Totalna transformacija natjecanja u nešto treće 17 22.37%
Glasovatelji: 76. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.01.2019., 14:43   #3821
@DMW,
da ponoviš svoj APGAR test, možda je u međuvremenu i poskočil od minus dva.
Žalosni Taksist is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 15:17   #3822
Ovih Leclercovih 3.5 - 4 je očaj. :/
DropsOfJupiter is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 16:58   #3823
Kad Leclerc bude četverostruki svjetski prvak mozda i on dobije 45 miliona godisnje, za pocetnika je 4 miliona fantasticna placa.

A Vettel je kako ono postao svjetski prvak??

Jer nema pojma? Ili zato jer je pobjeđivao? Kako je uoce mogao pobjeđivati ako nema pojma?

Dečki, smješni ste, mega-smješni.
Old 30.01.2019., 17:09   #3824
Mislim da su pred Leclercom velike stvari, no on u ovom trenutku može bit sretan da je tako rano uopće dobio priliku sjesti u momčad iz A lige.
Life on Mars is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 19:18   #3825
Quote:
MaliZeleni10 kaže: Pogledaj post
Zar si ljubomoran?

Nije njemacki jezik nikakav bauk, naucis ga za 5-6 godina bez po muke, pa onda mozes i ti gledat njemacki RTL.
Nemam razloga biti ljubomoran. Da gledaš nešto kvalitetno, a da ja to ne mogu, onda bih možda bio zavidan (valja razlikovati ljubomoru i zavist, MaliZeleni moj...), no ovako ni najmanje

Quote:
A Vettel je kako ono postao svjetski prvak??

Jer nema pojma? Ili zato jer je pobjeđivao? Kako je uoce mogao pobjeđivati ako nema pojma?
Imao je sreću.
Ćisto Sumljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 19:37   #3826
Quote:
dmw kaže: Pogledaj post

Ne znam ni dal da ti odgovaram... imo bih ti mnogo toga za reci, ali evo prvo kolko je bio placen Rik kad je rasturio Fetla u RB? Drugo prema ovom tvom stavu Fetel mora biti prvi vozac i Lekler mu mora ciniti usluge a pljujes po Maxu i RB sto se to kao tamo radi. Sta da ti kazem sam sebe zakopavas.
Di sam ja to rekel da Vettel mora imat status No1 vozača

Za toliku razliku u plaći se nema kaj razgovarat o statusu neovisno o koja dva vozača se radilo...
za toliku razliku vozač sa većom plaćom mora pomest ovog s manjom u tom obliku da nikom nikad ne padne na pamet pričat o No1/No2 vozaču jer ovaj sa manjom plaćom nema kaj tražit ni u bilizini ovog skupljeg...

Ak to nije tak, onda je uprava debilna...

Quote:
josip-presvetli kaže: Pogledaj post
Meni više ovih Leclercovih 3.5 izgleda kao izrabljivačka plaćica
Da definitivno...
Nemam pojma koliko je to točan podatak
no ako je točan onda je ta plaća koma i pokazuje da onaj koji ju određuje ni najmanje ne cijeni malog, jer to je realno sramotno...
Specijalno kad se sjetimo da je jedan Vandoorne imal 7 milja u McLarenu...
A ak je taj lik zaslužil duplo više od Leclerca onda u tri pm...
The Best F1 Driver is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 19:43   #3827
Quote:
Ćisto Sumljam kaže: Pogledaj post
Nemam razloga biti ljubomoran. Da gledaš nešto kvalitetno, a da ja to ne mogu, onda bih možda bio zavidan (valja razlikovati ljubomoru i zavist, MaliZeleni moj...), no ovako ni najmanje
A koji je to kanal da je "nesto kvalitetno"?

Eto, navedi neki kanal koji nemas a htio bi ga imat, vrlo vjerojatno ga ja imam.
Old 30.01.2019., 19:47   #3828
Quote:
Imao je sreću.
Aha
Glupost je izvalit čak i za jednog Rosberga da je imao sreću, no ok nije potpuno suludo...jer zbilja je moguće da vozač ima neku ludu sreću u jednoj sezoni.

No osvojit 4 naslova za redom na sreću je doslovce pa nemoguće
Specijalno ne kad među tim sezonama ima i onih u kojima imaš konkurenciju od 7 prvaka na gridu i to svi u bolidima sposobnim za pobjedu,
u sezoni u kojoj imaš 7 različitih pobjednika na gridu i 6 različitih ekipa koje su pobjedile u toj sezoni...je to se dobija na sreću

Nemoj se blamirat
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 20:37   #3829
Quote:
The Best F1 Driver kaže: Pogledaj post
Di sam ja to rekel da Vettel mora imat status No1 vozača
di, di, evo ovdi!

Quote:
Čak u konačnici jebo Vettela i Leclerca u toj priči, ak Vettel za zbilja popuši od Leclerca ne samo da će pojedinci dobit po prstima od strane vlasnika/dioničara ak se to desi nego bi se pojedinci mogli probudit kraj konjske glave u krevetu, a mogle bi tam i letit glave...
jerbo baš i nisam ziher da će se sam tak preč preko toga kaj se eto opako razbacuju sa njihovom lovom.

Quote:
Za toliku razliku u plaći se nema kaj razgovarat o statusu neovisno o koja dva vozača se radilo...
za toliku razliku vozač sa većom plaćom mora pomest ovog s manjom u tom obliku da nikom nikad ne padne na pamet pričat o No1/No2 vozaču jer ovaj sa manjom plaćom nema kaj tražit ni u bilizini ovog skupljeg...

Ak to nije tak, onda je uprava debilna...
Joj boze pa ti si da ne kazem sta necu da te vredjam... Znaci trebali su bespotrebno potrositi jos para (u ovom slucaju na Leklera) da bi eto ovom Tibiju nesto imalo smisla LOL pa neko gore je lepo odgovorio zasto bi ga skuplje placali kad on nema jos rezultata iza sebe mislim na pobede i titule, pa on treba NJIMA da plati sto su mu dali sedlo u Ferariju I to tako mladom posle samo 1 godine u F1. Salu na stranu on je iz njihove vozacke akademije i nema smisla da oni svog vozaca sad mnogo placaju.

Nego da se vratimo korak unazad sad kazes da Fetel MORA pomesti Leklera i da Lekler nema sta traziti pored njega! E pa ajde da se zavalimo u fotelje i od 17. marta gledamo sta ce biti. Samo nemoj da citam glupe izgovore kao sa Rikardom i plakanja
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 22:47   #3830
Quote:
A koji je to kanal da je "nesto kvalitetno"?

Eto, navedi neki kanal koji nemas a htio bi ga imat, vrlo vjerojatno ga ja imam.
Zašto da nabrajam ako ga imaš? Gledam samo stream-ove - bez reklama u kojima ti uživaš svakih par minuta, because njemački RTL

Edit: Bog te mazo, zašto surfam neprijavljen pa vidim TBF1D-ove bedastoće... Ali da odgovorim kad sam već vidio - znači Vettel nije imao sreću za svoja četiri naslova ali Hamilton (koji je po tvojim šarlatanskim riječima identičan kao Pastor Maldonado) je imao samo i isključivo sreću (također tvoje riječi)?

I onda se ja blamiram jer je tebi ironija nepoznat pojam? Nekad mi je u biti i drago da vidim tvoja trkeljanja jer koliko možeš biti lišen stvarnosti je nešto nevjerojatno

Edit 2: Ahahahahaha Sad sam vidio ono kako je dokaz da je Vettel bolji to što ima veću plaću od Šarla Leclerca

Ono kad mi kralj pisanja gluposti se upeca kao naivna ribetina - 🎣 - i napiše mi da ja pišem gluposti, a malo iznad je napisao ovo s plaćama 😂🤣🤣🤣😂😂😅

🦄

Zadnje uređivanje Ćisto Sumljam : 30.01.2019. at 22:54. Reason: Odgovaranje trollu.
Ćisto Sumljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 23:01   #3831
Quote:
Zašto da nabrajam ako ga imaš? Gledam samo stream-ove - bez reklama u kojima ti uživaš svakih par minuta, because njemački RTL

Edit: Bog te mazo, zašto surfam neprijavljen pa vidim TBF1D-ove bedastoće... Ali da odgovorim kad sam već vidio - znači Vettel nije imao sreću za svoja četiri naslova ali Hamilton (koji je po tvojim šarlatanskim riječima identičan kao Pastor Maldonado) je imao samo i isključivo sreću (također tvoje riječi)?

I onda se ja blamiram jer je tebi ironija nepoznat pojam? Nekad mi je u biti i drago da vidim tvoja trkeljanja jer koliko možeš biti lišen stvarnosti je nešto nevjerojatno

��
Ne gledas ti nikako.

P.S. Ja F1 u zadnje vrijeme gledam na ORF, koji nema reklama, kad mi Wurz dopizdi onda prebacim na Viasat Motors.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ha
Old 30.01.2019., 23:03   #3832
Gledaš ti da ti ne kažem što. Prestani krasti internet susjedu.
Ćisto Sumljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 23:04   #3833
Susjed ima 400 Mbits, niti ne osjeti da sam se nakacio.
Old 30.01.2019., 23:05   #3834
U tom slučaju čestitam! 👏👏
Ćisto Sumljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2019., 23:15   #3835
A sta da radim kad mi je mojih 150 Mbits malo.
Old 30.01.2019., 23:24   #3836
Dobar si ti Zeleni, dobar ❤
Ćisto Sumljam is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2019., 10:51   #3837
Quote:
Žalosni Taksist kaže: Pogledaj post
@DMW,
da ponoviš svoj APGAR test, možda je u međuvremenu i poskočil od minus dva.
Ne zlostavljaj mi komšiju.
josip-presvetli is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2019., 13:21   #3838
Quote:
josip-presvetli kaže: Pogledaj post
Ne zlostavljaj mi komšiju.
Komsiju?, taj ti momcic moze biti komsija jedino ako si u Iloku !
Old 31.01.2019., 13:23   #3839
Možda su bili kuća do kuće u back in Tennessee.
Life on Mars is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2019., 15:36   #3840
Quote:
...ali Hamilton (koji je po tvojim šarlatanskim riječima identičan kao Pastor Maldonado) je imao samo i isključivo sreću (također tvoje riječi)? ...
Ostatak tvojih mudrolija nemam namjeru ni komentirat, ne zaslužuješ to...
No prosim lepo di sam ja to napisal da je Hamilton imao samo i isključivo sreću

Da možda nije tu...

Quote:
The Best F1 Driver kaže: Pogledaj post
Nije stvar da je Lujo koma, srećković ili kaj ti ja znam kaj...
Dapače on je u bolidu koji je sam birao i u ekipi ima status za koji se sam izborio, dakle nemre se tu baš puno laprdat o sreći jer je ipak on sam taj koji je tvorac svoje sreće, osim toga on itekak jest vrhunski vozač bez dileme kad to želi bit...
Mislim da bi bio red da se za početak naučiš čitat, ak već imaš namjeru pisat okolo po forumima
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:18.