|
|
20.05.2019., 18:46
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
[Maycoop] Raw Sauce 150ml All In One Skin Essence
2SOL NIACINAMIDE 10% TREATMENT 30ml NIACINAMIDE 10% + D-PANTHENOL 1%
|
20.05.2019., 19:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2017.
|
Quote:
bug_lady kaže:
[Maycoop] Raw Sauce 150ml All In One Skin Essence
2SOL NIACINAMIDE 10% TREATMENT 30ml NIACINAMIDE 10% + D-PANTHENOL 1%
|
Ponavljas kupnju ili ne?
|
|
|
20.05.2019., 22:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Kose softymo cleansing oil - odlično ulje za čišćenje, dobro skida šminku, mala količina dovoljna za cijelo lice. Možda kupim ponovno (ne zato što je loš čistač, nego isključivo jer volim isprobavati čistilice)
2sol niacinamide 10% pantenol 1% - odličan proizvod, u kombinaciji s c vit, baš mi je divno ujednačio ten. Kupujem definitivno opet kad potrošim Cos de Baha niacinamide kojeg trenutno koristim.
Iunik betaglucan - nisam redovno koristila pa mi je bočica potrajala cijelu vječnost. Fino hidratizira, nije mi se baš sviđalo što mi lice bude ljepljivo, iako ljepljivost brzo nestane. Tekstura, gustoća me malo podsjećaju na proizvode s pužetinom. Nisam nešto previše oduševljena tako da neću ponavljati kupovinu.
The Saem Healing tea garden white tea lip & eye makeup remover - isprobala sam dosta azijskih makeup removera, a ovaj mi je bio osrednji. Ne pece za oči, ali su mi trebale 4 blazinice da skinem šminku (koristim eye liner i maskaru, ponekad sjenilo). Neću ponavljati kupnju.
|
|
|
20.05.2019., 22:43
|
|
Registrirani korisnik
|
I'm from magnolia wake essence - divan proizvod, tekstura, miris. Koža mi je od ovog uvijek imala krasan glowy look. Nažalost, mislim da se više ne proizvodi, inace bi definitivno nastavila kupovati.
Isntree soothing aloe toner - jedan od dražih hidratantnih tonera. Kupujem ponovno (nakon što smanjim zalihe).
Eyenlip salmon oil nutrition krema - koristila ovu zimu u kombinaciji sa Sunday Riley Juno uljem. Fino hrani kožu, relativno se brzo upije iako izgleda ko mašćoba teška kad se nanese na lice. Već koristim novu, ali prestat ću preko ljeta, jer će vjerojatno biti malo previše za moju summer skin.
Scinic peptide - ispočetka mi se činilo da ništa ne radi, ali je u biti solidan peptidni serum. Moram priznati da mi je bora mrštilica dobro ispeglana. Trenutno koristim Bor-tox, još razmišljam hoću li ponoviti kupnju (moja koža definitivno voli peptide).
|
|
|
21.05.2019., 05:50
|
|
Shoeholic
|
Quote:
cudnasuma kaže:
Ponavljas kupnju ili ne?
|
sve 1.put
|
21.05.2019., 06:32
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
bug_lady kaže:
sve 1.put
|
ali hoces li kupiti opet? 
|
21.05.2019., 17:07
|
|
Shoeholic
|
Quote:
frupy kaže:
ali hoces li kupiti opet? 
|
plavuša je stavila na krivu temu 
ok, ovo sam KUPILA, ne potrošila
sorry 
|
28.05.2019., 15:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
guerisson 9 compleks krema koristim je u zimskom periodu radi silikonskof flma koji ostavlja. ne bi joj falilo još njege...moguće da ću je opet kupiti za zimu
hanyul rice essential skin softener i emulzija mislim da imam negdje i kremu iz tog seta  kupljen kada sam tražila skin iz Baek Hwa Goh seta.
skin je ok, ali ima alkohola koji me nakon nekog vremena počne smetati. emulzija mi je dobra. skin neću više kupovati, emulziju možda mala pakiranja obzirom da joj je cijena 30+ $
|
|
|
31.05.2019., 16:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
[MISSHA] Time Revolution Artemisia Treatment Essence Travel Size, 30 ml - Odlična fte, nježna, omekšava i priprema kožu za bolju apsorpciju sljedećih koraka njege. Bit će i ubuduće u mojoj kozmetičkoj postavi
Sulwhasoo First Care Activating Serum EX 4ml sample - Također odličan. Ima mogućnost korištenja na više načina, ustvari - obožavam ga i naravno da će biti i nadalje prisutan u mojoj njezi kože 
|
|
|
31.05.2019., 17:11
|
|
crnka s iskustvom
Registracija: Oct 2004.
|
Happi, kojih vise nacina? 
|
31.05.2019., 17:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Skura kaže:
Happi, kojih vise nacina? 
|
Radoznalica jedna
 evo ti tvoj omiljeni način video
PS: Ima prijevod pa možeš utišati i pratiti dok klinci pajke 
|
|
|
31.05.2019., 23:10
|
|
crnka s iskustvom
Registracija: Oct 2004.
|
Pogledala 
Hvala!
Sad mi i on treba 
|
01.06.2019., 00:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Skura kaže:
Pogledala 
Hvala!
Sad mi i on treba 
|

|
|
|
03.06.2019., 18:42
|
|
Registrirani korisnik
|
[Dr.Jart] Ceramidin Cream
[Dr.Jart] Ceramidin Cream, 15 ml Bila sam skeptična i mislila sam da je to jedna teška maščoba. Daleko od toga, divna lagana, a moćna krema, hidratantna pa i iscjeljujuća krema. Pogura sve prethodne slojeve i ne ostavlja nikakav mastan niti ljepljiv trag niti zagušujuću težinu na koži. Naravno da ću ju ponovo kupiti 
|
|
|
04.06.2019., 19:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo još malo mog smeća.
Aritaum cotton pads - s vremena na vrijeme se počastim azijskim blazinicama (ipak je to skup sport). Što se ovih Aritaum tiče, stvarno je razlika nebo i zemlja u odnosu na ove moje uobičajene. Azijske su upile puno manje proizvoda, a na lice prenijele puno više. Počastit ću se opet.
Eyenlip salmon oil nutrition - jako dobri eye patches, hrane, lagano peglaju. Možda i kupim ponovno, ali kako volim isprobavati eye patches, neću sigurno odmah ponoviti kupnju.
Od ovih sheet maski na slici super su mi bile Papa Recipe Green Honey i Klairs Midnight blue calming. Stiže mi nova tura Klairs, to mi je jedna od 5 najdražih, hrani, smiruje, ujednačuje. Za Papa Recipe važem da li da opet naručim ove zelene ili moje ljubljene žute (Bombee Honey).
Tu je i Aprilskin Honey & Red Ginseng - također jedna od najdražih, ali nažalost nema je više nigdje za kupiti.
Tosowoong Deep&Quick Tone up care - solidna, kao i sve njihove sheet maske koje sam probala
Pomalo sam razočarana s Benton Goodbye redness, koja je onako prosječna. Isti mi je osjećaj i za Dr Jart Ceramidin kod kojeg mi je prvenstveno smetao miris.
|
|
|
04.06.2019., 20:13
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
uppsala kaže:
Tu je i Aprilskin Honey & Red Ginseng - također jedna od najdražih, ali nažalost nema je više nigdje za kupiti.
|
nikad ju necu prezaliti   
|
04.06.2019., 20:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
frupy kaže:
|
Ovo mi je bila zadnja iz zalihe 
Svaki put kad vidim da neki shop prodaje Aprilskin poveselim se, ali uglavnom uzalud!
|
|
|
09.06.2019., 17:12
|
|
Registrirani korisnik
|
Shiseido Hada Senka Mineral Water Q10 UV Essence SPF50 PA++++ 50g
Shiseido Hada Senka Mineral Water Q10 UV Essence SPF50 PA++++ 50g - izvrsna spf kremica za moju mješovitu kožu, odlična uv zaštita, baršunast dodir, služi i kao primer. Već sam ponovila kupnju i treba mi uskoro stići 
|
|
|
10.06.2019., 14:33
|
|
Registrirani korisnik
|
ROHTO MELANO CC Stain Remove Serum with Vitamins C, E 20mL
ROHTO MELANO CC Stain Remove Serum with Vitamins C, E 20mL - prva tubica potrošena. Toliko sam zadovoljna da mi je slijedeća već na putu do mene 
|
|
|
15.06.2019., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
the saem urban eco waratah toner i essence lotion toner je ok ali ga neću kupovati. essence lotion meni je bila emulzija s kojom sam zadovoljna i koja je kandidat za veliiko pakiranje. emulzija je više hranjiva i nije jako silikonska
tony moly the black tea london classic toner pokazao se ok po vrućinama. neću više kupovati
THE FACE SHOP Dr.Belmeur Advanced Cica emulsion nću više kupovati. proizvod nije loš, pakiranje me izludilo
tony moly bio ex cell peptide toner sviđa mi se, vjerojatno ću povmeno kupiti set testera
suha, zrela koža
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:54.
|
|
|
|