|
|
26.08.2003., 23:25
|
|
Pacijent
|
Rev, Linkin Park, Coldplay, LimpBiskit...
To je žanr koji niti ne znam kak se zove i ne slušam ga.
Neka poznavač da povijest benda, da upoznamo ljude itakdalje...
Ak su imali težak život, tim bolje... 
|
|
|
26.08.2003., 23:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Stjepan Đimi Stanić kaže:
To je žanr koji niti ne znam kak se.....
|
thja...znam da sam poznat al da se cijeli žanr po meni zove...
i to još kakav žanr...

|
|
|
27.08.2003., 02:38
|
|
postpoderan
Registracija: Jul 2003.
|
Quote:
Stjepan Đimi Stanić kaže:
To je žanr koji niti ne znam kak se zove i ne slušam ga.
Neka poznavač da povijest benda, da upoznamo ljude itakdalje...
Ak su imali težak život, tim bolje...
|
Bah, kako možeš svrstati Coldplay i Linkin Park u isti žanr?
Jesi li ti uopće poslušao njihove albume prije nego si ih išao uspoređivati?
|
27.08.2003., 13:12
|
|
Life is killing me
Registracija: Jun 2003.
|
Zasto ne? I Coldplay su neizdrkani kreteni koje je tata u djetinjstvu sexualno zlostavljao pa sada moraju nas muciti losom i nadasve dosadnom glazbom. Razlikuju se od LPa samo po tome sto su donekle inovativni. Onako, malkice... A njihovi textovi su mozda cak i za nijansu gori od LP-ovih...
"the sky was bright, njanjanja, njanja, and it was all yellow"...
|
|
|
27.08.2003., 14:07
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Finalni, nije stvar u tome da ne toleriramo bilo sta novije. Nego je stvar u tome da Linkin Park stvarno nista ne valja! Da je stariji od 10 godina, isto ga ne bi slusali jer niti su inovativni, niti su originalni, niti imaju neke pametne tekstove, niti im je muzika dobra, niti je spoj vokala i rapa dobar. Oni su jednostavno losi
|
|
|
27.08.2003., 20:24
|
|
postpoderan
|
Quote:
wyrm kaže:
Zasto ne? I Coldplay su neizdrkani kreteni koje je tata u djetinjstvu sexualno zlostavljao pa sada moraju nas muciti losom i nadasve dosadnom glazbom. Razlikuju se od LPa samo po tome sto su donekle inovativni. Onako, malkice... A njihovi textovi su mozda cak i za nijansu gori od LP-ovih...
"the sky was bright, njanjanja, njanja, and it was all yellow"...
|
Ma da, to je isto kao da ja stavim The Corrse i System Of A Down u isti žanr zato kaj mi se osobno ne sviđaju.
Muziku na Trouble i Yellow mnogi smatraju legendarnom.
Poslušaj ponovno pjesmu Clocks od njih, razmisli zašto se zove tako, možda skužiš koliko su drukčiji od Linkin Parka.
Ne moraš ti dopuštati da te netko muči glazbom koja ti ne paše, osim ako si prelijen prebaciti program.
Quote:
Sudden Sid kaže:
Finalni, nije stvar u tome da ne toleriramo bilo sta novije. Nego je stvar u tome da Linkin Park stvarno nista ne valja! Da je stariji od 10 godina, isto ga ne bi slusali jer niti su inovativni, niti su originalni, niti imaju neke pametne tekstove, niti im je muzika dobra, niti je spoj vokala i rapa dobar. Oni su jednostavno losi.
|
Meni njihova muzika nekad baš paše. Meni se čini da kad god netko raspravlja o zabavnoj glazbi, ustvari raspravlja o ukusima.
Obećao sam sebi da se neću ubacivat na glazbu (vjerujem da je Goethe potpuno u pravu sa: "Svatko sluša ono što razumije." - već vidim nastavak ovog topica u stilu ff, to što ti ne razumiješ ništa izvan MTV-a ne znači da tu možeš piskarat gluposti ili ff, njih je zbilja teško razumjeti ).
Quote:
wyrm kaže:
Dobro, ne moras ponavljati sto sam ja napisao...
A usput finalni je lik koji ima 14 - 15 godina i sada on brije po tome... Proci ce ga. Valjda...
|
Imam 15 god.
Po tvom vokabularu bi pomislio da si i ti jedan od onih "neizdrkanih kretena koje je tata u djetinjstvu seksualno zlostavljao" (ili izdrkanih, k`o da je bitno)... ma ne, što da se svađam se ljudima dvostruko starijima od mene, i nešto manje zrelijim. Pretpostavljam da pljuješ po svakoj muzici koja ti se ne sviđa s nekim komentarima u stilu "glupi Ameri".
|
27.08.2003., 21:34
|
|
mala plavooka
Registracija: Mar 2003.
|
Yey, jučer sam vidla novi spot - Numb, sad se non-stop vrti, tak da je tipkica za + volume skoro sva zdrmana 
|
|
|
28.08.2003., 01:43
|
|
Pacijent
|
Quote:
Rev kaže:
thja...znam da sam poznat al da se cijeli žanr po meni zove...
i to još kakav žanr...
|
MERCURY REV, na njih sam mislil...
Ali ti si se sigurno samo šalio. 
|
|
|
17.12.2003., 22:23
|
|
morning glory
Registracija: Oct 2003.
|
meni se svidja kaj dečki sviraju s jajcima! 
|
|
|
17.12.2003., 23:52
|
|
Koi No Yokan
Registracija: Dec 2002.
|
Linkin Park je za pre-teen drkadzije:: "I'm so confused, I m so afraid, nobody understands me"...
To treba sve istuc. 
|
|
|
23.12.2003., 21:59
|
|
mala plavooka
|
Live album je bolji od običnog. Prekrasno je uronit u tekstove. Spotovi su zanimljivi. Mike i Chester zgodni. Neznam dal sam to već prije rekla, al nije loše da ponovim.. Da..
|
|
|
31.12.2003., 12:14
|
|
Archduke
Registracija: Nov 2003.
|
Imam oba dva albuma + reanimation.
Dobri su.
Hybrid Theory i Meteora bi stala na 1 Cd kol'ko su dugački.
Meteora mi je blaža od Hybrid Theory-a, no bolja je.
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
|
|
|
01.01.2004., 21:46
|
|
postpoderan
|
Quote:
iprskal9 kaže:
Imam oba dva albuma + reanimation.
Dobri su.
Hybrid Theory i Meteora bi stala na 1 Cd kol'ko su dugački.
Meteora mi je blaža od Hybrid Theory-a, no bolja je.
|
Ne trudi se. Ljudi na ovom forumu ne kuže razliku u kvaliteti glazbe s MTV i one s recimo "indie" (glupa riječ) scene. Uskoro ćete hrpa njih popljuvati maloumnim idiotarijama tipa: "Lp je glazba za pranje suđa" i sl. A onda će uslijediti 10ak postova nimalo vezanih uz temu, ali glavno je da oni pišu.
Hajde idioti, sezona lova na iprskal9 je otvorena. (Ovo je pokušaj da ih spriječim, al` ne vjerujem da su dovljno pametni da odustanu.)
E da, nije "oba dva" ni "obadva" nego "oba".
|
11.01.2004., 21:09
|
|
postpoderan
|
Zanimljivo je da unatoč svom pljuvanju nitko nije dao primjer kvalitetnijeg spoja vokala i rapa... ili ne daj Bože ijednog true nu metal benda ili kako se već piše... luzeri... Nightwing koji nije sposoban copy/pasteat nick kako se spada, L.NimoyInvadesMetal~ koji je zapravo jedan zaostali klinac koji uvijek mora imati zadnju riječ... ma fascinantno... dok su neki likovi s malo više mozga rekli da je LP njima smeće i otišli dalje.. i kaj bih ja uopće mogao pomisliti o metalu?!
|
12.01.2004., 10:47
|
|
mala plavooka
|
zanimljivo kako je nekom tako dosadno da nema pametnijeg posla nego pljuvat po nečemu, umjesto da se prošeta po parku, nahrani labudeke i zamisli kako bi bilo lijepo negdje otputovati, ili pak otić do algoritma i vidjet kaj ima novog dole...
BTW, očito ne čitaš lyricse i drugih bendova, inače bi skužio da je većina nastala iz usamljenosti, muke, iskompleksiranosti i šta ja znam čega sve ne (Under the bridge, pjevač beatlesa i stonesa, hurt, bigmouth strikes again,)... Ak si mislio da umjetnine proizlaze iz veselja i pravljenja facom, onda mi je bolje da se zapitam što ja uopće tratim vrijeme na nekog poput tebe... Il ti možda slušaš Slipknot i te mrcine il pak Atomic Kitten?
|
|
|
16.01.2004., 07:22
|
|
25% bitch
Registracija: Aug 2003.
|
btw. linkin park su mi odvratni.... mislim, to je grupa ljudi sastavljena od nekog tamo producenta da bi popunila rupicu koju je ovaj pronicljivo primjetio u spektru nam popularne glazbe (hmmm.... ljudima je skoro dosta limp bizkita, idem ja nać sebi negdje neku skupinu problematičnih luzera koji vole bojat kosu, radit šiljke od nje i crna im je najdraža boja....) i tom svojom pronicljivošću si je priskrbio puuuuno para i sad hladi guzicu u svom bazenu olimpijske veličine, dok je prije bio tek nešto veći od onog za vaterpolo.
i djeco moja, (ja imam 20, ali smatram da to slušaju jedino ljudi koji imaju manje godina manje od mene, ako to sluša netko tko ima više od 20 vjerojatno će u skoroj budućnosti spontaneously combust) promislite o količini inteligencije koju posjedujete kad vas je tako prelako preveslao tako da sad mislite da su linkin park bend koji izvodi glazbu koja znači nešto, ma umjetnost čovječe! ne. linkin park je stroj za novac u koji čak ne moraš stavljat ni tintu ni papir.
Zadnje uređivanje Billek : 29.03.2009. at 06:56.
|
|
|
16.01.2004., 23:13
|
|
postpoderan
|
Quote:
PrittPen kaže:
btw. linkin park su mi odvratni.... mislim, to je grupa ljudi sastavljena od nekog tamo producenta da bi popunila rupicu koju je ovaj pronicljivo primjetio u spektru nam popularne glazbe (hmmm.... ljudima je skoro dosta limp bizkita, idem ja nać sebi negdje neku skupinu problematičnih luzera koji vole bojat kosu, radit šiljke od nje i crna im je najdraža boja....) i tom svojom pronicljivošću si je priskrbio puuuuno para i sad hladi guzicu u svom bazenu olimpijske veličine, dok je prije bio tek nešto veći od onog za vaterpolo.
i djeco moja, (ja imam 20, ali smatram da to slušaju jedino ljudi koji imaju manje godina manje od mene, ako to sluša netko tko ima više od 20 vjerojatno će u skoroj budućnosti spontaneously combust) promislite o količini inteligencije koju posjedujete kad vas je tako prelako preveslao tako da sad mislite da su linkin park bend koji izvodi glazbu koja znači nešto, ma umjetnost čovječe! ne. linkin park je stroj za novac u koji čak ne moraš stavljat ni tintu ni papir.
|
Tako nekako...
Ne mislim ja da LP stvara umjetnost išta veću od naših turbo-folk izvođača, ali mi LP paše, a ova ekipa (koja se smatra pametnijom od svih jer oni, eto, znaju što je metal ili tako nekako...  ) mi ide na jetra svojim "argumentima".
|
16.08.2004., 15:54
|
|
distorzirani akrobat
Registracija: Apr 2004.
|
makar su komercijala, cak sam se iznenadila, ali imaju par skoro savrsenih tekstova, bar za mene
|
16.08.2004., 17:19
|
|
Damaged good
|
L.Invades....ne seri.
Utb je odlicna pjesma, ako nista drugo, prije ces nauciti svirati sve stvari linkin parka nego posteno odsvirati utb kak' spada.
Nemoj po peppersima, to sto naginju komercijali i sto obozavaju novac nije nasa stvar, zaboli nas.
Ali imaju stil, imaju kvalitetu imaju ono nesto.
Da nemaju, bi oni kurhac bili na sceni 20+ godina.
Lp necu uopce komentirati.
P.S.
Mike Patton - nabijem te.
|
16.08.2004., 19:24
|
|
Pig (3 Different Ones)
|
Linkin Park je najbolji za slušati kad igrate neku igru (ja preslušo Meteoru igrajući Tony Hawka 3, jedini je problem da ne mogu odvojiti pjesme jednu od druge, em jer su sve na isti kalupm, em jer nisam vidio imena dok sam igrao).
Ja nemam ništa protiv iskompleksiranih tekstova, crne boje i 'oh woe is me' stava.
Ali ne bi ih ubilo da mi plate prava na korištenje tih stvari. Trebao sam ih patentirati, gawddamnit!
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:22.
|
|
|
|