|
|
15.12.2007., 19:30
|
|
celerić
Registracija: Jan 2005.
|
ne sviđa mi se ova najnovija članica, kad će ju maknut?
jel ima negdje peticija za potpisat?
kad će još noviji album?

|
|
|
11.01.2008., 15:29
|
|
otišo po cigare i nesto
Registracija: Dec 2004.
|
|
18.05.2008., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
sinoć su svirale besplatno u makedoniji/skoplju na trgu
|
08.08.2009., 20:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Prije jedno tjedan dana izašao je novi singl Sugababes - Get Sexy.
Što mislite o njemu?
Meni je isprva bio smeće, ali sada mi se sviđa.
Sugababes su rekle da planiraju izdati još jedan singl prije objave novog albuma.
Ja zbog "Get Sexy" čak i planiram kupiti njihov novi album, ali sve ovisi o novom singlu, i ostatku albuma!
Quote:
ja_a kaže:
Svi singlovi od Sugababes su zbilja odlične pop pjesmice dok nisam budala odlučio si nabaviti čak cijeli album... i to mislim onaj prvi i tada sam se više-manje razočarao jer se ostatak pjesama svodio na bezlični komercijalni LOŠI pop bez trunke originalnosti. Toliko o Sugababes!
|
Problem je u slijedećem. Sugababes su imale odličan 2. album "Angels With Dirty Faces" koji se zaista isplati poslušati i koji je sav tip -top. Ali onda su se pokvarile. I ostale su pokvarene sve do sada, barem što se tiće produkcije cjelokupnih albuma. Meni je zadnja pjesma koja me je od njih oduševila je "About You Now", ali mi se taj album na kojem je pjesma ne sviđa.
Sa 2. albuma bih izdvojio pjesmu "Blue", koja nije postala singl.
Od ostalih pjesama koje mi se sviđaju jedva prolazi "Push The Button", koja mi je u trenutku izdavanja bila malo dosadna.
No prije nje moram svakako izdvojiti singl "Easy", izdan na kolekciji najvećih hitova "Overloaded", koji spada u bolje isproducirane pjesme u njihovoj fazi nakon 2. albuma.
Da ne duljim, naj pjesme nakon 2. albuma su mi About You Now, Easy i Get Sexy.
Quote:
Vepar kaže:
...i zato je jedini njihov album vrijedan kupnje "Overloaded" - ionako su singlovi bili najbolji dio tih albuma.
|
To nije točno. "Overloaded" je ok ako se nabrzinu želi preći preko imena Sugababes. Mislim da nije loš kao dar. Ima odličnu pjesmu "Easy", ali vrlo lošu "Good To Be Gone", koja na kolekciji najvećih hitova nikako ne spada. Slušatelji "Overloaded"-a nikad se neće upoznati sa odličnom pjesmom "Blue" ili ok "Breathe Easy". Mislim da na ovoj kolekciji najvećih hitova nedostaje singl "Run For Cover" sa prvog albuma, ne znam zašto su ga izbacili. Nedostaje i "Angels With Dirty Faces".
Po meni, ova zadnja 3. članica Sugababes opravdala je razlog svog postojanja u pjesmi "No Can Do", kada pjeva na početku pjesme sa svojim specifičnim glasom. Inače, pjesma No Can Do mi se ne sviđa.
|
|
|
08.09.2009., 01:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Sugababes su izdale novi singl - About A Girl, sa nadolazećeg albuma "Sweet 7". Ne sviđa mi se pjesma, previše podsjeća na Lady GaGa - Just Dance. Pjesma je ok za se popunit album, ali mi nije baš za singl. Nije to zvuk Sugababes. Ima neki preobični techno rave štogod zvuk.
Album Sweet 7 izlazi 23.11.2009.
Sweet 7
1. Get Sexy
2. Wear My Kiss
3. About A Girl
4. Wait For You
5. Thank You For The Heartbreak
6. Miss Everything (feat. Sean Kingston)
7. She's a Mess
8. Give It To Me Now
9. No More You
10. Sweet & Amazing
11. Little Miss Perfect
|
|
|
09.09.2009., 02:28
|
|
selebriti
Registracija: Feb 2004.
|
kako god da okreneš fali im bolno Mutya Buena. bez nje su se totalno razvodnile. makar su to i prije bili pjesmuljci, ali kvalitetni pjesmuljci.
za razliku od Lady Gaga koja je fakin neslušljiva.
|
21.10.2009., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Posudio sam u knjižnici njihov cd "Change". Iznenadile su me pjesme Never Gonna Dance Again, Back When i Surprise.
Pjesma Back When je mogla postati singl.
Na albumu valja pjesama 6/11.
Ove nabrojane pjesme zaista nisu loše, ali album bi ipak trebao imati više boljih pjesama, da bude zaista kvalitetan. Najviše se ističe pjesma About You Now, a mogu se poslušati i Denial i Change.
Never Gonna Dance Again
Back When
Surprise
|
|
|
07.08.2011., 10:55
|
|
"nick" se više ne koristi
Registracija: Feb 2008.
|
|
|
|
07.08.2011., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Simpsolina kaže:
|
pjesma je vrhunska 
|
|
|
09.08.2011., 09:12
|
|
|
|
|
|
09.08.2011., 14:14
|
|
Registrirani korisnik
|
Spot je nesto najdosadnije ikada vidjeno
|
|
|
09.08.2011., 18:23
|
|
|
Ja sam samo malo bacila oko,je l' samo njih snima u tom lokalu kako se guraju s ostalim ljudima???
|
|
|
09.08.2011., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Simpsolina kaže:
Ja sam samo malo bacila oko,je l' samo njih snima u tom lokalu kako se guraju s ostalim ljudima???
|
da, i drpaju se, skoro pa ližu...predosadno 
ova Jade mi uopce ne pase u grupi...
Mutya, Heidi & Keisha su bile najbolje  !
a najbolja stvar mi je About you now (kad je vec Keisha otisla i pojavila se ova Amelle)
|
|
|
10.08.2011., 09:34
|
|
|
Meni je dobra ona pjesma gdje imaju one lude trepavice u spotu,nemam pojma kako se zove 
|
|
|
27.01.2012., 23:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Sugababes
Ne vidim da vec postoji ova tema tako da otvaram novu. Sto mislite o ovom, po mom mišljenju najkvalitetnijem, girl bendu i njihovoj glazbi? Ovako, odmah bih volio razjasniti nekoliko stvari o njima. Dakle trenutno grupu čine 3 djevojke od kojih niti jedna nije bila članica grupe na početku, ipak svaka je dolazila u svoje vrijeme i s godinama se uklapala u grupu i davala joj svoj veliki doprinos. Velika se hajka digla na ovu 4. postavu otkad je nastala i u svojoj zemlji (UK) su dozivjele neku vrstu linca od veceg dijela javnosti i fanova sto im je prilično oslabilo položaj na sceni. Napadnute su i optuzene da nemaju identitet, dignitet, kvalitet, i ostale rijeci na -tet (pa i fakultet hahah) i da nemaju sto raditi na sceni. Ja se samo realno gledajući stvari pitam zašto i po kojim kriterijima? Pocnimo od samog zvuka. Napadnute su i cesto uspoređivane sa originalnom postavom i govori se da su unistile zvuk, kako se uopce usuđuju zvati tako i sl. Sto se tice tog zvuka prve postave (koji je zaista bio fenomenalan, svjez i ispred svoga vremena) taj zvuk je umro odmah odlaskom prve clanice i prelaskom u novu izdavacku kucu i taj zvuk nije nikako ubila 4. postava, ona ga je ubila ustvari najmanje jer je ta postava sama snimila tek 2 pjesme (crash and burn, super pjesma i da ju je otpjevala neka prethodna postava bila bi glorificirana, i freedom), a ubijale su ga i 2. i najviše 3. postava jer je odlaskom mutye grupa izgubila svaku poveznicu sa svojim temeljima, ali tada nije bilo nikakvog linča. naprotiv. Odlazak Keishe je zato bio maksimalno osuđen i rečeno da je grupa bez nje izgubila svaki dignitet. U kojem smislu? U smislu glazbe sigurno ne, a to bi jedino trebalo biti važno. Jer Keisha je upravo bila ta koja je ucestvovala u snimanju albuma sweet 7 i skrenula zvuk u smjeru gage, rihanne i ostalih i najavljivala ga kao pravi potez sto je ocito i mislila jer je i u pokusaju solo karijere nastavila tim putem. Povrsnim kriticarima je ocito bitnija statistika imena od same glazbe. Umjesto keishe je dosla jednako vokalno kvalitetna (ako ne i kvalitetnija) jade tako da se ni tu nista nije izgubilo. Druga je stvar sto se nekima mozda vise sviđa keisha i njena interpretacija, ali to je stvar osobnog ukusa i ne moze biti povod za opcu marginalizaciju i degradaciju grupe. Price da cure nemaju nikakvu kreativnu kontrolu nad pjesmama također padaju u vodu jer heidi i amelle otkad su dosle u grupu sudjeluju u stvaranju pjesama i nikome nije smetalo kada su svaka u svoje vrijeme radile na push the button, in the middle, denial... I za kraj moje osobno mišljenje je da mi je svaka postava na svoj način bila dobra i zanimljiva i upravo u tome mi jest ova grupa zanimljiva jer svaka postava donosi nesto svoje i neki novi zvuk za svoje vrijeme i ne vidim to uopce kao neki grijeh nego kao normalni razvoj koji je prisutan i kod mnogih drugih grupa i solo izvođača(gori su mi pjevaci koji citav zivot pjevaju jednu pjesmu). za kraj cu reci da mi je zao sto je sweet 7 propao jer je zaista imao super pjesama (wait for you, little miss perfect, no more you) i sugababes koliko god iskomercijalizirane bile uvijek ce biti dvostruko zanimljivije i kvalitetnije od vecine komercijalnog smeca koje danas gutamo u ogromnim kolicinama i koje nas siluje s radija. Zelim im puno srece i uspjeha s albumom koji bi trebao izaci ove godine i nadam se da cu imati priliku cesce cuti njihove troglase nego neartikulirane LMFAO i ostale.
|
|
|
28.01.2012., 00:19
|
|
parlavora trikante
Registracija: Jan 2011.
|
ne znam sve detalje i uzroke oko čestih promjena članica sastava, ali meni je to vrlo drag bend, pa čak i najbolji te vrste.
ni ne znam kako sad izgledaju, ali znam da su prije, osim što su imali super groove sound i pjesme, i jako sexy izgledale.
bilo bi dobro da nabaciš koji friški link o novostima ili koju novu pjesmu
e da, imaju i hrpu respektabilnih hitova kao da ih štancaju na tekućoj traci...
eo meni par moćnih stvari
Freak Like Me too funky yeah!!!
dobro u ovoj stvari su malčice kopirale odličnu stvar od Tubeway Army - Are Friends Electric 1979
Push The Button megahit
Shape laganica
About You Now hmm, veery veery sexy
Overload-live preslatke su mi tu
Overload [OFFICIAL VIDEO] predobra stvar
Run For Cover my favorite
itd itd...
i u pravilu su im spotovi cool 
Zadnje uređivanje Ajutokintumi : 28.01.2012. at 00:30.
|
|
|
28.01.2012., 00:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Originalne članice se navodno vraćaju...
|
|
|
28.01.2012., 09:13
|
|
|
|
|
|
28.01.2012., 10:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
Nema veze. Pala je u zaborav idemo sad ispocetka. Sto se tice ponovnog okupljanja originalne postave to su ipak bila samo nagađanja i ništa od toga čak je i mutya potvrdila da nije istina i da i ona i keisha rade na solo albumima, a za siobhan ne znam sto trenutno radi. A heidi (iz trenutne postave) kaze da se ova postava ne raspada nego trenutno su zaokupljene svojim stvarima ona npr sudjeluje u nekom tv showu dancing on ice, ali najavljen im je novi album za ovu godinu i to jos u jesen prosle godine singlom freedom http://www.google.ba/url?q=http://ww...ENfkt_wvUl7qzg
iako je ovo ok pjesma ocito ce im trebati puno vecih hitova da se vrate tamo gdje su bile. inace presle su u novu diskografsku kucu sony i potpisale ugovor za 3 nova albuma pa nadam se da ce uspjeti
Zadnje uređivanje Arial : 28.01.2012. at 10:31.
|
|
|
28.01.2012., 10:27
|
|
|
Quote:
arial-black kaže:
Nema veze. Pala je u zaborav idemo sad ispocetka.
|
Pa mislim da će ti svejedno spojiti teme pošto ne vjerujem da će dopustiti da dve iste teme postoje
Quote:
Popis tema
Ako neka tema nije na popisu ne znači da ne postoji pa provjerite prije nego što otvorite novu uz pomoć tražilice.
|
Quote:
Otvaranje teme
Prije otvaranja teme obvezno provjerite postoji li već tema koju namjeravate otvoriti. Za to se možete poslužiti Tražilicom i popisom tema.
Ne otvarajte teme koje već postoje
|

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:28.
|
|
|
|