|
|
29.06.2024., 23:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Lola 27 kaže:
Učlani se na stranicu Osvrt pa sama vidi koji psihopati tamo pišu.
Prijete Gloriji M.
Da će je progutati mrak ,da zaslužuje sve najgore ,da treba trunuti u zatvoru .
Prava psihopatija .
Meni to nije normalno ponašanje .Dolaze na stranicu udruge i potežu njezino djete po objavama.
|
Nijedna strana nije normalna
Evo gloria sad zica 8tis eura za veterinare
Uginulo joj nebrojeno pasa samo zadnjih par tjedana
Istovremeno ona si je sredila kucu, kupila auto, ugradila cice i svasta nesto.
I i dalje ne zeli rec sta je sa nekim psima za koje su ljudi masovno uplacivali i za koje ju pitaju ispod svake objave
|
|
|
30.06.2024., 11:11
|
|
.
Registracija: May 2005.
|
Quote:
TweetyBirdy kaže:
I i dalje ne zeli rec sta je sa nekim psima za koje su ljudi masovno uplacivali i za koje ju pitaju ispod svake objave
|
Nisam imala pojma o svemu ovom, pratim njenu stranicu kao i još neke udruge. Mislim da mnogi, poput mene, nisu imali pojma. Ne možeš skužit kad samo pratiš njihove objave.
Pogotovo nisam imala pojma o ovom prodavanju pasa kroz tzv. donacije. Sad bome idem malo istraživat šta se sve piše.
|
30.06.2024., 11:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bliss kaže:
Nisam imala pojma o svemu ovom, pratim njenu stranicu kao i još neke udruge. Mislim da mnogi, poput mene, nisu imali pojma. Ne možeš skužit kad samo pratiš njihove objave.
Pogotovo nisam imala pojma o ovom prodavanju pasa kroz tzv. donacije. Sad bome idem malo istraživat šta se sve piše.
|
Jasno da nemres skuzit samo prateci nju. Njena svita revno brise sve iole negativne komentare i cijela predstava se temelji na tome da je ona pozrtvovna mlada zena, majka, koja spasava pse koje nitko nece.
O onome sto se zbilja odvija sute ko pizde 
|
|
|
30.06.2024., 11:42
|
|
.
|
Quote:
TweetyBirdy kaže:
Jasno da nemres skuzit samo prateci nju. Njena svita revno brise sve iole negativne komentare i cijela predstava se temelji na tome da je ona pozrtvovna mlada zena, majka, koja spasava pse koje nitko nece.
O onome sto se zbilja odvija sute ko pizde 
|
Sad sam naišla na slučaj od prije 3 godine gdje je obitel izgubila psa i ovi iz udruge su ga odbijali vratiti vlasnicima riječima da više nikad neće vidjeti psa. Protuzakonito čipirali psa koji još nema 3 mjeseca, a evo, čitam po zakonu mora proći 14 dana od pronalaska psa i tek se onda smije čipirati.
Odjednom sve izgleda puno drugačije. 
|
30.06.2024., 11:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bliss kaže:
Sad sam naišla na slučaj od prije 3 godine gdje je obitel izgubila psa i ovi iz udruge su ga odbijali vratiti vlasnicima riječima da više nikad neće vidjeti psa. Protuzakonito čipirali psa koji još nema 3 mjeseca, a evo, čitam po zakonu mora proći 14 dana od pronalaska psa i tek se onda smije čipirati.
Odjednom sve izgleda puno drugačije. 
|
Pa ne prozivaju ju za krade i preprodaje pasa bezveze.
Dorh ju je posjetio, nije da se oni aktiviraju na "majke mi", ocito ima dovoljno dokaza za bar pokrenut slucaj
|
|
|
30.06.2024., 12:04
|
|
adlig
Registracija: May 2015.
|
MNM je da treba ukinut sve te udruge.
I otvorit pasje enklave gdje zive kak se njima zivi.
Da, znam...
|
|
|
30.06.2024., 12:04
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
|
30.06.2024., 12:36
|
|
.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
|
Vidjela sam ja nedavno da ju istražuju, ali nisam tad vidjela drugu stranu.
U međuvremenu sam čula i da je agresivna prema tim psima i da ih tuče i sad kako nailazim na razne objave, sve više vjerujem da ju s pravom istražuju.
A ovo otuđivanje tuđih pasa i preprodavanje je posebno gadljivo. Da sam na mjestu ljudi kojima se to dogodilo, mislim da bih angažirala nekog da joj noge polomi. 
|
30.06.2024., 12:44
|
|
53% lezbojka
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Hilda kaže:
Da, znam...
|
plus zabraniti ikakav uzgoj i prodvanje pasa.
|
30.06.2024., 13:07
|
|
adlig
Registracija: May 2015.
|
Quote:
atlantis kaže:
plus zabraniti ikakav uzgoj i prodvanje pasa.
|
Moze :amislilasidacusenavuc:
|
|
|
30.06.2024., 13:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Hilda kaže:
Da, znam...
|
Djelom se slazem.
Povremeno se pitam dal je psima zaista draze zavrsit u boxu u nekoj udruzi nego hodat po ulicama kao dotad 
Ok, sigurniji su al neki nakon lutanja pa spasavanja provedu ostatak zivota u azilu.
Jel to zbilja bolji zivot?

|
|
|
30.06.2024., 15:26
|
|
53% lezbojka
|
Quote:
TweetyBirdy kaže:
Djelom se slazem.
Povremeno se pitam dal je psima zaista draze zavrsit u boxu u nekoj udruzi nego hodat po ulicama kao dotad 
Ok, sigurniji su al neki nakon lutanja pa spasavanja provedu ostatak zivota u azilu.
Jel to zbilja bolji zivot?

|
pa je i za njih i za nas
jer imaju cijepljenja, veterinara, hranu i na sigurnom su. većinom.
na cesti to nisu jer - trovači, auti, nema liječenja, nekontolorano se razmožvaju (hint - BiH i Srbija)
i slažem se da to sve treba dovesti u red, ali nisu udruge uzrok. one su posljedica. po krivima skačete (ne branim S-pas, nego udruge općenito).
tko je od vas udomio psa, a ne ga kupio? tko je od vas prijavio susjeda koji drži psa na metar lanca? tko je sredio staroj baki s kujicom besplatnu sterilizaciju te kujice? tko je pozvao policiju bratiću čiji se pas 'izgubio' odjednom i drugi dan u kuću došlo štene maltezera kupljenog na hreliću?
udruge nam ne bi trebale da nema pasa na ulici. pasa na ulici ne bi bilo da nema neodgovornih ljudi. a njih ne bi bilo kada bi svi mi, uključujući i državu, to sve doveli u red malo.
|
30.06.2024., 16:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
|
|
|
30.06.2024., 20:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
TweetyBirdy kaže:
|
Bivša kolegica i presjednica jedne udruge je komunalni redar .
Tu kod nas ima romsko naselje u kojem se pred malo dogodilo mega sranje i ona je skupa sa policijom ,nakon što su je toliko izjebali po fejsu da ništa ne poduzimaju upala u selo i oduzela 80 pasa .
Ti psi su bili u tako lošem stanju da je sa sterilizacijom ,veterinarskim troškovima ,cijelpljenjem ,čipiranje na pse potrošeno 80 tisuća e.
Tj na svakog psa 1000 e.
E, kad je javnost tj općina saznala koliko se potrošilo na sve, nju je razvlačilo po fejsu opet, da je zamračila pare i kao za pse se ima a za drugo ne . 
Ona je normalno svakog psa poslikala ,katalogizirala i opisala sve št aj e napravljeno za svakog psa ,računi su normalno postali javni i sve se stišalo.
Proklet si ako ne poduzmeš ništa ,proklet si ako poduzmeš.
Ljudi su govna.
Peseki su sad u azilu ,dosta ih je udomljeno ,neki još čekaju .Volonteri ih svaki dan vode na kupanje na plažu i šetnje .Super im je ,hrana i nitko ih ne muči i ubija.
Tako da da defintivno trebaju udruge i azili.
Treba obavezna kastracija i čipiranje .Zabraniti držanje na lancu .
Zabraniti štancere .
Isto tako pratim Anicu Pribranić koja ima sad registrirano sklonište i ona za hranu na pse mjesečno troši 7 tisuća e .
A na veterinara da ne govorim.
Tako da ove cifre šta ova traži nisu bez veze. Tako stvari stoje.
O tome d a i je ugradila cice ,uredila kuću...otkud vam to?
Znam da ona nije to objavila tako da me baš zanima ,pogotovo ovaj dio za cice.To je baš uznemirujuće.
jel vi imate uvid u njezini karton i njezine privatne stvari ,dali se ona stalka ? 
Da odmah objasnim da mi s e ona kao osoba ne sviđa, ali cijenim šta radi za pse .I sve ovo samo njima štetu radi .
Zapravo tu se sve svodi na novac i donacije ,kako je potrošila donacije.
Jedino je forumašica bliss pokazala brigu za pse, a ne lovu.
I da se osvrnem na ovo da tuče pse.Ne znam ,ne mogu reći da je nešto tako bez dokaza ,psi nju vole ,kad ju vide dolaze i mašu repom ,skaču na nju i pokazuju svoju privrženost .
To nisu znakovi zlostavljanja ,znam kako oni izgledaju .
Vidim pse koje je spasila iz Zadra koje su morali sedirati da bi ih pregledali i sad nakon 2 mjeseca kod Glorije i čuvalice ,to su drugi psi ,jedna koja je bila u najgorem stanju
https://www.instagram.com/p/C20WnkUIg15/?img_index=1
Pogledajte, ovakvu ju je Gloria skupa sa volonterima našla ,trese se ko prut a u toj štali ih je bilo 20 !!!! u isto tako lošem stanju ,sve čistokrvni psi .
Ali o tome se ne govori .Samo loše .
Iz okolice V:G je spasila 20 čistokrvnih pasa ,bilo je na rtl ne znam dali ste gledali ,svi ti psi trebali su hitnu medicinsku pomoć ,računi su se peli na 10 tisuća e.
Svi ti psi su sad na putu oporavka kod čuvalica i pomalo dolaze k sebi.
Evo jedan video .
https://www.vecernji.hr/vijesti/uzas...-i-bol-1736340
S-pas je došao po preživjele pse.
A ovo je samo jedno dvorište ,još su bio jedan ,ali opet ,o tome se ne govori ,nego o njenim cicama ,tetovažama i trepušama.
|
30.06.2024., 20:51
|
|
VIP gošća
|
Lola, mrva objektivnosti bi ti dobro došla. I za razumijevanje postova na temi, i za širu sliku.
|
30.06.2024., 21:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Lola, mrva objektivnosti bi ti dobro došla. I za razumijevanje postova na temi, i za širu sliku.
|
Moja objektivnost je sasvim ok .
Stvari nisu crno bijele.
Neću više o ovome jer ste ko konji kad im se stavi ular ,samo pravo gledate .I onda ti meni govoriš o široj slici.
|
01.07.2024., 16:54
|
|
VIP gošća
|
Da, govorim ti, jer ovo što pišeš pokazuje neobjektivnost. Dođeš tu na temu i zaključiš "Jedino je forumašica bliss pokazala brigu za pse, a ne lovu."
Ajde da su ovo komentari s 24sata, ali nisu, i ideš si dopustiti si ovakve stvari pisati.
Naravno, ako je tebi to ok objektivnost, to je drugi par kobasa pa nema smisla ukazati ti na išta.
|
01.07.2024., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Mog psa, mog prijatelja sam danas morala eutanazirati.
Jebemtiživot, zašto psi ne žive 100 godina kao kornjače?
|
|
|
01.07.2024., 21:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
TIT 
|
|
|
01.07.2024., 21:57
|
|
53% lezbojka
|
TiT  žao mi je
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:48.
|
|
|
|