Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.01.2025., 10:16   #4101
Slazem se za trenera. Tesko je nama ovako napamet napikavati i svajetovati jer ne vidimo kaj se radi i kak.

Netko strucniji ce na licu mjesta moci bolje reci.
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 10:26   #4102
Quote:
Dumber kaže: Pogledaj post
Nemam djecu, i radim od doma.
Ma znam, sjecam se sebe bez djece, pogotovo zadnje 2 godine prije djece. Bit ce opet jednom. Sretna sam sto uspijem i ovo sto uspijem jer ne treniram kad mi je optimalno, nego kad uhvatim prozor da me nitko ne treba.
Merion1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 10:37   #4103
Hvala, cure.

Meni su djeca na faksu tako da se vrijeme nađe.

Još prije dvije godine nisam radila apsolutno ništa.

Prije par godina sam hodala na grupno vježbanje i ono skakanje mi je bila muka isusova, jedino sam girju voljela zato sam ju i sada nabavila.
Plivanje volim iako sam jako spora, muž hoda u saunu, ja u saunu ne smijem pa idem na bazen.
Biciklom na posao sam počela kada je poskupjelo gorivo, neće mene država jebat, neka auto stoji u dvorištu.
Onda sam skužila da mi je baš gušt prije posla se malo razmigati i nakon posla zluftati mozak. Pa sam se sjetila da imam sobni bicikl te sam iz dnevnog boravka izbacila dasku za peglanje i dovukla bicikl.
Za nabavku girje kriva je ova tema, shvatila sam da trebam vježbe snage. I tako sam svako malo doma spomenula da si moram nabaviti neke utege, muž je shvatio pa smo ju išli kupiti, ja sam htjela 8 kg, on 2 kg (da mu se ženica ne muči previše), nakon probe kupili smo 6 kg.

Fox, da ruta je 35 km u jednom smjeru, natrag bismo mogli busom ali je plan ići biciklom u oba smjera.
Strenirat ću ja to, nije problem, trebamo rješiti neke tehničke stvari (kupiti prave bicikle i stalak za auto) i htjela bih društvo pa moram strenirati i muža. Ruta je lijepa, a i jako volim vlakove pa mi je fora kako ide po trasi nekadašnje željeznice.

Ono što me zapravo pokreće je zdravlje. Imam mamu koja u 83. godini života svakodnevno biciklira i hoda te svekrvu koja je nakon operacija oba kuka polupokretna. Obje su isto godiše, obje su radile sjedeći posao, obje su mlade otišle u mirovinu, obje su inače sasvim ok zdravlja. Razlika je u tome što je mama u mirovini krenula aktivno se rekreirati, a svekrva ništa.

Ravan trbuh i čvrste noge su naravno isto velik plus, neću se sramotit na bazenu.

A inače, kad mi se ne da, dođem ovjde i odmah dobijem volju.
koka2004 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 10:40   #4104
Quote:
Evo dan 4 jutarnje šetnje, već vidim malo razliku u tome sto sam se lagano probudila i nisam trebala snoozat alarm da se razbudim.

Prva dva dana me u šetnji oduševio izlazak sunca i plavo nebo, jučer i danas toga nije bilo, samo sivilo, ali jbg, i to je dio života.
Na ovo se zaboravila nadovezati.
Treniram prije posla, odem autom oko 5.45 tako da sam oko 7.15 vec kuci i stignem se istusirati i sve, svo ovo vrijeme je mrakaca kad idem i mrakaca kad se vracam.
Jutros sam "precula" alarm i uglavnom sa cijelom rutinom sam kasnila pola sata, tako da sam taman ulovila predivnu ranu zoru kad sam se vracala, sve one njezne nijanse roze i ljubicaste A stari grad mi je ionako predivan i jos ga nisam stigla vidjeti takvog.
Nekako me opalila euforija i veselim se proljetnim ranim treninzima ko malo dijete. Pogotovo kad se pomakne sat.
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 10:45   #4105
Koka, meni je girja vrhunski alat, odlično se može aktivirati cijelo tijelo. Isto sam jedno vrijeme vježbala s njima, samo što brzo dođe potreba za većim težinama, krenula sam kupovati sve veće, al nije mi isplativo financijski svako malo nove nit imam gdje držati u pretrpanom stanu, pa sam se ipak vratila u teretanu gdje nemam tih briga
Old 16.01.2025., 10:49   #4106
girje su super stvar. ja iman od 12 i 16 kg, utege sam nabavila od 2, 5, 7.5 i 10 kg pa kombiniram.
danas imam u planu 8km trcanje.
fairy wings is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 10:51   #4107
Quote:
koka2004 kaže: Pogledaj post

A inače, kad mi se ne da, dođem ovjde i odmah dobijem volju.
Bome si i ti inspiracija! Samo pisi i dalje.
Merion1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 10:55   #4108
Ja necu ni pisati sto sve od opreme imam doma.

Za Bozic sam dobila jos malo novih elemenata.

Ne znam gdje cu to sve drzati kad budemo drugoj klinki pravili sobu.
Merion1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 11:27   #4109
ja neman mista ni za ovo sta trenutno imam
fairy wings is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 12:15   #4110
Ja sam se vratila u teretanu, 3-4× tjedno, kako stignem.
Trenutno full body ali prebacit cu se na split kad malo uđem u štos.
Jedino mi se ne da previše paziti na prehranu jer mi je jos prehladno da bi sad izbacivala UH u vecoj mjeri, ono me bas fino zagriju kad se poželim
Brzo ce proljece pa ce to doc spontano
Old 16.01.2025., 12:52   #4111
18/18 pilates odrađeno

Nastavljam, a na proljeće ću ubacit i bazen.
Old 16.01.2025., 12:55   #4112
Bravo, Way! Nastavljaš s istim pilatesom ili ćeš nešto mijenjati?
Old 16.01.2025., 12:59   #4113
Sve isto, od 01.11. idem, nisam propustila još ni jednom. Mislila sam povećat na 3 puta tjedno, al mi je zeznuto zbog ostatka dana onda. Onda počnem radit tek popodne, jer prvo pilates, pa doma, pa vodi psa u šetnju, pa ručak, ode vrijeme.
Old 16.01.2025., 13:09   #4114
A da, tako i meni ispadne kad treniram ujutro. Počnem baš kasno raditi. Ali mi je i dalje najdraže započeti dan trenirajući. Ako ništa, uvijek možeš doma ubaciti još neku sitnicu na taj treći dan.
Old 16.01.2025., 13:11   #4115
Mogu u teoriji, al vježbanje doma kod mene nema šanse Zato kažem, plivanje na proljeće, a do onda 2x pilates + šetnja svaki dan.
Old 16.01.2025., 13:21   #4116
Ženetine, rekreirate li se štogod? III

Ako još ima ekipe koja misli da će od bučica od 5kg izgledati kao bodybuilder, evo vam jedne profi koja diže preko 100kg. https://youtu.be/gODnxCEo0qs?si=kpSpE6CrWJ3xkfM6
Old 16.01.2025., 13:26   #4117
Nnda, ja pratim jednu dzepnu Venericu od 57kg koja radi vise nego duplo tezi cucanj od mene

Edit: 3x tezi

@Dumber ove tvoje su mi top phisique u svakom smislu.
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.01.2025., 13:33   #4118
Quote:
Ako još ima ekipe koja misli da će od bučica od 5kg izgledati kao bodybuilder, evo vam jedne profi koja diže preko 100kg. https://youtu.be/gODnxCEo0qs?si=kpSpE6CrWJ3xkfM6
Nikad se nece iskorijeniti kod žena taj strah od prenabildanosti od 3x tjedno teretane i malih bučica
Old 16.01.2025., 13:34   #4119
Ženetine, rekreirate li se štogod? III

Hahaha, ja imam 57kg.

Moj maksimum za čučanj je nešto malo iznad 100kg. Sad bi mi i duplo manje bilo teško. Koliko ona uspije? Prelude su mi te brojke kad vidim što sve mogu cure. Svjetski rekord za žene do 57kg je 185kg. Ludilo!
Old 16.01.2025., 13:34   #4120
Quote:
Arctic fox kaže: Pogledaj post
Hahaha, ja imam 57kg.

Moj maksimum je nešto malo iznad 100kg. Sad bi mi i duplo manje bilo teško. Koliko ona uspije? Prelude su mi te brojke kad vidim što sve mogu cure. Svjetski rekord za žene do 57kg je 185kg. Ludilo!
Pogledaj si @mirrlifts na IG.
Zena je profi, ima ozbiljan trening ali svejedno impresivno.
Izgleda tako da nikad ne bi rekao da se time bavi. U smislu da nije gigant jel. A realno je prezgodna.
atomi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:19.