Natrag   Forum.hr > Sport > Kladionica

Kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.03.2025., 18:54   #4181
Zamrla tema potpuno,sjećam se kako je ovdje nekada bilo živo,kako se pisalo i po nekoliko puta svakog dana..... bilo je i pogodaka nešto,eh.Valjda su druga vremena....evo na tragu prošlosti,nakon dugo vremena u ovu kišnu subotu igram Superenu i to:
26-15
25-16
26-15-70
25-16-70
Old 15.03.2025., 23:10   #4182
ja skinuo superenu neki dan, kad je izvuklo 7,25,33

Imao 2,3/3
Old 16.03.2025., 12:07   #4183
Quote:
Mr. Jigsaw kaže: Pogledaj post
ja skinuo superenu neki dan, kad je izvuklo 7,25,33

Imao 2,3/3
Odlično,jel bio koliki dobitak?Igraš li uvijek iste brojeve ili mijenjaš svako kolo? Ja uglavnom promjenim,iako se nekad provlači broj ili dva i 2-3 kola uzastopno.
Old 17.03.2025., 17:36   #4184
Quote:
dallas kaže: Pogledaj post
Odlično,jel bio koliki dobitak?Igraš li uvijek iste brojeve ili mijenjaš svako kolo? Ja uglavnom promjenim,iako se nekad provlači broj ili dva i 2-3 kola uzastopno.
Nez jel smijem ovako pisat, nisam uslikao listic, al za 0,25, 3 broja 315 jazavaca u sistemu.

Imam istih 5 kombinacija sa 3 broja uvijek. Ostale kombiniram kako mi padne na pamet, nekad gledam one koji nisu duže izašli i tako.
Nekad i u glavu odigram te stalne brojeve, al ovaj put nažalost nisam jbg.

Sad čekam Zahlen ili Mađare da ubodem.
Old 21.03.2025., 20:56   #4185
Ja sam digao ruke....pratim svako kolo i bude mi drago što nisam igrao jer nikad nište ne bude od mojih kombi....
Old 25.03.2025., 10:41   #4186
Quote:
promatrac77 kaže: Pogledaj post
Ja sam digao ruke....pratim svako kolo i bude mi drago što nisam igrao jer nikad nište ne bude od mojih kombi....
Da,složio bih se za Superenu da je izuzetno težak loto za pogoditi,ostale baš i ne pratim,a za austrijski Zahlen ne mogu pronaći arhivu.
Jednostavno koji god način odabira brojeva izabrao svaki se ubrzo pokaže jalov.Nikakvu logičku poveznicu ne možeš uhvatiti,vjerovatno moj mozak ne funkcionira dovoljno iracionalno! Jednom sam negdje pročitao kako je neki australac ili amerikanac uz pomoć prijatelja koji je imao autistični poremećaj,čini mi se Aspergerov sindrom pogađao nekoliko puta jackpot.Ovaj je pregledavao velike količine tablica i uspijevao je izvući dobitne brojeve u većem broju kombinacija.Prosječan mozak ne radi tako,zato mi i nemamo baš uspjeha,više je faktor sreće......,a sreća je prevrtljiva.
Old 02.04.2025., 19:01   #4187
konačno u subotu... 68 71 85, 3/3 imate moj listic na PSK dobitak tjedna plus na ss odigrao za 0.50
Po11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2025., 20:13   #4188
ludilo

cestitam
stikla is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2025., 21:08   #4189
nisam bio siguran ako je 63 ili 68, onda otvorio i vidim show ajmee, pratim te kombe 3/3 kojih nema ono vise od 10 god cca
Po11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2025., 18:12   #4190
PDF datoteke su arhive

https://www.win2day.at/lotterie/zahl...Day=2025-04-01

Quote:
dallas kaže: Pogledaj post
Da,složio bih se za Superenu da je izuzetno težak loto za pogoditi,ostale baš i ne pratim,a za austrijski Zahlen ne mogu pronaći arhivu.
Jednostavno koji god način odabira brojeva izabrao svaki se ubrzo pokaže jalov.Nikakvu logičku poveznicu ne možeš uhvatiti,vjerovatno moj mozak ne funkcionira dovoljno iracionalno! Jednom sam negdje pročitao kako je neki australac ili amerikanac uz pomoć prijatelja koji je imao autistični poremećaj,čini mi se Aspergerov sindrom pogađao nekoliko puta jackpot.Ovaj je pregledavao velike količine tablica i uspijevao je izvući dobitne brojeve u većem broju kombinacija.Prosječan mozak ne radi tako,zato mi i nemamo baš uspjeha,više je faktor sreće......,a sreća je prevrtljiva.
igorp is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 11:53   #4191
Quote:
Po11 kaže: Pogledaj post
konačno u subotu... 68 71 85, 3/3 imate moj listic na PSK dobitak tjedna plus na ss odigrao za 0.50
Čestitam na dobitku,već sam izgubio vjeru da je moguće pogoditi,neka je bar netko pogodio.
Old 08.04.2025., 12:19   #4192
Quote:
igorp kaže: Pogledaj post
Pozdrav i ovom čovjeku,odavno se nije oglasio,sjećam ga se tamo,sad daleke 2015g. kad se ovdje dosta pisalo,kako je...ima li dobitaka!? Hvala za Zahlen,pogledam čim uhvatim vremena.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:28.