Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Kosa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.01.2021., 21:09   #4221
Jel netko koristio Mane n tail šampon? Onaj za konje na internetu čitam same pohvale za njega
pandora_5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.02.2021., 15:43   #4222
Quote:
pandora_5 kaže: Pogledaj post
Jel netko koristio Mane n tail šampon? Onaj za konje na internetu čitam same pohvale za njega
meni nije bio dobar
Old 28.02.2021., 10:40   #4223
Tražim šampon i masku koji su stvarno hidratantni, za jako suhu, ali tanku kovrčavu kosu. Ima li netko preporuku? Može i ne mora biti drogerijski rang.
Nip-tuck is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2021., 14:51   #4224
Zna li netko ima li ovog šampona u nekom Mulleru na zalihama ili se previše nadam?

https://www.google.com/search?q=terr...-_YMeMsosbeMEM

Naime,promijenili su mu ambalažu, ali očito i sastav jer je od skoro savršenog postao blagi užas
rezanac is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2021., 19:17   #4225
Nigdje ne mogu naci plavi Nature box sampon. Sta su ga ukinuli?
Kakav je kruti? Ili da uzmem sad zeleni, bas mi je zao sto nisam uzela zalihe do nedavno sam ga vidjala u ducanima.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2021., 22:22   #4226
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Kakav je kruti? Ili da uzmem sad zeleni, bas mi je zao sto nisam uzela zalihe do nedavno sam ga vidjala u ducanima.
Ni ja ga nigdje ne vidim, a bio mi je odličan. Ima ga na službenim stranicama pa mi ne izgleda ukinut. Općenito mi se čini kod nas loša ponuda njihovih proizvoda.

Ja sad koristim zeleni (maslinu, ne avokado) i nije loš, ali plavi mi je bio draži.

Btw, čini mi se kao da prije nisu imali SCS u sastavu.
dextra_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2021., 20:25   #4227
nisu ih ukinuli
promijenili su sastav
kruti je jakoooooo blag
za malu djecu

ja imam suhu kovrcavu kosu i mogu ih koristiti nekada
ako koristim stalno tjeme mi se brzo masti

bolje probajte kruti od balea
osim ako imate suhu kovrcavu kosu
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2021., 08:15   #4228
Ok mozda se negdje pojavi plavi, uzet cu zeleni za prvu ruku ili Biokap. Kruti mi je odlican od Tinkture zuti bio pa cu radje njega. Ja nemam kovrcavu kosu, blago se kovrca ali je tanka i suha i masti se.
Odgovori s citatom
Old 16.03.2021., 20:38   #4229
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Ako se dobro sjecam mislim da je nedavno bio na rasprodaji u DM-u jer je izlazio iz asortimana. Mozda ga ima u nekim trgovinama mijesanom robom (Plodine, Konzum, Interspar)
Squishy is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2021., 20:40   #4230
Da li je netko koristio od Biobaze sampon za jacanje i rast kose?
https://www.biobaza.eu/index.php/hr/...i-jacanje-kose
Squishy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 01:46   #4231
Vidjela sam plavi u nekim Bipama pored blagajni, stoji snižen na pola zbog izlistanja.
Jeaxpea is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2021., 08:27   #4232
Quote:
Jeaxpea kaže: Pogledaj post
Vidjela sam plavi u nekim Bipama pored blagajni, stoji snižen na pola zbog izlistanja.
Hvala, krenut cu u pohod po Bipama. Ako znas tocno u kojoj si vidjela please napisi.
Odgovori s citatom
Old 18.03.2021., 15:13   #4233
Quote:
Squishy kaže: Pogledaj post
Da li je netko koristio od Biobaze sampon za jacanje i rast kose?
https://www.biobaza.eu/index.php/hr/...i-jacanje-kose
Ja sam. Dobar je. Kosa je baš nekako čvrsta i punašna

Meni treba neki šampon protiv naelektriziranosti. Kosa mi je bolesno naelektrizirana a uopće ne nosim debele vunene majice ni šalove. Luda sam više
pandora_5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2021., 20:02   #4234
Meni je krasan Ouai for medium hair. Sve mi je krasno osim cijene. Kosa mi je inace ravna, ali s ovim samponom i regeneratorom dobijem salonski ravnu kosu bez da mi je otezana i zakeljena uz tjeme
Old 26.03.2021., 14:35   #4235
Quote:
pandora_5 kaže: Pogledaj post
Ja sam. Dobar je. Kosa je baš nekako čvrsta i punašna

Meni treba neki šampon protiv naelektriziranosti. Kosa mi je bolesno naelektrizirana a uopće ne nosim debele vunene majice ni šalove. Luda sam više
A sintetiku jel nosis?

Vidi neke maske koje se ispiru i regeneratore i ulja koja se ne ispiru. I promijeni mozda cetku?
Mislim da ce sampon tesko pomoci.
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2021., 22:54   #4236
Quote:
Nip-tuck kaže: Pogledaj post
Tražim šampon i masku koji su stvarno hidratantni, za jako suhu, ali tanku kovrčavu kosu. Ima li netko preporuku? Može i ne mora biti drogerijski rang.
garnier aloa probaj i njihov leave in. squishaj ga na full mokru kosu pa onda njezno pokupi visak vode sa rucnikom mikrofibra.
Old 27.03.2021., 15:12   #4237
Pozdrav moze li neka preporuka za sampon za osjetljivo vlasiste protiv prhuti i za normalnu do masnu kosu.
Probao garnier botanic dobar al me svrbi glava od njeg,H&S jak agresivan ne svidja mi se.

Mislio sam uzeti onaj jonson za bebe ? Sta mislite da probam taj ili alo imate neki na umu da napisete.
Nesto bez sulfata i silikona moze cak i preporuka da odem u ljekarnu nie do novca.
Da li vi perete kosu tjedno sa vise sampona ili sa jednim.
Trebao sam danss uzet jonson al nisam stigao sve na vrijeme...
Kosu perem 3 puta tjedno.
Sprijecio sam mascivanje kose tako sto sam je "navikao" na 3 puta i uz pomoc ovog garnier.

Pozz
Officer123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2021., 14:10   #4238
Garnier Botanic Therapy? Koji točno? Jesi probao Nature Box šampone? Malo su nježniji od Garniera, nemaju silikone, al je coco sulfate tu.
Old 28.03.2021., 16:29   #4239
Officer, znaš li uzrok osjetljivosti i perutanju vlasišta?

Kod mene je seboreja.

Uzroku nema lijeka, a simptome mi dugo već umiruju dva šampona: tretmanski šampon LRP Kerium DS i regularni šampon Sachajuan Thickening. LRP sadrži sulfate.

Kosu također perem triput tjedno. Pri pranju dvaput šamponiram vlasište (ako je vlasište u regularnom stanju, šamponiram dvaput regularnim šamponom; ako je uznemireno, regularni pa tretmanski šampon) pa jedanput regenerator na ostatak kose. Regularni šampon i regenerator držim par minuta, tretmanski šampon 5-25 min prije ispiranja. Pri ispiranju proizvoda nimalo ne štedim vodu.

Kad sam tek uvela uporabu tretmanskoga šampona i otkrila koji uopće odgovara, stanje je bilo takvo zlo da je trebalo desetak i više uzastopnih pranja. Sada se družimo svega par uzastopnih puta i to tek svakih nekoliko tjedana do mjeseci.

Inače, ako stanje nije toliko ozbiljno da bi se čovjek uputio liječniku dermatologu na pregled i dijagnozu, smije se otići u ljekarnu, opisati bilo kojoj teti magistri simptome i pristojno upitati za preporuke i testere šampona. Iz mog iskustva, nema te koja će to odbiti.
Old 30.03.2021., 15:54   #4240
Moja mama je imala jako gadan seboreični dermatitis vlasišta. Na pojedinim mjestima joj je koža izgledala spaljeno koliko je bila crvena i perutala se.
Uspjela je staviti situaciju pod kontrolu uz Ducray Kertyol P.S.O. Kad ne pere njime, koristi Balein Anti-Dandruff od mente. I evo, nakon nekih mjesec i pol, vlasište joj se preporodilo.

Čule smo dobre stvari i za Vichy Dercos pa možda idući put umjesto Ducraya isproba njega.
cukrena is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:16.