|
|
19.01.2021., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Jel netko koristio Mane n tail šampon? Onaj za konje  na internetu čitam same pohvale za njega
|
|
|
26.02.2021., 15:43
|
|
♡♡♡
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
pandora_5 kaže:
Jel netko koristio Mane n tail šampon? Onaj za konje  na internetu čitam same pohvale za njega
|
meni nije bio dobar 
|
28.02.2021., 10:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2020.
|
Tražim šampon i masku koji su stvarno hidratantni, za jako suhu, ali tanku kovrčavu kosu. Ima li netko preporuku? Može i ne mora biti drogerijski rang.
|
|
|
06.03.2021., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Zna li netko ima li ovog šampona u nekom Mulleru na zalihama ili se previše nadam?
https://www.google.com/search?q=terr...-_YMeMsosbeMEM
Naime,promijenili su mu ambalažu, ali očito i sastav jer je od skoro savršenog postao blagi užas 
|
|
|
14.03.2021., 19:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Nigdje ne mogu naci plavi Nature box sampon. Sta su ga ukinuli?
Kakav je kruti? Ili da uzmem sad zeleni, bas mi je zao sto nisam uzela zalihe do nedavno sam ga vidjala u ducanima.
|
|
|
14.03.2021., 22:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Kakav je kruti? Ili da uzmem sad zeleni, bas mi je zao sto nisam uzela zalihe do nedavno sam ga vidjala u ducanima.
|
Ni ja ga nigdje ne vidim, a bio mi je odličan. Ima ga na službenim stranicama pa mi ne izgleda ukinut. Općenito mi se čini kod nas loša ponuda njihovih proizvoda.
Ja sad koristim zeleni (maslinu, ne avokado) i nije loš, ali plavi mi je bio draži.
Btw, čini mi se kao da prije nisu imali SCS u sastavu.
|
|
|
15.03.2021., 20:25
|
|
phalaenopsis
Registracija: Jan 2009.
|
nisu ih ukinuli
promijenili su sastav 
kruti je jakoooooo blag
za malu djecu
ja imam suhu kovrcavu kosu i mogu ih koristiti nekada
ako koristim stalno tjeme mi se brzo masti
bolje probajte kruti od balea
osim ako imate suhu kovrcavu kosu 
|
|
|
16.03.2021., 08:15
|
|
Registrirani korisnik
|
Ok mozda se negdje pojavi plavi, uzet cu zeleni za prvu ruku ili Biokap. Kruti mi je odlican od Tinkture zuti bio pa cu radje njega. Ja nemam kovrcavu kosu, blago se kovrca ali je tanka i suha i masti se.
|
|
|
16.03.2021., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2020.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
|
Ako se dobro sjecam mislim da je nedavno bio na rasprodaji u DM-u jer je izlazio iz asortimana. Mozda ga ima u nekim trgovinama mijesanom robom (Plodine, Konzum, Interspar)
|
|
|
17.03.2021., 01:46
|
|
.
Registracija: Feb 2018.
|
Vidjela sam plavi u nekim Bipama pored blagajni, stoji snižen na pola zbog izlistanja.
|
|
|
17.03.2021., 08:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Jeaxpea kaže:
Vidjela sam plavi u nekim Bipama pored blagajni, stoji snižen na pola zbog izlistanja.
|
Hvala, krenut cu u pohod po Bipama. Ako znas tocno u kojoj si vidjela please napisi.
|
|
|
18.03.2021., 15:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Squishy kaže:
|
Ja sam. Dobar je. Kosa je baš nekako čvrsta i punašna
Meni treba neki šampon protiv naelektriziranosti. Kosa mi je bolesno naelektrizirana a uopće ne nosim debele vunene majice ni šalove. Luda sam više 
|
|
|
19.03.2021., 20:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Meni je krasan Ouai for medium hair. Sve mi je krasno osim cijene. Kosa mi je inace ravna, ali s ovim samponom i regeneratorom dobijem salonski ravnu kosu bez da mi je otezana i zakeljena uz tjeme 
|
26.03.2021., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Quote:
pandora_5 kaže:
Ja sam. Dobar je. Kosa je baš nekako čvrsta i punašna
Meni treba neki šampon protiv naelektriziranosti. Kosa mi je bolesno naelektrizirana a uopće ne nosim debele vunene majice ni šalove. Luda sam više 
|
A sintetiku jel nosis?
Vidi neke maske koje se ispiru i regeneratore i ulja koja se ne ispiru. I promijeni mozda cetku?
Mislim da ce sampon tesko pomoci.
|
|
|
26.03.2021., 22:54
|
|
I will adapt
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Nip-tuck kaže:
Tražim šampon i masku koji su stvarno hidratantni, za jako suhu, ali tanku kovrčavu kosu. Ima li netko preporuku? Može i ne mora biti drogerijski rang.
|
garnier aloa probaj i njihov leave in. squishaj ga na full mokru kosu pa onda njezno pokupi visak vode sa rucnikom mikrofibra.
|
27.03.2021., 15:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2014.
|
Pozdrav moze li neka preporuka za sampon za osjetljivo vlasiste protiv prhuti i za normalnu do masnu kosu.
Probao garnier botanic dobar al me svrbi glava od njeg,H&S jak agresivan ne svidja mi se.
Mislio sam uzeti onaj jonson za bebe ? Sta mislite da probam taj ili alo imate neki na umu da napisete.
Nesto bez sulfata i silikona moze cak i preporuka da odem u ljekarnu nie do novca.
Da li vi perete kosu tjedno sa vise sampona ili sa jednim.
Trebao sam danss uzet jonson al nisam stigao sve na vrijeme...
Kosu perem 3 puta tjedno.
Sprijecio sam mascivanje kose tako sto sam je "navikao" na 3 puta i uz pomoc ovog garnier.
Pozz
|
|
|
28.03.2021., 14:10
|
|
witch
Registracija: May 2008.
|
Garnier Botanic Therapy? Koji točno? Jesi probao Nature Box šampone? Malo su nježniji od Garniera, nemaju silikone, al je coco sulfate tu.
|
28.03.2021., 16:29
|
|
Uć! Uć!
Registracija: Jul 2019.
|
Officer, znaš li uzrok osjetljivosti i perutanju vlasišta?
Kod mene je seboreja.
Uzroku nema lijeka, a simptome mi dugo već umiruju dva šampona: tretmanski šampon LRP Kerium DS i regularni šampon Sachajuan Thickening. LRP sadrži sulfate.
Kosu također perem triput tjedno. Pri pranju dvaput šamponiram vlasište (ako je vlasište u regularnom stanju, šamponiram dvaput regularnim šamponom; ako je uznemireno, regularni pa tretmanski šampon) pa jedanput regenerator na ostatak kose. Regularni šampon i regenerator držim par minuta, tretmanski šampon 5-25 min prije ispiranja. Pri ispiranju proizvoda nimalo ne štedim vodu.
Kad sam tek uvela uporabu tretmanskoga šampona i otkrila koji uopće odgovara, stanje je bilo takvo zlo da je trebalo desetak i više uzastopnih pranja. Sada se družimo svega par uzastopnih puta i to tek svakih nekoliko tjedana do mjeseci.
Inače, ako stanje nije toliko ozbiljno da bi se čovjek uputio liječniku dermatologu na pregled i dijagnozu, smije se otići u ljekarnu, opisati bilo kojoj teti magistri simptome i pristojno upitati za preporuke i testere šampona. Iz mog iskustva, nema te koja će to odbiti. 
|
30.03.2021., 15:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Moja mama je imala jako gadan seboreični dermatitis vlasišta. Na pojedinim mjestima joj je koža izgledala spaljeno koliko je bila crvena i perutala se.
Uspjela je staviti situaciju pod kontrolu uz Ducray Kertyol P.S.O. Kad ne pere njime, koristi Balein Anti-Dandruff od mente. I evo, nakon nekih mjesec i pol, vlasište joj se preporodilo.
Čule smo dobre stvari i za Vichy Dercos pa možda idući put umjesto Ducraya isproba njega.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:16.
|
|
|
|