Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.12.2024., 13:09   #4301
Quote:
Jerry_nidžo kaže: Pogledaj post
Paket mi je poslan priko HP do 24 sata, plaćanje pouzećem
Dostavljač pri isporuci uopće nije nazivao već je ostavio papirić u sandučić da me paket čeka u poštanskom uredu (više od 3 km) iako sam ja bio 100-ak metara od kuće.
I sad ja moram ići do poštanskog ureda.
Otišao sam i rekao im da ako mi sljedeći put na ovaj način isporučuju papirić umisto paketa bez poziva, da mogu komodno vratiti paket, (a tako bi tribali svi napraviti) pošiljatelju jer ja po njega neću doći.
P. S. Sutradan su mi tek poslali SMS da mi je paket u dostavnom vozilu.
Znači ja sam dan prije preuzeo paket a oni sutradan šalju sms
Heba te led, taj HP nije ni lud, ja da vozin vakima baca bi pakete po peskariji.

De nazov,i prvo, pa nisam kuci, pa nemoj mi pisat papirice.. ma idi bre u 3pm.
Old 12.12.2024., 22:59   #4302
Ako druge dostavne službe mogu nazvati, bome onda može i HP.
Old 13.12.2024., 14:55   #4303
Quote:
incense86 kaže: Pogledaj post
29.12. narucene tenisice s Aboutyou. Preusmjereno na paketomat, i pise na statusu posiljke da je posiljka neuruciva od 7.12.

Koji broj zvati i kome se obratiti?
Imaš na njihovoj web stranici kako uložiti priogovor.Najbolje ti je pismeno ispuniti sve pa će se riješiti.Meni su tako uvijek sve riješili.
Quote:
ExHandsome kaže: Pogledaj post
Heba te led, taj HP nije ni lud, ja da vozin vakima baca bi pakete po peskariji.

De nazov,i prvo, pa nisam kuci, pa nemoj mi pisat papirice.. ma idi bre u 3pm.
Radio sam u pošti,neki ljudi su starno razmaženi.....Teško im je otići u poštanski ured,ko da moraju na mars putovati....
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2024., 01:41   #4304
Quote:
lexluthor84 kaže: Pogledaj post
Radio sam u pošti,neki ljudi su starno razmaženi.....Teško im je otići u poštanski ured,ko da moraju na mars putovati....
Nekim ljudima i je tesko otici do poste jer imaju problema s kretanjem, uostalom ako si platio dostavu do ulaza to treba biti dostava do tvog ulaza, a ne do ulaza u postu.
creatin is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2024., 02:46   #4305
HP meni uopce nije javio u koliko sati je dostava.
Mislim, ionak nisu dostavili na datum za koji je pri narudžbi pisalo da je dostava.
Ne samo to, iz HP uopće nisu javili da je dostava na bilo koji datum.
Samo sam na trackingu vidjela da je "dostava pokušana".
Onda sam zvala i prigovorila, s napomenom da li moram opet slati progovor...
Onda su drugo jutro odmah nasli i cajta za poslati sms s najavom dostave i za telefonski poziv prije dostave.
Old 16.12.2024., 02:48   #4306
Quote:
neki ljudi su starno razmaženi.....Teško im je otići u poštanski ured,ko da moraju na mars putovati....
Fakat.
Em plate dostavu do doma, em očekuju da onaj kojem su taj posao platili posao i odradi.
Strašno nešto. Nedopustivo.
Old 17.12.2024., 15:25   #4307
Quote:
creatin kaže: Pogledaj post
Nekim ljudima i je tesko otici do poste jer imaju problema s kretanjem, uostalom ako si platio dostavu do ulaza to treba biti dostava do tvog ulaza, a ne do ulaza u postu.
Ako imaju problema s kretanjem mogu poslati nekog drugog.
Quote:
Sophsy kaže: Pogledaj post
Fakat.
Em plate dostavu do doma, em očekuju da onaj kojem su taj posao platili posao i odradi.
Strašno nešto. Nedopustivo.
Nije da branim poštu jer ima problema, ali i ti poštari nije da će nekog ganjati po kvartu ili zivkati (nisu obvezni to raditi,slobodna procijena je na njima samima), ako primatelj nije doma,onda se nema šta žaliti što dobije obavijest. Ako mu se ned ići na pošut podići,ne mora,njegov problem. Imaju poštari i druge pošiljke koje moraju nostiti i raznositi i to sve unutar radnog vremena. Ne mogu tu gubiti vrijeme na zivkanje i čekanje.
Ne kse traži refundaciju za troškove dostave,ako je problem u tih par eura.
lexluthor84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2024., 16:26   #4308
Quote:
Nema drugog, sam si na svijetu, sve što trebaš ti se dostavlja na vrata. Poštar ni ne pokuša dostavu nego ti ostavi paket u 3 km udaljenoj pošti do koje ne možeš doć. Jednom kad to doživiš onda više nećeš branit lijene neradnike.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2024., 22:43   #4309
Quote:
A
Nije da branim poštu jer ima problema, ali i ti poštari nije da će nekog ganjati po kvartu ili zivkati (nisu obvezni to raditi,slobodna procijena je na njima samima), ako primatelj nije doma,onda se nema šta žaliti što dobije obavijest. Ako mu se ned ići na pošut podići,ne mora,njegov problem. Imaju poštari i druge pošiljke koje moraju nostiti i raznositi i to sve unutar radnog vremena. Ne mogu tu gubiti vrijeme na zivkanje i čekanje.
Ne kse traži refundaciju za troškove dostave,ako je problem u tih par eura.
Ideeeš!
Znači platiš dostavu a oni ne dostave nego ti ubace ceduljicu da te nije bilo - lažu da te nije bilo.
I ti to kao ne braniš.
Old 17.12.2024., 22:45   #4310
Quote:
.
Ovo je toliko nisko da mi se gadi i komentirati.
Old 18.12.2024., 12:21   #4311
Quote:
Drugacije bi razmisljao da se nadjes u takvoj situaciji.
creatin is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2024., 17:39   #4312
opet:
poskupljuju usluge...

još malo... jeftinije bu da pismo sam odneseš onome kome šalješ...

Quote:
Korigiranje cijena je nužno kako bismo osigurali visoku kvalitetu usluge...

Gargamell is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 09:45   #4313
Narucio sam nesto iz eu, doslo je u hr za 3 dana i od tad se vagalo jos 5 dana.
Jucer sam dobio mail sa njihovim tracking brojem i ima nekoliko opcija dostava, dostava u lokalnu postu i paketomat Odabrao sam dostavu u paketomat jer me nema doma od 7-17h a i mogu doc u ponoc. Samo me zanima ak netko zna, koliko njima treba da dostave iz sortirnice u paketomat? 2dana, 7 dana? Zagreb.
Pise da ce kasniti max 2 dana.

https://i.imgur.com/250Zv2S.jpeg
Ivan M. is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 10:29   #4314
Quote:
Ivan M. kaže: Pogledaj post
Jucer sam dobio mail sa njihovim tracking brojem i ima nekoliko opcija dostava, dostava u lokalnu postu i paketomat Odabrao sam dostavu u paketomat jer me nema doma od 7-17h a i mogu doc u ponoc. Samo me zanima ak netko zna, koliko njima treba da dostave iz sortirnice u paketomat? 2dana, 7 dana? Zagreb.
Pise da ce kasniti max 2 dana.

https://i.imgur.com/250Zv2S.jpeg
Ma nema tu pravila, a na kraju možda završi i u poštanskom uredu jer je broj mjesta u paketomatima ograničen.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 10:50   #4315
Što se radi kad ti poštar ne ostavi papirić s kojim možeš podić pošiljku? Vidim na linku za praćenje da je jučer pokušana dostava, a nigdje papirića
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 10:53   #4316
odi u najblizi postanski ured i pitaj da nadju po tracking broju.
Cvrcak i Mrav is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 11:15   #4317
Iskustva s Hrvatskom poštom

Quote:
queenBrigitte kaže: Pogledaj post
Što se radi kad ti poštar ne ostavi papirić s kojim možeš podić pošiljku? Vidim na linku za praćenje da je jučer pokušana dostava, a nigdje papirića
“Pokušaj dostave” ne znači da je pokušaj dostave na tvoju adresu i bio izvršen. Ako dostavljač ne stigne do tvoje adrese, vraća paket u sortirnicu pa se opet ostavlja ta oznaka u trackingu.

Za podizanje paketa ne treba ti papirić. Pričekaj da paket dođe u poštanski ured, to mora pisati u trackingu, ako neće ići na novu dostavu. Kad dođeš u poštu, samo pripremi broj za praćenje i ponesi osobnu iskaznicu.

Ako trebaš više informacija o paketu javi se Hrvatskoj pošti u inbox na Facebooku. Brži su od 072 telefona. Ja im pišem tamo za sve probleme koje imam oko dostave…
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 13:30   #4318
Quote:
Ivan M. kaže: Pogledaj post
6 paketa mi je prije 7 dana uslo u hravtsku, proslo carinu i sad stoji kod poste... mozes ti platit postarinu koliko oces, kad te hrvatska posta dohvati ni molitve bogu ne pomazu

ofc, rijec je o poklonima za 6 razlicitih osoba
Padrone is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 16:04   #4319
Ma znam, kuzim..
Ivan M. is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.12.2024., 17:38   #4320
Quote:
queenBrigitte kaže: Pogledaj post
Zadnji put mi je lik iz szk objasnio da to ne znači da su bili kod primatelja nego da su utovarili u dostavni kombi/auto.

Nije da im vjerujem, ali to je provalio ,kao to im je šifra koju upisuju kad utovare blablabla. I onda se paket vozi s njima uzduž i popreko. i to je po njima pokušaj dostave.
Muljaju.

Isto sam vidla ko ti, pa ih zvala.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:03.