Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.04.2025., 20:42   #4341
A mislim, 49 glasova ima, vjerojatno od uže rodbine, susjeda i samih glumaca. A ni tako ne može iznad 8, očito imaju neke petokolonoše koji su dali keca
Old 18.04.2025., 21:06   #4342
Quote:
Constantine kaže: Pogledaj post
Zaboravio si još Winnie Pooh.
a čarobnjak iz oza horor verzija?
Old 19.04.2025., 08:43   #4343
Pogledal popeye the slayer man, uzas! Gluma katastrofa, maska popaja na razini parodije, cak ni killovi nisu zabavni, film izgleda jeftino i amaterski.

Poslano sa mog SM-S938B koristeći Tapatalk
Old 21.04.2025., 11:23   #4344
Quote:
Trendi kaže: Pogledaj post
Den stygge stesøsteren (2025) - najtrashy film koji sam do sada vidio na festivalu. Ideja o adaptaciji priče o Pepeljugi iz ​​perspektive od jedne polusestre je genijalna i tako dobro funkcionira u kontekstu horora jer je njezin život sam po sebi zastršujući. Od prve scene sam znao kamo ovo ide - verzija Pepeljuge koja ostaje vjerna morbidnoj izvornoj bajci, a ne Disneyevoj verziji. Skandinavski body horror koji se spaja s giallom uz odličnu glazbu, fotografiju, i glumu pogotovo svih glumica. Cronenberg bi bio ponosan na ovo, a siguran sam i braća Grimm. Dosta je ljudi oko mene zatvaralo oči na neke odvratne scene, ja sam uživao sa smiješkom na licu. Zasad, horor godine. ★★★★
gdje si gledao? ima na netflixu?
antik is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2025., 14:25   #4345
Istanbul film festival
Old 21.04.2025., 20:01   #4346
Sinners (2025)
https://www.imdb.com/title/tt31193180/?ref_=chtbo_t_1
Otiso pogledat konto toliko visokih ocjena I hvaljenja od kriticara. Film nije los I zabavan je, ali sve vecinom vec vidjeno. Film ima par dubljih slojeva, odlicnu muziku, kostimi I cinematografija, gluma, sve je na nivou, ali uopste nije stravican, napet i jeziv. Vise akcijska crna komedija ala From Dusk till Dawn. Kad se napregnem nemere vise od 6.5/10
220volt is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2025., 23:31   #4347

Obozavam trailere/teasere koji nista ne otkrivaju, nadam se da plot nece razocarati
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 06:09   #4348
Nastavno na Weapons.
www.maybrookmissing.com
Zapravo sam nešto slično gledala, radilo se o nekoj vrsti hipnoze, vidjet ćemo što će tu biti...
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 13:19   #4349
Woman in the yard (2025.) - dobra premisa i top plakat, a film žešće razočaranje. Više je dosadno nego strašno, fali tih napetih trenutaka (iako ih je bilo par u prvoj polovini filma) + glumica koja glumi tu ženu uopće nije zastrašujuća, ima mi neki bzvz glas. Morao sam na kraju pročitati na Wikipediji kako je film završio jer sam zakunjao 4/10
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 19:23   #4350
Quote:
Tomo1972 kaže: Pogledaj post
Woman in the yard (2025.) - dobra premisa i top plakat, a film žešće razočaranje. Više je dosadno nego strašno, fali tih napetih trenutaka (iako ih je bilo par u prvoj polovini filma) + glumica koja glumi tu ženu uopće nije zastrašujuća, ima mi neki bzvz glas. Morao sam na kraju pročitati na Wikipediji kako je film završio jer sam zakunjao 4/10
ej sinoć gledao, ono u mraku računam prava horor atmosfera, kad ono film osrednji. recimo the others sa nikol kidman (ajmo reći sličan film) daaaaaaleko bolji.

tom holivudu baš ponestalo ideja
dmw is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:10   #4351
Dobro, Others je već kultni film s kojim se rijetki mogu mjeriti. Ali, da, baš to sam i ja ocekivao i onda nista
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:24.