|
|
20.03.2025., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2019.
|
gamma.r etarde... dobro si i napisao... prav veliš... granice svemira mi ograničavaju mentalni kapacitet... nije beskonačan...
|
20.03.2025., 17:21
|
|
- Amor nel cor -
Registracija: Aug 2008.
|
Isuse flagelant, prestani!
|
20.03.2025., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
limitedB kaže:
Isuse flagelant, prestani!
|
prestati... šta...
|
20.03.2025., 19:05
|
|
Ko' brod u boci putujem
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
user2 kaže:
Žali se "upravi", ne trebaš odmah mijenjati Gym ako ti sve drugo paše. BTW bijah u The Fitness Branimir, ok mi je gym. Nove sprave (Matrix), dovoljno sprava, a opet prostrano, svlačionice čiste u sklopu kojih je i sauna, 50% popusta na parking..
|
Jesam se žalila jer mi je stalo i jako volim taj gym, njihov (glup) odgovor je da oni ne znaju koga će agencija poslati.
Ako si ti naručitelj usluge(plaćaš nešto) , valjda tražiš vrijeme i osobe koje tebi odgovaraju, a ne da radiš po principu-bilo koga i bilo kad da pošalju je ok….
Vagala sam opcije, ili da se presvučem unutar teretane i šetam po gymu s torbom(glupa opcija), ili da zamolim muškarca da napusti garderobu(što mi je glupo- on samo radi svoj posao), i zaključila da je jedini krivac Gym4you(vlasnik), čije ja usluge plaćam, a ne mogu koristiti osnovno- garderobu, i još me čine da se osjećam glupo i nelagodno.
Očito rješenje je novi gym….
|
20.03.2025., 19:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Onda mijenjaj, ja sam na zapadu, pa ti ne mogu pomoci s preporukama
|
|
|
20.03.2025., 23:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hawaii dream kaže:
Vagala sam opcije, ili da se presvučem unutar teretane
|
to je to... najbolje izmedju obje lat mašine iliti cable crossa iliti 4 cable station_a...
iako sam iz prve gotovo bia siguran da je u pitanju zajebancija...
jerbo bi ja odavno aplicirao za taj posao...
ali objašnjenje da agencija pošalje nekog mi je razumna...
iako ja kad se pravim da mjesečarim i ka slučajno upadnem u žensku garderobu odmah krenu vriskovi, krikovi i urlici ka da radim nešto loše...
izgleda kako ću i ja morat glumit veniamin_a s partvišem... ako to koliko vidim prolazi...
btw... ja ka hejter ću pisat indexu i 24h kako u ženskoj garderobi u g4you radi pakistanac samo da ga sjebem... pa nije mu ovo obećana zemlja...
https://youtu.be/c5BL4RNFr58?si=fmrBgYztk4Sm9-E7
ako ne mogu ja... neće nitko...
|
21.03.2025., 00:32
|
|
Obi-wan
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
Osmi kaže:
razumijem ja tebe ali evo ista situacija u the fitnessu kod mene na Slavonskoj, tamo cisti muške i ženske svlacione ženska osoba, i meni isto ne bude svejedno kad me vidi golog kad se presvlacim. Mozda ovo zvuci smjesno jer je drugacija situacija ženska osoba u muškoj svlacioni ali jbg tako je kako je. Radi samo svoj posao a sad da cekam ja nju da ona obavi svoj posao pa tek onda se presvucem ili idem pod tuš nema smisla, uostalom ko da ona gleda nas, ona cisti i radi svoj posao..
|
Kod nas na poslu čistačica stalno visi u prostorijama muškog WC-a. Tu se puši, druži, jedu sendviči. Dok neki pišaju, čistačica iza njih čisti i razmjenjuje viceve sa ovim pušioničarima.
S obzirom da sam stidljiv, ja se zavučem u kabinu pa tu onda. I to tako lijepo ide već godinama, svi vole čistačicu, duša od žene. A opet je malo nezgodno, ali život ide dalje.
Što se tiče teretane, 2 nevelike prostorije za presvlačenje i 2 WC-a sa tušem. Profil ljudi je takav da tu u jednom danu ne bude skoro nikakvog nereda i profesionalna usluga nije potrebna. Vlasnici odvoje 15 minuta poslije radnog vremena, prebrišu podove i u WC-u šta treba i to je to. Nisam primjetio nikakvih nečistoća ni jednom, niti je itko čistio dok sam koristio prostorije.
|
23.03.2025., 08:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Idem danas u HoB, pa javim kakva je situacija sa saunama
|
|
|
24.03.2025., 08:48
|
|
pesto đenoveze
Registracija: Jul 2006.
|
Ima li još po Zg teretana koje kao i G4Y rade 24/7?
Čudi me da ih više nije prekopiralo taj poprilično uspješan koncept
|
24.03.2025., 09:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Gdje na fitness/aerobic/teretanu/ u Zagrebu?
Koliko ja znam ne. Znam za par manjih gdje mozes dobiti kljuc, ali to funkcionira vise kao iznimka
|
|
|
24.03.2025., 17:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
user2 kaže:
Idem danas u HoB, pa javim kakva je situacija sa saunama
|
Finske rade i velika i mala (zenska), turska se renovira, jacuzzi radi. Higijena losa, za 6 mjeseci ce izgledati kao inprije renovacije
|
|
|
31.03.2025., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Ima ko Passsssssssssssssssport? Trebam nekog da mu budem vanjski
|
|
|
08.04.2025., 22:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
user2 kaže:
Finske rade i velika i mala (zenska), turska se renovira, jacuzzi radi. Higijena losa, za 6 mjeseci ce izgledati kao inprije renovacije
|
ja danas bio sa frendom, išli baš malo na relaksaciju, vidim neke minimalne promjene, turska sauna radi ali nikako mi ne paše, moras non stop klikati gumb za aktivaciju te pare, u drugim turskim saunama to inače ide automatski
nije mi jasno zakaj nisu te tuš kabine malo renovirali, ako su vec tuševe.
Teretanu nisam vidio, išli smo se samo saunirat.. ali prepostavljam da su ubacili nove sprave jer inace tamo prostor nije baš bio nekaj velik, mogu si mislit kaj je tamo posje 16h kad ekipa nahrli, uh....
Higijena je ono okej, ali sto me najvise zivcira je parking i jednostavno je nemoguce radnim danom pronac parking tamo, negdje sam se skoro pa u šikaru stao kod HRT-a.
|
08.04.2025., 22:32
|
|
pesto đenoveze
Registracija: Jul 2006.
|
Jel Gyms4.U kad mijenja sprave? Iii ono što su postavili u startu , to je to? 
|
09.04.2025., 00:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Kaze mi zena da su kupili pokoju novu spravu u zadnjih par godina tamo gdje ona ide
|
|
|
09.04.2025., 07:24
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
Scissors. kaže:
Jel Gyms4.U kad mijenja sprave? Iii ono što su postavili u startu , to je to? 
|
Quote:
user2 kaže:
Kaze mi zena da su kupili pokoju novu spravu u zadnjih par godina tamo gdje ona ide
|
dodaju koju ako fali. naprave drugačiji razmještaj. ništa spektakularno ili često
|
09.04.2025., 10:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Uglavnom gym4you i the fitness vladaju Zagrebom,
jedino se jos xxl i sparta drže od vecih teretana, pitanje je samo kad nece oni moc odbit ponudu koja se nudi 
|
09.04.2025., 11:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Sparta navodno ulazi s njima u kombinaciju (ne znam kakvu) za King Cross, a XXL ih je otkantao za sad, tako sam cuo
|
|
|
09.04.2025., 15:48
|
|
Registrirani korisnik
|
uh da barem preuzmu xxl, pogotovo onaj na velesajmu u paviljonu, njemu treba poštena renovacija a pogotovo svlacione i tuševe/sanitarije..
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:52.
|
|
|
|