Planinarenje Po šumama i gorama |
|
|
07.04.2018., 23:38
|
|
ex. ja-cu-poludit :D
Registracija: Dec 2012.
|
Na ovoj temi mozete popratiti sljemenska druzenja ako vas tako nesto zanima
https://www.forum.hr/showthread.php?t=1065303
|
08.04.2018., 22:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
Quote:
Nevera HC kaže:
tražim nekoga (po mogućnosti žensko biće do nekih 30 godina,al može i muško) za trčanje po Maksimiru i hodanje po Sljemenu
Pod trčanje mislim ne hc nego lagano nešto jer nisam u formi i voljela bi to promijeniti ,al družim se sa ne baš aktivnim ljudima ,a ne mogu se natjerati na trčanje sama ,Sljeme još nekako mogu,al opet bi bilo ljepše u društvu tako da se nadam da će se bar jedna osoba javit jer vidim da je tema zapuštena 
|
A za trčanje priključi se u Adidas runnerse, ima grupa za sve ovisno o formi. U maksimiru trenutno nema treninga(al je bilo i moguće da će opet). Javi se u inbox ak te zanima više 
|
25.04.2018., 09:11
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Bavim se rekreativno kickboxom, boksom, stegao dobru kondu i jaka pluca i sad bi htio to prenijeti i na druge aktivnosti, npr trcanje ili planinarenje po Sljemenu.
Ako ima tko interested nek se javi : )
|
15.05.2018., 00:33
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2018.
|
Ima li netko se bavi branjem gljiva ili drugih šumskih plodova i kome treba društvo? Totalni sam početnik s velikim interesom za učenje. U solidnoj sam fizičkoj kondiciji. Iz Zagreba sam.
|
|
|
18.07.2018., 17:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Velebit
Postovanje.Na godisnjem sam od 23.7. do 05.08..I zanima me ima li netko tko ima volje za planinarenje Velebitom.Planirao sam u Senj,pa Zavizan i dalje juznije,sve je stvar dogovora,koliko dana....Evo,ako ima netko zainteresirani..hvala.
|
|
|
13.11.2018., 14:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2018.
|
Tražim društvo za jednodnevne izlete, muško, žensko, svejedno, u tridesetima, samo da se ide. U nekoj srednjoj sam formi, tako da prezahtjevni usponi nisu baš za mene, za sad
Iz Dalmacije sam, Ž 34. Poruke u inbox.
|
|
|
15.11.2018., 20:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
netko zainteresiran za jednodnevne izlete, iz Dalmacije sam, pa bi bilo poželjno da ste vi tu negdje, radi prijevoza i slično..
Bilo bi super skupit neku ekipicu od 4 člana...
Hrvatska planinarska obilaznica(knjižica svih važnijih vrhova) je kupljena pa bih je volio malo ispuniti, 
LP
|
|
|
16.12.2018., 16:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2018.
|
Htjela bih druge godine na proljeće upisati planinarsku školu u nekom od planinarskih društava u Zagrebu. Budući da nemam oko sebe baš zainteresiranih za tu vrstu aktivnosti, pa eto ako ima ovdje entuzijasta sa istom željom neka se jave  ja sam ž, u 30-tima, zg. Također, dobro bi mi došla i preporuka škole od iskusnijih.
|
|
|
27.12.2018., 20:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Helou ekipa, ima netko da bi na staru godinu isao na sljeme na nocno planinarenje na docek? 
|
|
|
04.10.2019., 01:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Pozdrav svima,
Imam 28 godina i počeo sam planinariti, tražim društvo za planinarenje, za početak po Medvednici, ali zainteresiran i za planiransko društvo
|
|
|
16.01.2020., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2019.
|
Pozdrav ekipa,
htjela bih vikendima planinariti po Medvednici i Ivanščici za početak. Trebam predah od posla, učenja, brojeva i odlazak u prirodu je za mene idealna opcija  ) Moje društvo je isključivo zainteresirano za šetnje po shopping centrima i fancy lokacijama prikladnim za savršen selfie  to moj đir definitivno nije i nikada neće biti  ...
Za početak gore navedeno, a imam u planu priljučiti se PD Lipa ili PD Izletnik pa ako se još netko pronalazi, a nema svoju ekipu može se javiti u inbox.
Imam 28 god, žensko, şportivo tip, volim veselo društvo i obožavam lutati prirodom  )
lp
|
|
|
17.01.2020., 12:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Maja Maja kaže:
Pozdrav ekipa,
htjela bih vikendima planinariti po Medvednici i Ivanščici za početak. Trebam predah od posla, učenja, brojeva i odlazak u prirodu je za mene idealna opcija  ) Moje društvo je isključivo zainteresirano za šetnje po shopping centrima i fancy lokacijama prikladnim za savršen selfie  to moj đir definitivno nije i nikada neće biti  ...
lp
|
pa to možeš i sama, ako ti je dosadno slušalice na uši i piči
|
|
|
22.01.2020., 14:46
|
|
CEO uprave *****a.hr
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
Maja Maja kaže:
Pozdrav ekipa,
Za početak gore navedeno, a imam u planu priljučiti se PD Lipa ili PD Izletnik pa ako se još netko pronalazi, a nema svoju ekipu može se javiti u inbox.
Imam 28 god, žensko, şportivo tip, volim veselo društvo i obožavam lutati prirodom  )
lp
|
pozz, evo javio se "momak" na drugoj temi sa sličnim afinitetima..pa ak se kliknete...
https://www.forum.hr/showthread.php?t=412005&page=31
|
|
|
22.01.2020., 17:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
k-kekec kaže:
|
Hvala 
|
|
|
24.01.2020., 08:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Maja Maja kaže:
Pozdrav ekipa,
lp
|
Postoji planinarenje vikendom na medvednicu ( https://www.vikendom.hr/),
ide se na izlete po medvednici a nije potrebno učlanjenje.
|
|
|
24.01.2020., 11:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mtbxc kaže:
Postoji planinarenje vikendom na medvednicu ( https://www.vikendom.hr/),
ide se na izlete po medvednici a nije potrebno učlanjenje.
|
Nedavno sam saznala za njih i priključit ću se svakako. Thx 
|
|
|
14.06.2020., 16:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Hello.Novi sam na forumu.Imam 36 godina i od sredine 8 mog mjeseca planiram ići planinariti.Nisam nikada planinario ali sam u ok kondiciji i zaljubljenik u prirodu.Zanimaju me višednevna planinarenja, ne dnevne šetnje.Ako ima tko kakve sugestije,ako ima tko volje ići "lutat",pobjeć od ovog brzog života bar na nekoliko dana nek se javi.Otvoren sam za sve kombinacije 
|
|
|
16.06.2020., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Napravi sebi HGSS-u uslugu i na jesen upiši planinarsku školu, em ćeš naučiti dovoljno da ti ne pada na pamet bez prethodnog iskustva ići na višednevne ture, em ćeš tamo naći ekipu.
|
|
|
18.06.2020., 22:30
|
|
CEO uprave *****a.hr
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
MrBlc kaže:
Napravi sebi HGSS-u uslugu i na jesen upiši planinarsku školu, em ćeš naučiti dovoljno da ti ne pada na pamet bez prethodnog iskustva ići na višednevne ture, em ćeš tamo naći ekipu.
|
ako HGSS BESPLATNO spašava stotine turiste SVAKE godine onda valda i mi domaći imamo pravo besplatnog nalaženja i odvoza doma.
a ko ti kaže da bi se tip izgubio? i sam sam više desetaka puta našo "izgubljen" u šumi pa si našao put van.
|
|
|
19.06.2020., 09:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
I pojas u autu radi besplatno, pa opet kočiš kad ti netko izleti ;-)
Gubljenje nije jedina opasnost u planini, a višednevne ture skrivaju dodatne opasnosti, pa nisu baš preporučive za početnika bez iskustva.
I iskusnijima se događalo da podcijene količinu odjeće potrebne za noć ili da zovu prijatelje da im donesu još hrane.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:29.
|
|
|
|