Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.11.2023., 23:32   #4801
Quote:
piskavac kaže: Pogledaj post
Nemoj se svako malo svađati s njim. Kako možeš znati sigurno svoju vlastitu Karmu, a kamoli njegovu ili bilo čiju? Što ako je on, kako ga ti sam nazivaš, izdoktriniran Biblijom, bio vjekovima obićan kmet ili čak žena optužena za vještičarenje i od strane Crkve spaljen/a na lomači?

Što ti on toliko smeta?
Kad sretnem onakve i slične crkveno-religijski indoktrinirane likove negdje "uživo", samo ih hladno poslušam što imaju za reći, ne odgovaram jer znam da nema smisla, okrenem se i odem, ali ovdje na forumu takav moj stav je nemoguć, jer ako se "okrenem" i odem od takvih likova ovdje na forumu, ova tema o "vanzemaljcima manipulatorima" postati će vrlo brzo "demoni koji manipuliraju čovječanstvom", a to je i cilj ovog lika koji trola ovu temu od početka.
Cosmic Wanderer is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 01:32   #4802
Ja mislim da Cosmic sve nas želi pojest.
Lolita2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 07:26   #4803
Quote:
sanzibar kaže: Pogledaj post
Pljuješ po bibliji, a istovremeno prognoziraš i propovijedaš stvari iz biblijskih završnih vremena i poglavlja otkrivenja, samo to drugačije nazoveš, i razloge za taj rasplet daješ nekakvim New Age figurama, koje gura i mainstream TV propaganda. Hoćeš da kad dođu očekivani crni dani da se poklonimo nekom vanzemaljcu, anunakiju, mutiranom umjetnom biću, jadnom smeću prevarantskom sa dna lonca...

Nažalost, pod suptilnom si kontrolom demona, i naravno da nisi tog svijestan.

Nek ti je Bog na milosti jednog dana kad napustiš to tijelo, i ovu temu koja je od mnogih forumaša.
Sve rečeno

Dugo nisam vidi negativniju i pasivno agresivnu osobu od Cosmica. U što taj vjeruje majko mila, čisti New ager i starseeder. I onda još ne nudi nikakve dokaze već samo iz nekih videa gdje neka psihički nestabilna osoba kanalizira nekakve vanzemaljce i to je dokaz

Cosmic je čovjek negativa znači nema dokaze za ništa i onda još ima hrabrosti ljutit se na nekog tko mu ne vjeruje. A da ne pričam što je sve pogriješio na ovoj temi, sve one stvari koje je rekao da će se dogoditi nisu se dogodile, baš ništa.
Trendi is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 09:36   #4804
Quote:
Cosmic Wanderer kaže: Pogledaj post
Drago mi je zecopase da se dobro zabavljaš.
uvijek se dobro zabavljam citajuci ovaj topik, a drago mi je da i drugi uviđaju ono sto ja odavno tvrdim...
zecopas is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 12:10   #4805
Quote:
između mračnih orionskih Anunakija i Reptoida s jedne strane i svjetlih Plejađana, Siriusijanaca, Arkturijanaca....s druge strane
Znamo da je demonima lako na kraće vrijeme preuzeti vanjski izgled nekih ljepuškastih bića kao Plejađani dok ne zavaraju čovjeka.

Morat ćete postat mudriji, za varanje. Idi na dodatne instrukcije kod njih. Fino se pokloni plavušanima kad im dođeš u goste, poljubi ih u rep.
sanzibar is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 12:53   #4806
Quote:
Trendi kaže: Pogledaj post
čisti starseeder
Od svega što si dosad napisao na ovoj temi, to je jedino što si pogodio, pa ću malo pojasniti ovdje što taj naziv uopće znači, jer direktno je vezan uz vanzemaljce. Ništa si ne umišljaj, ne pišem i ne odgovaram ovo tebi niti zbog tebe.

Mnoge vrste "pozitivnih" vanzemaljaca Galaktičke Federacije i onih viševibracionih elijena van te grupacije, trenutno su u Sunčevom sistemu, jer ovo su ipak završna vremena, ne za planetu, već za mračnjake - zemaljske i vanzemaljske, koji manipuliraju tisućama godina ovom planetom. Svi ovi "pozitivni" elijeni tu su da pomognu na razne načine, pa je tako Federacija, koja je više "vojno" orijentirana, očistila većinu Orionaca iz ovog sistema, dok godinama već iz svojih velikih matičnih brodova koji su većinom na višim frekvencijama pa su nevidljivi ljudskom oku, pozitivni elijeni šalju jake "svjetlosne pakete" na ovu planetu, kojima osim što "bude" mnoge zrelodušnike, budili su i bude mnoge starseedere koji su inkarnirani trenutno u ljudskim tijelima na planeti, dok su stareederi ustvari inkarnirane svijesti-duše tih vanzemaljaca koji su trenutno u matičnim brodovima, jer da bi ravnopravno s ostalima sudjelovali u zemaljskim stvarima i djelovali kao njihova zemaljska posada, vanzemaljci iz spejs šipova moraju biti inkarnirani kao svijesti u ljudska tijela sa svim ljudskim emocijama i manama, te prolaziti kroz sve uspone i padove - turbulencije kroz koje i zemaljske duše redovito prolaze, sve dok se ne probude za ono tko su i što su uopće. Mnogi od starseedera intuitivno osjećaju da nisu s ovog planeta, ali su kao svijesti-duše u više ili mnogo inkarnacija u ljudskim tijelima, usvojili mnogo podsvjesnih programa mračnih manipulatora, pa im je sad otežano buđenje. Neke "zemaljske" duše-ljudi samo su nezadovoljni svojom trenutnom životnom situacijom, pa su umislili da su starseederi kako bi pobjegli od surove realnosti, ima tu svega kao po običaju.

Kao starseed, imao sam sreću da sam se inkarnirao samo nekoliko puta na ovoj planeti, tako da nemam nikakvih indoktrinacija i programa u podsvijesti koje bi mi zamagljivale percepciju, dok sam ono malo taloga što je bilo u podsvjesnom već odavno očistio, pa sam tako duhovnim praksama - uglavnom prastarim zen meditacijama i tehnikama, prije sedamnaest godina po prvi put u ovoj inkarnaciji "ušao" svješću u frekvencione podrazine suptilne razine koje danas popularno nazivaju i 5D i 6D. Upravo u toj suptilnoj 6D razini, u ogromnom Siriusijanskom mother shipu nalaze se pripadnici moje "soul family" koji strpljivo čekaju da ova zemaljska priča napokon sretno dođe kraju pa da svi idemo dalje.

Zrelodušnici i starseederi koji ovo čitate, a koji ste po običaju manjina, a zbog kojih sam i otvorio ovu temu(koja nije ništa novo) na mračnjačkom javnom forumu, na pdf-u na kojem pravih alternativaca uopće nema, ovdje sam pisao da vam pomognem da se probudite za ono što jeste ako ste starseederi, ili da se probudite i shvatite malo bolje trenutne manipulacije mračnjaka ako ste zemaljski zrelodušnici na kojima i ostaje "Nova Zemlja" poslije Eventa i razdvajanja dimenzija.
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 14:05   #4807
Pa zar i ti sam ne radiš upravo to... Pokušavaš indoktrinirati ljude u svoju religiju. Pa ti je mračno sve što ti je strano.

Po američkim forumima ćeš imati daleko više istomišljenika jer kod njih te priče puno duže traju. Ovako si malo osamljen jer nisu svi toliko dugo vremena proveli na toj strani YouTuba... Ja jesam Iz čiste dokonosti. Nije mi sve ezoterično ni bilo za :-puke: ali žene koje kanaliziraju svoju vanzemaljsku djecu u mislima dok čekaju da budu odabrane za oplodnju.... Whaaaat the... . Ja npr. ne želim biti odabrana od strane nekog plejađanananananina za oplođivanje ... Moooožda ali moooožda ako je Clark Kent u pitanju. Al da sad nešto želim postati inkubator i preuzeti to kao svoj identitet... Eh... Ne hvala.

Mističnog i skrivenog ima sasvim dovoljno i na našem podneblju bez da je uvjetovano tržištem kao New age, ali tvoja potpuna uvjerenost u ono što pričaš te za moj ukus ipak čini malo predakilaziranim.
Lolita2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 14:59   #4808
Quote:
sanzibar kaže: Pogledaj post
Znamo da je demonima lako na kraće vrijeme preuzeti vanjski izgled nekih ljepuškastih bića kao Plejađani dok ne zavaraju čovjeka.

Morat ćete postat mudriji, za varanje. Idi na dodatne instrukcije kod njih. Fino se pokloni plavušanima kad im dođeš u goste, poljubi ih u rep.
Sanzibar, pri dnu prethodne stranice sam te branio od Cosmic Vanderera, a ti nastavio u istom stilu.

Ajd malo oladi, ovo je alternativa. Ili ako i dalje kaniš biti vrućoglavac, možda bolje da odeš na pdf religija rasprava npr. Jehovini Svjedoci vs najpravovjerniji i najčistokrvniji Rimokatolici. Tko je u pravu, a tko će ići u vječni pakao

Tema je: - Vanzemaljci koji manipuliraju čovječanstvom. Oni uopće ne moraju biti demoni (OK, svatko tko manipulira nije dobronamjeran), nego naprosto bića sa razvijenijom tehnologijom nego što je mi imamo. Eventualno možda sa malčice razvijenim ekstra senzornim sposobnostima, tipa mogućnost laganog astralnog putovanja, da im za to ne treba neki posebni napor meditacije, gledanja kroz zid, telepatija, vidovitost, prozorljivost, veći IQ, ali uopće ne moraju biti demoni koji su došli iz pakla i sad će oni tu nas žžžžk.

---------------------

I samo da još nadodam, jedno od mojih razmišljanja je postoji li ikakav način na koji bi se nakon ove reinkarnacije prebacio na neku od planeta Plejađana.

Eto još jednog koji mora otić ""gore"" vragu/demonu na instrukcije, poljubit ga ispod repa kako bi mu iskazao poniznost i dobio instrukcije.

Old 10.11.2023., 15:36   #4809
Quote:
postoji li ikakav način na koji bi se nakon ove reinkarnacije prebacio na neku od planeta Plejađana..
Bio si tamo pa si se javio za ovu avanturu jer je ovdje zabavnije. Tek trebaš otkriti sebe.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 15:50   #4810
Quote:
LLSkylights kaže: Pogledaj post
Bio si tamo pa si se javio za ovu avanturu jer je ovdje zabavnije. Tek trebaš otkriti sebe.
U svojim meditacijama sam davno otkrio da sam u prošlom životu bio neki poljoprivrednik negdje u Vojvodini koji je umro šezdesetih godina prošlog stoljeća. Rodio sam se sedamdesetih godina. Čitao sam neku debelu crnu knjigu o duhovnosti, ali ili je tematika bila preteška ili je bila pisana jezikom kojim nisam baš najbolje vladao pa mi je bila teška za čitat i odustao sam od duhovnosti.

Nego, kako prema tvom mišljenju napreduje čišćenje površine Zemlje i Podzemlja??? Oće ruknut još koju A-bombu u neki podzemni grad duboko duboko ispod hrvatskog tla, oće biti onda još koji potres?
Old 10.11.2023., 15:52   #4811
Ja sam vidio anđela i zvijezdu. Prvo zvijezdu, i potom anđela na zemlji. Pomislio bih da se radi o NLO-ima i vanzemaljcima, ali anđeo nikako ne može biti vanzemaljac, tako da to nisu nikakvi vanzemaljci. Jesam li ja indoktriniran što vjerujem svojim očima?

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Old 10.11.2023., 16:18   #4812
"Starseed", odnosno "sperma sa zvijezda", sjeme, te i žele uvjeriti da jesi. Te samo trebaš još proklijati nazad do zvijezda.

Trebaš pratiti upute sa youtube koje reklamiraju napušeni, "otvoriti svijest", svojom dobrom voljom predaš se u ruke sila koje će to znati koristiti.
Pošto ti je izgled sporedan, neće ti smetati ako se plejađani poružne.
sanzibar is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2023., 21:36   #4813
Quote:
Lolita2 kaže: Pogledaj post
Pa zar i ti sam ne radiš upravo to... Pokušavaš indoktrinirati ljude u svoju religiju. Pa ti je mračno sve što ti je strano.
Ovo o čemu pričam nema veze sa nju ejđom ni bilo kojom drugom nju religijom. Sličnosti naravno uvijek u svemu postoje.

Quote:

Po američkim forumima ćeš imati daleko više istomišljenika jer kod njih te priče puno duže traju.
Posjećivao sam prije desetak godina jedan spiritualni američki forum na kojem je bilo zbilja ugodnog društva i druženja, jer tamo su većinom bile starije i evoluirane duše sa mnogo spiritualnog iskustva. Onda sam shvatio da sam tim forumom bio privučen samo iz razloga da se "sretnem" s jednom osobom radi razmjene nekih informacija, i vrijedilo je. Inače nikako nisam forumski tip.

Quote:
Ovako si malo osamljen jer nisu svi toliko dugo vremena proveli na toj strani YouTuba...
Zanimljivo je što se tiče takozvanih metafizičkih, paranormalnih, mističnih i ezoteričnih iskustava koja sam doživio i proživio. Prvo sam prolazio kroz mnoga takva iskustva, a tek poslije tražio po internetu i klasičnoj literaturi značenje i objašnjenja tih iskustava. Ako je stvar obrnuta, tada se događaju svakakve autosugestije.

Quote:
Ja jesam Iz čiste dokonosti. Nije mi sve ezoterično ni bilo za :-puke: ali žene koje kanaliziraju svoju vanzemaljsku djecu u mislima dok čekaju da budu odabrane za oplodnju.... Whaaaat the... . Ja npr. ne želim biti odabrana od strane nekog plejađanananananina za oplođivanje ... Moooožda ali moooožda ako je Clark Kent u pitanju. Al da sad nešto želim postati inkubator i preuzeti to kao svoj identitet... Eh... Ne hvala.
Da, ima smeća u svemu, ljudi svašta umišlaju i izmišljaju, a ima mnogo i ubačenih agenata koji imaju zadatak da sve ono u čemu i ima istine, potpuno izokrenu tako da sve postane dosadni drugorazredni SF.

Quote:

Mističnog i skrivenog ima sasvim dovoljno i na našem podneblju bez da je uvjetovano tržištem kao New age, ali tvoja potpuna uvjerenost u ono što pričaš te za moj ukus ipak čini malo predakilaziranim.
Nju ejđ mračnjaci su i osmislili da mogu u budućnosti koja je sada, putem interneta kontrolirati sve one koji se budu budili za ovaj orionski matriks. Od samog početka ubacili su svoje agente na sve "vodeće" pozicije u UFO i spiritualnim krugovima(koje nazivaš nju ejđ) tako da ih mogu kontrolirati kao i sve drugo u svijetu. Još prije 2012.god. napravio sam jednu analizu UFO i spiritualnih vodećih figura, koja mi je jasno pokazala da je 80% ondašnjih vodećih gurua i ljudi u tim krugovima zaposjednuto astralnim orionskim reptoidom(ne zloduhom ili demonom), ili drugim riječima to su bili agenti mračnjaka. Oko 2014/2015te došlo je do većeg preklapanja dimenzija nakon kojeg se, osim što je u Kenedijevom autu kad je ubijen sada bilo 6 umjesto prijašnjih 4 ljudi, promijenilo dosta i što se tiče tih agenata mračnjaka. Moja potpuna uvjerenost u ovo što pišem rezultat je informacija koje dobivam zajedno sa mojim osobnim iskustvima, jer bez jakih i dubokih iskustava i nema potpune uvjerenosti.
Odgovori s citatom
Old 11.11.2023., 00:21   #4814
Quote:
auto182 kaže: Pogledaj post
Ja sam vidio anđela i zvijezdu. Prvo zvijezdu, i potom anđela na zemlji. Pomislio bih da se radi o NLO-ima i vanzemaljcima, ali anđeo nikako ne može biti vanzemaljac, tako da to nisu nikakvi vanzemaljci. Jesam li ja indoktriniran što vjerujem svojim očima?

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Svjetlosna bića iz viših denziteta naravno postoje, i ona nisu vanzemaljci, ustvari jesu ali ne oni "leteći" u spejs šipovima. U nedostatku druge riječi ljudi su ih kroz povijest nazivali anđelima, a percipiraju po svojim vjerovanjima, a i sama takva bića koja mogu mijenjati oblik po želji ako to žele, prikazuju se pojedincima upravo po njihovim podsvjesnim vjerovanjima da ih ovi "lakše" vide.
Svjetlosna bića najvišeg reda, najvišeg 12 denziteta ili razine odmah ispod Kreatorove, u Starom zavjetu nazivali su anđelima serafinima, kojima su dodali i krila da izgleda kao da su doletjeli sa nekakvog neba, a ustvari su to najviševibracioniji entiteti koji borave na najvišim frekvencijama 12denziteta mentalne razine. Rekoh da u Bibliji ima mnogo istine, ali je izokrenuta na stotine načina da se može manipulirati.

Bića 5D frekvencije već se mogu percipirati kao svjetlosna bića, ovisno na kojoj je frekvenciji onaj koji promatra takva bića, pa tako i u tvom slučaju sve ovisi u kojem si ti "stanju" bio, u kojim "vibracijama" si bio kad si vidio tog "anđela", ali ipak mislim da je to bilo povezano sa tvojim Višim Ja i tvojim vodičima. Naravno ne mogu to sa sigurnošću znati jer su to ipak tvoja iskustva. I ne vidim kod tebe crkvenu indoktrinaciju o kojoj pišem ovdje, jer to je više kao fanatizam.

Ima jedan meni jako drag čovjek, nevjerovatno inteligentan i načitan intelektualac koji kuži skoro sve o manipulacijama mračnjaka na ovoj planeti, savršen znalac misticizma, ezoterije i okultizma, ali ima jednu "malu" crkvenu indoktrinaciju, iako nikad nije ponjušio crkvu u ovoj inkarnaciji, pa je Isus za njega najjači od svih, i demoni su tu naravno, ali velika je razlika kod njega i ovih indoktriniranih na forumu što on te "glavne" demone(zloduhe) iz astrala(Baphometa...) percipira kao pomoćnike orionskih elijena u njihovim manipulacijama čovječanstva, i koji kao takvi imaju svoje interese, a to je neprekidno sisanje energije ljudi. Takve "vodeće" astralne zloduhe-vampire od početka nazivam Arkonci, ali nazivi važni nisu. On vidi Isusa kao spasitelja, ali u isto vrijeme kuži da se već dugo vremena ovdje vodi borba između mračnih i pozitivnih vanzemaljaca, između Orionaca i Federacije.

Poanta je da taj čovjek ima u sebi djelove crkvenih indoktrinacija koji su mu ostali u podsvjesnom iz prošlih inkarnacija, ali to nije išlo toliko duboko, jer kuži sve ostalo što se tiče vanzemaljaca, dimenzija...
dok se na ovu temu javljaju isključivo crkveno indoktrinirani fanatici s veoma dubokim indoktrinacijama, koji ne mogu vidjeti širu sliku i percipirati ikakve vanzemaljce, već samo nekakve zamišljene biblijske sotone, vragove i demone koji se u svakom mračnom kutku kriju.
Odgovori s citatom
Old 11.11.2023., 06:15   #4815
Tijek početnih nevolja završnih vremena po biblijskom otkrivenju. Super sažeta ilustracija. Čisto da vidimo da li će se ovako odvijati, pošto svih zanimaju razne prognoze budućnosti:

https://www.bitchute.com/video/YmrlQ8Lrrjab/

1. Prvi seal, pečat, mnogi tumače kao bolest koronu, koja je pokorila svijet. (Virus ima simbolični oblik krune, i bijeli konj simbol bijele doktorske kute).

2. Drugi pečat, je oduzimanje mira na zemlji, dakle širenje ratova po svijetu.
Zasad ako ide po tome, nalazimo se tek tu.

3. Treći pečat je ono što vidimo da se moguće priprema, nestašice i glad.
Teško je zamisliti glad u današnje doba, ostaje da vidimo hoće li zaista ići tim putem.
Kao slučajno izgaraju tvornice hrane, farme, stoka i perad se spaljuje zbog bolesti, mjenjaju se poljoprivredni zakoni, zemlje izvoznice hrane ako zarate...možda im fali još neko globalno zagađenje, pa da isprazne većinu polica.

4. Četvrti pečat bi bio prvi jači kaos, kao neka kulminacija u kojoj će harati smrt sa elementima iz sva tri prethodna pečata istovremeno. Četvrtina svijetske populacije će kroz period ovog pečata umrijeti. Tu se neki pitaju šta simboliziraju ''Zemaljske zvijeri''.

5. Peti pečat je period potpune eliminacije kršćana u svom tom kaosu, čime se ostvaruju uvjeti za vladavinu antikrista, koji će prevariti sve narode svijeta.

6. Šesti pečat, početak užasa za preostale na zemlji. Cijeli spektar velikih prirodnih nepogoda će zasuti zemlju, sunce će bit prekriveno tamom.

Za nastavak nakon ovog ako nekog zanima, isto sažeto:
https://www.bitchute.com/video/KWiHEVOT1i5I/
sanzibar is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2023., 11:22   #4816
Quote:
U svojim meditacijama sam davno otkrio da sam u prošlom životu bio neki poljoprivrednik negdje u Vojvodini koji je umro šezdesetih godina prošlog stoljeća. Rodio sam se sedamdesetih godina.
Eto, rano si dobio dar koji drugi još nisu otkrili. No to je samo zadnji od stotina i moguće tisuća života na Zemlji prije toga, i još milijuna života na drugim planetama, galaksijama i svemirima.
I ovaj ti je život sam jedan od tisuća i vjerojatno milijuna koje imaš sada, istovremeno s ovim.
Ali ja sam spomenuo civilizaciju kojoj si vjerojatno pripadao neposredno prije inkarnacijskih ciklusa u Sunčevom sustavu.
Quote:
kako prema tvom mišljenju napreduje čišćenje površine Zemlje i Podzemlja??? Oće ruknut još koju A-bombu u neki podzemni grad duboko duboko ispod hrvatskog tla, oće biti onda još koji potres?
To ne mogu točno znati, ali moj je osjećaj o tome da takvih eksplozija dolje u Hrvatskoj više neće trebati, a takvu imam potvrdu i od jednog izvora kojeg pratim. To ne znači da se više nema što čistiti dolje, i posebno gore. Ima tu posla. Treba promijeniti sve strukture društva.
Kina je trenutno na oko 50:50, u americi se vode borbe između različitih vojnih snaga ali se ne pokazuju na najpraćenijim medijima pod kontrolom tamne strane. Na cijelom svijetu ima još puno posla u uklanjanju tamne strane na površini, i tek onda velike promjene u strukturama društva. Te bi velike promjene prema nekima trebale započeti krajem sljedeće godine, a čišćenje tamne strane bi do taka trebalo velikim dijelom biti završeno, makar može se i oduljiti dodatno još godinicu-dvije.
Novi financijski sustav koji je pripremila dobra strana je spreman i čeka se najpovoljniji trenutak. Njegovo puštanje znači siguran bankrot i kraj tamne strane, što bi se po planu trebalo dogoditi do kraja sljedeće godine, ili prije. Ako tamna strana izađe sa svojim novim financijskim sustavom prije, onda će sustav dobre strane biti pušten odmah.
Čišćenja tamne strane gore i u podzemlju još ima mnogo za obaviti, ali trebalo bi puno biti obavljeno do kraja 2024, i moguće još do 2026. da se sve obavi.
Ti su rokovi sada kratki, jer nova faza, obnova i razvoj" bi trebala započeti za godinu dana. Uvjet za takve velike promjene poput novog financijskog sustava i sve drugo, je da tamna strana bude uklonjena. Tako je isplanirano, to je na rasporedu, i to joj slijedi.
LLSkylights is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2023., 12:34   #4817
Quote:
Svjetlosna bića iz viših denziteta naravno postoje, i ona nisu vanzemaljci, ustvari jesu ali ne oni "leteći" u spejs šipovima. U nedostatku druge riječi ljudi su ih kroz povijest nazivali anđelima, a percipiraju po svojim vjerovanjima, a i sama takva bića koja mogu mijenjati oblik po želji ako to žele, prikazuju se pojedincima upravo po njihovim podsvjesnim vjerovanjima da ih ovi "lakše" vide.
Svjetlosna bića najvišeg reda, najvišeg 12 denziteta ili razine odmah ispod Kreatorove, u Starom zavjetu nazivali su anđelima serafinima, kojima su dodali i krila da izgleda kao da su doletjeli sa nekakvog neba, a ustvari su to najviševibracioniji entiteti koji borave na najvišim frekvencijama 12denziteta mentalne razine. Rekoh da u Bibliji ima mnogo istine, ali je izokrenuta na stotine načina da se može manipulirati.

Bića 5D frekvencije već se mogu percipirati kao svjetlosna bića, ovisno na kojoj je frekvenciji onaj koji promatra takva bića, pa tako i u tvom slučaju sve ovisi u kojem si ti "stanju" bio, u kojim "vibracijama" si bio kad si vidio tog "anđela", ali ipak mislim da je to bilo povezano sa tvojim Višim Ja i tvojim vodičima. Naravno ne mogu to sa sigurnošću znati jer su to ipak tvoja iskustva. I ne vidim kod tebe crkvenu indoktrinaciju o kojoj pišem ovdje, jer to je više kao fanatizam.

Ima jedan meni jako drag čovjek, nevjerovatno inteligentan i načitan intelektualac koji kuži skoro sve o manipulacijama mračnjaka na ovoj planeti, savršen znalac misticizma, ezoterije i okultizma, ali ima jednu "malu" crkvenu indoktrinaciju, iako nikad nije ponjušio crkvu u ovoj inkarnaciji, pa je Isus za njega najjači od svih, i demoni su tu naravno, ali velika je razlika kod njega i ovih indoktriniranih na forumu što on te "glavne" demone(zloduhe) iz astrala(Baphometa...) percipira kao pomoćnike orionskih elijena u njihovim manipulacijama čovječanstva, i koji kao takvi imaju svoje interese, a to je neprekidno sisanje energije ljudi. Takve "vodeće" astralne zloduhe-vampire od početka nazivam Arkonci, ali nazivi važni nisu. On vidi Isusa kao spasitelja, ali u isto vrijeme kuži da se već dugo vremena ovdje vodi borba između mračnih i pozitivnih vanzemaljaca, između Orionaca i Federacije.

Poanta je da taj čovjek ima u sebi djelove crkvenih indoktrinacija koji su mu ostali u podsvjesnom iz prošlih inkarnacija, ali to nije išlo toliko duboko, jer kuži sve ostalo što se tiče vanzemaljaca, dimenzija...
dok se na ovu temu javljaju isključivo crkveno indoktrinirani fanatici s veoma dubokim indoktrinacijama, koji ne mogu vidjeti širu sliku i percipirati ikakve vanzemaljce, već samo nekakve zamišljene biblijske sotone, vragove i demone koji se u svakom mračnom kutku kriju.
Ako sam crkveno indoktriniran zašto nisi odgovor dao na post #4771 i #4772 koje sam napisao dotakao sam se u tom postu stvarnosti postojanja ili ti se kosa naježila kad si pročitao pa ne znaš što bi odgovorio. Pavao je bio židovski fanatik koji je sudjelovao u ubistvu Stjepana kamenovnjem jednog od prvih kršćana. Pa je pao zaslijepljen od riječi sa neba "Savle, Savle zašto me progoniš" zbog mistične svjetlosti to jest preopterećenja frontalnog korteksa mozga fotonskom iluminacijom oslijepio je na kratko vrijeme.

Shvatio je glas kao Isusa koji mu se obratio te je prešao u prve kršćane kasnije je bio jedan od glavnih među prvim kršćanima. Kad Bog može oprostiti ubistvo može i svaki drugi grijeh.
Sekhem is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2023., 12:49   #4818
Quote:
LLSkylights kaže: Pogledaj post
Eto, rano si dobio dar koji drugi još nisu otkrili. No to je samo zadnji od stotina i moguće tisuća života na Zemlji prije toga, i još milijuna života na drugim planetama, galaksijama i svemirima.
I ovaj ti je život sam jedan od tisuća i vjerojatno milijuna koje imaš sada, istovremeno s ovim.
Ne znam jesam li dobio neki dar koji drugi još nisu otkrili. Jer ne znam ni mjesto ni ime ni prezime toga čovjeka, pa da odem provjeriti u to mjesto je li taj-i-taj čovjek zaista živio, čime se bavio, ima li žive potomke oji eventualno mogu posvjedočiti da je kod tog čovjeka ikad nađena debela crna knjiga sa teškom duhovnom tematikom ili jezikom kojeg je taj čovjek pokušao čitati, ali nije uspio jer nije dobro vladao njime.

Vjerovao bih da je to dar, ako bi za početak znao to svoje nekadašnje ime i prezime.
Old 14.11.2023., 21:29   #4819
Isus = Anunnaki-Siriusijanac iz loze Enkijeve

0.30 = Isus je bio inkarnacija Enkija, bio je iz loze pozitivnog vanzemaljca Anunnakija-Siriusijanca Enkija
6.20 = Isus bi kao vještac bio spaljen na lomači da se rodio koje stoljeće poslije
19.20 = biblijski lažni Bog = orionski Anunnaki-reptoid Enlil(Jehovah)

Odgovori s citatom
Old 14.11.2023., 23:28   #4820
Arkanđeo Mihael = Enlil = Anunnaki reptoid

Kao što rekoh već, crkvena i nju ejđ indoktrinacija imaju više sličnosti nego različitosti, jer obje su osmislili isti mračni vanzemaljci koji kontroliraju(su kontrolirali) ovu planetu, pa tako kod jednih i drugih naveliko se propagira arkanđeo Mihael, koji ustvari jeste Anunnaki reptoid Enlil. Gdje god se okreneš kroz povijest ovog planeta svugdje taj Anunaki reptoid iskače, reći će neki.

Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:49.