Žensko zdravlje Od mjesečnice do menopauze: za ginekološke probleme i pitanja |
|
|
10.08.2024., 18:13
|
|
.
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Alice Sometimes kaže:
Oprosti kaj zabadam nos, al kaj je to tocno dr. Mazalin komentirala oko radjanja? Moze i privatno ak neces ovak.
|
Nakon kaj ja kažem da se rušim od bolova, ona mi s podsmjehom kaže - Vi morate rodit!
I to je nekoliko puta ponovila, da će mi bolovi proći nakon poroda. Ona kao da ne zna da nije svakome tako...imala sam baš neki osjećaj nelagodan...
|
10.08.2024., 22:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Tourniquet_ kaže:
Nakon kaj ja kažem da se rušim od bolova, ona mi s podsmjehom kaže - Vi morate rodit!
I to je nekoliko puta ponovila, da će mi bolovi proći nakon poroda. Ona kao da ne zna da nije svakome tako...imala sam baš neki osjećaj nelagodan...
|
Kuzim 
|
|
|
12.08.2024., 16:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2021.
|
Quote:
Firiri kaže:
Pozdrav drage zene, ima li koja mail od doktorice Snjezane Kasljevic?
Hvala!
|
[email protected]
|
|
|
26.08.2024., 17:38
|
|
michael's girl
Registracija: Mar 2004.
|
Pozdrav, koga mozete preporuciti od Merkurovih ginekologa ( navodno su sad u Vinogradskoj)? Trebam pregled tj. drugo misljenje zbog event. laparaskopije.. a kod online narucivanja traze da upisem ime ginekologa kod kojeg zelim ici 
|
|
|
30.08.2024., 10:04
|
|
Ljenivka
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Rinna kaže:
Pozdrav, koga mozete preporuciti od Merkurovih ginekologa ( navodno su sad u Vinogradskoj)? Trebam pregled tj. drugo misljenje zbog event. laparaskopije.. a kod online narucivanja traze da upisem ime ginekologa kod kojeg zelim ici 
|
Evo, iako kasnim sa odgovorom, mogu samo reći da su i dalje u Vinogradskoj ( Merkur se obnavlja radi potresa, a Vinogradska isto dijelovi koji su srušeni u potresu).
Za drugo mišljenje koga preporučiti sa Merkura,ne bi se htjela miješati.
Vjerojatno ima neka forumašica koja ti može preporučti nekoga ( netko može biti o.k, nekome,nekto može biti katastrofa-isti liječnik). Tako da sve ovisi o tome.
|
05.09.2024., 12:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2021.
|
Da li itko zna za dobrog ginekologa(i hepatologa) na podrucju Zg? (Po mogucnosti da osim privatno radi i u bolnici, operativni zahvat je sve izgledij)
|
|
|
12.09.2024., 14:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Pozdrav svima!
Prije nekoliko mjeseci prebacila sam se preko e-građanina u ordinaciju dr. Marine Gelo (Laginjina). Tada kad sam zvala vezano uz taj "transfer" bez problema sam ih dobila na telefon i popričala sam sa sestrom o načinu i rokovima u kojima se pacijenti prebacuju preko sustava. Zadnjih tjedana zovem broj ordinacije i apsolutno nitko se ne javlja. Zovem uvijek u radno vrijeme, danima, nema odgovora. Kad mi odzvoni i kad pokušam zvati opet - broj bude zauzet. Apsolutno je nemoguće s njima uspostaviti kontakt. Zna li netko o čemu se radi?
|
|
|
27.09.2024., 13:18
|
|
not so fast, Mojo Jojo!
Registracija: Aug 2012.
|
Jel zna netko tko je trenutno umjesto dr. Maje Katane u Ivane Brlić Mažuranić 90? Znači, konkretno koji liječnik je u ordinaciji.
|
|
|
02.10.2024., 18:41
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
Rinna kaže:
|
Dr. Madžarac. Lik je čudo. Ima punu sobu pića i bombonijera od zahvalnih pacijenata, ali ne zato što ih očekuje i traži, nego zato što je lik fantastičan!
Ja mu nisam ništa donijela, a pregledao me i porazgovarao je samnom kao da sam premijerka.
Vjerojatno je prekrcan, ali njega preporučujem od srca 
|
|
|
09.10.2024., 22:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Pozdrav ekipa,
ima li tko kakve informacije o doktorici Ivani Nikolac Ratković?
|
|
|
21.10.2024., 09:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2020.
|
Quote:
Ivanae kaže:
Pozdrav ekipa,
ima li tko kakve informacije o doktorici Ivani Nikolac Ratković?
|
I mene zanima, dobila sam ovabijest da mijenja dr. Klaić
|
|
|
30.10.2024., 06:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Znate li kako dobiti ordinaciju na srednjacima? dr. Keller mijenja dubravko lepusic, ali ne odgovara na mail koji je naveden na webu :/
|
|
|
13.11.2024., 18:39
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2024.
|
Ne znam kaj piše na webu ali mail na koji odgovara je [email protected].
Ako ti ne odgovori u roku 2 dana znači da je uzeo neko GO. Zna si povremeno "spojit" ili pripicuknut dane prije vikenda. Star je  Zezam!
Meni je odgovorio s tog maila, relativno nedavno.
|
|
|
21.11.2024., 08:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
tuznasova kaže:
Ne znam kaj piše na webu ali mail na koji odgovara je [email protected].
Ako ti ne odgovori u roku 2 dana znači da je uzeo neko GO. Zna si povremeno "spojit" ili pripicuknut dane prije vikenda. Star je  Zezam!
Meni je odgovorio s tog maila, relativno nedavno.
|
Hvala ti puno! Nije mi odgovorio mjesec dana, poslala sam više puta. Probat ću sad na ovaj koji ti kažeš
Nevjerojatno mi je da nema točne informacije na webu, a zvala sam i info dom zdravlja zapad koji su mi dali krivu informaciju.... Naše divno zdravstvo 
|
|
|
22.11.2024., 09:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Trebala bih savjet/pomoć... trebam kćer upisati za njenog prvog HZZO ginekologa negdje...
Obavila sam nedavno s njom prvi pregled privatno jer sam htjela da joj prvi pregled bude u koliko je moguće "kontroliranim uvjetima" i bez vremenskog presinga. Sve je prošlo odlično, bez ikakvog stresa i to mogu zahvaliti dr.Ana Jelčić iz ginekologije D*ANA. Doktorica je bila zaista jako ugodna, uzela si vremena opustiti kćer, razgovarati, zafrkavati se... Sam pregled je prošao bez ikakvog stresa. uglavnom, čista petica.
Sad dolazimo do mog pitanja...
Imate za preporuku HZZO ginekologa koji bi bio voljan samo ispisati uputnice za pretrage ordinirane od privatnjaka? Općenito, komunikacija mailom/telefonom... Idealno je istok Zagreba, ali zaista sve savjete prihvaćam jer ako je doktor-ica voljna raditi na daljinski, svejedno je 
|
|
|
02.12.2024., 17:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2023.
|
Pozdrav, da li je netko bio već kod dr Ivane Nikolac Ratković i da li zna ima li ordinacija sada mail adresu?
|
|
|
10.12.2024., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2024.
|
Quote:
TanyaLo kaže:
I ja sam nova kod nje, a naručila sam se na e-mail [email protected]. Dobila sam odgovor drugi dan. Išla sam u dom zdravlja i pročitala mail sa vrata 
|
Je li se mail možda promijenio ili nešto? Meni 2 tjedna ne odgovaraju niti mi se javljaju na telefon.
|
|
|
20.12.2024., 14:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2021.
|
Znate li možda koji je ginekolog u poliklinici Vaš pregled?
|
|
|
27.12.2024., 06:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
Rosy12 kaže:
Ja idem tamo n pregled za 3 dana, pa javim dojmove
|
Kakvi su dojmovi? 🙂
|
|
|
27.12.2024., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
U poliklinici vaš pregled je i dalje zamjena dr. Jozo Blajić, radi kao umirovljeni lijecnik. Za njega su misljenja podijeljena. Ja vodim trudnocu u vasem pregledu i zadovoljna sam, sve sto pitam objasni, ima malo specifican nacin izražavanja ali meni to ne smeta previse važno mi je da je iskusan i stručan, a on to je. Do sada nisam imala neugodnih iskustava s njim. Sve pohvala za predivnu sestru Elviru koja odlicno radi svoj posao brzo ih se moze dobiti putem maila i telefona.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:38.
|
|
|
|