Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.04.2025., 22:34   #5181
Mada smatram da je Isabella Castillo sasvim korektno iznela svoju ulogu u SDV (neću je spuštati da uzdižem Lucero kao drugi što to rade ) čisto sumnjam da će njena Fernanda imati taj legendaran status Barbare Greco. Zapravo pitanje je hoće li se za par godina uopšte neko sećati SDV. Sa obzirom na uspešne rejtinge, rekao bih ne.

Voleli je ili ne, Lucero je legenda i institucija telenovela i to je činjenica
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 22:37   #5182
Naravno da nece imati kao niti jedan lik danas. Nije isto 2008. i 2025.

Format izumire, vrijeme legendarnih je proslo.

Pisali smo o glumi
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 22:40   #5183
Lucero je generalno fenomenalna, ali ako ćemo iskreno, postoje mnoge glumice koje ju jedu za doručak kad je gluma u pitanju.

Užasno je loša kad plače...totalno je neuvjerljiva i krevelji se, a često sa glavnim glumcem nema kemije.
gledamsapunice is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 22:44   #5184
Je li glumica ovakva ili onakva, precijenjena ili podcijenjena, ili štogod drugo možda nije ni uopće važno. Nekima je važnije koga više vole gledati ili s kojim su glumicama ili glumcima odrasli.
Ja Silviu Navarro ipak volim više jer je mojih godina i s njom sam imao kudikamo puno ljepših uspomena negoli npr. s Boyer koja ja ipak puno mlađa od nje i s njom nisam imao neke previše važne uspomene.
Old 22.04.2025., 23:40   #5185
Ovi dogodine mogu kljuc u bravu ako ovako nastave Ogromna sramota ko god upravlja tom kucom Stotisuciti rimejk outdated serijetine koja je uz to relativno nedavno imala relativno popularan RIMEJK Mogli bi i La Mentiru uskoro (ako dozive to "uskoro")
LufatMufat is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 23:56   #5186
Šta nije Asignatura trebala bit rimejk one turske Elveda derken? Malo su mi svi prestari za te uloge iz La venganza.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 00:11   #5187
Quote:
Jay Bluebell kaže: Pogledaj post
Malo su mi svi prestari za te uloge
Pa Televisi nije problem da npr. dvadesetogodisnjake glume osobe koje su taman u godinama za pomno promisljanje o kupnji grobnog mjesta
LufatMufat is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 00:33   #5188
Quote:
LufatMufat kaže: Pogledaj post
Pa Televisi nije problem da npr. dvadesetogodisnjake glume osobe koje su taman u godinama za pomno promisljanje o kupnji grobnog mjesta

Old 23.04.2025., 11:21   #5189
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Mada smatram da je Isabella Castillo sasvim korektno iznela svoju ulogu u SDV (neću je spuštati da uzdižem Lucero kao drugi što to rade ) čisto sumnjam da će njena Fernanda imati taj legendaran status Barbare Greco. Zapravo pitanje je hoće li se za par godina uopšte neko sećati SDV. Sa obzirom na uspešne rejtinge, rekao bih ne.

Voleli je ili ne, Lucero je legenda i institucija telenovela i to je činjenica
Koja je to serija?
Old 23.04.2025., 11:25   #5190
Quote:
Burmanska mačka kaže: Pogledaj post
Koja je to serija?

dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 13:39   #5191
Quote:
dennomon kaže: Pogledaj post

Hvala! Super mi djeluje trailer.
Old 23.04.2025., 14:54   #5192
Quote:
Meh, Lucero niko ne može nadmašiti, posebno ne taj precenjeni Smoyer
Lucero je bila ocajna u Soy Tu Duena, mozda i njeno najgore izdanje. Jedina gora od nje u toj seriji je bila Spanicka. Apsolutno je precenjena, govori se o njoj kao o ne znam kakvoj glumici. Villane ok radi, ali nista spektakularno, kao dobrica je ocajna. Meni licno deluje fake, jer vidi se da je privatno zmija.
lesamourai is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 15:08   #5193
Quote:
Šta nije Asignatura trebala bit rimejk one turske Elveda derken? Malo su mi svi prestari za te uloge iz La venganza.
Da,to sam i ja pročitala,da je trebala biti remake turske,a sad je navodno remake totalno druge serije,treba čekati pa ćemo vidjeti od koje će biti remake na kraju;od turske ili kolimbijske/venezuelanske jer ne znam ĉija je ta La venganza sa Spanickom,ali čula sam za seriju i sjećam se da su se Gaby i Catherine Siachioque nešto zakačile i zaratile na snimanju nakon ćega je Catherine izjavila da ne bi više nikad pristala raditi sa Gaby,ali na kraju su ipak ponovno surađivale u Tierra de pasiones (2006)
Magdalena Nava is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 16:13   #5194
Quote:
lesamourai kaže: Pogledaj post
Lucero je bila ocajna u Soy Tu Duena, mozda i njeno najgore izdanje. Jedina gora od nje u toj seriji je bila Spanicka. Apsolutno je precenjena, govori se o njoj kao o ne znam kakvoj glumici. Villane ok radi, ali nista spektakularno, kao dobrica je ocajna. Meni licno deluje fake, jer vidi se da je privatno zmija.
Lucero bar nije morala da spava sa producentom koji joj tata može biti da bi stekla slavu
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 16:39   #5195
A to je nesto novo u svijetu soubiza?

Inace ne mogu ove zatucane i glupave stavove, ali jace je od mene

Ko zna sta je sve Chispita radila onako mlada i premazana svim mastima

A sto se Boyer tice, ljudi sigurno nisu gledali Teresu zato jer se glumica valjala s producentom.
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 17:02   #5196
Quote:
Trebala je.
Ja ustvari samo prenosim na ono što naiđem.
Don't shoot the messenger!
Old 23.04.2025., 17:06   #5197
Quote:
Lucero bar nije morala da spava sa producentom koji joj tata može biti da bi stekla slavu
To je barem poznato, ali koliko drugih glumica ili glumica se je probila na takav ili sličan način?
Ali ja ću se praviti naivan, pa ću reći da su se svi probili sa svojim talentom.
Old 23.04.2025., 17:35   #5198
Quote:
To sto se nije proculo i saznalo ne znaci da se nije dogodilo

Edit: uostalom barem se ti uvijek zalazes za blud, razvrat i nemoral. Gdje je sada problem?
crvenokosa02 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 17:45   #5199
Šoubiznis je takav da ništa ne može ostati sakriveno
Tako se za Adelu naprimer zna da ima dete u aferi sa poznatim političarem, što je moguće razlog zašto se povukla iz javnog života.

Da je neko radio nečasne radnje znalo bi se ili bar spekulisalo o tome.
Odgovori s citatom
Old 23.04.2025., 17:54   #5200
Quote:
crvenokosa02 kaže: Pogledaj post
uostalom barem se ti uvijek zalazes za blud i nemoral. Gdje je sada problem?
Blud i nemoral podržavam. Ali ne i da neko talentovan koji pokušava da uspe isključivo preko svog truda bude izguran zbog nekog ko je dobio posao preko kreveta šefa. Takvih primera nažalost imamo i van šoubiznisa u svakodnevnom životu, ne samo putem seksa, nego i putem partijske knjižice. Protiv sam nepotizma svake vrste, nevezano za moje antimoralne i antipatrijarhalne stavove. Plus, sam i feminista, a ovakva vrsta uspeha koji je Boyer napravila (iako ne sporim da ima glumačkog talenta, samo se nije probila zahvaljujući tome) šalje poruku da žena može uspeti samo uz pomoć svog tela.

Možda bolje raspravu prebaciti na chat temu, otišli smo ipak u off topic.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:38.