Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.05.2024., 01:16   #5361
Quote:
Cat6 kaže: Pogledaj post
Sankova majka je bila ranije urbani mit. Osoba koji se svi boje, neka vrsta SahbazA iz Zaglava. Sank je stalno govorio da mu je zivot pakao, da sve mora traziti dopustenje od majke.

Bila je i jedna otkacena scena, kad s ledja snimano, Sankova majka ulazi u kafic, a svi se skamenili od straha.

Glumica je dobra koja glumi majku, ali Stana je bila mocnija, dok nije dobila lice i dok se o njoj pricalo kao mitu

Hahah, nekoliko minuta kasnije, stvarno ih gleda preko mede

Pa vidjali jesmo, ali ne u Kumovima.
Jest, kao mit, točno. U toj sceni ga je za uho povukla i izgrddila ga, poslala doma. Baš sam pisao o glumici i primanjima. I na to moramo računati da je ovdje mnogo renomiranih onda nije jeftin projekt pa zato neki odlaze i radnja se tumba, a očigledno je gledano i profitabilno jer ide već treću, četvrtu godinu.

Dan ranije je već sam Šank nanjušio kameru u medi.

Anđela lavica prava za fameju. Vice dobio batina i šamara u tjedan za 2 života. Na kraju kaže "ovdje stvarno dijele šamare ko bombone".

Jesu ga iskarikirali da bude najgreziji mogući mutni zgodnjikavi muškarac na poziciji moći. Da bi baš na ovaj način ucjenjivao i tako konkretno, bez ustezanja u detalje išao. Milica bi pala na nj samo da je ovdje ispao "normalan" i pomogao joj te se suzdržao.
Teško da Jasenka koja mu je kakti neka švalerka ne bi već saznala kako želi poševiti mještanke, a i da Milica, Janko, Luce, Zvone, Šank i Martin nisu mogli smisliti da usnime njega u prljavim rabotama, to će nadoći tek kasnije valjda
Bossmanidis is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 09:58   #5362
[IMG][/IMG]

Pogodite tko je ovo
Nije Thompson, nije Giuliano
Šmetterling is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 10:52   #5363
Quote:
Šmetterling kaže: Pogledaj post
[IMG][/IMG]

Pogodite tko je ovo
Mijo Kevo
Bossmanidis is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 11:34   #5364
Kumovi još idu idući tjedan i onda na pauzu do jeseni.

Koji debili ovi na Novoj TV
Sad će tokom ljeta samo trpati Turske serije što je najgore one koje još i u Turskoj nisu završili.
lanex is online now  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 18:36   #5365
I bolje da naprave pauzu, prekipjeli su mi. A oko turaka to ništa neću gledati,,popeli su mi se preko glave.

Al ovo Ivka i ovaj novi, znači namjenili su Ivki da ostane s nekim, ne čini mi se to tako loše.

Zanima me prica oko Cukelinih korijena a nadam se da će to preokup8rati Cukelu da ne radi prljave poslove nego da to zanemari i baci se u potragu za svojim podrijetlom.

Isto, mislim da i Stana zna nešto vezano uz to al ne želi reći.
Old 22.05.2024., 21:05   #5366
Ovo s pauzom ne kužim jer khm - posljednja sezona. Dakle, prvo po dvije, pa po jednu i pol, pa po jednu epizodu opet da bi cjepkanje nastavili - 'nastavkom najesen'? Toga samo kod nas ima.

Smaraju sa Stanom vise jbt , jos će se plakati sad za njom duže nego za Stipicom a bitan lik bokte ko lanjski snijeg.

Za LjigaViceta sam znala da će sliniti i ljigaviti pa me uopće ne iznenađuje.
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 21:12   #5367
Jadan Šank

Ali, kakve veze ima njena smrt s popisom? Pa popis se radi s određenim datumom i svi koji su bili živi na taj dan ulaze u popis, bez obzira na smrt u trenutku popisivanja
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 21:57   #5368
Quote:
Tomo1972 kaže: Pogledaj post
Jadan Šank
Ma utješit će njega kolegica
Šmetterling is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 22:18   #5369
Ako svecenik ispadne otac od Cukele, onda treba osnovati nagradu za najgluplje i najpredvidljive scenariste s ove strane mlijecne staze

Ne bi me cudilo da jos i Cukela dobije spomenik do Stipana, svaki pi..arija se mora oko njega desavati. Uzas.

I jeste li primjetili, kakve su to nove facijalne grimase Radica, koje do sada nije radio? Priblizava obrve, nekakva faca zgrazanja deformirana, jedno oko vise od drugoga. Na tenutke izgleda kao lik iz horrora

Quote:
Šmetterling kaže: Pogledaj post
[IMG][/IMG] Pogodite tko je ovo
Izgleda ko nepoznati brat od Gibbonija kojem je Sinisa Skarica malocas razbio snove o snimanju albuma

Taj glumac je naturscek, ili (stvarno?) glumac vokacijom? U nekome kazalistu nastupa ili je slobodnjak?
Cat6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 22:24   #5370
Davno smo to s obrvama prokomentirali
Šmetterling is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 00:56   #5371
Odgleda prvu epizodu

Ode Šankova mama ocekivano, iako ne vidim neku svrhu…

Divljaju s Milica/Šank trenucima, al ajde… nisu mi toliki horror

Meni su klinci simpa ovako seljasti, sta ja znam…

Janko i Luce se pomirili

Vice i dalje oduran
Old 23.05.2024., 01:16   #5372
Odgleda i drugu epizodu

Sve u znaku Šankove majke jako emotivno i lijepo…

Mirjana i ova divljanja za Aljosu su mi megacringe

Martin je bio odlican u onoj sceni kada je u autu

Cukela i dalje u potrazi za cacom
Old 23.05.2024., 20:44   #5373
Booooze, Petra.
Oni doista sad 5 epizoda misle smisljati govore za tuku, birati boje cvijeća, svađati se tko će što odlaprdati i slično?!
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 21:04   #5374
Kako sam znao da će Matija Prskalo biti mama Milice i Vedrane, rekoh idealna bi bila za to

Što su odužili ovo sa Stanom, stvarno ne vidim svrhu, osim ako tako ne misle spojiti Šanka i Milicu

I onda sprovod preskoče, nema Cukelinog govora

A i Cukela čudno gleda i smjeska se ovoj Kati, hoće napravit neku Mateša verziju od Cukele?
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 21:30   #5375
Dobra epizoda danas

Nece valjda ovaj Ivkin lover boy ispast Cukelin caca? ili ce ipak bit svecenik?

Matija Prskalo? Doslovno Milica za siromasne stvarno nisu mogli bolju glumicu dovest za njenu majku

Cvita je meni legenda znam da vas vecinu nervira, ali meni je bas draga…

Sank je bio odlican nakon sprovoda jako uvjerljivo…

Anđela
Old 23.05.2024., 22:37   #5376
Quote:
Bossmanidis kaže: Pogledaj post
Nema kemije između Vice i Milice već isključivo seksualne napetosti s njene strane. Kako rekoh, i Vinko bi malo Mirjane opet okusio, a i Jasne, pogotovo bi mu godilo da zamijeni uloge pa da mu žena zapovijeda kao gradonačelnica.

Prekretnice na rođendanu naravno, ponovno drastični
skandali i promjene, primarno obitelj Gotovac. Možda će inspektor naletjeti taman na zabavu i privesti Janka i Vicu. Čudi me da ona novinarka nije na proslavi pa da ne izvijesti u novinama o svemu.

Tko će glumiti mater sestrama koje su hit s predstavama po Hrvatskoj? Begović ne bi bila loša za tu ulogu ili Matija Prskalo koja bi taman onda bila za Mija Kevu i Šank bojna. Na Granici je ona glumila ćaću "Tommyu" popu, a Mlikota mu bio ćaća, Kevo policijski partner njenom švaleru u župnom sinovom domu.
Da, Matija Prskalo. Logično. Seksi mater kojoj je bitna samo vlastita obleka, novac, seks. Takva je bila u Zabranjena ljubav.

Kate je vrhunski napisana loga, takva nije postojala kod nas, a glumica uvjerljiva, ovo kako je ispravljala županu govor skeč.

Je, Cvita rastura, zato je i ima podosta, bila na TV intervju kratki s njom i Mirnom Mihelič, odnosno mamom Matijom. Evo novih 100 200 tisuća eura na dar
Bossmanidis is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2024., 00:00   #5377
Izgleda da se na jesen nastavlja snimati peta sezona ..
Old 24.05.2024., 00:30   #5378
Rekla rospija da nema svrhe nešto prekidati ako nema dalje...
Dakle, očekujemo Matiju i tu ekipu kao starce, a Cvitu i Stipu i ostalu balavurdiju u mladim danima!?

Kriminal, ljudi. Mala Mara ili kako se već zove - katastrofa. Rijetko vidim baaš talentirane klince; ne mislim samo na naše ekrane. Jedna je od njih mala Pere - nevezano sad za to koliko godina ima. Da, iritantna, ali mala je rasturila realno; što govorno, što gestikulacijom, što kemijom s ljudima. Sori, ali ova to nema. Em non stop ista faca, em nerazgovijetno totalno priča (pa i te tri i po riječi koje mora izreći kao neki odgovor na pitanje ), em dernjava bezveze, em još na sve to __________ ravna crta od emocije. Tako da - hvala, ali ne, hvala. ( )

Mene jedino smorilo sve ovo sa Stanom, ili..?!
Jedino što valja jest Ivka i njezine provale tipa pokojna budala i slično. Legenda je žena totalna. Ajd, i Milica koju je gušt gledati, ali to nije od jučer, jelte.

Miličina mater? Čemu?
Da vidimo to kako onu tikvu od Vedrane obožava, a Milicu ili ne šljivi ili samo zahebava i kritizira?!
Odgovori s citatom
Old 24.05.2024., 08:27   #5379
Quote:
mp3david kaže: Pogledaj post
Izgleda da se na jesen nastavlja snimati peta sezona ..
Ček, što nije ovo 4. sezona? Idu oni ovo i na 5. sezonu?

Premda, Nova bi ionako napravila novu seriju slične radnje s većinom istih glumaca pa onda ni nema neke razlike. Ovako ne moraju mijenjati scenografiju i plaćati Huljicu za novu pjesmu
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2024., 10:11   #5380
Ja sam prestala gledati kad je Stipan umro i kad je bio onaj pravi kraj

Malo bacim oko da vidim što pišete i nekako mi je drago da ne gledam dalje

Ne znam što im ovo svima treba

Još ni Šime nema, pa ima li išta zanimljivo?

Napišite kad se Šima vrati, možda bacim oko onda, samo nju da vidim (neki dan gledala opet Zbornicu, ženska je prekrasna pojava )
hope.cc is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:51.