Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači |
|
|
06.05.2024., 09:25
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
makamtk kaže:
Nakon 12 kola (trećina prvenstva amo reći) imaju 20 golova i 18 asistencija, pogledam samo hajlajtse i nemoguće koje je to ruganje, Messi bi ovu ligu moga igrat dok god diše.
|
Kao kad profi nogometaši igraju protiv pačića iz 2.c razreda. Meni je omiljena akcija iz prošlog kola kad je Busquets s 40 metara dodao po podu usamljenom Messiju u šesnaestercu.
|
|
|
06.05.2024., 14:02
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Quote:
tomi kaže:
U Belgiji nas opet vjerojatno čeka show u zadnjem kolu
4 kola do kraja Clube Brugge, Anderlecht i Union SG su unutar jednog boda i svi još igraju međusobno 
|
Jučer Brugge dobio, Union i Anderlecht odigrali nulu, tako da se CB malo odvojio i ima +2 ispred Anderlechta i +3 ispred Uniona
U Danskoj se maksimalno zakompliciralo jer je Brondby izgubio od Midtjyllanda, a Kopenhagen dobio, pa su ta 3 kluba unutar boda (Brondby ima bod više).
Iz prikrajka vreba Nordsjelland s -3 u odnosu na Brondby
4 su kola do kraja, a od vodeće trojke sastaju se Brondby i FCK te FCK i Midtjylland
|
06.05.2024., 21:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Vidim i u Poljskoj je blago rečeno zanimljivo. Prošlogodišnji prvak Rakow je 6.,iako samo 3 boda zaostaju za mjestom koje vodi u ECL.
Tri su kola do kraja,a vodeća je Jagiellonia iz Białystoka koja ne da nikada nije bila prvak nego od trofeja samo ima po jedan kup i superkup od prije 14 godina. Lako bi mogli i ostati bez prvog naslova s obzirom da su u lošoj formi i imaju samo jednu pobjedu iz zadnjih 5 utakmica odnosno šest računajući i ispadanje iz kupa.
Prvi pratioc je Slask iz Wroclawa sa dva boda manje. Oni su tek dva puta osvajali,zadnji put 2012. Oni pak imaju jednu pobjedu iz zadnja 4 susreta. Niti treći Lech sa 4 boda manje od vodećeg nije u bajnoj formi sa također jednom pobjedom u zadnje 4 utakmice. U najvećem naletu je zapravo Gornik Zabrze kao uvjerljivo najbolja ekipa lige u zadnjih 20 kola. Imali su i 4 pobjede u nizu u zadnjih mjesec dana dok ih za vikend Cracovia koja se bori za ostanak nije razbila 5-0. Luda liga
Gornik je drugi najuspješniji poljski klub sa jednim naslovom manje od Legije,ali zadnji su osvojili prije čak 36 godina tako da su oni moji favoriti do kraja. 5 bodova iza Jagiellonije zvuči previše,ali kako igraju ovi na vrhu sve je izgleda moguće u zadnja tri kola.Treba napomenuti da do kraja nema međusobnih susreta ove 4 ekipe i da Jagiellonija ima debelo najbolju gol razliku (+26). A zanimljivo drugu najbolju gol razliku ima Pogon Szczecin sa +20 koji je tek 7. dok su ovi ostali prvi vrhu na +10 tek. Šta se događa u toj ligi tamo
Inače,Wisla koja također ima 14 naslova kao i Gornik bi izgleda i treću sezonu u nizu mogla igrati drugu ligu s obzirom da su tek 6. tri kola do kraja. Dva idu izravno i prošle godine su tu izvisili za dva boda da bi odmah u prvom kolu playoffa uvjerljivo izletili. Ove godine opet ništa od izravnog plasmana jer su 9 bodova iza Arke,a playoff će tek morati potvrditi u posljednja tri kola jer su trenutno samo na +1 od sedmog.
Još jedna zanimljivost oko Gornika je da su 70. bili finalisti kupa pobjednika kupova gdje ih je Manchester City dobio u finalu,a prije toga su prolazili klubove kao Olympiacos,Rangers,Roma. Oni su i jedini poljski klub koji je nastupao u finalima europskih natjecanja,ako ne računamo Ruch iz Chorzowa u Intertoto kupu 98. kada su čak tri pobjednika bila koji bi se onda plasirali u Kup uefa.
EDIT: Drugi izvor navodi 13 naslova prvaka za Wislu,a 14 za Ruch jer su iz nekog razloga 51. odlučili da najbolja ekipa lige nije prvak nego je prvak pobjednik kupa 
|
06.05.2024., 22:07
|
|
4 TD's in a single game
|
@Leeds
Samo mala korekcija i nadopuna
Pogon je danas igrao svoju utakmicu pa su se bodovno izjednačili s Gornikom
Spomenuo si Wislu koja možda neće igrati u najjačem rangu, ali će zato igrati u Europi jer su prošli tjedan osvojili kup
I to kako
Pogon zabio u 75. da bi Wisla izjednačila u 9.minuti nadoknade i slavila u produžecima
Inače ne pratim baš Poljake jer su mi uz Slovake i Slovence među dosadnijima u Europi, ali nekoliko poznanika iz Osijeka je išlo na to finale kupa u Varšavu pa sam popratio ( to je ona priča o navijačkom prijateljstvu Kohorte i navijača Pogona)
|
07.05.2024., 13:43
|
|
4 TD's in a single game
|
Quote:
labello red kaže:
Koja lakrdija u Egiptu, Al Ahly ima 7 utakmica manje od nekih klubova
Ovako je bilo i prošle godine, još veća lakrdija nego u HNL-u. Ne znan koliko kontinentalnih natjecanja igraju ali svakako je teška debilana.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
|
Sad su na 13 odigranih, a neki imaju i 21
Ali zato je Kljuno s Piramidama na vrhu (18 odigranih, 41 bod), Ahly ima 27 bodova
Jučer Krunini prekrenuli golovima u 70 i nekoj i sudačkoj nadoknadi
Ako nekog zanima https://www.youtube.com/watch?v=koA2NJrcgq0

|
07.05.2024., 16:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Leeds United kaže:
|
https://twitter.com/beninterista/sta...50407431201162
Jučer pak u Italiji.
Quote:
Sven Goran Eriksson had an emotional reunion with Sampdoria fans and members of his star-studded squad at Marassi, including Roberto Mancini, Clarence Seedorf and Attilio Lombardo.
The coach revealed his terminal cancer diagnosis and has been eager to make his final months happy ones, visiting numerous former clubs including Benfica and Gothenburg, while getting to be Liverpool manager for one day at Anfield in a charity match.
Eriksson spent much of his career in Serie A and was visiting the Stadio Luigi Ferraris today, where Sampdoria took on Serie B side Reggiana.
“I was here for five wonderful years and was very happy with the fans, the city and the club. We played some very enjoyable games together,” Eriksson told Sky Sport Italia.
“I think we could’ve won more, as we played good football.”
|
Sa Sampdorijom je osvojio kup Italije 94. što je ujedno i njihov posljednji kup i uopće trofej.
Quote:
tomi kaže:
@Leeds
Samo mala korekcija i nadopuna
Pogon je danas igrao svoju utakmicu pa su se bodovno izjednačili s Gornikom
Spomenuo si Wislu koja možda neće igrati u najjačem rangu, ali će zato igrati u Europi jer su prošli tjedan osvojili kup
I to kako
Pogon zabio u 75. da bi Wisla izjednačila u 9.minuti nadoknade i slavila u produžecima
Inače ne pratim baš Poljake jer su mi uz Slovake i Slovence među dosadnijima u Europi, ali nekoliko poznanika iz Osijeka je išlo na to finale kupa u Varšavu pa sam popratio ( to je ona priča o navijačkom prijateljstvu Kohorte i navijača Pogona)
|
Da,da. Za kup sam gledao i onda zaboravio napisati.
A ovo za Kohortu i Pogon nisam znao,nisam baš pratio domaći nogomet zadnjih godina.
|
07.05.2024., 22:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Fenerbahče jučer drugi (k)iks u zadnja tri kola i sad su na -6 od Galatasaraya tri kola prije kraja. U prijevodu najuspješniji turski klub je 99% osigurao 24. titulu. Jedino još vrijedno praćenja tamo je hoće li Ankaragucu sačuvati ova 4 boda prednosti i spasiti se ispadanja. Radi se o klubu koji je nakon Galtatasaraya,Fenerbahčea i Bešiktaša (66) proveo najviše sezona u prvoj ligi (54).
|
09.05.2024., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Royale Union Saint-Gilloise osvojio kup nakon sto godina, pobjedom nad Antwerpenom 1 : 0.
|
|
|
10.05.2024., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Leeds United kaže:
U Serie B pak Como nažalost nije uspio osigurati Serie A danas. 0-0 remi u Modeni. Da stvar bude još gora Pohjanpalo,najbolji strijelac lige,u 93. donio pobjedu Veneziji svojim drugim golom na utakmici i sad je razlika samo 2 boda pred zadnje kolo. Como ima vjerojatno lakši zadatak jer dočekuje Cosenzu koja je završila svoju sezonu dok Venezia ide kod Spezie koja se još bori za ostanak.
Ali je zato u borbi za playoff apsolutno sve riješeno. Palermo je uzeo bod koji mu je trebao,Brescia je dobila Lecco,Sampdoria Reggianu u izravnom duelu,a Sudtirol,Cosenza,Pisa i Cittadella su svi kiksali i remizirali. Pisa 2-2 sa Sudtirolom i tako su se međusobni poništili.Consenzi je Spezia u borbi za ostanak uzela bod,a Cittadelli Bari čime su si održali svoje nade u ostanak i imaju Bresciu zadnje kolo koja eventualno može igrati za prednost domaćeg terena u playoffu za što im treba pobjeda i kiksevi Palerma i Sampdorije.
|
Como nakon 40ak minuta doma 0-1 sa Cosenzom,a Venezia je povela kod Spezie.
Bari vodi protiv Brescie. Čeka nas zanimljiv ostatak večeri u Serie B.
Spezia preokrenula Veneziju u 4 minute preko Interovog Esposita  Nažalost loše za Bari. A i Ternana vodi...
|
11.05.2024., 10:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Danas u 13.30 Celtic - Rangers,tri kola su do kraja Celtic 84,Rangers 81...
|
|
11.05.2024., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Čekaj, jeli ovo Venezia kiksala, teoretski, direktnu promociju?
U play offu uz Catanzaro, neka južne sirotinje
|
|
|
11.05.2024., 11:19
|
|
Okajava grijehe
Registracija: May 2024.
|
Quote:
Axl rose kaže:
Royale Union Saint-Gilloise osvojio kup nakon sto godina, pobjedom nad Antwerpenom 1 : 0.
|
baš mi je drago zbog njih
|
|
|
11.05.2024., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MiniJakobsen kaže:
|
Da,s obzirom da Como nije dobio Venezia bi sa pobjedom išla u Serie A. Ovako je Spezia pobjedom protiv njih sigurala ostanak. Inače,Como je sada ekipa sa najbogatijim vlasnikom u Serie A
A playoff za ostanak su pobjedama jučer osigurali i Bari i Ternana dok je Ascoli također dobio,ali izvisio za gol razliku u odnosu na Bari i ispao u Serie C nakon 9 godina što je razočaravajući scenarij za bivšeg prvoligaša s obzirom na najave od prije par godina. Talijanski nogomet je izgubio ispadanjem Ascolija kojemu je mjesto barem da se svake sezone bore za playoff/promociju kroz Serie B.
|
11.05.2024., 12:58
|
|
sklon nastranostima
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
MiniJakobsen kaže:
|
Da je Venezia dobila i uslučaju istog broja bodova ušli bi direktno zbog noljeg h2h, al i Spezia se borila za izbjegavanje play-out-a.
Ostalo je većinon Leeds već prije objasnija, a evo sad i ponovija.
Za opstanak se navija za Bari, prošle godine ispadnu u zadnjoj minuti kvalifikacija za ulazak u serieA ove godine teške kvalifikacije za izbjeć serieC.
Izaša raspored:
1° turno
Venerdì 17 maggio ore 20.30: Palermo-Sampdoria.
Sabato 18 maggio ore 20.30: Catanzaro-Brescia.
Semifinali
Palermo/Sampdoria-Venezia (andata 20 maggio, ritorno 24 maggio).
Catanzaro/Brescia-Cremonese (andata 21 maggio, ritorno 25 maggio).
Finale
Vincente semifinale 1-vincente semifinale 2 (andata 30 maggio, ritorno 2 giugno).
Play-out:
Bari-Ternana (16 maggio - 20:30)
Ternana-Bari (23 maggio - 20:30).
|
|
|
11.05.2024., 13:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Koja su pravila? Nema produžetaka pa dva iksa i prolazi bolje plasirani i isto tako ako su 2 pobjede sa istom razlikom? Ili san to nešto sam sebi slozija priču?
|
|
|
11.05.2024., 16:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
gelo85 kaže:
Danas u 13.30 Celtic - Rangers,tri kola su do kraja Celtic 84,Rangers 81...
|
Celtic dobio 2-1 i praktički osigurao 54. naslov. Iduće sezone se imaju priliku izjednačiti na 55 sa Rangersima
Još je nekoliko velikih izravnih duela u Europi danas...
U Ukrajini od 17 Šahtar dočekuje najvećeg rivala. Tri su kola do kraja,a Dinamo ima 4 boda zaostatka tako da je pobjeda imperativ. Slična stvar kao i u Škotskoj...Šahtar bi sa titulom došao do svoje 15. i iduće sezone bi se imali priliku izjednačiti na 16 sa Dinamom.
Samo pola sata kasnije u Pragu je veliki gradski derbi. Četiri su kola do kraja,a domaćin Sparta ima 4 boda prednosti u odnosu na Slaviju. Najuspješniji češki klub je prošle godine na bolji međusoban score uzeo prvi naslov od 2014.,a sve su prilike da će uzeti i novi ako Slavija ne dobije današnji susret.
Od 18 pak na Cipru utakmicu zadnjeg kola igraju APOEL i AEK Larnaca,obje ekipe trenutno na 72 boda. Zbog dvije pobjeda u tri međusobna susreta ove sezone APOEL za naslov treba samo bod za podebljati svoj broj naslova na 29 kao najuspješniji klub sa Cipra. AEK Larnaca je pak klub koji je tek 94. osnovan i ovdje love prvi naslov nakon što su 5 puta završavali drugi u zadnjih 10 godina.
Treba vjerojatno spomenuti i Holstein Kiel-Fortuna Dusseldorf duel od 20:30. Dva su kola do kraja. Domaćin je prvi sa 64 boda,a Fortuna treća sa 59. Između njih je St. Pauli sa 63. Prva dva idu izravno,treći igra sa Bundesligašem za ulazak.
|
11.05.2024., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Vidim proslavilo se kvalitetno u Comu sinoć. Bio je i Vardy prisutan na tribinama kojeg je Wise pozvao na zadnju utakmicu. A Fabregas je obećao igračima Ibizu u slučaju promocije. Živo me zanima sa kakvom ekipom će ući u novu sezonu.
Quote:
MiniJakobsen kaže:
Koja su pravila? Nema produžetaka pa dva iksa i prolazi bolje plasirani i isto tako ako su 2 pobjede sa istom razlikom? Ili san to nešto sam sebi slozija priču?
|
Stavio sam prošli vikend za podsjetiti se:
Quote:
The preliminary round between fifth and eighth and between sixth and seventh are a single match on the ground of the best placed in the regular season . In the event of a tie at the end of normal time, extra time will be played. If the game is still tied at the end of extra time, the highest ranked team goes through, without taking a penalty shootout.
The semi-finals are a two-legged competition with a first leg at home for the teams that played in the preliminary round and a second leg at home for the third and fourth placed teams in the regular season. In the event of a tie in the aggregate result, the best-ranked team in the regular season progresses to the final, without extra time and penalties.
The final is played between the winners of the semi-finals over two legs, the latter at the home of the best-placed team in the league. In the event of a tie, the best-placed team in the regular season is promoted to Serie A, without the need for extra time or penalties. In the event that the two finalists have finished the regular season on equal points, the second leg includes extra time and penalties if required.
|
U petak uz Palermo i u subotu uz Catanzaro pa da imamo najlijepse moguće 1/2 finale playoffa Palermo-Venezia i Catanzaro-Cremonese. I onda samo da Cremonese ne uđe ponovno
Playout:
Quote:
If the 16th-placed team is 5 or more points ahead of the 17th-placed team, then the 17th-placed team becomes the 4th and final team to be demoted, otherwise, the conditions for a playoff more commonly called playout exist.
If the playout is necessary, the 16th and 17th-placed teams are paired in a two-legged series with home-field advantage in the 2nd leg going to the 16th-placed team. The team with the higher aggregate score remains in Serie B while the loser becomes the fourth team relegated to Serie C. If an aggregate tie exists at the end of regulation play of the 2nd leg, the 16th-placed team is saved, and the 17th-placed team is demoted, unless the two teams ended the season with equal points, in which case there will be extra-time and a penalty shoot-out if still tied.
|
16. Ternana je 2 boda ispred 17. Barija pa Bari ne ispada izravno. Tu se naravno navija za Bari. Ispadanje Ascolija i njih bi bilo previše za jednu sezonu.
U Zweiti prije 20ak godina stabilan prvoligaš Hansa Rostock je upisala poraz od Schalkea danas i mogli bi se vratiti ponovno u treću ligu u kojoj su uglavnom igrali kroz zadnjih 10ak godina. U zadnjem kolu sa -4 zaostatka ne mogu više do 15. Braunschweiga i sigurne zone. Sad im još ostaje nadati se da će uz svoju pobjedu u zadnjem kolu i Wehen izgubiti prvo sutra kod Braunschweiga koji ne želi pasti na to 16. mjesto koje vode u razigravanje,a onda i u zadnjem kolu protiv St. Paulija koji još lovi direktnu promociju (lako moguć je i scenarij u kojem St. Pauli nema više za što igrati u zadnjem kolu).
U trećoj ligi je pak Arminia ipak uspjela izbjeći novo ispadanje rang niže (sezonu nakon ispadanja iz Zweite i dvije nakon ispadanja iz Bundeslige) domaćim remijem protiv Halleschera i tako je razlika kolo prije kraja ostala nedostižna 4 boda za goste. Nešto ranije je pak ispao Duisburg koji je od nekada stabilnog prvoligaša u 60-ima i 70-ima pa drugoligaša do relativno nedavno sada spao na četvrtu ligu iz koje je paklen put za izboriti promociju u viši rang. Pri vrhu je pak Dinamo iz Dresdena remijem Regensburga izgubio šanse za promociju. Za sada se zna da će direktno u Zweitu Ulm prvi puta nakon 2001.
|
11.05.2024., 20:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Shaktar dobio 1-0 i uzeo naslov
APOEL - AEK Larnaca 1-1,APOEL uzeo naslov,šteta za AEK
Sparta - Slavia 0-0,tri kola prije kraja Sparta ima 4 boda prednosti,jedna ruka je praktički već na peharu
|
|
11.05.2024., 21:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Leeds United kaže:
Vidim i u Poljskoj je blago rečeno zanimljivo. Prošlogodišnji prvak Rakow je 6.,iako samo 3 boda zaostaju za mjestom koje vodi u ECL.
Tri su kola do kraja,a vodeća je Jagiellonia iz Białystoka koja ne da nikada nije bila prvak nego od trofeja samo ima po jedan kup i superkup od prije 14 godina. Lako bi mogli i ostati bez prvog naslova s obzirom da su u lošoj formi i imaju samo jednu pobjedu iz zadnjih 5 utakmica odnosno šest računajući i ispadanje iz kupa.
Prvi pratioc je Slask iz Wroclawa sa dva boda manje. Oni su tek dva puta osvajali,zadnji put 2012. Oni pak imaju jednu pobjedu iz zadnja 4 susreta. Niti treći Lech sa 4 boda manje od vodećeg nije u bajnoj formi sa također jednom pobjedom u zadnje 4 utakmice. U najvećem naletu je zapravo Gornik Zabrze kao uvjerljivo najbolja ekipa lige u zadnjih 20 kola. Imali su i 4 pobjede u nizu u zadnjih mjesec dana dok ih za vikend Cracovia koja se bori za ostanak nije razbila 5-0. Luda liga
Gornik je drugi najuspješniji poljski klub sa jednim naslovom manje od Legije,ali zadnji su osvojili prije čak 36 godina tako da su oni moji favoriti do kraja. 5 bodova iza Jagiellonije zvuči previše,ali kako igraju ovi na vrhu sve je izgleda moguće u zadnja tri kola.Treba napomenuti da do kraja nema međusobnih susreta ove 4 ekipe i da Jagiellonija ima debelo najbolju gol razliku (+26). A zanimljivo drugu najbolju gol razliku ima Pogon Szczecin sa +20 koji je tek 7. dok su ovi ostali prvi vrhu na +10 tek. Šta se događa u toj ligi tamo
Inače,Wisla koja također ima 14 naslova kao i Gornik bi izgleda i treću sezonu u nizu mogla igrati drugu ligu s obzirom da su tek 6. tri kola do kraja. Dva idu izravno i prošle godine su tu izvisili za dva boda da bi odmah u prvom kolu playoffa uvjerljivo izletili. Ove godine opet ništa od izravnog plasmana jer su 9 bodova iza Arke,a playoff će tek morati potvrditi u posljednja tri kola jer su trenutno samo na +1 od sedmog.
Još jedna zanimljivost oko Gornika je da su 70. bili finalisti kupa pobjednika kupova gdje ih je Manchester City dobio u finalu,a prije toga su prolazili klubove kao Olympiacos,Rangers,Roma. Oni su i jedini poljski klub koji je nastupao u finalima europskih natjecanja,ako ne računamo Ruch iz Chorzowa u Intertoto kupu 98. kada su čak tri pobjednika bila koji bi se onda plasirali u Kup uefa.
EDIT: Drugi izvor navodi 13 naslova prvaka za Wislu,a 14 za Ruch jer su iz nekog razloga 51. odlučili da najbolja ekipa lige nije prvak nego je prvak pobjednik kupa 
|
U Poljskoj Gornik 1-1 doma sa Stalom i to bi bilo to što se tiče nadanja da mogu do naslova. Najgore od svega gol za 1-1 su primili duboko u sudačkoj nadoknadi: https://youtu.be/KQnbqFUF65g?si=d34htZeAkKS_Zvma&t=197
Nakon toga je Jagiellonia dobila Koronu uvjerljivo 3-0,prekinula svoj loš niz i u zadnja dva kola ulaze kao prvi favoriti za naslov. Slask je pak jučer dobio svoju utakmicu i oni ostaju 2 boda iza. Na 4 boda zaostatka može doći Lech ako sutra dobije Legiju koja još ima neke nade za izboriti plasman u ECL. Realno je da ipak to ne naprave što bi im bila već druga sezona u zadnje 3 bez Europe,nešto što se nije dogodilo još od tamo od prijelaza u novo stoljeće.
S obzirom na lude rezultate tamo ništa nije sigurno,ali najrealnije je vjerojatno da ćemo za osvajača imati klub koji se nije u svojoj povijesti baš nagledao trofeja.
|
11.05.2024., 22:40
|
|
4 TD's in a single game
|
Quote:
tomi kaže:
Zanimljive scene u nizozemskoj drugoj. Navijači Rode napravili pitch invasion misleći da su osigurali promociju pobjedom. Ali Gronigen u svojoj utakmici izjednačuje u 95. i tako imaju 3 boda manje od Rode.
Baš u zadnjem kolu igraju međusobno u Gronigenu 
|
Na kraju Gronigen dobio 2:0 i uz Willem II osigurao promociju
Tako to biva kad se slavi prije reda
Roda u pakao kvala , igraju klubovi od 3.-8.mjesta + 16. iz Eredivisie i to za 1 mjesto
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:33.
|
|
|
|