Natrag   Forum.hr > Društvo > Seniori

Seniori O ljubavi i seksu, životu i smrti. Ne preporučuje se mlađima od 50. Ali su dobrodošli.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.02.2025., 17:25   #5541
Quote:
BBlue kaže: Pogledaj post
Ako se odlučiš na vagu s Temua, mogu ti naručiti. Tko zna što ćeš još za detoks morati vagati
Hvala na ponudi, no šoping preko neta izbjegavam u širokom luku jer sam se jednom opekla.
Btw, reklame Temua si pogledam, fakat ima zgodnih stvari, našla bi ja tu svega i svačega ali...odmah pec-pec po prstićima!

Quote:
mack1 kaže: Pogledaj post
Prvo mora ograničiti unos slanine i kolača
Prvo uopće ne konzumiram, a drugo povremeno i u malim količinama.
Evo, još nisam ni krenula po krafnama iako je fašnik iza ugla.

Quote:
trut kaže: Pogledaj post
Arna se ne može predozirati ali joj je čisti urin pa dere po bananama. Šta je to neka zagonetka,rebus?
Po boji urina se može vidjeti stanje organizma i najbolji je bistri chardonnay žuti kolor. Bezbojni može značiti da je detoksikator iznimno učinkovito pomel i dobre minerale iz tijela, a banane imaju kalija pa je moguće da mi ga je sad usfalilo, obzirom mi se inače ne jedu. To je, onako, jednostavno i benigno tumačenje, ni traga rebusu.
Old 05.02.2025., 17:39   #5542
Malvazija žuto.

Ono bockavo je vjerojatno nešto za pasivnu masažu leđa.
Gledao sam na temu da bi si obnovio teretanu ali oni okviri od kojih su napravljeni kavezi i klupe mi ne ulijevaju povjerenje
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2025., 18:07   #5543
Quote:
toska 48 kaže: Pogledaj post
Kakva je to bockava podloga za leđa?Ako to služi da leđa budu zdravija podijeli to znanje sa nama jer smo u godinama kada nam je svaki savjet dobrodošao.
Ovdje je službena verzija Ova s Temua je višestruko jeftinija, ja sam koristila obje i ne vidim neku osobitu razliku. U pitanju je akupresura, ako ti je previše bolno, možeš koristiti preko majice.
Old 05.02.2025., 18:29   #5544
Quote:
Gledao sam na temu da bi si obnovio teretanu ali oni okviri od kojih su napravljeni kavezi i klupe mi ne ulijevaju povjerenje
Nisam kupovala ništa tako veliko i teško i bilo kakvu stvar koja bi me mogla ozlijediti zbog konstrukcijske greške. Dobri su im masažeri protiv celulita (pretpostavljam da te to ne zanima), ili masažer za vratnu kralježnicu . Zadovoljna sam i malim putnim jastucima za napuhavanje (kad se putuje autobusom na rock koncerte).
Old 05.02.2025., 18:34   #5545
Quote:
arna kaže: Pogledaj post
Hvala na ponudi, no šoping preko neta izbjegavam u širokom luku jer sam se jednom opekla.
Btw, reklame Temua si pogledam, fakat ima zgodnih stvari, našla bi ja tu svega i svačega ali...odmah pec-pec po prstićima!
Ja puno toga kupujem online, imala sam loše iskustvo samo s Aliexpressom, jer naša pošta gubi pakete, a oni ih ne žele refundirati. Zato sam ih otpisala. Temu šalje preko BoxNow, do sada nisam imala problema. Veće stvari pak kupujem samo s provjerenih shopova, Best Secret, Notino, ekupi - ali plaćanje ili pouzećem ili PayPal i Aircash kartica.
Old 06.02.2025., 09:47   #5546
Ma ja sam naručila samoljepljivi materijal od skaja za popravak dvosjeda, ono, u reklami je super izgledalo pa, rekoh, da si popravim omiljeni ležaj. A ono stigao tvrdi komad umjetne kože, smrdljiv do neba i ja, normalno, reklamirala. Povrat love je bio uvjetovan slikanjem i opisom greške te vraćanjem u originalnom pakiranju na određeni način i točno naznačenim prevoznikom. Tak da sam uplaćeni iznos dobila natrag ali me zato prevozni trošak povrata stajao 10 eura! To je neka firma iz Slovenije s podružnicom u Zagorju i lukavo su si to izorganizirali- prevoz je isto njihov tak da i kod povrata roba zarade barem na transportu.

Doduše, preko neta sam si kupila parfem i narukvicu i to je bilo ok. Iako, iskreno, volim uživo vidjeti i ispipkati to kaj kupujem, tak da nisam net šopingholočarka. Srećom.

Edit: Eto ti ga na, čim se penzioniral Corto se bacil u RL i ne ferma virtualu.
Old 06.02.2025., 11:17   #5547
Sad će on. Samo da se otrijezni
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2025., 15:02   #5548
Tu sam ja, tu sam.....
A pošto sam defacto penzić nemam ja više vremena dangubiti na forumu kao nekad....
Corto is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2025., 16:21   #5549
Quote:
Ma ja sam naručila samoljepljivi materijal od skaja za popravak dvosjeda, ono, u reklami je super izgledalo pa, rekoh, da si popravim omiljeni ležaj. A ono stigao tvrdi komad umjetne kože, smrdljiv do neba i ja, normalno, reklamirala. Povrat love je bio uvjetovan slikanjem i opisom greške te vraćanjem u originalnom pakiranju na određeni način i točno naznačenim prevoznikom. Tak da sam uplaćeni iznos dobila natrag ali me zato prevozni trošak povrata stajao 10 eura! To je neka firma iz Slovenije s podružnicom u Zagorju i lukavo su si to izorganizirali- prevoz je isto njihov tak da i kod povrata roba zarade barem na transportu.

Doduše, preko neta sam si kupila parfem i narukvicu i to je bilo ok. Iako, iskreno, volim uživo vidjeti i ispipkati to kaj kupujem, tak da nisam net šopingholočarka. Srećom.
Fakat loše iskustvo. Ja sam imala par sitnica koje nisu odgovarale opisu, ali nisu bile skupe, pa se nisam zamarala vraćanjem.
Old 06.02.2025., 20:16   #5550
Pozdrav seniorska ekipo, može mala pomoć? Trebam složiti neki poklon za dvoje dragih ljudi u mojoj obitelji, tetu i tetka, koji sljedeći tjedan slave 50 godina braka i pozvana sam na to obiteljsko druženje. Nije neki dernek i velika fešta, ali nas u obitelji ima dosta, pa samo kad skupiš ove najbliže, s muževima, ženama i (odraslom) djecom bude nas tridesetak.

Nemam baš nikakvu ideju što se poklanja u takvim situacijama, a još manje što bih poklonila ljudima koji su tradicionalni, jednostavni i srdačni, žive na svom seoskom domaćinstvu, bave se malom proizvodnjom hrane, materijalno imaju sve i ne trebaju ništa. Najveća sreća i zadovoljstvo im je obitelj, njihova tri složna i vrijedna sina, snahe i unuci. Moj krug je ipak gradski, pa mi je nedoumica time veća.

Imate kakve prijedloge?
Old 07.02.2025., 07:21   #5551
Zamisli si šta bi ti da se tebi pokloni pa kreni od toga.

Ok, ne znam koliko je to dobra ideja u mom slučaju, jer su pokloni koje bi ja sam sebi poklonio prilično bizarni.
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2025., 07:45   #5552
Kmiček evo da ne misliš da te ne čitamo.Mene bi obradovalo da mi netko pokloni manji radioaparat.Imala sam dva ali mi je jedan otkazao poslušnost,pa sad ovaj jedan nosim sa sobom kud se selim po kući.
Nadalje , mi smo ljudi u godinama i nebi bilo iznenađenje da jednog dana završimo u bolnici.Ja za taj slučaj imam sve pripremljeno osim ogrtača.Ovaj sadašnji hoće ići u mirovinu,ali mora čekati da mu dođe zamjena.Pa sad zgodan par ogrtača bi bilo korisno,ali naopako možda bi ljudi pomislili da ih spremaš u bolnicu,a to nitko ne želi.Eto toliko od mene.
toska 48 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2025., 13:07   #5553
Ja sam tetki i tetku za 50. mračnu obljetnicu kupila čokoladni poklon, samo jbg, nemrem se sjetiti u kojem je obliku bila ta čokoladna bomba. Znam samo da je bila u obliku životinje koju je tetka voljela, jako efektno je zgledalo, od prvorazredne švicarske čokolade ( skupo ko vrag ) i razveselilo ih je. Nisu bili dijabetičari pa su mogli guštati.

Svojim starcima sam za istu obljetnicu kupila set modernih, pravokutnih tanjura (velikih, malih, dubokih, desertnih) jer se mama stalno žalila kak nema komplet istog suđa jer joj se stalno nekaj razbije, a i na zajedničkim ručkovima smo jeli barem iz tri različita kompleta, tak da je bila zadovoljna poklonom. Sad su ti tanjuri kod mene ( teški su joj), a konačno sam je uspjela nagovoriti da izvadi servis koji je dobila na svom vjenčanju i koji se čuval za "specijalne prigode" koje se nisu nikad događale. Do sada.

U tim godinama imaš sve, ev. bi ti dobro došel novi auto ili motokultivator ali sumnjam da si mislila na tak nekaj.
Možda da im uplatiš spa vikend u nekim toplicama?
Ili im složiš svojevrsni vremenski album ako imaš zgodnih familjarnih fotografija?
Old 07.02.2025., 14:29   #5554
Quote:
Možda da im uplatiš spa vikend u nekim toplicama?
Ili im složiš svojevrsni vremenski album ako imaš zgodnih familjarnih fotografija?
Spa vikend mi se čini kao super ideja - ili voucher za neko putovanje po njihovu izboru.

A vremenski album se može složiti u digitalnom okviru, ili u fotoknjizi - ima ih stvarno lijepih na vrhunskom papiru.
Old 07.02.2025., 14:37   #5555
Ja sam bio uvjeren da ćeš predložiti vagu
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2025., 18:50   #5556
Quote:
Ja sam bio uvjeren da ćeš predložiti vagu
Old 07.02.2025., 19:10   #5557
Gleda li netko svjetsko prvenstvo u skijanju? Danas je pobijedio moj ljubimac pa sam mu nazdravila s dve čaše Merlota i tek se maloprije probudila. Srećom pa u 10 ide film s alienima.
Old 08.02.2025., 13:29   #5558
Kod arne jednostavno moraš volit kako ona zna uživati u životu
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2025., 07:26   #5559
Quote:
BBlue kaže: Pogledaj post
Ja puno toga kupujem online, imala sam loše iskustvo samo s Aliexpressom, jer naša pošta gubi pakete, a oni ih ne žele refundirati. Zato sam ih otpisala. Temu šalje preko BoxNow, do sada nisam imala problema. Veće stvari pak kupujem samo s provjerenih shopova, Best Secret, Notino, ekupi - ali plaćanje ili pouzećem ili PayPal i Aircash kartica.
Meni redovno sve stiže
Old 09.02.2025., 08:10   #5560
Quote:
Kvins kaže: Pogledaj post
Meni redovno sve stiže
I meni je s Alija godinama sve redovno stizalo, a onda je zaredalo nekoliko paketa koji nisu stigli, a Kinezi su me uredno uputili da ih tražim u našoj pošti Čak sam pokušala dobiti informaciju o paketima mailom, ali pošta se nije potrudila ni odgovoriti. Aliexpress ima opciju skuplje poštarine sa stvarnim praćenjem, a ne onaj broj koji se zadnji put pojavi u Mađarskoj, ali to je za sitnice koje sam naručivala krajnje neisplativo. Temu je tu značajno bolji.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:48.