Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Trudnice

Trudnice Za trudnice i sve one koji se tako osjećaju

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.10.2024., 10:53   #5841
@Mon cheri, kako si ti? Kako napreduje trudnoća? Nadam se da je sve ok
Exene is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2024., 22:13   #5842
Čestitke i od mene Hobbit
Nek se sad zaredaju pozitivni testići i ja šaljem zagrljaj svima!
mamita3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 06:41   #5843
Quote:
Arctic fox kaže: Pogledaj post
Ovo je baš predivno napisano.
Ovu rečenicu i sama često kažem ljudima, a jučer prije spavanja ju je mm rekao meni za kombinaciju svega kroz što prolazim. Mislim da pola sata nisam prestala plakati nakon toga. To je baš moćna rečenica. Ako neke riječi mogu grliti, te mogu.
Ja sam sad zasuzila na ovaj tvoj komentar.

poe, ako te strah rovarenja prilikom laparo, to ide u općoj anesteziji tako da nećeš ništa osjetiti.
Ako može, neka to i cistoskopija ide u istom zahvatu i mirna si.
Korak po korak.
Što se tiče tih znakova, uvijek ih možemo subjektivno sebi prevesti.
To pucanje je mogao biti i znak radosti jer se uvijek ispaljuju neki vatrometi kad se fešta.

ribo, drago mi je da ti je terapeutkinja sjela i da se osjećaš bolje nakon razgovnora s njom.
Super je kad netko ubode pravo pitanje u pravom momentu i londa ti se samo kockice poslože vezano za neku situaciju.

Hobbit, čestitke od srca!
Old 23.10.2024., 10:44   #5844
@Velana, ti vec brojis sitno jelda? Mislim na tebe!

Ja sam jucer na 12DC imala pozitivan test ovulacije, sto je malo ranije nego inace, obicno prvi pozitivan bude tek 14DC, pa me malo iznenadilo. Bas me zanima hoce li ovulacija uraniti.
Trebali smo preko vikenda krenuti u akciju, ali smo bili bolesni, pa smo tek jucer. Napravila sam nam raspored mrzim ovo
Exene is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2024., 11:18   #5845
Quote:
Exene kaže: Pogledaj post
. Napravila sam nam raspored mrzim ovo
Hahah moram priznati da si me baš nasmijala ovime, ali sve me isto čeka suosjećam..
I super da ste došli k sebi taman na vrijeme..

Ne mogu dočekati danas uzv da vidim što se još razvilo u meni, od jučer osjećam desni jajnik. Trakicama nisam još ništa mjerila, mislim da ću pričekati još danas da vidim prvo stanje na uzv. Meni se baš odužili ti ciklusi nešto zadnja 2 su 33 dana bili.. Praktički od spontanog nisam imala uobičajen ciklus.
PeaceLily is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 08:41   #5846
Jutro curee
Kako ste?

@PeaceLily kako je prošao uzv?

Quote:
Napravila sam nam raspored mrzim ovo
umrla sam na ovo, ali tako suosjećam.... jedva čekam kad će mi se seksualni život vratiti u normalni kolosijek, bez ovih pritisaka..
buhtlica16 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 08:44   #5847
Inače, ja sam bila jučer na zadnjoj folikulometriji i potvrdila mi je ovulaciju, vidjela žuto tijelo, endometrij je bio lijepo zadebljan, mi obavili svoje, i sada samo vjerovati da će za 12 dana biti +!
Call me crazy, ja sam baš nekako optimistična
buhtlica16 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 09:43   #5848
Ne znate koliko sam blizu da kupim zidni kalendar i na njemu označavam dane
Eto, ne mogu vjerovati u što nam se pretvorio seksualni život. Nekad se bojim da se nećemo nikad od toga oporaviti.

Držim vam fige za ovaj ciklus
Exene is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 10:42   #5849
Quote:
buhtlica16 kaže: Pogledaj post
Jutro curee
Kako ste?

@PeaceLily kako je prošao uzv?

.... jedva čekam kad će mi se seksualni život vratiti u normalni kolosijek, bez ovih pritisaka..
Jutro, ja optimistično također dobre sam volje ovih dana baš.. Nekako sam si valjda u glavu stavila da je ovo zadnji ciklus s tabletama i da od idućeg idemo na pauzu (ako me nešto na prvi dan ciklusa ne preokrene ali o tom po tom) pa sam opuštena.
Uzv je dobro prošao, po jedan folikul na oba jajnika (onaj treći se očito nije razvio kak treba čim ga nije spomenuo), narasli su na 15mm očekivana ovulacija sub ned ili pon, te dane smo dobili zadatak. što se tiče pritiska, sve suosjećam s vama meni je već sad tlaka za vikend lol.
Danas ću početi s trakicama
Edit: i u uto idem potvrditi još ovulaciju.
Quote:
Ne znate koliko sam blizu da kupim zidni kalendar i na njemu označavam dane
Ermmmm.... Vi ne pišete u menstrualni kalendar?....
PeaceLily is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 10:46   #5850
Quote:
PeaceLily kaže: Pogledaj post

Ermmmm.... Vi ne pišete u menstrualni kalendar?....
O, dakako, imam više kalendara na mobitelu, al mogla bih raspored objaviti i na zidu
Exene is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 11:20   #5851
Quote:
O, dakako, imam više kalendara na mobitelu, al mogla bih raspored objaviti i na zidu
Ahaa hahaha, dobro je, mislila sam da to samo ja pišem
PeaceLily is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 12:13   #5852
Exene draga, hvala što pitaš
Bogu hvala sve je dobro, evo u subotu bi trebalo biti 16tt. Kontola zadnja bila 11.10. i po doktoru je sve ok. Nije rjecit, kod njega sam tek 2. put jer sam u novom gradu pa sam se tek upisala kad sam saznala za t.
Nadam se da ce i ostat sve dobro.
Ja se osjecam poprilicno dobro, nisam imala nikakvih tegoba, ni mucnine ni nista.
Radim fizicki pa me malo znaju ledja bolit i pritisak u trbuhu ponekad. Pa cu vjerojatno jos malo pa na bolovanje.

Ja vama svima drzim fige.
I htjela bi rec da smo i mi dobili plus taman kad smo rekli ok, sad je dosta, idemo krenut na pretrage.
Tako da se nadam da ce i vama brzo sreca pokucat na vrata.
Sretnooo i ja vas i dalje citam
Mon cherii is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 13:38   #5853
Quote:
buhtlica16 kaže: Pogledaj post
Inače, ja sam bila jučer na zadnjoj folikulometriji i potvrdila mi je ovulaciju, vidjela žuto tijelo, endometrij je bio lijepo zadebljan, mi obavili svoje, i sada samo vjerovati da će za 12 dana biti +!

Call me crazy, ja sam baš nekako optimistična
Navijamooooo

Mon cherri, lijepo je čuti da je sve super kod tebe nek bude i dalje tako
PeaceLily is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2024., 13:53   #5854
Ja vas isto pratim stalno, jednom wannabe, uvijek wannabe!

Sad ce krenuti navala popisanih testova i plusica, da imate sto pakirati pod bor
Zla barbika is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2024., 09:41   #5855
Quote:
Mon cherii kaže: Pogledaj post
I htjela bi rec da smo i mi dobili plus taman kad smo rekli ok, sad je dosta, idemo krenut na pretrage.
Htjela bi se nadovezat na Mon Cheri jer je ista stvar i kod nas. Dakle, sad nam je bio 11. mjesec pokušavanja i nisam se previše nadala, čekala sam samo da dođe menga kako bi se mogla javiti ginekologici da nas uputi na pretrage, već mi je sva glava bila u pretragama koje moramo obaviti MM i ja, a kad ono u nedjelju nas dočekao plus na testu I dalje ne možemo vjerovati da je ovo stvarnost i jedva čekamo taj prvi pregled da vidimo jel sve ok A vama svima želim puno uspjeha ovaj ciklus i da se zaredaju novi plusići na temi

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
hobbit003 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2024., 14:16   #5856
Quote:
@Velana, ti vec brojis sitno jelda? Mislim na tebe!
Je, bejbe, otvorena sam već preko tjedan dana, čeka se.

Quote:

Quote:
Mon cherii kaže: Pogledaj post
Exene draga, hvala što pitaš
Bogu hvala sve je dobro, evo u subotu bi trebalo biti 16tt. Kontola zadnja bila 11.10. i po doktoru je sve ok. Nije rjecit, kod njega sam tek 2. put jer sam u novom gradu pa sam se tek upisala kad sam saznala za t.
Nadam se da ce i ostat sve dobro.
Ja se osjecam poprilicno dobro, nisam imala nikakvih tegoba, ni mucnine ni nista.
Krasne vijesti...
Već 16 tt?
Old 25.10.2024., 15:03   #5857
Hobbit, (zakašnjele) čestitke i od mene. Baš mi je drago!

Čitam vas još uvijek, pratim plusiće i navijam iz sjene za sve, ne odustajte i ne dajte se.
Divia is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2024., 15:10   #5858
Kako je Zla barbika napisala- jednom wannabe, uvijek wannabe. Kad bacite oko na listu, vidjet ćete da me draga Vedrana još drži na njoj kao staru vonabijušu. Došla sam napisati da sam prvi putu životu popišala plus, bila na 1.pregledu, sve je ok, nadam se da će tako i ostati. Vedrana sad mi možeš dodati +, pa kako god bilo 😀 I da, hvala što nisi odustala/tj.makla nas "stare" s liste
Ne znam vas cure, ali pratim vas iz prikrajka, navijam za vas I svakoj želim isto 😀 Nemojte odustati, kako god znalo biti teško, borite se dalje. Netko će prije, netko kasnije, ali hoće Mi smo godinama prirodno, pa smo otišli u ivf vode. Znate već, ako nejde godinu dana, ili 6mj.(35+) napravite potrebne pretrage. Sretno svima 😀

Nemojte mi zamjeriti, ali posebno pozdravljam dragu Correct Vidjela sam da si ponovno aktivna i ne mogu vjerovati kako je vrijeme proletilo. Ne znam ako me se sjećaš, bile smo u isto vrijeme aktivne ovdje. Nema veze, drago mi je što ste vi dobro i da bebica napreduje
ARTemi.s is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2024., 17:59   #5859
Pozdrav svima, nadam se da ste dobro i da vrijedno radite na bebicama

Imam pitanje: Znate li možda ima li Petrova medicinsku biokemiju? Moram vaditi spolne hormone i Ogtt, a ne znam radi li se to baš u Petrovoj ili na nekoj dislociranoj lokaciji.

Kao da sam negdje pročitala da se hormoni štitnjače ne vade u samoj Petrovoj, pa sad ne znam vrijedi li isto za spolne hormone i šećer.
poe.tessa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2024., 18:34   #5860
Artemis, čestitam ti. baš je lijepo ovako nešto pročitati, želim ti puno sreće dalje u trudnoći, nek bude dosadna i školska. Uživaj

Poe.. Ne znam, ali znam da svaka bolnica (bar ove koje sam ja trebala) ima popis pretraga koje obavlja pa probaj tako nešto naći i za Petrovu. Sretno
PeaceLily is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:57.