Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija

Televizija Sve što trebam jest komad kruha i TV
Podforumi: Serije, Sapunice, Turske serije, Reality TV, Eurosong, Igre & ostalo (Eurosong)

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.11.2019., 12:21   #41
Disney Plus Will Make ‘The Simpsons’ Available in Original Uncropped 4-by-3 aspect ratio Format in Early 2020
uprolazu is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2019., 12:44   #42
Bok svima.

Jel se netko uspio pretplatiti na ovu uslugu preko desktop browsera?

Ne kužim...

Upalim VPN (imam plaćeni - Express VPN ali probao sam i onaj bazični Hola VPN kroz Google Chrome). Odaberem zemlju; Nizozemsku ili SAD ili Kanadu. Otvori se Disney+ site (bez obavijesti da se nalazim u zemlji u kojoj usluga nije dostupna) ali Sign Up ili Sign In - nula bodova. Vidim link za Login ali kad kliknem, ništa se ne događa.

Probao sam čak i ručno upisati url /login ali samo učitava cijelo vrijeme.

Probao na 4 različita browsera, svugdje ista stvar.

Jel ja radim nešto krivo ili oni imaju jako dobru anti-vpn zaštitu?

Tnx.
Tiktik
Tiktik is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2019., 13:15   #43
Quote:
uprolazu kaže: Pogledaj post
Disney Plus Will Make ‘The Simpsons’ Available in Original Uncropped 4-by-3 aspect ratio Format in Early 2020
Zašto je ovo tako zanimljivo, nismo li ih se na ovim našim prostorima svi već nagledali u 4:3 na domaćim kanalima koji su ih godinama puštali?

Vidio sam doduše sprdnju po netu na račun Disney+ sa kojekakvim cropanim kadrovima iz "widescreen Simpsona", no više se buke diglo oko toga nego što je to zaista problem kod gledanja.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2019., 13:51   #44
Pa problem je sto dijelovi slike prilikom croppanja fale i tako u nekim slucajevima ne kuzis fore koje su cesto vizualne, a ne u dijalogu?

Primjer: https://twitter.com/TristanACooper/s...824650240?s=19
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2019., 14:25   #45
Kako god, odabrali su najbolje moguće rješenje, gledatelji će sami moći izabrati žele li 4:3 ili 16:9 aspect ratio

Inače, već prvog dana su imali 10 milijuna pretplatnika.
Maxower is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2019., 20:08   #46
Quote:
be.redy kaže: Pogledaj post
Pa problem je sto dijelovi slike prilikom croppanja fale i tako u nekim slucajevima ne kuzis fore koje su cesto vizualne, a ne u dijalogu?

Primjer: https://twitter.com/TristanACooper/s...824650240?s=19
Razumijem da je došlo do problema konkretno u ovom kadru, no cijeli problem se preuveličava i od muhe se pravi slon. Otkako je izašao Disney+ doslovno ne možeš živjeti od raznih "duhovitih" memesa na upravo ove slike koje si i sam linkao. Još 2-3 kadra su u međuvremenu pronađena koja su u cijeloj 4:3 eri Simpsona "pogođena" ovim rezanjem slike. Da se razumijemo nisam za bilo kakvo sakaćenje slike, no cijeli "problem" i sad još ova alarmantna objava Disney-a da će izdati i originalni 4:3 format uskoro su presmiješni, ono ekipa calm down.. mnogi ne bi ni primijetili da su zakinuti za "bitan ćošak" u dvije scene da se cijela hajka oko toga nije digla
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2019., 23:49   #47
Quote:
Maxower kaže: Pogledaj post
Kako god, odabrali su najbolje moguće rješenje, gledatelji će sami moći izabrati žele li 4:3 ili 16:9 aspect ratio

Inače, već prvog dana su imali 10 milijuna pretplatnika.
Nisu pretplatnici još, jer ima 7 dana besplatni period.
stipest is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2019., 19:25   #48
Pitao sam korisničku službu kada bi Disney+ mogao otprilike doći u Hrvatsku i evo što su mi ukratko odgovorili: "Trenutno nemamo vremenski okvir, preporučila bih vam da pratite od početka do sredine 2020. godine i nastavite provjeravati i vidjeti je li vam dostupan."

Ne znam dobivaju li ti agenti ikakve nove informacije, ali u svakom slučaju zanimljiv odgovor.

Quote:
Hi there,

Thank You for contacting Disney+. My name is Lizzy, I would be happy to answer your question! As of right now we do not have a time frame I would recommend keeping an eye out for early to mid 2020 and just keep checking back and seeing if it's available for you.

If you have further questions please do not hesitate to reach out to via chat, email, or phone.

Remember, The Force will Be With You, Always
Best Regards,
Lizzy
Maxower is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2019., 19:58   #49
Možda nam samo sila, koju je agentica ubacila u svoj odgovor, donese i Disney+ u Lijepu našu....
ULICA ULICE is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 10:29   #50
Quote:
The Disney+ European launch date has been brought forward by a week to March 24. The studio has also confirmed pricing of £5.99/€6.99 ($8) per month, or £59.99/€69.99 for an annual subscription.

The service will be available on that date in UK, Ireland, France, Germany, Italy, Spain, Austria, and Switzerland. Additional Western Europe markets, including Belgium, the Nordics, and Portugal, will follow in summer 2020.
https://deadline.com/2020/01/disney-...st-1202836570/

Nece ni ovo tako skoro kod nas.
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2020., 14:23   #51
Ma, ima nade, bar se drže onog što su rekli Zapadna Europa početkom 2020., a Istočna krajem 2020. Zanimljivo je da su npr. Disney+ sadržaji sinkronizirani i dostupni na poljskom jeziku, a Poljaci će ih legalno moći ćuti tek krajem godine.

U kodu njihove stranice je popis na kojem su doslovno sve zemlje Zapadne Europe i njihovi jezici, pa ako će D+ biti dostupan doslovno u svakoj zemlji Zapadne Europe ne vidim razlog zašto ne bi i mi bili dio proširenja na Istočnu Europu. Nego jer zna netko do kada naš HBO GO ima ugovor s Disneyjem, jer dosta toga ovisi i o tome.

Inače, prije par dana kada sam otišao na njihovu aplikaciju s VPN-om pojavili su mi se cijene u kunama, ne znam kakvo je to preračunavanje i slično, ali uspoređujući s ovim cijenama koje su danas objavili u funtama i eurima mogla bi ovo biti i službena cijena za naše tržište.

Maxower is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2020., 13:32   #52
Jučer su objavili da Disney+ u svojih tri mjeseca postojanja već ima 28.6 milijuna pretplatnika, za usporedbu Disneyjev Hulu ima 30.4 milijuna pretplatnika. Inače, kada već spominjem Hulu, najavili su da će servis, konačno, sljedeće godine biti dostupan i globalno.

Objavili su i datume izlaska Marvel Cinematic Universe serija i Mandaloriana. Pa će tako The Falcon and the Winter Soldier doći u 8. mjesecu, a WandaVision u 12. mjesecu. Druga sezona The Mandaloriana dolazi u 10. mjesecu.

Izašao je i teaser trailer za nadolazeće Marvel Cinematic Universe serije:

Maxower is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2020., 11:30   #53
Jučer dok sam čekala Sanremo se na RAI-ju emitirala reklama za Disney+.
Odgovori s citatom
Old 06.02.2020., 17:23   #54
Quote:
Maxower kaže: Pogledaj post
Jučer su objavili da Disney+ u svojih tri mjeseca postojanja već ima 28.6 milijuna pretplatnika, za usporedbu Disneyjev Hulu ima 30.4 milijuna pretplatnika. Inače, kada već spominjem Hulu, najavili su da će servis, konačno, sljedeće godine biti dostupan i globalno.

Objavili su i datume izlaska Marvel Cinematic Universe serija i Mandaloriana. Pa će tako The Falcon and the Winter Soldier doći u 8. mjesecu, a WandaVision u 12. mjesecu. Druga sezona The Mandaloriana dolazi u 10. mjesecu.

Izašao je i teaser trailer za nadolazeće Marvel Cinematic Universe serije:

A koliko ih je u toj brojci koji imaju besplatno prvu godinu jer su korisnici Verizona?
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2020., 19:36   #55
Quote:
be.redy kaže: Pogledaj post
A koliko ih je u toj brojci koji imaju besplatno prvu godinu jer su korisnici Verizona?
20 posto

Inače, novost, nevezana baš za Disney+, ali ima veze s Disneyjem u Hrvatskoj, je da je Blitz grupa kupila 2i Film te je tako Blitz postao naš novi kino distributer svih Disneyjevih brendova.
Maxower is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2020., 14:52   #56
Znači li to da ćemo napokon imati i titlovane verzije filmova u kinima ili i dalje ostaju samo sinkronizirani?
Odgovori s citatom
Old 07.02.2020., 15:38   #57
Blitz ne nudi titlove na animiranim filmovima i nadam se da će tako i ostati. Kome još treba titl na animiranom filmu. Postoji skupo producirana vrhunska sinkronizacija. Za igrane filmove nemam ništa protiv da se nude dvije projekcije, al za animirani film, nepotrebno bacanje para.
Lorii98 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2020., 21:21   #58
Uzeo sam pretplatu na mjesec dana da vidim sto imaju. Ljubitelji Disneyja, Marvela i Star Warsa definitivno imaju sto da pogledaju. Meni jedino odgovara Nat Geo katalog, ali njega svakako nude neki operatori kod nas preko svojih paketa. Ja nisam pretjerano odusevljen jer nisam fan, ali mnogi ce sigurno biti.

Jos jedna zanimljivost vezana za VPN. Koristim HideMyAss i na Android uredjajima bez problema mogu gledati Disney+ app, ali preko racunara (Win10) prepoznaje taj VPN i nece da otvori. Ali radi Windscribe. Stvarno interesantna situacija da isti VPN radi na Androidu, a na PC ne.
Luka030 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2020., 22:16   #59
Pitanje, imam na plejki američki psn account. Ako se registriram ili uzmem na ebayu neki Disney+ account, pretpostavljam da bi mi trebalo radit bez problema, kaj ne? Jel netko probao možda?
everest is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.06.2020., 11:22   #60
15.9.: Portugal, Norveška, Švedska, Finska, Island, Belgije i Luksemburg.

Ja sam u Švedskoj i jeftini su značajno u odnosu na Netflix i HBO. Disney plus bit će 69 kruna mjesečno, dok su HBO i Netflix 109 kruna.
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:35.