Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.08.2022., 13:09   #41
Quote:
Bhea kaže: Pogledaj post
prebaci fokus na nesto drugo.
ja sam npr taj segment potpuno metnula na ignore.
raki, balik, ayvalik.
Prebacila sam fokus. Zato mi se i svidjela serija.

Quote:
sannis kaže: Pogledaj post
A što se tiče toga, da sam se zaljubila u Zaman beya (kako ga je odglumio Fırat Tanış), mislila sam na njegovu mirnoću i opuštenost, komunikaciju sa ljudima, mudrost izvan seanse, filantropiju i naravno ljubav prema maslini . Koliko je samo imao strpljenja sa Adom... ponekad želim i sebi takve živce. Kad je neko posebno naporan ili agresivan, trudim se da to ne shvatim lično i kažem sebi -ko zna kakva njega briga mori. Ali ponekad to baš i nije lako... Ko zna, da imam onakav jedan zeytinlik u blizini, možda bi sve bilo mnogo lakše
Fenomenalan je. Koji blag pogled (za razliku od lika i IG kad mu je pogled bio luđački dok se nije primirio ).
E, ja imam maslinik u blizini al mu još nisam dala priliku da me smiri.

Quote:
Ja imam neke ribice u okruženju, totalno su u energijama, horoskopu, poludragom kamenju i tarotu .
Ja sam kao (dupli . ) blizanac otvorena za sve, sve želim vidjeti, saznati, istražiti. Ali kao da sam u međuvremenu prilično zanemarila ratio, tj radim na tome. Shvatila sam da ne postoje uvijek pristupačni odgovori na sva moja pitanja, tako da prihvatim stvari kakve jesu. Ako nešto isprobam i funkcioniše, više se ne trudim da pronadjem "kako i zašto" po svaku cijenu.
Ne pratim dnevne vijesti već godinama, osim kad sam u javnom prevozu, na ekranima ponešto pročitam .
Slikanje je fenomenalan hobi, ne sumnjam da ti dobro ide . Ako još imaš mogućnost da slike izložiš/prodaš, još bolje. Galerija na moru je moj san , otvoriti na Kreti u Chania jednu radionicu srebrnog nakita (jer ih tamo tako malo ima . ). Rado se bavim srebrarstvom, uživam u pravljenju nakita, to mi je fascinacija od 15. godine.
Super je što si pronašla ono što te veseli i ispunjava, sada kada se poslovne obaveze polako smanjuju .
I ti s nakitom? Super. Doduše ja sam zanemarila sve što sam radila zadnje dvije godine zbog puno posla.

Quote:
Bhea kaže: Pogledaj post
to.
razumele smo se.

gore na chatu sam pricala o tome kako bih se preselila u ayvslik, a onda mi arkadasice komentarima razbile sanje.
i kucu sevginu sam nasla i plac koji se prodaje dve parcele od nje i...
ono lelujanje, ili bolje reci letenje, zavesa kroz kucu me podsetilo na detinjstvo kad smo jedno vreme ziveli na moru... secam se i drvenih zaluzina i dodatnih teskih zavesa... eh...
Eh, trebala bi nešto složiti za svoju dušu. Baš je to gušt. Ja sam priča za sebe. Volim otići dolje ali mi se ne da dugo izbivati iz grada. Nisam tip koji bi se preselio, veći dio vremena provodio tamo za razliku od muža koji bi. Tako da...možda ćemo malo i razdvojeno. Ja još i radim, uopće nemam dojam da sam se umirovila. Na poslu mi sve kao prije (čak i plaća) i ovu godinu ću sigurno raditi do kraja. Sljedeću ćemo vidjeti.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 13:28   #42
Quote:
Looty kaže:
Dobro, riba sam i po pitanju emotivnosti i to me hebe posebno zadnje vrijeme. Teško podnosim nepravdu, zlostavljanje, stradanja pa me to uskraćuje jer ne mogu o tome čitati ni gledati...preskačem. Involvirana sam u jednom dijelu pomaganja određenoj ciljnoj skupini, to još nekako podnosim ali skroz individualno, ne mogu biti član neke udruge i sl. jer bi onda vidjela previše nesretnih sudbina. Od toga ne mnogu spavati i tako. Eto, i tu sam riba. Ali...riba koja je nekako napustila fluidnost svog prirodnog okruženja i čvrsto stala na zemlju.
Ovo kao da sam ja sebe opisala što i nije čudo obzirom na zajedničku pripadnost vodenom znaku. Empatija i pomaganje potrebitima uvijek na n-tu ali sve više osjetim da moram dozirati radi vlastitog opstanka. S druge strane, sve što je duhovno se ne prima za mene, čak se pitam u čemu je falinka kad vidim ljude u mom okruženju koji se na razne načine "duhovno obnavljaju". Meni je sve to "ćiri bu-ćiri ba". Evo sada me dobri ljudi skoro odvedoše u Visoko da doživim čudo bosanskih piramida a već odavno imam i preporuke bliskih prijatelja da to ne smijem propustiti.....O smislu za umjetnost ili interesu za nakit se ne smijem ni izjasniti Moj recept za duhovnu obnovu je dobro društvo, muzika, klopa i vino a za pročiščavanje čakri mi najbolje pomogne skakutanje na koncertima. Evo pratim prognozu u nadi da neću pokisnuti večeras na the Pixies.
Lunci is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 13:59   #43
Quote:
Lunci kaže: Pogledaj post
Ovo kao da sam ja sebe opisala što i nije čudo obzirom na zajedničku pripadnost vodenom znaku. Empatija i pomaganje potrebitima uvijek na n-tu ali sve više osjetim da moram dozirati radi vlastitog opstanka. S druge strane, sve što je duhovno se ne prima za mene, čak se pitam u čemu je falinka kad vidim ljude u mom okruženju koji se na razne načine "duhovno obnavljaju". Meni je sve to "ćiri bu-ćiri ba". Evo sada me dobri ljudi skoro odvedoše u Visoko da doživim čudo bosanskih piramida a već odavno imam i preporuke bliskih prijatelja da to ne smijem propustiti.....O smislu za umjetnost ili interesu za nakit se ne smijem ni izjasniti Moj recept za duhovnu obnovu je dobro društvo, muzika, klopa i vino a za pročiščavanje čakri mi najbolje pomogne skakutanje na koncertima. Evo pratim prognozu u nadi da neću pokisnuti večeras na the Pixies.
Pixies ! Gledala sam ih 2019, odlični !!! Svirali su i puno starih stvari, odlična energija
Ovo što pišeš za energiju, tako i ja. A tek koncerti Ali moram priznati da mi se stara energija za koncerte još nije vratila . Inače bih došla na InMusic, bio ja odličan line up.
Osim toga crpim energiju i iz prirode- šuma, more, šetnja uz muziku.
Što se tiče piramida, za to sam izgubljena. Tamo je predivna priroda, to da, ali ići u neke katakombe, uz sav onaj "energetski" hype, ne hvala.
Ti si ono rak u horoskopu ?
Želim ti večeras odličan provod! Na koncertu će biti i moja super frendica iz gimnazijskih dana, kod koje idem kad sam u ZG .
Uživajte!!!
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 14:03   #44
oh lunci uzivaj, duhovnost ljudi osvescuju kada se nadju u nekoj situaciji nalik na sevginu.
ili kad ih lupi tzv. kriza srednjih godina.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 14:27   #45
Da, kad ljudi dođu u neku stisku sve se vrijednosti, vjerovanja i uvjerenja mijenjaju...

Lunci, baš bi te moglo oprati večeras. Držim ti fige. Uživaj! S Jaruna se čuje do mog brda. Baš me zanima hoće li se i s Velesajma.
I ja se veselim 2Cellosima. Zbog njih se s mora vraćam na dva dana. Valjda me neće razočarati.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 14:33   #46
dosla sam zapravo rantat.

looty ti si bese gore pominjala suv audi... malopre sam umalo imala preblizak susret s njim. podjem tu po kraju nesto pozavrsavati i da skratim sebi put podjem kroz ulicu sa gustim drvoredom inace ispunjenu kaficima i restoranima (ona historical sacma, sa sve samim skorojevicmai (i) kriminalcima). i da predjem kolovoz, na zebri sve propisno, mladac zalaufan iako mu se blizi raskrsnica, u ulici koja je gotovo pesacka zona, gde automobili mile ne bi li se videli ispozdravljali falan filan, pici pravo na mene koja sam vec stigla do pola zebre. u tih nekoliko sekundi sam snimila da su tablice crnogorske, podgoricke, da je on golobrad, da je natuko rayban na nos, verovatno i neka klinkica sedi do njega, nisam videla zbog refleksije... i ja mrtva ladna stanem, rasirim nemo ruke, ono "kud ces?". mislim se mamu/tatu li ti nevaspitanu/og... imao je neku poluizvinjavajucu gestu, ali kasno. nista, produzila sam mrtva ladna - moj kraj. s dugom istorijom (kurcevitosti , pogotovo starosedelaca zenskog pola, ono poznate po tome).
btw, sinoc sam napicila i klinca u kaficu. zaboravila da odem do banke i placam karticom, mladac kaze "sa'cemo da vidimo da li ima para na racunu" i cereka se uz dodatno razvucen osmeh. i da nisam znala iz price da je neotesan svejedno bih reagovala: "1. moj conto nije tvoja briga i 2. takvi komentari su neumesni, nemoj to da radis". odmah se vratio na persiranje. i ja sam. s finima fino s nefinima nefino. mladac lepuskast navikao da prolazi na sarm, hihiho hohoho, to kod mene ne prolazi, nikad i nije, niti ce. mrs.

ps.
sad kad sam se skulirala, uhvatilo me dok sam stigka kuci, mogu dalje.
Quote:
Looty kaže: Pogledaj post
Prebacila sam fokus. Zato mi se i svidjela serija.
my bad. stekla sam suprotan utisak.
Quote:
Fenomenalan je. Koji blag pogled (za razliku od lika i IG kad mu je pogled bio luđački dok se nije primirio ).
glumcina. dizi basrol tesko da ce ikad biti jer...
Quote:
E, ja imam maslinik u blizini al mu još nisam dala priliku da me smiri.
joj daj mu. cujem zrikavce, miris mora... zvuk povetarca na oblizjjem kamenjaru...
Quote:
Eh, trebala bi nešto složiti za svoju dušu.

Zadnje uređivanje Bhea : 27.08.2022. at 16:01.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 16:21   #47
E, takvi tatini sinovi sa makinama su pospremili na onaj svijet suviše života zadnjih godina. Muka mi od njih.

Ja uz cvrčke, mirise mora, vjetra, kamenjara obavezno osluškujem i zvukove zmija, raznih kukaca...
Svaki put kad dođem dolje prvo napravim inspekciju u apartmanu (iako je na 2. katu pa baš se i nema što uvući unutra, a i sve je pvc stolarija pa je to ziher). Kad sam vani držim se betona i šljunka i čistih stijena. Gdje ima grmlja, nema mene.
Ipak sam alergična. I u ZG imam muku...u vrtu mi smokva, puna je plodova ali i stršljenova. Od jutra je u njoj borba ptica, muha, mušica, osa, stršljenova. Evo, upravo sam pobjegla iz vrta unutra.
U listopadu idem na testiranja kako bi mogla dobiti adrenalinsku injekciju za sljedeću godinu...za svaki slučaj da me ne ugrize. Ove godine ću se nadalje ekstremno paziti.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.08.2022., 16:33   #48
Quote:
E, takvi tatini sinovi sa makinama su pospremili na onaj svijet suviše života zadnjih godina. Muka mi od njih.
ma teraj ih u mp3, ja jos kakva sam mogla bih se i potuc s nekim od njih, idu mi na qkija.
i ovaj iz kafica je neciji sin, zaposlili ga garant jer je zglajzao godinu na faksu, pa da probaju da ga uljude.

Quote:
Ja uz cvrčke, mirise mora, vjetra, kamenjara obavezno osluškujem i zvukove zmija, raznih kukaca...
joj nasmejala sam se a nimalo nije smesno.

ja sam to samo malo nostalgicna. zivot na kontinentu mi dosadio, galiba.
Quote:
U listopadu idem na testiranja kako bi mogla dobiti adrenalinsku injekciju za sljedeću godinu...za svaki slučaj da me ne ugrize. Ove godine ću se nadalje ekstremno paziti.
to.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.09.2022., 23:03   #49
Da i to ispratimo...Hazal trudna, navodno nosi curicu.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2022., 20:17   #50
Quote:
Da i to ispratimo...Hazal trudna, navodno nosi curicu.
Kod nje sve po protokolu, karijera, brak, jedno dijete, drugo dijete. Dotjerala se taman koliko je trebalo, nema traceva i paparazza.
Nekako mi je slab izbor serija za ovu jesen, nista mi od novih ne privlaci paznju, samo je pitanje hocu li se ponovo ubaciti u Yargi.
Ostaje mi cekati iducu godinu za Kulup i serije od Asli i Funde s Mehom i Alperenom. Strpljen-spasen.
Lunci is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2022., 21:06   #51
I ja ću svakako pogledati Asli/Mehu i Fundu/Alperena (iako mi Alperen ne ide uz Fundu, prezelen je). Ne uzdam se više u ništa novo, ne čekam ništa. Pratim što se snima i ako mi se nešto bude učinilo gledljivim, pogledat ću. S obzirom da sam izbirljiva uvijek ima na lageru serija kojima se mogu vratiti kao što sam se sada vratila Halki.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2022., 21:47   #52
Joj ja Halku nisam ni počela, sve kao hoću i prođe voz. Ponekad mi se na ekranu ukaže Hande s Keremom i svaki put prebacim kanal, naprosto mi ne sjeda.
Alperen je sigurno zelen za Fundu ali očekujem nešto cok provokativno pa mislim da će napetost biti više nego dobra. Mora mi se iskupiti za onaj promašaj s Busrom.
Lunci is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2022., 22:27   #53
Ma znaš da mi Hande ne sjeda nikako ali u Halki je ok, puno bolja nego u SCK tj. lik je drugačiji pa ne iritira, a ipak je i tematika skroz drukčija. Mislim da te ne bi smetala, a serija je stvarno bolja od mnogih s kojima smo se mučili. Evo, meni je Yargi npr. za tri koplja iza.
Ima samo 18 epizoda pa ti ju se isplati pogledati kad i ako dobiješ volju.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 09:17   #54
Günaydın iz Bodruma! Sve je divno, nema gužve, biće ovo uživancija . İ koferi su stigli s nama, za divno čudo.
Halka je odlična serija, bila sam zapela na 7-8 epizodi, al poslije su mi se baš dopali. Gledala prije 2 godine i preporučila
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 09:26   #55
uzivaj.
Bhea is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 14:16   #56
Sannis canim, lijepo se provedi
BonyBon is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 15:05   #57
sannis ono nije crkva nego svjetionik.nema u bodrumu crkvi bona.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 19:05   #58
Hvala vam

@hajat vidjeh poslije deniz fenyeri , direktno preko puta Kosa. Al mi se učinilo od onog rotirajućeg vjetrokaza :corava:
Pošto ti se pulen vratio u Istanbul, džaba mi tražiti njegovu kafanu u Gümüşlüku
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 20:37   #59
Uživaj sannis!

Ja idem u četvrtak ili u srijedu odmah poslije posla ako ne budem preumorna za voziti. Nadam se samo da neće pasti neka dugotrajna kiša ili puhati bura da ne ohladi more jer sam se nameračila na plivanje i sunčanje uz čitanje knjige. Ostajem samo do 18.09. jer se moram vratiti u ZG na koncert 2Cellos 19.09. pa odmah 20.09. idem opet dolje (ne bi ali 24.09. idemo na neku svadbu tamo) i onda se odmah 26.06. vraćam za ZG jer imamo pripreme taj tjedan za...ta-daaaa...ženi mi se najstariji 01.10.!!!
Mislila sam da neće nikad.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is online now  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2022., 20:51   #60
Quote:
Hvala vam

@hajat vidjeh poslije deniz fenyeri , direktno preko puta Kosa. Al mi se učinilo od onog rotirajućeg vjetrokaza :corava:
Pošto ti se pulen vratio u Istanbul, džaba mi tražiti njegovu kafanu u Gümüşlüku
kafana je i dalje tamo.i fercera ozbiljno.samo sto je on u stambolu.upravo zavrsio snimanje onog filma garaza ili vec kako se zove s kekom
sto se tice lokacije hotela gdje je snimana bodrum masali to ti mogu ovdje stavit ako hoces.al to nije ni u bodrumu ni u gumusluku direktno.nego na pola puta izmedju bodruma i gumusluka.

evo ovdje na ovom videu imas naziv mjesta gdje je ovaj hotel
https://youtu.be/LDd6d4_IhmQ?list=PL...h4Mcr_JP97YClg
post a pic
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:03.