Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > Android mobiteli

Android mobiteli Mobiteli pokretani Android OS-om

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.01.2023., 11:01   #41
Da sam na tvom mjestu, ne bi se prebacivao na s23. Razlike su toliko male da nisu vrijedne spomena.
Baš ništa, osim procesora i staklene pozadine (što je po meni više mana nego prednost), nije radikalno poboljšano.

Da sam na tvom mjestu, čekao bi dolazak Xiaomija 13: osjetno bolji ekran, baterija, kamere, brzina punjenja, procesor. Jedini kiksevi su selfie kamera i MIUI (makar je najnovija verzija čak manje nakrcana smećem od Samsungova OneUi).
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2023., 11:53   #42
Quote:
Brico_GO kaže: Pogledaj post
Bit će to uređaj sa najboljom kamerom, šteta da tako odvratno ružano izgleda ( prema mom ukusu), baš šteta. Sretnici kome je izgled S23U prihvatljiv. Prvo unište Huawei pa onda Samsung S seriju i šta ti ostane, ništa od Androida.

Meni je odličan. Sva sreća da je pravokutan kao Note jer ga inače ne bi mogao gledat. I zato nemam potrebe tražit nešto za sebe u tuđem dvorištu jer se Samsung pokazao vrhunski.
Brazil is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2023., 14:46   #43
kak male razlike. Pa samo snapdragon je ogromna razlika. Brža memorija, al dobro tko to osjeti. Bolje kamere, samo sa snapdragonom su bile bolje, kamoli sad i hardware poboljšan još.
Valjda će smanjit shuter lag, ako to ne naprave onda su degenerici, jeb*** ih 200mpx. selfie kamera AF. Onaj s22+ se smrzne, zabrejka kamera. Valjda će ovaj raditi bolje sa Snapdragonom.
Baterija bi trebala biti bolja nego na exynosu. Izgled ok, nije bio loš ni prije. gorilla victus 2.

Ali istina, što više gledam okolo to mi se više sviđa pixel 7 pro zbog kamere, nekak mislim da je bolja opcija za fotkat nekoga u pokretu. A kakav će biti xiaomi 13, pro ili ultra? ultra neće biti kod nas? Ali se čini bomba
Old 20.01.2023., 15:44   #44
@dubrava, ovdje se govori o razlici između s21 i s23, ne o Ultrama.
Prouči specifikacije, razlike su zanemarive.
A Snapdragon nije Isus, ako ga ubaciš u kućište bez sustava hlađenja- trokirat će i pregrijavat se jbno. A za obične s23 je najavljen još gori sustav hlađenja od s22 (koji je već imao oslabljen sustav hlađenja u odnosu na s21).
Kao da staviš Ferrarijev motor u Trabanta.
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2023., 19:17   #45
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Honor će sad dok malo stasa
Eto kao da sam znao.

https://www.bug.hr/mobiteli/honor-ce...bitelima-31327
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2023., 10:53   #46
Otkud ti to da ce imati losije hlađenje.
https://www.phonearena.com/news/no-t...-line_id144551

Al da obicni s22, s23 bezveze, samo ako netko treba želi ekran.

I vesele nas novi honori modeli, vrijeme je da krenu rasturat kao i huawei.

Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk
Old 26.01.2023., 11:20   #47
Evo i cjene za S23 seriju...

S23 8/128 959 Euro
S23 8/256 1019 Euro
S23+ 8/256 1209 Euro
S23+ 8/512 1329 Euro
S23 Ultra 8/256 1409 Euro
S23 Ultra 12/512 1589 Euro
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2023., 13:41   #48
Evo malo korigirane cijene za Njemačku, ai razlika je zanemariva.

https://www.gsmarena.com/samsung_gal...news-57357.php

Ja sam generalno šokiran za S23+ da ce biti 1200 eura. Ok, dolazi u strtu sa 256gb ali svejedno.

Kako je krenulo i prije 2030 godine cemo za tu kategoriju mobitela placati namanje 1500 eura.
Old 27.01.2023., 18:52   #49
Za nista novoga previse

Nije da i neki drugi to ne rade
daidza is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2023., 20:14   #50
Zbilja previše, pa čak i za najmanji model u obitelji.
Nego, baš me kopka ova reklama za zoom i za Moon pošto su od takve reklame odustali nakon što su se opekli sa S20U kada je gubila fokus, a ta slika Mjeseca i nije bila baš spektakularna. Znači, poradili su na kameri i to kako bi se reklo "momački". Još uvijek nedovoljno da me uvjere u isplativost kupnje nove Ultre zbog izgleda, ali...
Moby is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2023., 17:32   #51
Đaba sve kad je baterija kriminalna.
Jedan decko mi pokazao on screen sa s22 modela, baterija mu na 55% a ima tek prosao sat vremena rada zaslona.
Zamjenili mu bateriju na servisu i opet ista prica.
Kazem mu rjesavaj se tog govna al on nece,navikao je na samsung.

S obzirom da je S21Fe imao snapdragon, a isto tako losu bateriju, nekako mi je tesko povjerovati da ce snapdragon u s23 modelima biti bolji.
Jos pogotovo sto je to neka verzija snap 2 gen 1, koju samsung proizvodi...
mp3david is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2023., 18:34   #52
Da, nažalost razlika u baterijama A i S serije je kao minus i plus. Tako već generacijama.
Ni mene nije oduševio taj Snapdragon made by Samsung.
Moby is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.01.2023., 19:35   #53
Sve mi se čini da ništa od mog upgradea ove godine, osim ako ne bude kakva brutalna preorder akcija.
Zanimao me obični S23 jer mi je veličina taman, ali tu nema nikakvih novotarija od odnosu na moj S22, puno veća cijena za malo bolju bateriju i svjetliji ekran? S23U ipak ima neke konkretnije promjene, prvenstveno kod kamere.

Specifikacije:

Old 28.01.2023., 19:41   #54
Ne znam baš da će biti čip made by Samsung. Mislim da će ipak biti TSMC.
A i čak s tim, sumnjam da će baterija doživjet dramatičan skok.
Ameri godinama imaju Snapdragon Samsunge, pa opet se ne hvale nekom strašnom autonomijom.

Nešto je suštinski krivo u samoj softverskoj jezgri OneUi-a.
Primjerice, gledam Samsungove animacije u usporedbi s bilo kojom konkurentskom firmom.
Izgledaju ko da ih je razvijalo zaostalo dijete. Vidi primjer: https://youtu.be/zOeEkx61OcY
Nedavno sam odlučio na s21u skroz ugasit animacije (animation speed: 0), mob mi leti kroz interfejs.
To, pa komično loš GOS, autonomija baterije, softverski kilave kamere.
One UI ima puno puno prednosti, ali neke fundamentalne stvari nisu pohvatali ni nakon svih ovih godina.
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2023., 08:54   #55
Novi features One UI 5.1.

Super mi djeluje novi widget za bateriju spojenih uređaja (nadam se da će izgledati ovako), sharing albuma iz galerije s 5 GB prostora, nove rutine. I nadam se da će novi weather widget biti dobar.
Old 30.01.2023., 13:39   #56
U preorderu ce vjerojatno ici Galaxy watch 5, a nesto sam citao da ce s23 256gb biti po cijeni od 128gb
mp3david is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2023., 12:42   #57
Dan D. Link za prijenos večeras u 19.

Manje-više sve je poznato osim cijene i ponude u preorderu.
Old 01.02.2023., 14:48   #58
Za indijsko tržište je godina dana Samsung Care + i dupli prostor, za cijenu 128 dobiješ 256 GB i tako dalje.
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2023., 17:56   #59
U A1 ce s23 biti 179 eura odma i 30 eur mjesecno (tarifa savrsena)..e sad sta ide gratis jos ne znam

Zadnje uređivanje individualka10 : 01.02.2023. at 17:57. Reason: Dodatak
individualka10 is online now  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2023., 21:09   #60
Znaci fail.
Nema nikakvog poklona, a cijene jos skuplje
Poklon im je vise memorije po cijeni manje memorije,iliti ajmo natjerat ljude da potrose vise.

Prosle god je u pretprodaji kostao 1000kn manje i na poklon je isao galaxy watch 4, a ovima sto je dosta kasnio su dobili i brzi punjac.
Ovo sada je prelosee
mp3david is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:56.