|
|
10.05.2023., 18:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2016.
|
Quote:
Sabaa kaže:
Jesam, jesam, napisala sam negdje ranije.
Postoje svi podaci za placanje, cak i bar kod ima.
|
Odlično!
I ja sam na neku foru došla do svih tih podataka, ali klikala sam po stranici skoro pa nasumično. 
|
|
|
12.05.2023., 08:43
|
|
_whatever_
Registracija: Apr 2017.
|
Quote:
Danielle kaže:
Svima je doslo rjesenje o povratu poreza, samo meni ne.
|
I ja i sin smo već dobili pare  ali rješenje još ne
|
|
|
12.05.2023., 08:57
|
|
Brontulona
Registracija: Mar 2007.
|
Da li mi netko moze objasniti zasto peglu ili toster ili televizor na popravak treba dostaviti u originalnoj ambalazi? Zar nisu dovoljni racun i jamstvo, aparat jos ima jamstveni rok? Tko i gdje cuva te kartonske kutije?
|
12.05.2023., 08:58
|
|
Rolling with hedgehogs
Registracija: Oct 2007.
|
Pretprošle subote u šopingu zajebava kartično plaćanje. Ne meni, svima. Blagajnice u Kauflandu smirene, pristojne, strpljive, svima objasne, na kraju svakome prođe, samo treba više vremena i bar dva pokušaja, nekima i više. Nitko se ne buni, svi smo svjesni da žene rade što mogu, da nisu krive, zajebavamo se po redovima...
Prošle subote opet isto sranje. Ovaj put u Intersparu. Ženi ispred mene nikako da prođe obrada. Blagajnica sa hipernadrkanom facom krešti na nju neka plati gotovinom, očito neće proći. Neću se petljati, čekam svoj red. Naravno, i meni obrada traje i traje i traje... I iskezi se ova na mene: no, jel imate gotovine? Gospođo, a što se to vas tiče? Kartica nije odbijena. A i da je, ja znam da imam love na njoj pa ćete lijepo ponoviti plaćanje.
Prošlo je od prve, samo je trajalo. Šteta, baš sam se spremila na fajt.
Ide mi na kurac što za nešto poslovno moram koristiti osobni certifikat. Postoji razlog zašto se zove osobni, majku mu. Imam pun kurac poslovnih certifikata, za sve moguće i nemoguće državne usluge. Ali HZZ moram rješavati preko osobnog. Jebem im mater beskorisnu.
|
12.05.2023., 08:58
|
|
Gljivica
Registracija: Mar 2023.
|
Ljudi koji pljuju.
Na stranu bontona i pljuvanja po javnim površinama, nisu mi jasni ljudi koji uopće imaju fizičku potrebu pljunuti. Ti ljudi koji pljuju ovako dok hodaju, oni i doma nekud odu pljunuti, u WC školjku, u lavabo? Stvarno im dođe poriv da moraju pljunuti?
Možda sam potpuno neuka i čudna, ali nikad mi osim kod pranja zubi nije došlo da pljunem. 
|
|
|
12.05.2023., 09:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Ne pljujem, hračkam.
|
|
|
12.05.2023., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Quote:
Plijesan kaže:
Ljudi koji pljuju.
Na stranu bontona i pljuvanja po javnim površinama, nisu mi jasni ljudi koji uopće imaju fizičku potrebu pljunuti. Ti ljudi koji pljuju ovako dok hodaju, oni i doma nekud odu pljunuti, u WC školjku, u lavabo? Stvarno im dođe poriv da moraju pljunuti?
Možda sam potpuno neuka i čudna, ali nikad mi osim kod pranja zubi nije došlo da pljunem. 
|
Ima ljudi kojima se slijeva iz sinusa pa imaju potrebu to ispljunuti. Ili slajm iz pluca/grla. Prvi put cujem da se netko tome cudi.
|
|
|
12.05.2023., 09:24
|
|
Gljivica
|
I još sam sjetila nečeg.
Nisu mi jasni roditelji kojima nije neugodno poslati u školu djecu koja smrde po cigaretama jer su oni pušači.
Meni je to isto kao da su im dozvolili da idu u školu smrdljivi od znoja, balege ili bilo kojeg drugog mirisa.
To mi je u rangu toga da im je prihvatljivo da djeca idu u školu, a da nisu oprala kosu 2 tjedna 
|
|
|
12.05.2023., 09:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Plijesan kaže:
Ljudi koji pljuju.
|
Potpis
Hrackaj si doma, ne po cesti 
Quote:
Plijesan kaže:
I još sam sjetila nečeg.
Nisu mi jasni roditelji kojima nije neugodno poslati u školu djecu koja smrde po cigaretama jer su oni pušači.
Meni je to isto kao da su im dozvolili da idu u školu smrdljivi od znoja, balege ili bilo kojeg drugog mirisa.
To mi je u rangu toga da im je prihvatljivo da djeca idu u školu, a da nisu oprala kosu 2 tjedna 
|
Ne smrde im 
Pusaci vecinom nisu svijesni kolko smrde. I sad ce ti se skupit tu objasnit da bas oni ne smrde. A smrde svi
|
|
|
12.05.2023., 10:03
|
|
'the bug' sings the blues
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
Gzena kaže:
Ima ljudi kojima se slijeva iz sinusa pa imaju potrebu to ispljunuti. Ili slajm iz pluca/grla. Prvi put cujem da se netko tome cudi.
|
ne čudimo se što im se slijevaju sinusi, nego što sadržaj pljunu gdje god im padne na pamet
može se pljunuti i u maramicu, negdje iza grma... 
|
|
|
12.05.2023., 10:07
|
|
Gljivica
|
Ja se čak i samo tolikom pljuvanju čudim. Hodala sam iza nekog muškarca srednje dobi i čovjek je pljunuo valjda 5 puta na asfalt u tih 100 metara koliko sam išla iza njega. I to viđam često pa se onda pitam jel ti ljudi i doma stalno nekud pljuju. 
|
|
|
12.05.2023., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
Quote:
Renesansna Zena kaže:
Ne pljujem, hračkam.
|
Slažem se da odvratno izgleda, ali kaj sad.
|
|
|
12.05.2023., 10:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Danielle kaže:
Svima je doslo rjesenje o povratu poreza, samo meni ne.
|
Misliš na egrađani ili poštu?
I meni su jučer sjeli novci.
Quote:
Gzena kaže:
|
Nedavno je neki adolescent pored mene pušio, i nakon svakog dima pljunuo  Nije bilo zeleno, pretpostavljam da si je samo jako kul.
Tko ima upalu sinusa si valjda nosi maramice.
|
|
|
12.05.2023., 12:04
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Vama svima vraćaju novce? Pa kako?
|
12.05.2023., 12:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Vama svima vraćaju novce? Pa kako?
|
Mlađima od 25 god povrat poreza 100%, 26-30 god 50%.
|
|
|
12.05.2023., 12:10
|
|
...šopingoholičarka...:)
Registracija: Mar 2008.
|
I onima na podrucju posebne drzavne skrbi.
|
12.05.2023., 16:41
|
|
Brigadni general
Registracija: Jan 2022.
|
Fun fact -
S prosječnom plaćom u HR osoba spada u 5% 'najbogatijih' stanovnika svijeta
https://howrichami.givingwhatwecan.org/how-rich-am-i
Moram to još malo provjeriti. Malo mi je sumnjivo. 
|
|
|
12.05.2023., 18:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Plijesan kaže:
|
Nama nepušačima je to izuzetno neugodan miris, odlično si ga usporedila s mirisom ustajalog znoja i sličnog  , ali njima nije - em im je svakodnevan i potpuno normalan (lako moguće i ugodan), em su im osjetila prilično oslabljena i općenito puno slabije osjete mirise nego nepušači.
Ako puše u stanu, dijete ni ne može biti mirisno  , miris cigarete je posvuda i uvuče se u sve.
I ja sama sebi smrdim nakon što budem sat-dva u pušačkom stanu, a di ne bih smrdila da u njemu živim.
Quote:
baja kaže:
ne čudimo se što im se slijevaju sinusi, nego što sadržaj pljunu gdje god im padne na pamet
može se pljunuti i u maramicu, negdje iza grma... 
|
Ovo.
Plus zaista još nikad nisam doživjela da netko ustane od stola, ode pljunuti u zahodsku školjku i vrati se. Poriv za pljuvanjem se, izgleda, budi na otvorenom prostoru. 
|
|
|
12.05.2023., 18:58
|
|
Archosaurus
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
Gzena kaže:
|
Priznaj da pljuješ okolo po gradu! 
Lonely people mixing with one another, breeding, creating an even lonelier generation... you're not allowing natural selection to do it's work. You're like the guy who invented the seatbelt. - Dwight K. Schrute
|
|
|
12.05.2023., 19:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Velo C. Raptor kaže:
Priznaj da pljuješ okolo po gradu! 
|
Dok hoda okolo s bokserom u ruci. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:05.
|
|
|
|