Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca > Druženje forumaša

Druženje forumaša Virtualna i real life druženja. Ex Tulumara.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.02.2024., 22:58   #41
Quote:
Stela kaže: Pogledaj post
Ima tu nešto?

Nego, šta kažete na jučerašnje polufinale? Meni je bilo duplo bolje od prvog

A Matinova nova pjesma mi je baš
Naravno da ima. Meni je bilo odlično iako i dalje HRT ima tehničkih problema. Ali pjevanje je bilo na odličnoj razini za razliku od prvog polufinala.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
Old 25.02.2024., 03:14   #42
I meni je bilo bolje drugo polufinale. Baš nisu ravnomjerno rasporedili izvođače. Najbolji za ESC su Let 3 i Baby Lasagna. Mislim da će pobijediti BL iako bih rađe Let 3.
Klara is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 08:19   #43
Quote:
Klara kaže: Pogledaj post
I meni je bilo bolje drugo polufinale. Baš nisu ravnomjerno rasporedili izvođače. Najbolji za ESC su Let 3 i Baby Lasagna. Mislim da će pobijediti BL iako bih rađe Let 3.
Da, to si u pravu. Drugo polufinale je bilo jače i po imenima a bome i po nastupima. A ja bi radije da BL pobijedi jer bi onda imali stvarne šanse za pobjedu na Eurosongu. Let 3 je prošle godine bio super, ali malo su mi ove godine izgubili kompas.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
Old 25.02.2024., 09:44   #44
Kaj ćemo fkt poslati na ESC lika koji se zove baby lasagna?
Old 25.02.2024., 09:50   #45
Quote:
Louise Hay kaže: Pogledaj post
Kaj ćemo fkt poslati na ESC lika koji se zove baby lasagna?
Kakvu poruku ova pjesma šalje? Ostavi svoje i otiđi u inozemstvo zarađivat?

Meni bi pjesma bila dobra da nakon što odluči prodati sve, na kraju se predomisli i ostane kući.
Fanehowler is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 10:04   #46
Quote:
Fanehowler kaže: Pogledaj post
Kakvu poruku ova pjesma šalje? Ostavi svoje i otiđi u inozemstvo zarađivat?

Meni bi pjesma bila dobra da nakon što odluči prodati sve, na kraju se predomisli i ostane kući.
Problem današnjice i raseljavanje mladih iz jadne, lijepe naše
Stela is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 10:15   #47
Quote:
Stela kaže: Pogledaj post
Problem današnjice i raseljavanje mladih iz jadne, lijepe naše
Prije par godina rekao je jedan tata svojoj kćeri: Pa nećeš se valjda udati za ovog seljaka. Mislio je na mene. Kako god to ispalo smiješno, ona se zaista iselila i odtada meni više nije bilo smiješno.
Fanehowler is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 10:29   #48
Na Cinestaru, Vjenčanje godine - volim ovaj film
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 11:02   #49
Ja dovršila True detective ovu novu sezonu (okej mi je al mi nije wow) i dovršavam ovu (zabavna mi je bila).
Old 25.02.2024., 13:43   #50
Gleda se Fringe iznova. Mislim da sam davno stao na drugoj sezoni. A danas vidim da je i dalje odlična serija s dobro napisanim likovima i SF tehnologijom.
Constantine is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 13:52   #51
Quote:
Constantine kaže: Pogledaj post
Gleda se Fringe iznova. Mislim da sam davno stao na drugoj sezoni. A danas vidim da je i dalje odlična serija s dobro napisanim likovima i SF tehnologijom.
Fringe mi je fora! Kao malo modernija verzija X-Filesa, sličan format serije.
Ima i dobru misteriju za riješiti u sebi, puno detalja za uhvatiti ako netko želi obraćati pažnju. Pa i oni glyphovi koji se pojavljuju između scena.

Zadnja sezona je malo wtf, na loš način. Kao da su jednostavno htjeli završiti tu priču, ali nisu imali dobru ideju. Možda bi funkcionirala da su više gradili prema tome, ali ovako kako su napravili je bilo baš od nikud.

Anna Torv mi je dobra za glavnog lika, zanimljivo mi ju je gledati, ima fora gestikulacije tijela i lica
nemouzagrebu is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 14:00   #52
Je, baš čitam ovo za gilphove. Nisam niti primijetio detalje, da ono na jabuci nisu koštice, nego embriji. Nisam bio toliko zagrižen za to. Ali da, kao moderna verzija x - filesa.
Constantine is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2024., 14:16   #53
Čekam The Boys Sezonu 4 i Invincible Season 2 Part 2.
Old 25.02.2024., 14:28   #54
Quote:
XmoronX kaže: Pogledaj post
Čekam The Boys Sezonu 4 i Invincible Season 2 Part 2.
Dok ne izađe part 2, ne želim gledati novu sezonu.
Boysi skoro 3 mjeseca i pol
Constantine is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2024., 11:41   #55
Napreskokce x files.
angelic blonde is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2024., 12:09   #56
Pogledala Knock on the Cabine, neloš film, ima zanimljivu priču, dobar cast, samo na momente malo naporan sa glorificiranjem gay odnosa
Ak se na to zažmiri, sasvim solidan film.
Old 28.02.2024., 12:13   #57
Quote:
Pogledala Knock on the Cabine, neloš film, ima zanimljivu priču, dobar cast, samo na momente malo naporan sa glorificiranjem gay odnosa
Ak se na to zažmiri, sasvim solidan film.
Uopće ne mogu smisliti Bautistu. Antipatičan glumac još od Army of dead.
Constantine is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2024., 12:15   #58
Nisam gledala Army of dead, a volim zombie tematiku. Jel dobar, isplati se pogledati?
Old 28.02.2024., 12:17   #59
Quote:
Nisam gledala Army of dead, a volim zombie tematiku. Jel dobar, isplati se pogledati?
A gle... meni se nije dopao, bilo mi je dosadno. Možda se tebi dopadne. Akcije ima, solidna priča i Synderov stil režiranja.
Meni nema boljega od Planet terror i Romeovih zombija.
Constantine is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2024., 12:45   #60
Quote:
Lijepa akcija, koja je uglavnom uvjetovana time da su likovi bili glupavi i donosili loše odluke ne bi li se doveli to te situacije s akcijom. Ali je zabavno za vidjeti!

Također, zasipano po filmu su čudne ideje koje nikamo ne idu, tj, vidi se da je tu bio plan za nešto drugo, ali su odustali, no onda nisu izrezali, nego su samo nastavili dalje. Pokušava biti deep, i ne biti deep. Neke stvari su stvarno i gluposti. Evo spoiler koji ne utječe ni na što, u jednom dijelu ispadne da je jedan zombi zapravo robot! Ali to doslovno nitko niti ne primijeti, niti ima ikakve veze s ičime u filmu, nego svi samo nastave dalje.

Ima simpatičan dio da su jednog glumca izbacili iz filma kada je film bio već praktički gotov, pa su umjesto njega ubacili drugu glumicu, i doslovno ju nalijepili preko njega u njegovim scenama, gdje su mogli

Nisu klasični zombiji, najbliže Dawn of the dead remake zombiji, recimo...

Ukratko Snyderov film...
nemouzagrebu is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:43.