|
|
21.12.2024., 00:57
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Znači, tek prije sat vremena sam otišla na TT i shvatila da se nisi zezala s posterom koji je netko složio, nego je zbilja stvarno išla cijela ova svita policije i agencija oko njega, uz gradonačenika i par drugih bitnih ljudi, nypd je dovezao Lulua avionom na Staten Island.
Izgleda da će mu se suditi i u Pemsilvaniji i u NY, a ima i odvjetnicu koju jako hvale u tim krugovima- Karen Friedman Agnifilo.
Sve slike koje policija i vlast pokušavaju pokazati kao primjer što se radi kad se ubije bogati CEO čine od ovoga još veću zvijezdu. Odlično izgleda na slikama, ima bolju frizuru, i valjda je prvi bijelac kojem narančasto odijelo dobro ide uz put.
Usporedbe sa Supermanom ne staju.
Vidjela sam božićne poklone, šalice koje uz vruću tekućinu otkriju Luigija na slici 
|
21.12.2024., 01:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
kaj ti je zivot
jednog hladnokrvnog ubojicu i egzekutora na jednom kraju svijeta slave, a drugog (koji cak i ima neku kakvu takvu olakotnu okolnost) bi zivog dali svinjama da ga pojedu
|
|
|
21.12.2024., 07:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Daj ne trolaj
|
|
|
21.12.2024., 09:17
|
|
VIP gošća
|
Ne znam na kog misli, Žoan treba napisati imena da mogu razgovarati dalje.
|
21.12.2024., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
On je heroj za one čije su bližnje ubile firme koje prodaju zdravstveno osiguranje. Tehnički, ubojica je ubio masovnog ubojicu. Nešto kao Dexter iz TV-serija.
|
|
|
21.12.2024., 13:09
|
|
Tab idol
Registracija: Mar 2008.
|
Kaj je sa žoanom sad? Šta je reka
|
21.12.2024., 13:22
|
|
VIP gošća
|
Uspoređuje Luigija i dečka od jučer.
|
21.12.2024., 13:34
|
|
Štabela
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
mad cat kaže:
|
a šta nije 
|
23.12.2024., 22:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mad cat kaže:
|
pahuljice se nisu mogle pomiriti s tim da je luigi ne samo jednako nego cak i vece zlo od ovog bokca iz preckog pa su me morali usutkati
|
|
|
23.12.2024., 22:48
|
|
VIP gošća
|
Mora da je to, nije da si nakupio bodova otprije svojim milim izražavanjem. Sigurno je bilo ravno u ban 
|
24.12.2024., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
|
|
|
24.12.2024., 17:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2024.
|
Gledala sam ispovijesti koliko je ljudi umrlo zbog odbijanja pokrivanja troškova i to je bolesno, kriminalno, monstruozno. Masovni zločini zapravo. Žena ima četvrti stupanj raka i jedini način da preživljava u toj fazi je da joj pokriju troškove te određene terapije koja joj jedina djeluje i upravo je odbijena, dakle osuđena na smrt. A plaća to šugavo osiguranje.
Nažalost, Luigi se žrtvovao nizašto jer ovaj zločinac je samo zamijenjen drugim. Show must go on.
|
|
|
24.12.2024., 17:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
žoan kaže:
pahuljice se nisu mogle pomiriti s tim da je luigi ne samo jednako nego cak i vece zlo od ovog bokca iz preckog pa su me morali usutkati
|
Primjetila sam da se jako slažem sa tobom i sa tvojim svjetonazorom općenito ali ovo ti nije usporedivo uopće..
|
|
|
24.12.2024., 17:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
To misli i današnji pravni sistem, ubojstvo s predumišljajem se zato i kažnjava gore od sumanutog klanja. Doduše, u ovom slučaju lik nije bio baš toliko sumanut da ne bi s itekakvim predumišljajem nabavio dovoljno dobru mačetu, ni da mu ne bi bilo jasno da će nož iz ofertisime puknut napol puno prije nego njime zada nekoliko desetaka uboda.
A to što jako puno ljudi misli da je smaknuće čovjeka koji je zaradio užasno puno novca na puštanju ljudi da crknu u mukama neusporedivo s ubojstvom malenog djeteta koje nikome ništa nije skrivilo naprosto je znak da smo moralno degenerični. 
|
|
|
24.12.2024., 17:38
|
|
VIP gošća
|
Luigi je optužen za terorizam.
|
24.12.2024., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Možda mu slažu optužnicu koju je lakše srušiti, i daju mu evidentno pristranog suca, tako da presuda poslije lakše padne.
|
|
|
24.12.2024., 17:45
|
|
Prirodna gospođa
Registracija: May 2016.
|
Moguće, dodijelili su mu suca čija je žena je valjda jedna od bivših direktora Pfizera.
|
24.12.2024., 17:48
|
|
VIP gošća
|
Njegova odvjetnica već je krenula s gradonačelnikom New Yorka, Ericom Adamsom, koji je Luigia vrtio po ustima valjda 24/7 i nije koristio alleged nego je u javnim istupima proglasio ga krivim, a to se baš i ne smije, pogotovo kad si na takvoj poziciji. Osim toga, taj gradonačelnik ima nešto sudskih sporova koji se još vode i stalno ponavlja za sebe da je nevin dok mu se ne dokaže da je kriv. Daje dovoljno materijala- on je jedan od onih oko Luigija koji su se sjatili dok hoda u narančastom odijelu kao poster za film, što je genesis stavila.
Odlične su su mi te slike, kao kad naša stranka u hr u nekom gradu otvara sportsku dvoranu pa dođe premijer, 10 ministara, lokalni baje i popularna pjevačica, svi se naguraju da se vide.
Usporedba ubijanja se treba postaviti s osiguravateljskim kućama koje ne spriječe smrt, što prolazi u društvu bez kazne, a što je izravno vezano s ovim ubojstvom.
|
24.12.2024., 18:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2024.
|
Quote:
Lara 21 kaže:
Primjetila sam da se jako slažem sa tobom i sa tvojim svjetonazorom općenito ali ovo ti nije usporedivo uopće..
|
Primijetila sam da dosta ljudi ima takav stav, ne u vezi ovog konkretnog slučaja nego nekih drugih slučajeva gdje se recimo uspoređuje Zavadlav i Mlađan pod parolom- sve su to ubojice. Tehnički jesu, ali... Nije isto. Zaključujem da su to uglavnom dosta privilegirani i zaštićeni ljudi odvojeni od ikakve realnosti gdje netko umire jer mu je odbijena zdravstvena skrb ili gdje mu netko dolazi provaljivati u stan i prijetiti svake noći. To je sve za njih white trash i njihovi problemi koji nemaju veze s njima i njima se ne mogu dogoditi. Otud i takve priglupe paralele.
|
|
|
24.12.2024., 19:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Lara 21 kaže:
|
pa i nije usporedivo, u jednom slucaju imamo hladnokrvnog proracunatog ubojicu koji je nezadovoljan sustavom odlucio zivota lisiti covjeka u kojem je vidio utjelovljenje tog sustava i pritom napravio bas nista, a u drugom slucaju imamo mentalno bolesnog bokca kojeg je presaltalo i koji je pod utjecajem kojih vec demona odlucio mahati nozem u smjeru prvih zivih bica koji su mu dosli pod ruku. za ogromnu kolicinu ljudi, prvi je heroj dok je drugi smece. uopce ne moramo o tome sto ja ili itko drugi misli o prvome i njegovoj situaciji, a sto o drugome i njegovoj situaciji.
ne mislis valjda da zelim reci kako mi je jednako zao ubijenog tipa iz prve price i ubijenog djeteta iz druge price?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:17.
|
|
|
|