Strip Kvadrat na kvadrat. |
|
|
15.06.2007., 19:47
|
|
izumiteljica tople vode
Registracija: Jul 2006.
|
Obožavam Dylan Doga!!
I redovito ga čitam, prve brojeve sam čitala po 5 puta, skoro sam ih napamet znala, sad imam nešto manje vremena al redovito tetu na kiosku davim sa: 'Jel izašo novi', hehe
Zbog Groucha sam nabavila kolekciju brace Marx, da provjerim jesu provale originalne
E da, čula sam da u More Comics sad izlaze sa tvrdim uvezom, pa me zanima jesu svi ili samo Special, i koliko su skuplji?? Zna tko?
|
|
|
16.06.2007., 19:07
|
|
Elim
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
_borovnica kaže:
Obožavam Dylan Doga!!
I redovito ga čitam, prve brojeve sam čitala po 5 puta, skoro sam ih napamet znala, sad imam nešto manje vremena al redovito tetu na kiosku davim sa: 'Jel izašo novi', hehe
Zbog Groucha sam nabavila kolekciju brace Marx, da provjerim jesu provale originalne
E da, čula sam da u More Comics sad izlaze sa tvrdim uvezom, pa me zanima jesu svi ili samo Special, i koliko su skuplji?? Zna tko?
|
Pa pogledaj na www.morecomics.hr i vidi. Koliko ja znam, ima jedan maxi (i to prilično loš) i srpski giganti od System Comicsa , a čujem i Ludens uskoro kreće sa Gigantima samo u softcoveru.
|
|
|
25.06.2007., 21:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
mene su bratici navukli na dylana, super je!!
sad rjede citam, al nekada je bila skoro opsesija 
|
30.06.2007., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
ja sam crazy za dylan dogom iako nemam punu stripova imam dosta starih izdanja kao šuma ubojica ili titanik i take fore jel neko čito ovo novo izdanje od 160 stranica demonova utvrda baš je cool
|
|
|
08.07.2007., 01:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
el_pizda kaže:
jel neko čito ovo novo izdanje od 160 stranica demonova utvrda baš je cool
|
Super su ti Speciali od 160 stranica (dosad ih je izašlo 8 komada, pogotovo oni u kojima je dodan Groucho  lik stvarno razara 
|
|
|
23.07.2007., 00:31
|
|
deda
Registracija: Apr 2004.
|
neki dan sam kupila specijal -kuća izgubljenih. na coveru piše 160 stranica, a ima ih 130. ?
|
25.07.2007., 21:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
prije sam redovito čitao, ali sada više ne tako često. pogotovo kada sam izgubio jednu veliku kolekciju iz djetinjstva 
|
|
|
25.07.2007., 21:16
|
|
carousel
Registracija: Jan 2003.
|
Vidjela na kiosku ono mega izdanje  Napokon kod nas 
|
|
27.07.2007., 19:52
|
|
Elim
|
Eto nam i almanaha
 :klap: 
|
|
|
01.08.2007., 11:36
|
|
carousel
Registracija: Jan 2003.
|
Pročitala za vikend trobroj Cvijet tame/Četiri godišnja doba/zaboravila treći naslov  Baš je bilo gušt čitati ga nakon dugo vremena 
|
|
04.08.2007., 13:23
|
|
Tajni Agent
Registracija: Aug 2007.
|
Ja nisam neki osobiti ljubitelj horrora, ali Dylan Dog mi je odličan imam 20, 30 brojeva, imam čak i mislim da je to prvi broj Dylan Doga u Hrvatskoj. Zove se Ples smrti.
|
22.08.2007., 23:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
pa ja imam tu nesretni zgoditak u extra izdanju(br.48)
e sad..mene zanima dal neko kuzi one nastavke sa snovima..(npr. sad najnoviji "nicija prica")
ne kuzim te nastavke skroz su zbunjeni i skoro uvjek se pojavljuje onaj brod i xabaras....a groucho sanjari
inace super su mi specijali i sad ovaj jedan "zivi i mrtvi"
dodatak groucho u kojem groucho napokon pojebe bolju zenu neg dylan 
|
|
|
23.08.2007., 11:15
|
|
Elim
|
Quote:
Drug_Kardelj kaže:
pa ja imam tu nesretni zgoditak u extra izdanju(br.48)
e sad..mene zanima dal neko kuzi one nastavke sa snovima..(npr. sad najnoviji "nicija prica")
ne kuzim te nastavke skroz su zbunjeni i skoro uvjek se pojavljuje onaj brod i xabaras....a groucho sanjari
inace super su mi specijali i sad ovaj jedan "zivi i mrtvi"
dodatak groucho u kojem groucho napokon pojebe bolju zenu neg dylan 
|
Ne znam kak da ti to objasnim ako nisi čitao od DD većinu epizoda. Tiziano Sclavi je paranoidni šizofreničar koji se čak išao liječiti elektrošokovima. Nigdje ne izlazi, po čitav dan igra se na kompjuteru i provodi vrijeme sa suprugom. Te ''uvrnute'' epizode su dio kontinuiteta, koji ipak nije izražen toliko u Dylanu ali postoji. Odnose se na njegov odnos sa ocem (tj. njegovom dobrom i lošom stranom) te gotovo nastrani odnos sa majkom.
Spoiler!
U kasnijim epizodama sve je očitija teorija fanova da Groucho ne postoji, već da je on produkt Dylanove ličnosti.
|
|
|
18.09.2007., 14:43
|
|
Duhovničarka
Registracija: Jul 2007.
|
...sjećam se još naslova "Dylan Dog i Vještičji vrh" 
|
18.09.2007., 15:51
|
|
Family Guy
Registracija: May 2006.
|
A mene vidiš zanima zašto su sve one gole sise koje se pojavljuju u svakoj epizodi redovito nacrtane bez bradavica 
|
|
|
19.09.2007., 03:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Garak kaže:
Ne znam kak da ti to objasnim ako nisi čitao od DD većinu epizoda. Tiziano Sclavi je paranoidni šizofreničar koji se čak išao liječiti elektrošokovima. Nigdje ne izlazi, po čitav dan igra se na kompjuteru i provodi vrijeme sa suprugom. Te ''uvrnute'' epizode su dio kontinuiteta, koji ipak nije izražen toliko u Dylanu ali postoji. Odnose se na njegov odnos sa ocem (tj. njegovom dobrom i lošom stranom) te gotovo nastrani odnos sa majkom.
Spoiler!
U kasnijim epizodama sve je očitija teorija fanova da Groucho ne postoji, već da je on produkt Dylanove ličnosti.
|
Sve to stoji al kako može bit produkt njegove ličnosti kad ga svi vide.
|
19.09.2007., 10:24
|
|
Pacijent
|
Kao klinka sam se zarazila Dylanom i redovito ga krala bratu što i danas nakon dosta vremena još uvijek radim,jer mi je buraz veliki kolekcionar,pa se i ja dokopam stripova 
|
|
|
21.09.2007., 13:28
|
|
Pacijent
|
Quote:
Tenko kaže:
Kao klinka sam se zarazila Dylanom i redovito ga krala bratu što i danas nakon dosta vremena još uvijek radim,jer mi je buraz veliki kolekcionar,pa se i ja dokopam stripova 
|
Ista stvar...
Odrasla sam na Dylanu, M.M.-u, Alan Fordu, Zagoru, Velikom Bleku..i ekipi..
S vremenom sam postala ovisnik o knjigama, međutim, s vremena na vrijeme
s tavana izvučem dio zalihe stripova (sada je brat i ja smatramo zajedničkom imovinom...hehe ) i opustim mozak..
Nekako me osvježi jednostavno napisano "AUGHHHHHH" umjesto "bolno je kriknuo".. 
|
|
|
21.09.2007., 14:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
ja sam sam citajuci mjesala micky mousa pa malo dylan doga...
moje poimanje stvari u djetinstvu zbog toga nisu bile bas normale 
Every fact of science was once damned. Every invention was considered impossible. Every discovery was a nervous shock to some orthodoxy. The entire web of culture and ‘progress,’ everything on earth that is man-made and not given to us by nature, is the concrete manifestation of man’s refusal to bow to Authority
|
|
|
21.09.2007., 16:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
Shatra kaže:
Ista stvar...
Odrasla sam na Dylanu, M.M.-u, Alan Fordu, Zagoru, Velikom Bleku..i ekipi..
S vremenom sam postala ovisnik o knjigama, međutim, s vremena na vrijeme
s tavana izvučem dio zalihe stripova (sada je brat i ja smatramo zajedničkom imovinom...hehe ) i opustim mozak..
Nekako me osvježi jednostavno napisano "AUGHHHHHH" umjesto "bolno je kriknuo".. 
|
eeeeeeee!!
knjige su zakon, a stripici, svi ti...
eh...i danas, kad god imam priliku i love... 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:50.
|
|
|
|