Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Lokalni izbori 2025.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.04.2025., 09:37   #581
Do utorka do ponoći se može skupiti. Možemo i sdp su krenuli odmah agresivno i skupili kao i hdz. Drugi su čekali.
Sampras is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 09:40   #582
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Gospodin je u protekle cetiri godine valjda šest puta mijenjao svoj status između vlasti i opozicije
Na kraju mandata potpisao sporazum da ide sa SDP-om, a kad je SDP dogovorio koaliciju s M!, otišao k Daliji
nije mi jasno, kako je zahrđala ZAPova pozlata. Bio je slavljen i hvaljen, a sad ovako o njemu... aj, aj, aj...
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 09:43   #583
Quote:
Sampras kaže: Pogledaj post
Čini mi se da ni Bero neće skupiti potpise. U jednu ruku mi je žao jer ga podržavam,ali mi ke i drago kad vidim koliko su bahati neki iz njegova stožera. No do utorka još može skupiti.
navodno je nešto skupljeno u zadnjih nekoliko dana. dakle, skupit će. na knap, ali skupit će.
i ja ga podržavam, ali mu glas ne bi dao. nisam siguran zašto. možda mu honoriram to što se odlučio prije dosta vremena za Zagreb i nije želio ići na parlamentarne izbore. drugi je par rukava to što je antitalent za politiku.
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 10:01   #584
Ja ga podrzavam ali mu glas ne bi dao.
Nije ti nesto cudno u toj izjavi?

Kao da kazes, volim gulaš ali ga ne bih jeo.
markotornic is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 10:08   #585
Iskreno, dize mi se kosa na glavi na spomen rijeci "stanogradnja" u gradu s 50 000 praznih stanova i zagusenin prometom. Ako ima netko ciji program je rusenje zgrada i izgradnja parkova i zelenih povrsina, odmah mu dajem glas.
Old 27.04.2025., 10:16   #586
Quote:
markotornic kaže: Pogledaj post
Ja ga podrzavam ali mu glas ne bi dao.
Nije ti nesto cudno u toj izjavi?

Kao da kazes, volim gulaš ali ga ne bih jeo.
ne, nisam rekao da volim Beru. objasnio sam zašto ga podržavam, jer je prije više od godinu dana odlučio se baviti našim gradom i bavi se isključivo time. i to podržavam. glas mu neću dati jer to što radi smatram da ne radi dobro. ali, potpis bi mu mogao dati sutra prije posla.
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 10:17   #587
Tko je do sada uspio skupiti potpise osim mozemo i hdz-a?
Old 27.04.2025., 10:21   #588
Quote:
KLM line kaže: Pogledaj post
Navodno Kalinić nemre skupit dovoljno potpisa. Prekasno je krenuo, loša organizacija, sad i loše vrijeme, jedino ako nešto pokrade, samo tko će mu dati. Najveći hrvatski jebivjetar.
O, tko bi rekao za ovog iskusnog igraca da ce kiksat na organizaciji prikupljanja potpisa.
Old 27.04.2025., 10:22   #589
Quote:
Hawkers kaže: Pogledaj post
Zanima me profil birača koji bi glasao za bernardića kao gradonačelnika i golužu kao zamjenika. Ljevičari neće zbog goluže, desničari neće zbog bere.

Ovo spajanje im više šteti nego donosi.
A zasto ne bi bilo da ljevicari hoce zbog bere, a desnicari hoce zbog Goluze?
Old 27.04.2025., 10:43   #590
Quote:
soks kaže: Pogledaj post
Iskreno, dize mi se kosa na glavi na spomen rijeci "stanogradnja" u gradu s 50 000 praznih stanova i zagusenin prometom. Ako ima netko ciji program je rusenje zgrada i izgradnja parkova i zelenih povrsina, odmah mu dajem glas.
Može, ako ćemo prvo rušit tvoju zgradu. Ok?
Klibicl is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 12:03   #591
https://torpedo.media/novosti-rijeka...ko-ce-i-ostati
Da glasam u Rijeci i da biram između njega i kandidatkinje sdp glasao bi za njega jer ne volim dvoličnost. Gospođa je 4 gidine bila zamjenica i odjedanput ništa ne valja. Da je dala otkaz prije dvije godine rekao bi svaka čast a ssd je došla naknadna pamet
Sampras is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 13:07   #592
Kao što Filipović sad smjenjuje Obersnela sa funkcija na koje ga je stavio i nakon što mu je bio zamjenik i prije toga predsjednik mladeži itd.

Obijevi kadrovi se pobili tko će ga nasljedit ništa neviđeno. Filipović je trebao bit taj nasljednik ali je lik toliko nepopularan i socijalno autističan da su njegovi drugovi nanjušili krv i napravili puč.
A o Krpanici čujem samo najbolje.. kako je otpuštala ljude, kako je osvetoljubljiva i zajebana.. sve u svemu i u Rijeci sranje.
AlenZ4met is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 13:26   #593
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
navodno je nešto skupljeno u zadnjih nekoliko dana. dakle, skupit će. na knap, ali skupit će.
Bit će zabavan skandalčić ako predaju recimo 5.150 potpisa, a Izborna komisija objavi da je 300 potpisa nevažeće (obično bude nemali dio, zbog krivog broja osobne iskaznice ili neke druge greške), pa da nije skupio dovoljno i kandidatura ne vrijedi.
Old 27.04.2025., 13:52   #594
Što se tiče Rijeke...

Pa ne moraš birati između Filipovića i Krpan. Imaš i neovisnu Rinčić. Realno jedino ona ima šanse u drugom krugu skinuti SDP sa vlasti. Bio to Marko ili Sandra, oboje predstavljaju status quo koliko god se sada trude prikazati "promjenom". Rinčić je alternativa.
Old 27.04.2025., 14:45   #595
mladi i novi

Nezavisna stranka SAMOTIM – nova politička snaga u Samoboru

https://www.samobor.info/samobor-izb...-samoboru.html
Old 27.04.2025., 14:57   #596
Quote:
Zoran Oštrić kaže: Pogledaj post
Bit će zabavan skandalčić ako predaju recimo 5.150 potpisa, a Izborna komisija objavi da je 300 potpisa nevažeće (obično bude nemali dio, zbog krivog broja osobne iskaznice ili neke druge greške), pa da nije skupio dovoljno i kandidatura ne vrijedi.
To više bude na izborima za predsjednika. Bude grešaka ali ne baš toliko
Sampras is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 16:29   #597
Lovrić ima 10 000 potpisa
Sampras is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 17:17   #598
Quote:
Klibicl kaže: Pogledaj post
Može, ako ćemo prvo rušit tvoju zgradu. Ok?
Ne moze. Prvo rušimo novogradnje koje nicu na zadnjim zelenim površinama u kvartovima.
Old 27.04.2025., 18:47   #599
Cool

Quote:
Sampras kaže: Pogledaj post
Lovrić ima 10 000 potpisa
Sad treba vidjeti koliko će mu nedostajati do 10.000 glasova 18.05.
Tratin20 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2025., 23:45   #600
Evo nekoliko informacija oko mjesnih odbora u Zagrebu!

Inače, u Zagrebu ima 218 mjesnih odbora.

HDZ ima svoju listu na 210 mjesnih odbora.
Možemo na 192 MO.
Plavi grad na 93 MO.
Servus Zagreb (Bero) na 81 MO.
Jonjić na 68 MO.
Kalinić na 41 MO.
Selak Raspudić na 26 MO.

Za mjesni odbor Planina Gornja u GČ Sesvete nije stigla niti jedna kandidacijska lista.

U nekim MO već znamo pobjednik:
u GČ Sesvete, za MO Prepuštovec, MO Planina Donja i MO Kučilovina, HDZ jedini ima svoju listu. Ista je stvar s HDZ-om je i u MO Veliko Polje (Novi ZG-istok) i MO Čehi (GČ Novi ZG-zapad), dok u GČ Sesvete Plavi grad već otvara šampanjac u MO Jelkovec i MO Cerje - Sesvete, a jedna tzv. grupa birača u MO Glavničica. Jednostavno, nemaju protukandidate, dovoljno je da glasaju sami za sebe.

Popis svih listi i nositelja za sve mjesne odbore.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:28.