|
|
27.12.2024., 10:48
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
Quote:
I wonder kaže:
Napisat ću i ja tebi polako.
Nije problem sa onima koji te MOGU prijeći.
Nego je problem sa vozačima koji te žele prijeći a ne mogu.
Podebljani dio je tvoj osobni problem.
Jedno nema veze sa drugim.
Ti cendraš oko tehnike vožnje koja dođe kao limit svima.
Mi pišemo o nesposobnim egoističnim debilima koji ne znaju rpometna pravila a na cesti voze po svojem setu pravila i zakona očekujući da se svi drugi prilagode njima.
Ili kraće: panorama.
|
Da ti tipkovnica nije brža od pameti i da uspiješ obuzdati niske porive pročitao bi još jednom post kolege Flagelanta na čiji sam post odgovorio.
Opet si ko rubača....
Usput... želje i mogućnosti se često u životu razilaze pa tako netko može preticati, a netko želi pa ne može. I kaj bi si sad ostali zbog toga žile rezali ?
Lepo je rekla stara pjesma...tko ljubiti ne zna nek se ne hapljuje...
To kaj je tebe na ličkoj magistrali nasrdil bus ili kamion kad si išel na fuk jer ga nisi mogel obići nije niš novoga, ak ne znaš i ne možeš preticati buš se strpil do prve prigode, kak i za puno toga drugog u životu.
Ajd se opusti, blagdani su, zemi si francuske i hladnog odojka, otpri žuju i nemoj se sekirati oko stvari koje tak i tak ne razmeš da živiš još sto let... 
|
|
|
27.12.2024., 11:37
|
|
uz čašu ja provodim dane
Registracija: May 2007.
|
Sad sam došao u Zg iz Zd i taman došao na ovu prometnu što se kamion sa prikolicom preokrenuo. Zapravo preokrenula mu se prikolica i raspala, prednja osovina mu se odvojila i prikolica zakrčila obje trake. Kamion je na sreću ostao na kotačima, ne znam što je vozaču.
Na ravnome je zagrabio desno van ceste i onda se uspio vratiti ali se prikolica raspala. Da li je zaspao, bio na mobitelu ili nešto treće ali dobro je i prošlo što se nitko drugi nije zabio u prikolicu.
Nas su srećom pustili nakon 15 minuta, sad su zatvorili kompletan promet i usmjeravaju van na Jastrebarskom a preporučuju da se već na Karlovcu izađe jer je kolona na Jastrebarskom.
|
27.12.2024., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
Devetine kaže:
Jucer vozim iza jedne gospodje u insigniji, priblizavamo se semaforu koji se aktivira na brzinu, nama zeleno i gospodja hladno staje pred semaforom i zebrom jer je troje pjesaka cekalo da predje i jos oni hladno krenuse prelazit a njima crveno i iz drugog smjera idu auti.
Neznam tko je ovdje veci idiot, ona sto njih pusta ili oni koji prelaze.
Obisao sam ju poslije prvom prilikom da nebi bilo jos kakvih iznenadjenja.
|
Senatorica?
|
|
|
27.12.2024., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
I wonder kaže:
Napisat ću i ja tebi polako.
Nije problem sa onima koji te MOGU prijeći.
Nego je problem sa vozačima koji te žele prijeći a ne mogu.
|
Žele, a ne mogu.
I sad se svi takvima, koje sam nedavno nazvao pichicama, moraju micati.
Jer oni žele, a ne mogu.
Jbt, ovo je vrh.
Najbolje da ugradimo u zakon, kao zadnji i najjači članak, onaj u kojem piše: Svi dosadašnji članci ne vrijede u slučaju kad se primjenjuju na one koji " ŽELE, A NE MOGU".
|
|
|
27.12.2024., 13:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
Ivo S kaže:
...dok je u srednjim 70-tima bio hebeni šumaher za volanom zar ne
Wifi i ti ne dolazite u paru al zato dolazite u vicu
|
U srednjim 70-tim godinama, nakon životne kilometraže o kojoj ti očito možeš samo sanjati, nije bilo potrebe za utrkama, ali definitivno nije smetao na cesti niti stvarao kolone.
A po strukturi posta vidim da ti pripadaš u onaj dio nepregledanih, koje je jednom napola u vicu spomenuo moj frend psihijatar.
|
|
|
27.12.2024., 16:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Quote:
takolako kaže:
Najbolje da ugradimo u zakon, kao zadnji i najjači članak, onaj u kojem piše: Svi dosadašnji članci ne vrijede u slučaju kad se primjenjuju na one koji " ŽELE, A NE MOGU".
|

|
27.12.2024., 16:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mack1 kaže:
U srednjim 70-tim godinama, nakon životne kilometraže o kojoj ti očito možeš samo sanjati, nije bilo potrebe za utrkama, ali definitivno nije smetao na cesti niti stvarao kolone.
|
Znaci tvoj tata je sa 75 godina vozio bez problema a sa 78 je uvidio da to vise nije za njega. Kako lijepo
Bas steta da ga nisam sreo na cesti negdje jer jos nisam vidio dedicu od 75 da vozi na nacin da ga ne prolazim prvom mogucom prilikom.
Kaj se tice kilometara, vjerujem ti na riječ.
Quote:
mack1 kaže:
A po strukturi posta vidim da ti pripadaš u onaj dio nepregledanih, koje je jednom napola u vicu spomenuo moj frend psihijatar.
|
Po strukturi vidim da ti nedostaje strucne terminologije. Ali sve ok, trudi se i dalje, na forumhaeru među senatorima si vrlo elokventan. Moj savjet, procitaj par knjiga od frenda i nece ti nedostajat "riječi" 
|
27.12.2024., 17:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
CDRW kaže:
Bijah danas s familijom na Sljemenu.
Zanimljiv dan.
Prvo zašto mali đubrivojko (čitaj slučajni gradonačelnik) nije 3 ipo godine u stanju riješiti problem parkiranja kod donje postaje. Ne mora u Gračanima, može i na Mihaljevcu. Prošli kreten je "zaboravio" parking. Sadašnji kreten je napravio točno ništa da problem riješi.
Al dobro, nije meni problem dovesti se do vrh. Na vrhu, i do njega, štafetu kretena preuzima MUP. Ma da ih svijećom tražiš nebi ih našao, da nudiš 1000€ za informaciju di je neki uniformirani ... sačuvao bi 1000€.
Balavadija se na biciklima spušta u zabranjenom smjeru, parkira se i na vrhu bukve, proći cestom nemožeš jer svaki seljo polaže pravo na sredinu ceste i onda šećer za kraj - vol KR rega u svom A4 iznad Kraljičinog zdenca gura 8 auta u kanal jer on mora zabranjenim smjerom GORE!
I još se čudi što mu trube.
Mir i dobro ...
|
Potpuno se slažem da si u prvom dijelu otkrio još jedan problem koji gradske vlasti već dugo godina ne rješavaju a trebale bi.
To je idealna tema za temu "jad i bijeda zagrebačkih cesta".
Drugi dio je na žalost naša realnost zbog nekulture i bahatluka.
Nekaj kaj ne tako davno nije bilo svojstveno Zagrepčanima sada na žalost je, kako pridošlima tako i starosjediocima koji jako brzo usvajaju njihove manire.
Prvi dio se da riješiti voljom gradske uprave i novcem a drugi kaznama.
|
|
|
27.12.2024., 17:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2005.
|
Quote:
panorama kaže:
Da ti tipkovnica nije brža od pameti i da uspiješ obuzdati niske porive pročitao bi još jednom post kolege Flagelanta na čiji sam post odgovorio.
Opet si ko rubača....
|
Ničiji post nema veze sa tvojim bedastoćama o starim ljudima.
Drugim riječima: ti sa svojim neznanjem si jednako opasan kao deda drhtava ruka i kratak pogled.
Quote:
To kaj je tebe na ličkoj magistrali nasrdil bus ili kamion kad si išel na fuk jer ga nisi mogel obići nije niš novoga, ak ne znaš i ne možeš preticati buš se strpil do prve prigode, kak i za puno toga drugog u životu.
|
Ono, nije me briga za tvoje prosere ali, nije ti sumnjivo da se sa skoro svakog puta isti dan vraćam doma? Čemu bi se vraćao da idem na skok?
I sad bi trebao kačiti slike da bi tebi dokazao da izmišljaš gluposti?
Quote:
Ajd se opusti, blagdani su, zemi si francuske i hladnog odojka, otpri žuju i nemoj se sekirati oko stvari koje tak i tak ne razmeš da živiš još sto let...
|
Barem si tu u pravu.
Makar pivu ne pijem, ni za 100 godina ne bi shvatio taj egoistični način razmišljanja u kojem si ti uvjeren u svoju ispravnost na cesti i sposobnosti a cijeli život proveo pogrešno tumačeći nešto tako jednostavno kao što je prednost u raskrižju.
|
|
|
27.12.2024., 19:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ivo S kaže:
Znaci tvoj tata je sa 75 godina vozio bez problema a sa 78 je uvidio da to vise nije za njega. Kako lijepo
Bas steta da ga nisam sreo na cesti negdje jer jos nisam vidio dedicu od 75 da vozi na nacin da ga ne prolazim prvom mogucom prilikom.
|
Hm, da, naravno
Eto ti jedna notica - spuštanje niz Velebit prema Obrovcu, kiša, bura, jedan prepametni ga pretiče i završava u stijeni na kraju toga ravnijeg dijela. Siguran sam da bi ti sa svojim sposobnostima pod ručnom uspio savladati taj zavoj, kaj dedica od 70+ godina zna.
Quote:
Ivo S kaže:
Po strukturi vidim da ti nedostaje strucne terminologije. Ali sve ok, trudi se i dalje, na forumhaeru među senatorima si vrlo elokventan. Moj savjet, procitaj par knjiga od frenda i nece ti nedostajat "riječi" 
|
Ne treba, hvala. Ne tražim "riječi", dovoljno mi je da prepoznam pacijenta, tretman prepuštam onima kojima je to struka.
|
|
|
27.12.2024., 20:31
|
|
Sláva Ukrajině
Registracija: Feb 2010.
|
|
|
|
27.12.2024., 20:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
|
Kakav smrad i lažov. I još savjetuje da vozimo oprezno!! 
|
|
|
27.12.2024., 21:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Krasno.
Rakija govnara udrila u glavu?
|
|
27.12.2024., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
mack1 kaže:
|
Quote:
mack1 kaže:
Hm, da, naravno
Eto ti jedna notica - spuštanje niz Velebit prema Obrovcu, kiša, bura, jedan prepametni ga pretiče i završava u stijeni na kraju toga ravnijeg dijela. Siguran sam da bi ti sa svojim sposobnostima pod ručnom uspio savladati taj zavoj, kaj dedica od 70+ godina zna.
|
Prema postulatu senatora forumhaera (makni se bržem ili wonderovom (tko zeli a nemoze)), tvoj tata si moze obrisati guzicu i sa vozackom i sa kilometrima ispod nje.
Nego daj mi reci, jel ti neugodno sad? 
|
27.12.2024., 23:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ivo S kaže:
Prema postulatu senatora forumhaera (makni se bržem ili wonderovom (tko zeli a nemoze)), tvoj tata si moze obrisati guzicu i sa vozackom i sa kilometrima ispod nje.
Nego daj mi reci, jel ti neugodno sad? 
|
Ne, nije
Al da nije lako ni kondorima u tvojoj glavi, nije. Ni smisla, ni načina.
Da odeš naskakivat neku drugu nogu?
|
|
|
27.12.2024., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2020.
|
https://streamable.com/e1ejib
Ovaj vjerojatno ni ne zna da je krenuo na crveno, glavu je podigao tek kad je ušao u raskrižje.
|
|
|
28.12.2024., 08:02
|
|
In 5th gear
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
roomko kaže:
|
normalno da ne zna... kad su stalno po mobitelima... doslovce ista stvar ka i ovdje, samo sto nije bilo nikog popriko...
|
|
|
28.12.2024., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
|
Kad piješ, vozi polako. 
|
|
|
28.12.2024., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Znači ekipa je prošla kroz minimalno dva crvena
To je školski primjer nesreće koja se ne može svakom dogodit 
|
|
|
28.12.2024., 12:27
|
|
Pila žaga testera
Registracija: May 2008.
|
Wifi jes ti to malo zalio pješake? 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:52.
|
|
|
|