Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.04.2025., 09:46   #601
Svima je prvo palo na pamet pare, ali možda fakat nisu pare. 2 godine nije nastupao a neko je trebao plaćati band i u tom periodu.

Sad da li je nakon 19 godina došlo do zasićenja jedno drugog ili je nešto treće razlog, možda nam vrsni novinari i to plasiraju.

Sumnjam da su svi nezadovoljni odjednom sa financijama.
Sommer Kind is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 09:47   #602
Quote:
SuperSportski kaže: Pogledaj post
Branimir Mihaljević mi ne ide nekako uz ovu glazbu što svira MPT band. On mi je više zabavnjak. Ali na BJUH je svirao Fedor Boić koji je usporediv s Mihaljevićem.
.
Novac je mio ma koje vjere bio.
Old 26.04.2025., 10:08   #603
Quote:
Sommer Kind kaže: Pogledaj post
Svima je prvo palo na pamet pare, ali možda fakat nisu pare. 2 godine nije nastupao a neko je trebao plaćati band i u tom periodu.

Sad da li je nakon 19 godina došlo do zasićenja jedno drugog ili je nešto treće razlog, možda nam vrsni novinari i to plasiraju.

Sumnjam da su svi nezadovoljni odjednom sa financijama.
Baš smo jučer komentirali kako je dosada nove turneje započinjao s potpuno novim ljudima u bendu. Izgleda da će i ovaj put to biti slučaj.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 10:09   #604
Ne čudi me situacija oko benda. Čula iz pouzdanih izvora da je MPT "škrt ko Škot".
miss_djurdja is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 10:18   #605
Quote:
miss_djurdja kaže: Pogledaj post
Ne čudi me situacija oko benda. Čula iz pouzdanih izvora da je MPT "škrt ko Škot".
Baš čudno da su jadni izdržali s njim 15 godina, bitno da tebe ne čudi
goteborg is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 10:19   #606
pare, pare bend želi dio kolača. tomson 5 milja eura, a bend da dijeli 10 000 eura
hitmanovich is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 10:37   #607
Quote:
Bio bi red da i mi fanovi znamo tko će svirati na Hipodromu. Na ovaj način šteti sebi jer većina nagađa da ljudi odlaze zbog financijskih razloga, a možda to nije razlog.
U onom članku iz tportala je pisalo da je on htio zadržati dvojicu članova, ali da su se oni solidarizirali s ostalima i odlučili otići.
Ako ćemo vjerovati informacijama tportala, onda ispada da MPT nije bio zadovoljan s nekim članovima i htio je nove suradnike. Dakle, nisu novci u pitanju.

Nije ovo njemu prvi veliki koncert, da ih zbilja plaća malo, davno bi otišli.
Quote:
Razumijem da on nije osoba koja voli medije i nije netko tko će davati intervjue, ali ne bi škodila malo bolja komunikacija prema fanovima i općenito prema javnosti.
Da, moj dojam je da mu PR ne vodi netko tko se odlično kuži u posao, godinama to više izgleda kao da neki "entuzijast" vodi brigu.

Svakako se nadam da će za turneju oko sebe okupiti odličnu grupu iskusnjara koji znaju što rade.
Dovoljno je poslušati kako je zvučalo prošlo ljeto u Imotskom na onom koncertu Bulića i Zečića kada je MPT otpjevao nekoliko pjesama. Nije ga pratila njegova ekipa nego su svirali neki drugi, i to je zvučalo baš loše.

Tako da je veoma važno da ekipa uz njega bude top. Metalski nastrojena ako je ikako moguće, navikli smo na taj zvuk.
Old 26.04.2025., 11:01   #608
Quote:
Winter Snake kaže: Pogledaj post
U onom članku iz tportala je pisalo da je on htio zadržati dvojicu članova, ali da su se oni solidarizirali s ostalima i odlučili otići.
Ako ćemo vjerovati informacijama tportala, onda ispada da MPT nije bio zadovoljan s nekim članovima i htio je nove suradnike. Dakle, nisu novci u pitanju.
Onaj tko se imalo motao među bendovima zna da je većina raskida zbog dvije stvari - podjela love, ili razmimoilaženje u stavovima o glazbi, neki članovi bi jedno, drugi misle da treba ići u drugom smjeru... ima i treće : da na koncu više ne mogu ni organski smisliti lidera benda jer je sroljo prema njima.
Pa sad... dodajte četvrto, peto, šesto...
Old 26.04.2025., 11:04   #609
2007. prije Maksimira odradio je par koncerata (Vukovar, Frankfurt).
2013. prije Poljuda odradio je Munchen.
S obzirom na informacije da ćemo dobiti potpuno novi bend, bolje bi bilo da je ugovorio barem jedan koncert prije Hipodroma. Ovako će novom bendu prvi zajednički koncert biti na Hipodromu.

Quote:
Winter Snake kaže: Pogledaj post
Tako da je veoma važno da ekipa uz njega bude top. Metalski nastrojena ako je ikako moguće, navikli smo na taj zvuk.
Kako stvari stoje, sve ide ka tome da će ovo biti njegov najmekši bend.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 11:09   #610
Neka pate dušmani...

Posebno mi je zanimljiv boldani dio...Vraća li se to Tiho?

Quote:
S obzirom na to da je riječ o velikoj turneji, Marko je okupio bend ljudi koji su najbolji za njega. Neki od njih su iz postojećeg benda, a neki su s njim svirali i ranije, a neki su vrhunski profesionalci s kojima je želio svirati. Formirao je novi bend i on će za određeno vrijeme predstaviti taj bend svojoj publici. Oni već svi zajedno rade i uvježbavaju se za veliki koncert. Njega bend nije napustio, samo je bubnjar rekao da je njihova suradnja završila", rekao nam je Branimir Mihaljević, inače uži član produkcijskog tima Marka Perkovića Thompsona.

Izvor: https://www.vecernji.hr/showbiz/thom...radnju-1856543
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 11:21   #611
Quote:
miss_djurdja kaže: Pogledaj post
Ma, netko im platio da ne sviraju.
handiman is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 11:36   #612
Quote:
Kako stvari stoje, sve ide ka tome da će ovo biti njegov najmekši bend.
Moguće, vidjet ćemo. Sve ovisi o tome tko će biti glavni na električnoj gitari i tko će biti bubnjar.
Quote:
Neka pate dušmani...

Posebno mi je zanimljiv boldani dio...Vraća li se to Tiho?
Prije bih rekao da će t86 doći na svoje.
Old 26.04.2025., 11:41   #613
Svi sve znaju, a nitko ništa ne zna.
Mislim da je i MPT smiješno čitat medijske naklapnje, zato se i ne oglašava

Uskoro će predstaviti bend i to je to
Cavoglave is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 12:32   #614
Quote:
hitmanovich kaže: Pogledaj post
pare, pare bend želi dio kolača. tomson 5 milja eura, a bend da dijeli 10 000 eura
Evo ga, gdje je nekima problem...

Pa ako mogu negdje drugo dobiti više nek sviraju tamo.
Ili misliš da severina, gibonni ili bilo tko plaća više.
2000€ za nastup po muzicaru + hotel + hrana i prijevoz i ako tako skupiš 50 nastupa u godini su 100k.
Samo ih neće skupiti za taj novac toliko jer tko može platiti 10k za 5 muzičara.

I tu je najveći problem po meni MPT-a što se tiče benda, ne nastupa dovoljnom I evo vidi sada isto dosta kratkoročni zakazan nastup. Mozda je Netko zakazo negdje drugo koncert ili evo svirku za neki pir I sada mora otkazati jedno ili drugo. Pogledaj malo koliko dugoročno moraš ljeti bukirati bendove za vjenčanja.

I
Old 26.04.2025., 13:00   #615
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Evo ga, gdje je nekima problem...

Pa ako mogu negdje drugo dobiti više nek sviraju tamo.
Ili misliš da severina, gibonni ili bilo tko plaća više.
2000€ za nastup po muzicaru + hotel + hrana i prijevoz i ako tako skupiš 50 nastupa u godini su 100k.
Samo ih neće skupiti za taj novac toliko jer tko može platiti 10k za 5 muzičara.

I tu je najveći problem po meni MPT-a što se tiče benda, ne nastupa dovoljnom I evo vidi sada isto dosta kratkoročni zakazan nastup. Mozda je Netko zakazo negdje drugo koncert ili evo svirku za neki pir I sada mora otkazati jedno ili drugo. Pogledaj malo koliko dugoročno moraš ljeti bukirati bendove za vjenčanja.

I
Jel ti itko ikad rekao da puno koristiš riječ "evo"?
goteborg is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 13:58   #616
Quote:
goteborg kaže: Pogledaj post
Jel ti itko ikad rekao da puno koristiš riječ "evo"?
Kod mene bi bilo "Evo ga, evo ga, iza devet sela..."
Old 26.04.2025., 16:01   #617
Ovaj jedan koncert je ko jedna velika turneja, mislim da 500 tisuća ulaznica nije prodao niti na najvećoj turneji koja je trajala dvije godine i imala 50+ koncerata...Ne znam dali je novac u pitanju, a ako je po meni treba pošteno platiti članove benda, 10% od ukupne dobiti bi bilo pošteno....
cunyzg is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 17:11   #618
Na rtl vijestima je bilo da ce se sljedeci tjedan znati tko ce svirati
diamant007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 17:12   #619
Ovi se posvađali oko para ko Brenin bend?
Ja,Lucifer is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2025., 17:48   #620
Quote:
Ja,Lucifer kaže: Pogledaj post
Ovi se posvađali oko para ko Brenin bend?
Nitko se nije posvađao nego je još prije pola godine dogovoreno da novu trunerju i novi album sviraju novi ljudi, kao sto je bilo za sve prethodne albume do sada...
Cavoglave is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:05.