Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.12.2024., 05:58   #6201
Quote:
CDRW kaže: Pogledaj post
A šta misliš tko je u prednosti

Ko da mi je jedan ZETovac uzeo prednost ili čak zeleno na semaforu. Pa izvoli, napucaj ga, IMAŠ PREDNOST.
kako će ga napucati ako obojica nastave svojom trakom.
Old 30.12.2024., 08:53   #6202
Sad kad uleti wonder sa katastarskim česticama
Old 30.12.2024., 09:27   #6203
On misli na ovo:

Ovdje samo trollu ne može bit jasno tko i šta.
Fitz is offline  
Old 30.12.2024., 10:04   #6204
Nije napisao bočna cesta, neg sporedna, i još navodi da je on na glavnoj. Tak da stvarno nije jasno koje je njegove pitanje.
farfan is offline  
Old 30.12.2024., 10:56   #6205
Jedan ŽELI, A NE MOŽE, a drugi MOŽE, A NE ŽELI.
Ovo je i za wondera nerješivo.
takolako is offline  
Old 30.12.2024., 11:16   #6206
Quote:
farfan kaže: Pogledaj post
Nije napisao bočna cesta, neg sporedna, i još navodi da je on na glavnoj.
tako je...
Quote:
farfan kaže: Pogledaj post
Tak da stvarno nije jasno koje je njegove pitanje.
moja "konstatacija" je bila zanemarimo znakove itd... nego uzmimo što je u naravi tj. u praksi... a to je ogromna kamiončina nisan naveo i turske registracije koja piči svojim putom i sad bi ista trebala stati i nalukavati ide li kakav šugavi autij... te sam dao usporedbu da sam ja u autiJU bio na mjestu kamiona iliti po forumaški kamijonija i da je neki etablorani forumaš pičio biciklom tj. bio na mom mjestu... vrlo vjerojatno bih se ponio identično ka turčin...

Quote:
takolako kaže: Pogledaj post
Jedan ŽELI, A NE MOŽE, a drugi MOŽE, A NE ŽELI.
Ovo je i za wondera nerješivo.
upravo je ovako i bilo...
ja sam želio, ali bi me kamion satro...znači nisan mogao... ovaj je mogao stati i propustiti me, ali nije želio...
Old 30.12.2024., 11:56   #6207
jutros oko 6 na magistarli u Kaštelima u smjeru ST sam spasio bar jedan život. Budala u naletu nije mogla čekati da pređem šleper sa 110 km/h već se bacio u desnu traku pa u škarice između nas dva. Točno sam vidio što namjerava i da sam samo ostavio isti gas sigurno nebi prošao, ili bi završio pod kamionom ili bi lijevo u mene. Njegova brzina bar 140, stariji tamni auto, gnoj 4 ili Astra, nisam ubrao. Kad se sjetim koliko papaka namjerno da gas u sličnoj situaciji, a ja prikočio.
frenchkey is offline  
Old 30.12.2024., 12:26   #6208
Quote:
frenchkey kaže: Pogledaj post
jutros oko 6 na magistarli u Kaštelima u smjeru ST sam spasio bar jedan život. Budala u naletu nije mogla čekati da pređem šleper sa 110 km/h već se bacio u desnu traku pa u škarice između nas dva. Točno sam vidio što namjerava i da sam samo ostavio isti gas sigurno nebi prošao, ili bi završio pod kamionom ili bi lijevo u mene. Njegova brzina bar 140, stariji tamni auto, gnoj 4 ili Astra, nisam ubrao. Kad se sjetim koliko papaka namjerno da gas u sličnoj situaciji, a ja prikočio.
Za 100 eura kupis kameru i neka vrti, moze nekad biti od pomoci.
Svicar is offline  
Old 30.12.2024., 13:24   #6209
kameru imam u drugom autu, trebat će još jedna.
frenchkey is offline  
Old 30.12.2024., 14:04   #6210
btw,divljaci i na parkingu
https://slobodnadalmacija.hr/split-i...citanije_items
frenchkey is offline  
Old 30.12.2024., 14:23   #6211
Quote:
Fitz kaže: Pogledaj post
On misli na ovo:

baš trolu nikako da sjedne tko tu ima prednost, ali tu bi pomogla samo kamera i telefon te prijava policiji da ga je onaj kreten u kamionu skoro zakucao u bankinu, dokaz snimak sa kamere, pa kad ovaj u kamionu podimi kaznu imat će o čemu da razmišlja. je da jači kvači ali um caruje.
Old 30.12.2024., 14:26   #6212
Quote:
frenchkey kaže: Pogledaj post
ima umjetni snijeg pa po šajbi, više nikad neče parkirati na to mjesto, šteta nikakva ali opomena jebena. ima još jedna mogučnost, hrpetina onih papirića kao što su negdje u svjetu radili kad se frajer parkira na invalidno mjesto. on zove policiju a ovaj ga pita da što hoče, hočete kaznu za pogrešno parkiranje, frajer je poludio na sve.
Old 30.12.2024., 15:05   #6213
Quote:
Fitz kaže: Pogledaj post
On misli na ovo:

U Danskoj je dosta takvih spajanja (ne sva, neka imaju trokut) riješeno sa ovakvim znakom:

https://en.wikipedia.org/wiki/File:D...erge_ahead.svg

Gdje niti jedna traka nema prednost, nego se naizmjenično auti trebaju spajat u traku.
roomko is offline  
Old 30.12.2024., 15:10   #6214
I šta ćeš s tim znakom kad su turčin i flagelant došli istovremeno, a ispred njih nikog. Takav znak bi na ovakvom križanju donio samo hrpu problema.
farfan is offline  
Old 30.12.2024., 15:11   #6215
Slažem se, ne bi kod nas prošlo "users must facilitate the merging of traffic under mutual consideration."
roomko is offline  
Old 30.12.2024., 20:57   #6216
Danas je balonja BJ rega napravio istu stvar na Lučkom. Kad se skinete s obilaznice prema Areni na jednom mjestu se priključuje cesta iz Blata ... koja ima trokut. Koji se vidi iz aviona. Al balonja stane i pušta ove koji dolaze iz Blata ... a iza mene šleper u punom naletu. I nemreš balonju maknut ni trubom ni svijetlima. On stoji, ovi na bočnoj stoje, ja stojim jedino šleper nikako da stane ...

Jebemti te čobane koji prvi put u životu dođu u "grad"
Old 30.12.2024., 21:00   #6217
Quote:
CDRW kaže: Pogledaj post
Jebemti te čobane koji prvi put u životu dođu u "grad"
Zagorec, kad si doso prije 40 godina u zagreb zaraditi kruh izuvao si se kad si ulazio u tramvaj tak da ne kenjaj
Old 30.12.2024., 21:03   #6218
Quote:
Ivo S kaže: Pogledaj post
Zagorec, kad si doso prije 40 godina u zagreb zaraditi kruh izuvao si se kad si ulazio u tramvaj tak da ne kenjaj
forumašu knute... pobočnika mi ne diraj... po vepru... slobodno...
Old 30.12.2024., 21:19   #6219
Quote:
Ivo S kaže: Pogledaj post
Čobane ako NIJE U STANJU vozit nek ne vozi. Pa nemre cijeli grad stat jer je balonja zablokiro pred situacijom. Ne kurčim se ni ja po Delhiju.
Old 30.12.2024., 21:26   #6220
Quote:
flagelant kaže: Pogledaj post
forumašu knute... pobočnika mi ne diraj... po vepru... slobodno...
Jel mogu ovdje pitat ili na temi Ima li pitanja:
Tko je vepar?
farfan is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:54.