|
|
07.10.2024., 11:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Nije bilo tad dodatnih davanja na posiljke iz koreje do 160 kn doslovno smo kupovale čuda za siću, znaju cure koje su bile jos prije azijskog pdfa na temi o azijskoj.
Naravno da nema smisla ali eto sjecam se.
Razlika u cijeni nije dva puta nego puno vise.
Eu shopovi su iskoristili hajp korejskih brendova pa je sve skuplje.
Cijene su sad alpari zapadnjackoj a tad su nama bile smijesne cijene. Pa narucivanje testera to je bila najveca prednost.
I ja kombiniram sa zapadnjackom i s prirodnom i tad sam, samo mi je azijska bila prekretnica u njezi.
|
Sve potpisujem..
|
|
|
07.10.2024., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Ja se još uvijek uglavnom držim azijske ili barem načela azijske. Azijska kozmetika mi je napravila baš vidljivu razliku u tenu i naučila me brinuti o svojoj koži.
I meni nedostaje vrijeme naručivanja paketića sa ebaya i korejskih shopova.....
Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk
|
|
|
07.10.2024., 12:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Ja se još uvijek uglavnom držim azijske ili barem načela azijske. Azijska kozmetika mi je napravila baš vidljivu razliku u tenu i naučila me brinuti o svojoj koži.
I meni nedostaje vrijeme naručivanja paketića sa ebaya i korejskih shopova.....
Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk
|
|
|
07.10.2024., 12:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Da malo dignem temu.
Nema do azijske, vidim tamo na oronulosti rasprave genetika ili ne ja mogu samo reci probala sam doslovno sve i svasta i meni je azijska napravila najvise za moju kozu. Vjerujem da bi puno zaljubljenica u kozmetiku to rekle, ali onih od zacetaka azijske teme.
Niti se sad moze nabaviti i probati sve sto smo mi koristile onda jos za male novce.
Novi val na instagramu i brendovi koji su dostupni kod nas i najhajpaniji trenutno proizvodi nisu sjena onom izboru koji smo mi koristile. Nije to azijska kozmetika nego marketing nazalost.
Sreca da ima opet shopova s kojih mozemo kupovati ali je puno skuplje pogotovo sum, sulwhasoo ohui i ti skuplji kvalitetniji brendovi.
|
Sve i ja potpisujem!  Jedinu evropsku stvar koju imam je noćna maska c vitamin The body shop i Cerave. kupujem uglavnom Notino i Make up.hr, a ima sada i još nekih naših dućana. Sinoć sam naručila 11 stvari sa one stranice koju ste preporučile. Spremna sam čekati i mjesec dana jer me sve to sa popustima došlo 57 e, neke stvari su od 300 do 500 ml. 
|
|
|
07.10.2024., 13:20
|
|
dijametralno suprotna
Registracija: Dec 2008.
|
i ja potpisujem Krafnu 
nema na zapadu takvih proizvoda koji bi na mojoj kozi napravili ono sto je azijska napravila 
cudo.
i dalje mi je rutina od 6-7 slojeva azijska (osim A313 koja mi nije dio rutine , afrodita okoloocne i povremeno afrodita maski).
narucujem od kud uspijem (notino, iherb, yesstyle) ali jako jako tugujem za ebay paketicima punim savrsenih su:m proizvoda. 
|
22.11.2024., 09:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Malo dižem temu, naime trebam pomoć, čitam i slušam o azijskoj i mislim da moram početi kupovati koliko ju neki hvale a i lice mi treba drastičnu promjenu.
Imam 46g, suhu/dehidriranu kožu sa sitnim boricama i trebam savjet oko proizvođača jer u moru svih ja sam izgubljena, cijena mi nije presudna pa vas molim za savjet oko osnovne njege.
Hvala
|
|
|
26.11.2024., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Hola!
Evo stize nam black Friday, bas me zanoma image li ver spremljenu wishlistu, I aka da, sta vam je na listi?
Meni je :
TirTir lotion
Missha Artemisia lotion kojeg ste ovdje mnogo hvalile
Mozda da probam numbuzin - No.9 Secret Firming Serum jer vec koristiom trecu bocicu numbuzin No.3 serum
Mozda bih uzela neki moisturizer al ne znam koji, imam jako suhu kozu.
Probala sam njihoc P.Calm, dear klairs, good cera... okey su mi, ali nista specijalno
|
|
|
26.11.2024., 21:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2019.
|
Koji vitamin c sa stranice ksisters je vrijedan kupnje?
|
|
|
20.12.2024., 17:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
Pozdrav svima!
Ako netko možda zna, zanima me da li sapun Kojie San ima smisla koristiti za ožiljke od akni koji su onako malo izdignuti od površine kože? Puno hvala.
|
|
|
23.12.2024., 16:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2019.
|
Quote:
-glow- kaže:
Koji vitamin c sa stranice ksisters je vrijedan kupnje?
|
Pitat ću još i za ovo- da li je tko probao Mizon retinol youth serum 0,1% ?
|
|
|
23.01.2025., 13:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Drage žene, već dugo koristim Hada labo lotion hidratore, prvo sam onaj osnovni, pa sam čak probala i muški, a trenutno koristim i pri kraju mi je Premium koji mi je do sada najbolji. Zanima me ako je neka koristila onaj Glow kakav je u odnosu na druge ako ima tko da usporedi...da li daje neki dodatni sjaj licu?
|
|
|
26.02.2025., 17:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Jel netko za zajednicku narudzbu sa Stylevana.com? Tj. meni fali neki 20eur za free shipping i imam kod za nekih 12% popusta. Samo racunajte da treba jako dugo da dodje narudzba. Javite mi u inbox pa se dogovorimo
|
|
|
26.02.2025., 18:23
|
|
Šija
|
Quote:
frayla kaže:
Drage žene, već dugo koristim Hada labo lotion hidratore, prvo sam onaj osnovni, pa sam čak probala i muški, a trenutno koristim i pri kraju mi je Premium koji mi je do sada najbolji. Zanima me ako je neka koristila onaj Glow kakav je u odnosu na druge ako ima tko da usporedi...da li daje neki dodatni sjaj licu?
|
Koji, možeš li linkat?
Koristim Premium jer mi je najbolji.
|
|
|
11.03.2025., 17:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Ne znam je li se vec pisalo po nekoj od tema, ali Dr. Althea 345 relief cream? Je li koja koristila i kakvi su dojmovi? Svima po netu je holy grail…
|
|
|
13.03.2025., 08:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2024.
|
postoji li mogućnost da ova tema opet zaživi, jesu li stare korisnice azijatkinje još vjerne istom, koristite li iste proizvode ili ste se prebacili na ono što je sad dostupno kod nas?
neke nove preporuke.
|
|
|
13.03.2025., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tukani kaže:
postoji li mogućnost da ova tema opet zaživi, jesu li stare korisnice azijatkinje još vjerne istom, koristite li iste proizvode ili ste se prebacili na ono što je sad dostupno kod nas?
neke nove preporuke.
|
Ja se i dalje držim samo azijske kozmetike  . Naručujem sve sa Notina i Makeup.hr i stalno nešto novo naručujem, uglavnom rijetko što mi ne valja. Jednostavno ih obožavam.
|
|
|
13.03.2025., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Moja rutina nije više 100% korejska, ali koristim i dalje dosta toga. Osim s nekih naših webshopova, kupujem sa Stylevane, Yesstyle tako da i dalje isprobavam svašta nešto, ali ipak ne toliko kao nekad davno dok je ova tema bila življa.
|
|
|
13.03.2025., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Estee Lauder kaže:
Ja se i dalje držim samo azijske kozmetike  . Naručujem sve sa Notina i Makeup.hr i stalno nešto novo naručujem, uglavnom rijetko što mi ne valja. Jednostavno ih obožavam.
|
Isčitavala sam prethodne teme, ne sjećam se da ima opis tvoje rutine i tipa kože.
na početnoj stranici ima super upisa ali problem je što dio te kozmetike više nije dostupan a i možda ima zamjena za nešto dostupno.
|
|
|
13.03.2025., 10:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
uppsala kaže:
Moja rutina nije više 100% korejska, ali koristim i dalje dosta toga. Osim s nekih naših webshopova, kupujem sa Stylevane, Yesstyle tako da i dalje isprobavam svašta nešto, ali ipak ne toliko kao nekad davno dok je ova tema bila življa.
|
u pravilu koliko se dugo čeka isporuka sa stylevane, ako piše da su proizvodi dostupni?
|
|
|
13.03.2025., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
tukani kaže:
u pravilu koliko se dugo čeka isporuka sa stylevane, ako piše da su proizvodi dostupni?
|
Do sada bi mi uglavnom poslali u roku od nekih tjedan dana nakon dana narudžbe. Međutim imam sad jednu narudžbu od 24.02.2025. koja još nije poslana, a za sve proizvode je bilo navedeno da se šalju u roku od 24h. Inače sam dosta strpljiva što se tiče online narudžbi, ali baš su mi živce izbili ovaj put.
Paket dođe za cca 15-tak dana nakon što ga pošalju.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:58.
|
|
|
|