Natrag   Forum.hr > Društvo > Aktualno

Aktualno
Podforumi: AI - Umjetna inteligencija

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.04.2025., 11:51   #621
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Thompson je dosada kada sam ga vidila uradio dobre koncerte i po meni mu je bend po kvaliteti uzivo svirke naprimjer bolja od prljavog kazališta ali evo lošija od gibonnia ili merlina. Ali evo što ti važi da netko super svira ako mu ne voliš pjesme toliko.
ovisi o kojem bendu pričamo. jer ovo sad su nažalost amateri u usporedbi s ekipom na Bilo jednom u Hrvatskoj turneji

jedino je još Mandarić tu, ali on svakako nije bio jača karika što se tiče gitara
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 11:54   #622
Gledam na Bookingu, noćenje za dvoje u Zg 5-6 srpnja

Par ih se nudi gotovo mukte za 350€, pa onda 6-7 apartmana s ponudom za noć od 400-500€ a dalje je samo nebo granica

https://www.booking.com/searchresult...oup_children=0
manjinjorgo is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 12:15   #623
Quote:
JimiH kaže: Pogledaj post
ovisi o kojem bendu pričamo. jer ovo sad su nažalost amateri u usporedbi s ekipom na Bilo jednom u Hrvatskoj turneji

jedino je još Mandarić tu, ali on svakako nije bio jača karika što se tiče gitara
Ike Bilić je isto jako dugo tu. Mislim da je Šomen odradio dvije godine turneje BJUH, a Ike ostatak.

Nisam bio dugo na koncertu MPT-a, ali ono što sam bio i slušao, mali Ivan Ivanković mi je bio odličan na gitari. On bi bio odličan izbor umjesto Padovana.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 12:18   #624
Quote:
manjinjorgo kaže: Pogledaj post

Par ih se nudi gotovo mukte za 350€, pa onda 6-7 apartmana s ponudom za noć od 400-500€ a dalje je samo nebo granica

Pa rast će cijene do koncerta i u Ljubljani, Mariboru i villachu kao i u Varaždinu, Karlovcu itd.

To je prvi vikend u 7. Mjesecu. 6 od 16 njemačkim pokrajinama je to prvi vikend godišnjeg. Neće oni odustati od noćenja, ako ga već nisu osigurali dugoročno. Pa ako ih netko iz zg izbaci jer evo mirise veliku zaradu će trebati negdje drugo smještaj na sri puta. A i hrvati iz njemačke će sigurno htjeti negdje prispavati ako su došli sako na koncert i ako se znsci vraćaju nakon koncerta im je to pomatnije raditi čak u villachu ili grazu nego evo u ZG.
Old 07.04.2025., 12:23   #625
Quote:
JimiH kaže: Pogledaj post

Nadam se za sve koji idu, da nisi upravu.

Ja sam bila na sistersima 3 puta prija 2000 i sva tri koncerta su bila odlična. Od 2003. Sam ih gledala 3 puta i žao mi je vremena, zadnja dva puta nisam ni ja platila (ni itko za mene) ulaznice i evo žao mi je vremena.
Prija bi išla slušati drugorazredni svatovski bend nego još jednom sisterse.
Old 07.04.2025., 12:25   #626
Quote:
mirjam kaže: Pogledaj post
Tko će biti kriv ako se to dogodi....Jugoslaveni, Tomašević, UDBA?
Naravno, i ako se dogodi kakvo zlo da netko stada opet će oni biti krivi.
Nisu đabe njegovi koncerti proglašeni koncerti viskog rizika.
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 12:47   #627
Nije vijest mega rasprodaja ulaznica nego je vijest da će se potencijalno optuživat nepostojeća UDB za nepostojeće otkazivanje nepostojećeg koncerta (još nije održan).

Jbt koja mašta!
manjinjorgo is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 13:04   #628
Quote:
Nije vijest mega rasprodaja ulaznica nego je vijest da će se potencijalno optuživat nepostojeća UDB za nepostojeće otkazivanje nepostojećeg koncerta (još nije održan).

Jbt koja mašta!
nije mašta nego iskustvo
pa i krenulo je s time da mu se ne da održati koncert u Zagrebu
Old 07.04.2025., 13:28   #629
Quote:
SuperSportski kaže: Pogledaj post
Ike Bilić je isto jako dugo tu. Mislim da je Šomen odradio dvije godine turneje BJUH, a Ike ostatak.

Nisam bio dugo na koncertu MPT-a, ali ono što sam bio i slušao, mali Ivan Ivanković mi je bio odličan na gitari. On bi bio odličan izbor umjesto Padovana.
Ike je za Thompsona bolji od Šomena. BJUH eru je najviše podizao Kex, činio je razliku kao iskusan gitarist sposoban "začiniti" live svirku.

Poljud 2013. na solo gitari je bio samo Ivanković. Kasnije su odustali od koncepta samo jednog na solo gitari pa se vratio Mandarić.
Sada su Mandarić i Padovan. Svi navedeni su super, ali nisu razina Kexa.

Svejedno band je dugo zajedno i odlično su usklađeni.
Old 07.04.2025., 13:40   #630
Quote:
Winter Snake kaže: Pogledaj post
Ike je za Thompsona bolji od Šomena. BJUH eru je najviše podizao Kex, činio je razliku kao iskusan gitarist sposoban "začiniti" live svirku.

Poljud 2013. na solo gitari je bio samo Ivanković. Kasnije su odustali od koncepta samo jednog na solo gitari pa se vratio Mandarić.
Sada su Mandarić i Padovan. Svi navedeni su super, ali nisu razina Kexa.

Svejedno band je dugo zajedno i odlično su usklađeni.
Kex je razina za sebe, ali Ivanković mi je bolji i od Padovana i Mandarića. Baš gledam na zadnjoj objavi Ivana Ivankovića na FB da dosta ljudi želi da se vrati u band.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 13:46   #631
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
nije mašta nego iskustvo

Nikada mu se nije branilo ovu godinu, nego je evo on zahtevao termine koje su zauzete.

To kuda ti želiš od 01.08. Do 08.08. Apartman za 4 osobe sa parkingom i to blizu straduna i to za ukupno 500€ i sada ćeš tvrditi da ti je zabranjeno doći u Dubrovnik i spavati blizu straduna. Nije ti nista zabranjeno nego evo moraš prilagoditi novčanik terminu i termin novčaniku.

Termin za svetog antu nije mogao dobiti kao ni nitko drugih termin ovaj koji sada ima nije mogao dobiti dok je neki drugi organizator imao opciju. Kada je prošla opcija mu je evo nuđen termin. Piše ti to sve na ovoj temi.

Ovo je za koncert od 100k kasno planirano i naravno tako i za sve veće.
Svi smo iznenađeni sli evo to nije naš posao nego od organizatora.
Navodno su povukli sve "živo i mrtvo" i mogu sada ispuniti uvjete za 400k, i jos traže (ovo je rekla kazala od rođaka koji je dobar sa jednim koji je dio orga-teama) . Da ima još skoro 3 mjeseca ali evo te stvari su velikim djelom dugoročno iznajmljene.

Da se ne želi dozvoliti thompsonu termin i evo sada još veći koncert ne bi mu ustupili u najam još prostora bez kojeg ne bi mogao pustiti uopće još ulaznica u prodaju.

I evo ti pada cijela priča u vodu koju želiš prodati.

Evo tebi par pitanja, samo za tebe:
Ideš li na koncert 05.07. ili ideš li na politički skup?
Ideš li jer ti sviđaju pjesme Ili jer evo vjeruješ u priču da su htjeli zabraniti i tko će evo nama hrvatima nešto zabraniti.

U slucaju da krene krivo i to ne mislim uopće ne nekakve nesreće i da će nekome pozliti ili netko biti ranjen (ništa neobično na 500.000 ljudi) nego evo mislim da si dosao u 16 sati na ulaz, da si ćekao do 21:20 da udeš i da je koncert počeo 21:30 her masu drugih nije uspjelo do 20:00 ući. I na kraju si 300 metara od pozornice i nozi čuješ dobro niti vidiš dobro.
Je li tebi takav "skup" ipak uspjeh i hoćes li zadovoljan ići kući ili evo ne. Je si li sretan što si dobio za to ulaznicu i evo nije te uopće toliko briga hoćeš li vidjeti ista i ista kvalitetno čuti?

Jednostavno pitanje ili?
Old 07.04.2025., 15:26   #632
U zadnjih deset minuta sam pročitao da je Thompsonov bend bolji od Kazališta i da je Kex iz Kazališta najbolji u Thompsonovom bandu
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 15:50   #633
Smile Opaska...

Quote:
Bit će skuplje noćenje u Zagrebu nego u Dubrovniku ili Zadru.
putovanje. is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 17:39   #634
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
U zadnjih deset minuta sam pročitao da je Thompsonov bend bolji od Kazališta i da je Kex iz Kazališta najbolji u Thompsonovom bandu
buc2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2025., 21:06   #635
Quote:
Ono što je meni zanimljivo po komentarima svugdje je da dobar dio ovo više vidi kao politički skup a ne kao koncert.
Pitanje je hoće li takve smetati uopće ako ne budu ništa vidjeli ili pošteno čuli, ono zbog čega se inače ide na koncert.
Pa to je ono što prati MPT

Quote:
Quote:
nije mašta nego iskustvo

Nikada mu se nije branilo ovu godinu, nego je evo on zahtevao termine koje su zauzete.******
pa o tome se i radi
krenulo se onak, izokola da mu je zabranje a dok još nije ni konakrorao grad
I znali su kako će dignuti ljude.
Neke

Njemu i odgovara da je drama

pa se eto neki čude kak se to više gleda kao politika nego kao - koncert
Old 08.04.2025., 03:15   #636
Quote:
Pa to je ono što prati MPT

pa o tome se i radi
krenulo se onak, izokola da mu je zabranje a dok još nije ni konakrorao grad
I znali su kako će dignuti ljude.
Neke

Njemu i odgovara da je drama

pa se eto neki čude kak se to više gleda kao politika nego kao - koncert
svu tu dramu su stvorili novinari (dnovinari) koji samo pumpaju gluposti da bi dobili vise klikova, apsolutno ne bitno pise li se o NivesC; Severini, Thompsonu, Eli Dvornik.. partizanima&ustasama,, Nigdje nisam vidio recimo MP izjavu
Degliorsi is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 08:28   #637
Quote:
Degliorsi kaže: Pogledaj post
svu tu dramu su stvorili novinari (dnovinari) koji samo pumpaju gluposti da bi dobili vise klikova, apsolutno ne bitno pise li se o NivesC; Severini, Thompsonu, Eli Dvornik.. partizanima&ustasama,, Nigdje nisam vidio recimo MP izjavu
Thompy funkcionira na krilima mase,kad je na krilima tisuća obožavatelja.Rijetko daje izjave medijima ili gostuje u medijima jer mu je neugodno i ima tremu kad je jedan na jedan.To je više nego očito.A sva ova pompa,onih koji su za koncert i protiv onih koji neće doći na koncert,lijepo opisuje pjesma u linku koji prilažem.Pa tko razumije,razumije,tko ne,ne.
https://youtu.be/2BqLv2T8vSc?si=7iFdjHu7cvwJpqoj
Old 09.04.2025., 12:17   #638
Quote:
klif kaže: Pogledaj post

Da su Stonesi (ili bilo koja svjetska zvijezda) to bi bila promocija za Hrvatsku i vama leptirići u trbuhu. Ovako vam je samo kiselina.
Dašta nego promocija. Sad kad Taylor Swift, Springsteen, Coldplay.. čuju za polumilijunske koncerte na hipodromu, pohrlit će vamo glavom bez obzira. Mogao bi i Page napokon nagovorit Planta da odsviraju štogod.
the edge is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 12:45   #639
Quote:
Degliorsi kaže: Pogledaj post
svu tu dramu su stvorili novinari ******
ne bi ju stvorili da je MPT prije godinu dana rezervirao termine i sve pripremio za koncert/e i ne bi bilo ni potrebe nedavno izaći u javnost sa time da njemu ne daju koncert u Zagrebu dok još uopće nije ni kontaktirao grad pa onda ne daju mu kad on hoće pa eto neće on te datume , ali nije izdržao ni 24 sata ipak je izabrao od ponuđenih datuma

jel se itko od izvođača tak javno prepucavao oko koncerta i datuma i jebili/nebili

MPT je - izvor
Dao je novinarima temu i oni su ju iskoristili

A što je on, ili njegovi manageri - znali
I namjerno su to napravili
jer on ne može bez drame
i dijeljenja

osobno ili svrhu koncerta - ne znam ali to je njegova slika
shodno tome što pruža to dobije i natrag
i pozitivno i negativno
Old 09.04.2025., 17:02   #640
Tema je Thompsonov koncert, sve ostalo.....
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:10.