Natrag   Forum.hr > Sport > Kladionica

Kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.11.2012., 16:24   #6401
Neki postovi su prebačeni na chat. Molim vas da ovu temu ostavite za raspravu o parovima, za postove tipa
Quote:
igrao sam to i to
ili
Quote:
bravo ekipa...
imate druge, odgovarajuće teme.

Old 17.11.2012., 17:45   #6402
Thumbs down

samo da podsjetim na plagijatora sa fb koji krade nase analize sa forum.hr i predstavlja ih kao svoje na stranicu koju je otvorio prije 15 ak dana,link je ovdje pa usporedite malo analize,https://www.facebook.com/NbaMajstor?fref=ts
Old 17.11.2012., 20:25   #6403
C.Bosh over 18.5 @1.85
LeBron (illness) gametime decision at Suns tonight. Wade (foot) is out. Chalmers (triceps) to play according to reporters in PHX

Također treba nadodati da igraju protiv najgore defanzivne ekipe u ligi, koja redovno pušta preko 100 poena, tako da ne vidim kako Bosh neće natrpati ove jadnike, jer Wade-a nema, možda čak i LeBrona, no dok pričekamo saznanje o Jamesu koef će ići ohohoho dolje. Ako bude James igrao neće biti na stoposto i da će dobiti manju minutažu, također nije ni Chalmers, na stoposto vjerojatno i njega čeka koja minuta manje.
Old 17.11.2012., 20:56   #6404
Quote:
euskal kaže: Pogledaj post
nakon par dana izostanka analize opet se vracam na staro

Bos(184,5)-Tor under
-iako obrana domacina ne ulijeva povjerenje kao prosle sezone ipak vjerujem da ce ostaviti gosta ispod 85 koseva iz vise razloga.Domacinu vjerovatno nece igrati Rondo koji je njihov glavni pokretac sa 12,5 assista po utakmici uz cca 15 ak koseva(uzmimo da ga Barbosa moze zamjeniti u napadackom ucinku,ali nikako sta se tice razigravanja ekipe i laganih poena),to je pokazao u porazu protiv Nets kad je imao samo 2 assista od 17 koliko je imala cijela ekipa.Kod gostiju je pak jos gora situacija jer im nedostaje Lowry koji je prije ozljede predvodio momcad sa skoro 24 koseva po utakmici(iako Calderon igra sasvim solidno triple-double u zadnjoj ipak ni priblizno nije ucinkovit kao on),uz njega nece igrati Anderson,a Kleiza i Johnson su pod ???.Sve to mi govori da bi mogao biti duboki over kao uostalom u zadnjih 6 medjusobnih

Toronto - Boston 84-79
Toronto - Boston 86-74
Boston - Toronto 100-64
Boston - Toronto 96-73
Boston - Toronto 81-73
Toronto - Boston 75-76

toliko od mene za danas,puno srece svima koji isprate pokoji par,a i ostalima takodjer

24w/21l
prvi tiket je pao odma na startu,ali jos zivi drugi sa gore navedenim parovima.Bos-Tor se raspucali u 2.pol sa 107 koseva(u 1.pol je palo 89).
Old 17.11.2012., 22:03   #6405
Quote:
euskal kaže: Pogledaj post
prvi tiket je pao odma na startu,ali jos zivi drugi sa gore navedenim parovima.Bos-Tor se raspucali u 2.pol sa 107 koseva(u 1.pol je palo 89).
Neka mi netko molim vas reče ima li smisla uzet Veselyja over 2,5?
Koji je smisao kladare (Fortuna u ovom slučaju) stavljati igrača s marginom 2,5?
Jel to greška ili šta?
Ne pratim baš Wizzardse, ali mislim da Vesely bude bar nekih 15-ak minuta u rotaciji. Pa valjda može dat ta 3 koša?
Čudno...
Odgovori s citatom
Old 17.11.2012., 22:19   #6406
Quote:
bjede kaže: Pogledaj post
Koji je smisao kladare (Fortuna u ovom slučaju) stavljati igrača s marginom 2,5?
Jel to greška ili šta?
Ne pratim baš Wizzardse, ali mislim da Vesely bude bar nekih 15-ak minuta u rotaciji. Pa valjda može dat ta 3 koša?
Čudno...
pa to mu je margina, pogledaj mu statistiku (koliko min igra i koliko zabija).
http://sports.yahoo.com/nba/players/...6HkGsQ0pSkvLYF
Kevin Durant is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.11.2012., 22:21   #6407
Quote:
bjede kaže: Pogledaj post
Jel to greška ili šta?
Čudno...
Znao je već tako biti prošle sezone.
Old 18.11.2012., 00:25   #6408
Netko je spomenio Vesely-a 2.5 granica.

E pa, Vesely je večeras starter za Washington.

https://twitter.com/CraigStouffer
Tsigalko 11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 02:01   #6409
Tonight’s @MiamiHEAT starters presented by @MiamiHEATstore: @KingJames, @ShaneBattier, @chrisbosh, @M33M, @mchalmers15.

startaju LeBron, Battier, Bosh, Miller i Chalmers..

treba malo poprapit uživo Miamija jer ako LeBron bude osjećao teškoće onda će u svlačionicu..
munjotresan is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 05:33   #6410
srusio me trener Bullsa neuvodjenjem Denga u zadnjoj cetvrtini.Da mi je biti u njegovoj glavi i glavnog igraca drzat na klupi dok se jos lomila utakmica.Razumijem da ga mozda zeli odmorit,ali nebi mu pala dlaka sa glave da je odigrao pola cetvrtine kao i Griffin koji ih je ubio u zadnjoj sa 12 koseva u manje od 4 min.Nastavljen niz po 1 faliveni na tiketu.
Old 18.11.2012., 08:20   #6411
Quote:
Kockar :D kaže: Pogledaj post
C.Bosh over 18.5 @1.85
LeBron (illness) gametime decision at Suns tonight. Wade (foot) is out. Chalmers (triceps) to play according to reporters in PHX

Također treba nadodati da igraju protiv najgore defanzivne ekipe u ligi, koja redovno pušta preko 100 poena, tako da ne vidim kako Bosh neće natrpati ove jadnike, jer Wade-a nema, možda čak i LeBrona, no dok pričekamo saznanje o Jamesu koef će ići ohohoho dolje. Ako bude James igrao neće biti na stoposto i da će dobiti manju minutažu, također nije ni Chalmers, na stoposto vjerojatno i njega čeka koja minuta manje.
Old 18.11.2012., 08:38   #6412
Evo da i ja neku analizicu napišem:

NY Knicks-Indiana 1 @1.40
-Knicksi doživjeli prvi poraz protiv Memphisa u ovoj sezoni,ali svejedno doma su i dalje neporaženi i imaju odličnu momčad koja predvođena Carmelom riješava sve što im stane na put.S druge strane Indiana bez najboljeg igrača Grangera ima score 4-6,s tim da u gostima imaju katastrofičnih 1-5.Zadnji posjet Knicksima spušili su 15 razlike s tim da su u jednom trenutku bili i na -32
Po meni ovdje sve osim pobjede Knicksa bi bilo iznenađenje.

Detroit-Boston 2 @1.50
-Detroit je stigao do prve pobjede napokon,ali i dalje to neumanjuje njihov katastrofalan start u sezonu.Doma su i dalje bez pobjede.S druge strane je Boston koji je jučer pobjedio Toronto,a Rondo nastavlja sa streakom u kojem skuplja preko 10 assista.Jučer je Doc Rivers uspio odmoriti i Ronda i Garnetta,jer će im ovo danas biti četvrta utakmica u pet dana,ali mislim da će Boston ovo dobiti,a Rondo nastaviti s produljenjem streaka i pokušajem stizanja i skidanja Stocktona s drugog mjesta all-time-assist streaka.

Još sam razmišljo o Philadelphiji,koja su vaša mišljenja?
Explorers is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 12:08   #6413
pozdrav ljudi, zanima me ovako jedna glupost... od kada pratite NBA koliko puta se desilo da je npr neki igrač 5 puta zaredom išao u over koševa??
Aruna is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 12:21   #6414
Quote:
Aruna kaže: Pogledaj post
pozdrav ljudi, zanima me ovako jedna glupost... od kada pratite NBA koliko puta se desilo da je npr neki igrač 5 puta zaredom išao u over koševa??
mislim da se to rijetko dogadja,ali ako me pamet sluzi bio je jedan slucaj lani sa 5 ili 6 overa u nizu,ali ne mogu se sjetitio kojem igracu je rijec,ps.mislim da je Gay,ali nisam 100% siguran.Kako sam i mislio rijec je o Gayu koji je imao over 6 utakmica u nizu gdje su se margine penjale od 17,5 do 20,5 i jos jedanput je imao 4 puta u nizu i zato ga volim igrat jer je medju pouzdanijim igracima

Zadnje uređivanje euskal : 18.11.2012. at 12:44.
euskal is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 12:23   #6415
Kirilenko je sad 3 u overu, da vidimo dokle će doći.
Old 18.11.2012., 12:31   #6416
a gdje to mogu sve pregledat, baš me zanima..
Aruna is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 12:43   #6417
Quote:
a gdje to mogu sve pregledat, baš me zanima..
http://www.hoopsstats.com/basketball...file/12/14/199
Old 18.11.2012., 12:59   #6418
Quote:
Zna se događati, ali duži niz se može ostvariti u underima. Sve ti to uglavnom ovisi o rasporedu utakmica tj. ovisno o protivnicima, ali i ozljedama u timu. Izostanak pojedinih igrača automatski raspodjeljuje šuteve na ostale, tako da se može zaredati niz overa jer kladionice polako pomiču marginu, isto tako povratkom igrača se onda i smanjuje kolicina suteva.

Predprosle sezone je Stoudemire imao 9 utakmica zaredom po +30 poena, prosle sezone K.Martin 6 utakmica zaredom u overu, Bryant 4 utakmice po 40+ itd..

Ovisi ti i domaci teren, neki igrači mogu konstantno ići u over doma, dok u gostima stalno u under, tipa Monta Ellis dok je bio u Golden State-u.
PlayMaker91 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 13:23   #6419
e pa baš zato što su duži nizovi undera, pa sam mislio ako bi se isplatilo npr čekat nekog igrača da ode 3 tekme u over pa ga hvatat na under-u i povečavat uloge? šta vi mislite?
Aruna is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 16:16   #6420
Quote:
e pa baš zato što su duži nizovi undera, pa sam mislio ako bi se isplatilo npr čekat nekog igrača da ode 3 tekme u over pa ga hvatat na under-u i povečavat uloge? šta vi mislite?
kirilenko je sad 3 u overu ali pošto imaju dost ozljeditih nema razloga da se over ne ponovi
babunovich is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:14.