Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.02.2025., 21:24   #641
Pa reko idem ja to opet poslusat i pogledat.

Znaci ne. I dalje.
Blank Page is online now  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2025., 22:10   #642
Georgina kaže da joj je melodija dosta monotona, no da joj se sviđa jaki beat. Justyna joj se činila vrlo nervoznom i na početku kao da je kasnila za matricom. Također, izgleda kao da je na nekim dijelovima koristila playback ili su ju skroz zamijenile prateće vokalistice, a inače joj pjeva dosta nazalno. Pohvalila je karizmatične plesače, no isto tako dala prijedlog da na Eurosongu ona sama ne skače toliko jer se to čuje u vokalu. Pjesma joj može postati rasnik i kako odmiče kraju tako joj postaje bolja.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2025., 07:36   #643
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Georgina kaže da joj je melodija dosta monotona, no da joj se sviđa jaki beat. Justyna joj se činila vrlo nervoznom i na početku kao da je kasnila za matricom. Također, izgleda kao da je na nekim dijelovima koristila playback ili su ju skroz zamijenile prateće vokalistice, a inače joj pjeva dosta nazalno. Pohvalila je karizmatične plesače, no isto tako dala prijedlog da na Eurosongu ona sama ne skače toliko jer se to čuje u vokalu. Pjesma joj može postati rasnik i kako odmiče kraju tako joj postaje bolja.
Na yt su Poljaci popizdili na spomen playbacka (pod videom Poljske TV, ne Georgine), kažu da je sve bilo isključivo live. Ne znam, teško mi procijeniti.
Old 21.02.2025., 08:14   #644
Ja sam se isto zapitala je li playback.

Mislim da je ovo studijska verzija koja je dosta drugačija (sorry ako je već bilo na temi)
https://youtu.be/3kTsiKE7AWw?si=3tPU4lPyHn-6Ad9N
redorange is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2025., 08:15   #645
Quote:
Amphora kaže: Pogledaj post
Na yt su Poljaci popizdili na spomen playbacka (pod videom Poljske TV, ne Georgine), kažu da je sve bilo isključivo live. Ne znam, teško mi procijeniti.
Meni je odmah izgledalo ko da je dio na matrici. Konkretno, ima moment negdje tam dok se dere di se bas vidi da je playback.
Blank Page is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2025., 08:17   #646
Al nije to neki generalni problem i da je playback, to je stvar njihove tv kuce kaj su tak odradili.

I dalje ce na esc-u morat odradit po pravilima esc-a.
Blank Page is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2025., 08:38   #647
Quote:
Blank Page kaže: Pogledaj post
Al nije to neki generalni problem i da je playback, to je stvar njihove tv kuce kaj su tak odradili.

I dalje ce na esc-u morat odradit po pravilima esc-a.
Ofkors, neka rade kako žele na svom natjecanju, no kažem, Poljaci tamo pod videom pišu da je sve isključivo live, a meni isto nije izgledalo tako.
Old 21.02.2025., 10:15   #648
Pridružujem se onima koji pišu o playbacku, za vrijeme gledanja finala neki forumaši su i pisali da im se čini kako je sve na playback.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2025., 13:18   #649
Ja sam stalno pisala da je sve pjebek, al me nitko nije doživljavao. Pa Lazanja na playback vam je odmah bio dokaz produkcije.
Old 21.02.2025., 13:22   #650
Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post
Ja sam stalno pisala da je sve pjebek, al me nitko nije doživljavao. Pa Lazanja na playback vam je odmah bio dokaz produkcije.
Je, no Poljaci pišu da je samo Lazanja bio playback (štoviše, neki su ga baš iskritizirali zbog toga), a tvrde da su njihovi natjecatelji svi bili isključivo live. Kako sad znati. Ako su u dijelovima bili playback, to mi je totalno bezveze, čemu se tako natjecati, kad na ESC ionako moraš live izvesti.
Old 21.02.2025., 13:25   #651
Quote:
Amphora kaže: Pogledaj post
Je, no Poljaci pišu da je samo Lazanja bio playback (štoviše, neki su ga baš iskritizirali zbog toga), a tvrde da su njihovi natjecatelji svi bili isključivo live. Kako sad znati. Ako su u dijelovima bili playback, to mi je totalno bezveze, čemu se tako natjecati, kad na ESC ionako moraš live izvesti.
Meni je blesavo da Lazanju kritiziraju da je bio playback. Kao da je on kriv za to. Pa to je do poljske produkcije. Lazanja bi sigurno radije pjevao uživo.
Old 21.02.2025., 15:26   #652
Poljaci imaju uvrnuta "zvučna rješenja", pa još uvijek na tv-u kada gledaju strani film/seriju - nemaju titlove, ponekad imaju sinkronizaciju, ali većinom je prepričavanje.

Doslovno jedan lik prepričava što se trenutno događa u svakoj sceni - ne bitno jel ima muških-ženskih likova, djece, starijih, nebitno.
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 20:20   #653
Justyna je iduća izvođačica koja doputovala u Švicarsku kako bi snimila svoju razglednicu

Quote:
Justyna Steczkowska kaže:
Switzerland welcomed me with love.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 20:22   #654
znam da piše love al jastuk izgleda kao da čončika drži vile
Odgovori s citatom
Old 01.03.2025., 20:06   #655

BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 13:31   #656
Kak je moguće da su oni tek #24 na kladionicama, to fakat nije realno. Pa taj nastup je totalni show-stopper, prije bi se na ovo okladio da će biti televote winner, nego završiti tak nisko tbh.
Chemmical is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 13:37   #657
Quote:
Chemmical kaže: Pogledaj post
Kak je moguće da su oni tek #24 na kladionicama, to fakat nije realno. Pa taj nastup je totalni show-stopper, prije bi se na ovo okladio da će biti televote winner, nego završiti tak nisko tbh.
Te kladionice su tko će pobijediti, a ne kvalificirati se ili kakav rezultat će ostvariti
BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2025., 11:23   #658
Stvarno sam ovome pokušao dat nekoliko prilika, al jednostavno ne ide. Meni je ovo horor. Imam osjećaj ko da svira 5-6 numera istovremeno, sve preglasne. Mislim da su si oštetili plasman za 12-15 mjesta neslanjem Lusterke, to mi je uz Made of možda i najbolja numera koja nije dospjela na ESC
Old 08.03.2025., 11:29   #659
Imaju Ukrajinu u polufinalu, na Islandu su najveća manjina, ima ih i po Francuskoj, Švedskoj i Norveškoj. Samo je pitanje koliko će ih se angažirat.
Old 08.03.2025., 11:32   #660
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Imaju Ukrajinu u polufinalu, na Islandu su najveća manjina, ima ih i po Francuskoj, Švedskoj i Norveškoj. Samo je pitanje koliko će ih se angažirat.
Ma mislim da je finale neupitno, al za tamo nisam baš siguran. Možda ih televote podigne, al svakako mislim da će ih žiri urnisat. Žao mi je jer mi je simpatična i svaka čast na energiji i svemu, al ne ide. Svaki se put samo sjetim da je Lusterka bez ikakvog problema mogla završit na 5-10. mjestu.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:17.