|
|
10.04.2025., 16:47
|
|
realan
Registracija: Nov 2004.
|
Meni je zanimljiv timing prije svega u cijeloj prici.
Ocito je da, barem za sad, nis ne stoji na putu tom koncertu. Ne ulazim uopce u pricu jel treba bit koncert "dopusten" il ne.
Pitanje je - kome ide u korist patriotsko nabrijavanje kolko sad vec ljudi? Vrlo vrlo zanimljivo, pogotovo s obzirom na situaciju "u regionu".
U odnosu na mainstream EU zemlje mislim da smo po tome jedinstveni, kod njih je to, barem kolko ja znam, nepostojece.
@the edge
mislim da te ovo zanima
https://hrvatska-danas.com/2020/07/2...meine-zeitung/
fina izmotavanja oko kosulje i slicno...
|
11.04.2025., 08:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2023.
|
Kaj su rekli, 1000 zaštitara na pol milijuna ljudi?
|
|
|
11.04.2025., 14:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
Brander kaže:
Kaj su rekli, 1000 zaštitara na pol milijuna ljudi?
|
8000 šekreta i 1000 zaštitara
|
11.04.2025., 22:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2016.
|
Quote:
defenselab kaže:
Taj koncert se nece odrzati u obimu u kojemu je najavljen i planiran.
Kada to organizatori namjeravaju konacno priopciti ostaje mi misterija i kako misle i kome vracat novac..
|
Imaš li informacije, koje želiš podjeliti sa nama?
Koliko sam ja čula navodno se ima u svemu već rješenje za 400k i radi na daljnjem.
|
12.04.2025., 08:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
defenselab kaže:
Znam da si u tom poslu pa vjerujem i da su tvoje informacije tocne, postujem…
Moje govore da ima problema. No kako su to jos poluinformacije necu ih jos ni pisati.
|
moguće je da imaju problema
no sve će se vidjeti 05.07.
no, na koga će prebaciti krivicu ako na koncert neće moći ući svi koji su kupili karte?
|
12.04.2025., 08:51
|
|
Forum Dog
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
MrsGahan kaže:
Imaš li informacije, koje želiš podjeliti sa nama?
Koliko sam ja čula navodno se ima u svemu već rješenje za 400k i radi na daljnjem.
|
Kaos sa smještajem za Thompsonov koncert: "Sve je planulo u jednom danu"
Quote:
Prema trenutnim informacijama, parking će funkcionirati po ključu "kud koji, mili moji". Iz Grada kažu kako od organizatora još uvijek nisu zaprimili zahtjev o preusmjeravanju prometa i zauzimanju parkirališta. Iz Avenue Malla, gdje je najbliže privatno parkiralište, jednostavno navode kako je planiranje u tijeku.
|
https://www.index.hr/mobile/magazin/...gazin_ostalo_m
Quote:
Dodaje kako ni on nikad nije vidio ovako nešto, te kako se pita kako će svi ti ljudi stati u Zagreb. "Smještajni kapacitet Zagreba je oko 20 tisuća ljudi, da 80% svih koji idu na koncert ima smještaj, ovih koji nemaju je i dalje je tri puta više nego što ima kapaciteta. Sad je ostalo manje od 10% i tu su cijene otišle u nebo, ali mislim da je većina bila u razumnim okvirima", tvrdi.
|
|
12.04.2025., 10:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
hot kukich kaže:
I kad smo već kod Thompsona moram još nešto napisat što me dost dugo onak svrbi, za razliku od njega i sličnih koji i u Lijepa li si i ovdje nekako prešućuju Zagorje i Istru ili ih tek onako ovlaš spomenu ("Ajde, Istro i Zagorje, ha kaj ćemo s vama, hajte i vi"), svakako nesrazmjerno s nekim drugim krajevima jer mi naravno nismo "pravi" ili pak valjda dovoljno veliki Hrvati, znam da bi k imali, a ne države da nije bilo ona dva zagorska partizana u prelomnim trenucima povijesti, a on i slični nek samo "pevaju borbene". 
|
Lik je iz Čavoglava, da je bio rat u Istri i Zagorju, vjerojatno bi više o njima pisao.
|
|
|
12.04.2025., 12:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Pythonhim kaže:
Lik je iz Čavoglava, da je bio rat u Istri i Zagorju, vjerojatno bi više o njima pisao.
|
domoljub voli kompletnu Domovinu 
|
12.04.2025., 13:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
defenselab kaže:
Moje govore da ima problema. No kako su to jos poluinformacije necu ih jos ni pisati.
|
Ali, bitno da si tri mjeseca ranije “bacio bubu” kako koncert nece biti odrzan u obimu koliki je planiran, te izrazio sumnju kako će ljudima vratiti lovu za ulaznice.
Bravo. 
|
|
|
12.04.2025., 16:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Nisi ti izrazio nikakvu sumnju nego si napisao definitivnu rečenicu da se to neće održati i da ne znaš kako će oni to javnosti prenijeti. Baš nigdje u postu nema nikakve indicije da je to tvoje mišljenje.
|
|
|
12.04.2025., 16:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
defenselab kaže:
Ne znas citati ili si zlonamjeran. Biti cu blag pa se ponadati da je ovo prvo.
Tocno je, izrazio sam sumnju u odrzavanje koncerta pred 500 000 ljudi.
Netocno, lazes i to plitko. Nisam izrazio sumnju u to da ce ljudima ostati duzni novac vec se zapitao o modalitetu povrata, dokazivanju ostecenosti onih koji imaju ulaznice itd…
|
Evo je Dnevno krenulo sa mućenjem vode
Quote:
Ako bi u sklopu afere došlo do kaznenog progona ili uhićenja odgovornih osoba iz uprave Hipodroma – primjerice upravitelja – tada bi Grad ili druga nadležna tijela mogla iskoristiti situaciju kao temelj za reviziju postojećih ugovora, uključujući i one o zakupu za javna događanja.
Iako samo uhićenje ne znači automatsko otkazivanje koncerta, ono može poslužiti kao formalni razlog za privremenu obustavu, odgodu ili čak otkazivanje, osobito ako se opravda potrebom za “revizijom svih aktivnosti vezanih uz kompromitirani prostor”. Takav potez, iako pravno moguć, ostavio bi ozbiljne sumnje u nepristranost odluka gradske vlasti.
|
https://dnevnik.in/2025/04/12/tomase...-VIshTidg_yzPQ
nije da čitam dnevno ali je izletilo na fejsu.
A na fejsu ispod toga, naravno da ogroman broj uopće ne čita članak
Vide samo naslov - Što sa tomsonovim koncertom a komentari sve drvlje i kamenje po gradskoj vlasti a koja će zabraniti koncert, jel
|
12.04.2025., 17:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Koncert se neće održati u tom obujmu.
i
Bojim se/mislim da se koncert neće održati umtom obujmu su totalno različite tvrdnje.
Ti si dva puta napisao prvo i onda tvrdio da si napisao drugo.
|
|
|
12.04.2025., 17:16
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
twistdrum kaže:
Evo je Dnevno krenulo sa mućenjem vode
https://dnevnik.in/2025/04/12/tomase...-VIshTidg_yzPQ
nije da čitam dnevno ali je izletilo na fejsu.
A na fejsu ispod toga, naravno da ogroman broj uopće ne čita članak
Vide samo naslov - Što sa tomsonovim koncertom a komentari sve drvlje i kamenje po gradskoj vlasti a koja će zabraniti koncert, jel
|
Dnevnik.in? What the fuck is that? U impresumu nemaju navedenog nijednog novinara što znači da kradu vijesti s drugih portala, novina, Hine itd. A to pak znači da neće dugo postojati.
A što se članka tiče, tako to rade novinari s agendom poput Hrstića. Čovjek je izmislio tezu i onda je sam razlaže. Dokazi, izvori, citati, bilo što.. pritom su potpuno suvišni.
|
|
|
12.04.2025., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
defenselab kaže:
|
Nisam u HR u tom poslu u hrvatskoj nego evo meni je to kraj i cavoglave i Split i tako znaš onoga i taj zna onoga. Zato pišem i navodno.
|
12.04.2025., 17:37
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
the edge kaže:
Dnevnik.in? What the fuck is that? U impresumu nemaju navedenog nijednog novinara što znači da kradu vijesti s drugih portala, novina, Hine itd. A to pak znači da neće dugo postojati.
A što se članka tiče, tako to rade novinari s agendom poput Hrstića. Čovjek je izmislio tezu i onda je sam razlaže. Dokazi, izvori, citati, bilo što.. pritom su potpuno suvišni.
|
Je what the fuck is that
ali...
postoje
neki ih baš čitaju
drugi koji ih ne čitaju - dijeljenja ispadaju kao iz paštete
tak sam i vidla
pa onda pogledaš komentare i u konačnici je pasmater TT koji će zabraniti koncert, neka samo proba
|
12.04.2025., 17:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mr. White kaže:
|
Pa to nije briga organizatora, jer evo ako zg ima 20k kapaciteta nebi se mogao ni održati evo ed sheeran, gdje je dosta sigurno bilo više od 20k izvan ZG. Iskusni spavaju usput. Znaci recimo oni iz njemačke na primjer mogu u Maribor, Ljubljanu ili graz ako se vraćaju istu noć.
I to je pametno jer je evo puno jeftinije ako se nisi sjetio prija početka prodaje karata već bukirati sobu ili hotel na način da možeš otkazati ako ne dobiješ kartu.
|
12.04.2025., 18:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
twistdrum kaže:
|
Možda ne zna uopće cijelu domovinu i nije potrebno za voliliti državu.
Mozes voliti i hrvatski nogomet i hnl ali evo jedan određeni Club voliš više i jedan određeni Club mrziš čak i opet možeš voljeti hrvatski nogomet.
|
12.04.2025., 18:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MrsGahan kaže:
Možda ne zna uopće cijelu domovinu i nije potrebno za voliliti državu.
Mozes voliti i hrvatski nogomet i hnl ali evo jedan određeni Club voliš više i jedan određeni Club mrziš čak i opet možeš voljeti hrvatski nogomet.
|
Ok, ali onda se ne razbacuješ sa domoljubljem, i još malo pa će ga proglasiti svetim
|
12.04.2025., 19:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
defenselab kaže:
Ne znas citati ili si zlonamjeran. Biti cu blag pa se ponadati da je ovo prvo.
Tocno je, izrazio sam sumnju u odrzavanje koncerta pred 500 000 ljudi.
Netocno, lazes i to plitko. Nisam izrazio sumnju u to da ce ljudima ostati duzni novac vec se zapitao o modalitetu povrata, dokazivanju ostecenosti onih koji imaju ulaznice itd…
|
Aha, sad si znači zabrinut  , pa veliš što će biti sa modalitetima povrata, kako dokazati oštećenost i bla bla…ili radoznao 
Bit ću pristojna pa neću reći da lažeš i to plitko, nego ću ti velikodušno reći da glumataš i dosta. 
|
|
|
12.04.2025., 19:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
twistdrum kaže:
|
I ono što Domovina nije (Herceg-Bosna)
Poslano sa mog SM-S921B koristeći Tapatalk
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:55.
|
|
|
|