Aplikacije Aplikacije za Android i iPhone mobitele |
|
|
17.12.2022., 16:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Krleza se okrenuo u grobu 
|
16.02.2023., 02:54
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Instagram
Zna netko kako pobrisati “memoriju” pregledanih reelsa? Ne želim da mi nudi te kratke video zapise što trenutno sugerira. Želim krenuti od nule opet 
|
|
|
19.02.2023., 13:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Jel se mogu obrisani chat nekako vratiti na instagram?
Preko skidanja podataka ili sl?
|
|
|
04.04.2023., 19:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Slucajnim brzim potezom nekako sam pomaknuo ovu crnu traku koja je sad na slici s desne strane.
I sad ju nikako ne uspjevm vratiti na mjesto ispod slike gdje se prije nalazila.
Zna netko kako to vratiti?
|
|
|
08.04.2023., 17:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
odkud najbolje uzet background glazbu za instagram video?
nisam još ništa na ig-u objavljivala, pa nemam iskustva.
jako mi se sviđa neka free glazba sa pixabay-a, al na kraju i na pixabay forumu vidim da se ljudima događa da im instagram makne glazbu jer vele da krši autoska prava, a zapravo ne krši.  iz pixabay-a su odgovorili da se to često događa i da oni tu ne mogu ništa, da nije do njih, nego do društvenih mreža.
i još me zanima ako se nekom to dogodilo, da mu maknu post/video zbog copyright-a, jel samo maknu tu objavu, ne blokiraju korisnika?
|
|
|
15.05.2023., 17:00
|
|
Registrirani korisnik
|
ako mi pod hashtagovima ne pokazuje pod recent moje postove, to znači da sam shadowbannana? 
koliko to traje?
i već treći dan od kad sam stavila prvih par postova da mi se to dogodi.  prije nisam ni provjeravala. vidjela sam danas jednu sliku u recent hastagovima i za 10-15 sec kad sam pogledala, nema je više. niti išta drugo što sam tad išla provjerit.
pod impressions za postove nema podataka, kao da nema impressions, da nitko nije ništa vidio.  imam nula svega. 
|
|
|
18.05.2023., 10:54
|
|
Registrirani korisnik
|
samo da dojavim da sam im jučer pisala i skinuli su mi to sranje (shadowban), ali samo za nove postove, od jučer nadalje, a stari postovi se i dalje ne vide u hashtag stranicama.
mislim da znam što sam zeznula tak da to više neću ponavljati. jedan post sam skinula, pa stavila ponovno (malo izmijenjen) za 5 min. to se ne smije raditi, jer izgledaš kao bot. također ne smiješ ponavljati iste hashtagove u svakom postu, a kak je meni IG specijaliziran za proizvode za usne, ja stavljala #lips u svakom postu. 
|
|
|
26.05.2023., 14:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Googlao sam i tražio unutar aplikacije, tako da mislim da znam odgovor, ali svejedno vrijedi pitati.
Ispod objava na mom profilu prije je pisao datum objave, sad piše samo "xx weeks ago".
To me toliko nenormalno frustrira da to nisu istine.
Pa me zanima zna li tko postoji li ikakav način kako vratiti nazad datum?
Pisao sam customer supportu, otvoreno sam im rekao da je ovo bullshit, nema odgovora.
|
|
|
26.05.2023., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Instagram
Kod mene stoji normalno datum objave.
Kada je se to promijenilo?
|
|
|
27.05.2023., 09:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Ne znam točno, ima nekoliko tjedana.
Negdje sam pročitao da je to došlo s jednim updateom aplikacije i da su to promijenili zbog algoritma.
|
|
|
27.05.2023., 09:47
|
|
|
Instagram
I meni stoji datum no imam iOS. Maksimalno što sam uhvatio je “prije tjedan dana”.
No svakako, ako i uvedu to i tebi je to vidljivo, ne vjerujem u mogućnost izbora 
|
|
|
04.09.2023., 19:15
|
|
Registrirani korisnik
|
U zadnje vrijeme dobijem obavijest "xy, iz tvojih kontakata je na instagramu kao xyxyy" i nudi mi da ga zapratim.
Kako ugasiti ovo da on kopa po mojim kontaktima?
U postavkama mobitela, Instagram nema dozvolu za kontakte, a opet mi ovo šalje, što znači da negdje unutar aplikacije ima dozvolu, samo što to nigdje u postavkama ne mogu naći...
Btw što se tiče ovog par postova iznad, nedavno sam primjetio da mi opet piše datum fotke kako je i prije bilo.
|
|
|
04.09.2023., 19:21
|
|
|
Quote:
rap_boy kaže:
U zadnje vrijeme dobijem obavijest "xy, iz tvojih kontakata je na instagramu kao xyxyy" i nudi mi da ga zapratim.
Kako ugasiti ovo da on kopa po mojim kontaktima?
U postavkama mobitela, Instagram nema dozvolu za kontakte, a opet mi ovo šalje, što znači da negdje unutar aplikacije ima dozvolu, samo što to nigdje u postavkama ne mogu naći...
Btw što se tiče ovog par postova iznad, nedavno sam primjetio da mi opet piše datum fotke kako je i prije bilo.
|
Kod mene nudi u postavkama mobitela gašenje dijeljenje imenika.
Probaj: Privatnost - Upravljanje dozvolama - Kontakti - i pronađeš tu Instagram i ugasiš.
|
|
|
09.11.2023., 22:40
|
|
No brain, no pain
Registracija: Aug 2007.
|
Kako vama ispadnu videi koje uploadate na Instagram? Meni koma - zrnati su, trzaju, kvaliteta je kao da sam snimala 2012. godine. Kad isti video prije uploadanja pogledam u galeriji, izgleda izvrsno, oštar je, glatko ide... ma skroz druga pjesma.
Imam S22, snimam default kamerom na FHD60. Na Instagramu mi je uključena opcija "Upload at highest quality", uvijek mi je dobar signal i isto je uploada li se na wifi ili data.
Imate li prijedlog što da podesim u samoj aplikaciji kamere ili na Instagramu?
|
17.12.2023., 17:30
|
|
No brain, no pain
Registracija: Aug 2007.
|
Gornji problem je još uvijek neriješen, a opazila sam i novi.
Kad radim reel i uploadam nekoliko videa da bih editirala (namjestila muziku, filtere, što već), počne mi zastajkivati, trzati, katkad mi skroz nestane prikaz i sve je crno pa moram izaći iz Instagrama i opet ga upogoniti. Kao da mobitel nema dovoljno snage za obraditi video. Ne dogodi se svaki put, par puta je sve normalno i onda jednom cirkus. Katkad mi dođe i obavijest da mi draftovi zauzimaju 30-ak gb prostora na mobitelu. Pogledam - a ono stoji jedan draft, i to sklopljen od 2-3 videa od po par sekundi koji u galeriji moba zajedno imaju nekoliko stotina mb, kako onda u reels ispadne 50 puta više?
Sad sam već naučila da svakih nekoliko dana obrišem data i cache pa se nanovo logiram jer ti podaci se nakupljaju kao ludi, a ne znam što uopće jesu. Instalirana mi je najnovija verzija Instagrama.
|
27.01.2024., 14:50
|
|
Treat Yo Self
Registracija: Jun 2012.
|
Ima jos netko problem da se ne mogu vidjeti starije objave? Koliko god puta stiskao/klikao na to 'Prikazi starije objave', nista... Prije par dana nije bio taj bug prisutan. Ne znam jel do updatea novog. Pokusao sam deinstalirati app, i dalje je prisutno...
Medutim preko laptopa na browseru se moze.
|
|
|
01.02.2024., 10:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Pozdrav,
zadnja 3 dana ne mogu vidjeti prijateljima nove pratioce (do sada se svima vidjelo kada su nekoga novoga dodali). U čemu je problem?
Postoji drugi način da se vide zadnji pratitelji?
Hvala.
|
|
|
10.02.2024., 23:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2005.
|
Pozdrav,
Planiram otvoriti instagram stranicu (nas par sa istim interesima i mislimo veliko) koja bi jednom mozda bila i stranica firme. Ako to zaživi zanima me da li se sa instagramom / meta-om sklapaju neki ugovori ili se moze ugovoriti neka zaštita jer vidim da se ti profili često hakiraju? Da li me ograničavaju neka autorska prava i sl. jer ne bih htio da imam puno pratitelja pa da mi zbog nečeg ukinu profil.
Da budem precizniji, pitam da li mogu otvoriti profil kao fizička/Anonimna osoba, a predstavljati i firmu, konkretno turističku djelatnost. Pa kad slike mora i sl postanu hit, da mi odjednom ne sjedne neki block ili da me instagram s nečim zafrkne.
Šta kad dobijem milijun pratitelja,  jel bude i neka lovica, kakvi su tad uvjeti rada, objave i sl. 
|
|
|
11.02.2024., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Prvo se ti pobrini da postane hit pa ćemo dalje lako.
|
|
|
18.03.2024., 17:18
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Sep 2011.
|
Pozdrav, jedno pitanje, odlucio sam obrisati Instagram a htio bih ostaviti arhivirane objave i priče, može li se to nekako u paketu skinuti da ne lupam screenshotove pojedinačno? Hvala.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:56.
|
|
|
|