Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
17.04.2020., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Zvuči kao vaginizam.
Jesi li ikada bila kod ginekologa?
Ako nisi, definitivno odi i posavjetuj se s njim/njom o ovom problemu koji si doživjela s dečkom.
http://ordinacija.vecernji.hr/budi-s...mna/vaginizam/
|
|
|
18.04.2020., 22:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2019.
|
Quote:
strahinja97 kaže:
Eh ovako, ne znam kome bih ispricala ovaj svoj maleni problem, pa sam se odlucila da to budete Vi.
Prije nekog vremena trebala sam imati prvi sex sa deckom. Sve je islo po planu medjutim kad je trebalo da udje nije uspio pokusavali smo u raznim pozama, mazio me trljao ali nije uspjelo. Ne znam jrl problem u meni ali njemu je jako neugodno i zeli opet da proba ali ja nisam sigurna i ne zelim opet da se suocim s tim porazom. Ljudi sta da radiiiiiim. HELP MEEE
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
|
Trebala bi se malo dublje igrati sama sa saobom i ne bojati se toga. Pipremi teren za njega i sve će biti OK. Prema statistici ( ne znam gdje sam je pročitao ali sam siguran da jesam) 80 % djevojaka to radi (pipremi teren) jer jako je teško ako se ti ipaš sama ne igraš i malo svoje tijelo ne pipremiš i opustiš. Mašta može svašta.
Ako ti je teško, zovi mene, a cu ti pomoci da se opustiš :P
|
|
|
20.04.2020., 17:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2018.
|
Quote:
strahinja97 kaže:
Eh ovako, ne znam kome bih ispricala ovaj svoj maleni problem, pa sam se odlucila da to budete Vi.
Prije nekog vremena trebala sam imati prvi sex sa deckom. Sve je islo po planu medjutim kad je trebalo da udje nije uspio pokusavali smo u raznim pozama, mazio me trljao ali nije uspjelo. Ne znam jrl problem u meni ali njemu je jako neugodno i zeli opet da proba ali ja nisam sigurna i ne zelim opet da se suocim s tim porazom. Ljudi sta da radiiiiiim. HELP MEEE
|
I nama je bilo tako prvi put ali samo iz razloga sto je mene uzasno boljelo. Iako nije kasnije bilo krvi ni nicega bas je jako boljelo tolko da sam plakala, sljedećih puta je bilo bolje, ne znam koji je kod tebe problem.
|
|
|
21.04.2020., 01:17
|
|
PaintLover⚖️unfuckwitable
Registracija: Apr 2014.
|
Možda ima jako širokog, velikog pa je normalno da se tako osjećaš. Ja sam imala takvo iskustvo prvi put, nažalost ispalo je sve zbrda, zdola, auto, šuma, ja mlada, on napaljen, željeli smo seks (više on jer je sutradan odlazio služiti vojni rok), meni je to sve bilo novo i jedva je ušao. Ok, nije bilo vremena za neku kvalitetnu predigru jer sam morala na vrijeme doći doma i mogu reći da me je zbilja boljelo. Malo peckalo poslije, nije bilo krvi, a satima poslije osjećala sam se ko da imam kurac u sebi.
Doživljaj smo ponovili nakon par mjeseci i bilo je savršeno. Taj prvi put rijetko kome bude savršen.
|
29.04.2020., 11:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
strahinja97 kaže:
|
nedovoljno si opustena
bojis se necega
opusti se
seks nije trpanje cin skines mudante
mazite se prije, popijte po casu vina ili nekog drugog alkohola {ne vise} prije da van malo popuste kocnice,nemoj da se napije jer alkohol djeluje negativno na erekciju
pocnite oralno i radite sve osim trpanja. neka te lize dok se ne uzbudis toliko da curis obilnije
kad si mokra onda lagano
nek stavi prvo glavu, masira ulaz kurcem lagano
pomozi mu rukom ako je smotan, ali malo po malo masaza u krug sa sve vise postepeno laganog diranja unutra
i tako neka ga stavlja sve vise nijezno unutra dok ne gurne glavic do ruba i onda neka uspori i polagano ga gurne do preko glavica
ovisi o anatomiji pojedinog kurca ali cesto je glava malo sira od 'cijevi'.
kad dodje do cijevi neka jos laganije ulazi da malo prosiri ulaz i polako sklizne unutra da ti ne nabije zrak sta ti moze bit bolno
i dalje cete valjda znat
kljuc je u lubrikaciji i njeznosti
znan da je tesko, vjerojatno bi ga gurnija naglo odma i vjerojatno ce svrsit u ovom gore procesu prvih par pokusaja, ali neka se suzdrzi. kad krene i napravi par ulazaka moze ubrzat polagano kako se ti budes sirila i navikavala
ako svrsi nista zato, to je normalno na pocetku i mnogima kasnije.
obrisat se, pricekat da se odmori i opet digne pa pokusajte opet
svatite to ka igru bez srama i straha i nece bit problema.
vazno! ako ste jako mladi i necete dicu kondom stavit ili ako imar uredan ciklus izracunajte plodni dan i par dana prije i iza pa ga preskocite
|
|
|
27.02.2021., 12:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Svi preuveličavamo prvi put. Kad prođe shvatimo da nije ništa strašno. Nije ni nešto božansko, da se razumijemo. Partneri se trebaju poprilično seksati da bi im seks bio nešto izvrsno. A pošto svi imamo neke svoje osobne želje i sklonosti svaki je prvi put (dakle prvi seks s novim partnerom (-icom) sličan. Manje ili više nepotpun. Samo je treme manje nego prvi prvi puta.
I imajte na umu da je od lošeg seksa ipak gori nikakav seks.
I da je kondom obavezan.
|
|
|
03.07.2021., 21:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2021.
|
Rijetko koga znam da je od prve uspio uživati. Nisam ni ja, samo sam se sramio. Ključna je stvar, koliko se meni čini, opustiti sve mišiće osim onih koji trebaju za samu radnju, bez te opuštenosti stvar izgleda pogrešno i ubija libido.
|
|
|
03.11.2021., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Sto ako pronađes neku osobu s kojom zelis izgraditi vezu no ne pašete si seksualno? Sto tada napraviti?
Jest li bili u vezi gdje seksualnost šteka, no ljubav je jaka i može li se tako opstati?
|
|
|
03.11.2021., 23:13
|
|
maternični replikator
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
Fanehowler kaže:
Sto ako pronađes neku osobu s kojom zelis izgraditi vezu no ne pašete si seksualno? Sto tada napraviti?
Jest li bili u vezi gdje seksualnost šteka, no ljubav je jaka i može li se tako opstati?
|
Moguće je, ako to stvarno želiš...sve je na 2 uključenih i ničem drugom 
|
|
04.11.2021., 12:12
|
|
Prolaznik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Fanehowler kaže:
|
Vjezbati.....
|
|
|
04.11.2021., 17:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
RobinUd kaže:
Vjezbati.....
|
Koje su pravilne vjezbe za to?
|
|
|
04.11.2021., 18:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
pričate si maštarije, pokušavate ih ostvariti, improvizirate.... uglavnom, prolazite ono što prosječni ljudi prolaze pred punoljetnost. no kako ste stariji i valjda iskusniji i manje sramežljivi, možete bolje verbalizirati.
uglavnom, ja se u to ne bi upuštala, za to treba doza ljubavi. a ja sam oduvijek na tom planu pravo žensko - nakon sexa ili sam zaljubljena preko glave, ili mi se smučio za sva vremena.
|
|
|
05.11.2021., 01:03
|
|
Prolaznik
|
Quote:
Fanehowler kaže:
Koje su pravilne vjezbe za to?
|
Teorija je marginalna pri toj zanimaciji.
Najveca tajna uspjeha je u tome (za muskarca!!!), pronaci ono, sto partnerici odgovara.
Muska seksualnost je primitivna.
Zenska nije.
Postoje muskarci, koji su prirodno talentirani, zatim postoje oni, koji su sposobni nauciti.
Na zalost (po zene), postoje i oni, koji, niti su talentirani, niti sposobni nauciti.
|
|
|
10.11.2021., 15:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2021.
|
Upustati li se u to uopce? Najbolje ne...
Ima masu stvari koje mozes raditi umjesto seksa...
|
|
|
11.11.2021., 10:06
|
|
Prolaznik
|
Quote:
Neodoljiva1992 kaže:
Upustati li se u to uopce? Najbolje ne...
Ima masu stvari koje mozes raditi umjesto seksa...
|
Pa ne moras ni disati, jesti, piti.....
Zamisli samo koliko vremena potrosis na te zanimacije.
Ako se odviknes od jela i pica, ustedjeti ces puno novaca (koje mozes investirati u "masu stvari").
|
|
|
11.11.2021., 10:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
RobinUd kaže:
Pa ne moras ni disati, jesti, piti.....
Zamisli samo koliko vremena potrosis na te zanimacije.
Ako se odviknes od jela i pica, ustedjeti ces puno novaca (koje mozes investirati u "masu stvari").
|
Hahah ali mene seks ne odrzava na zivotu za razliku od disanja, jela i pica...
Kazu da je seks zabava za primitivce....
|
|
|
11.11.2021., 16:26
|
|
šuš-muš
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
Neodoljiva1992 kaže:
Hahah ali mene seks ne odrzava na zivotu za razliku od disanja, jela i pica...
|
Bome, zesce sam primitivan u tom slucaju 
Hranu i pice smatram predigrom, mozda je problem u meni 
|
13.11.2021., 22:19
|
|
crowd depleaser
Registracija: Jul 2013.
|
moste si mislit kolko je korpica neodoljiva udjelila
neodoljiva je kak kaze ali ju ne zanima sex
lethal combination 
|
|
|
14.11.2021., 22:18
|
|
Prolaznik
|
Quote:
Neodoljiva1992 kaže:
|
Ja sam u ovom slucaju rado primitivan.
No, vjecita ce enigma ostati razlog, zbog kojeg si ti na ovoj temi.
Nezainteresirana, ali na temi o seksu.
|
|
|
15.11.2021., 14:22
|
|
šuš-muš
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
bagrakundera kaže:
moste si mislit kolko je korpica neodoljiva udjelila
neodoljiva je kak kaze ali ju ne zanima sex
lethal combination 
|
Mozda, ali nebitno jer ona nije tema.
Tema je za neiskusne forumase s osnovnim pitanjima i dvojbama oko prvog ulazaka u seksualne odnose.
Nije bezveze na vrhu stranice 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:40.
|
|
|