Strip Kvadrat na kvadrat. |
|
|
16.04.2025., 17:50
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
Na kioske je stigao Trampy, odnosno Novele iz Darkwooda 13: Trampyeve priče

|
20.04.2025., 10:29
|
|
Moderator
|
Na kioscima je od jučer i novi kolorac br.19: Zvijer iz Amamura

|
20.04.2025., 10:37
|
|
Moderator
|
Pročitao:
ZAGOR KOLOR GOSPODAR GROBLJA
Katastrofa od kolorca. Jedino je dobra naslovnica i sam kostur priče,ali realizacija je preloša. Čini se da je scenarist imao dobru ideju, jer su priče sa Guedom i vuduima uvijek zanimljive. Ali sam se je pogubio u realizaciji već nakon dolaska Zagora i Chica u New Orleans. Ostali likovi koji su bili dio ove priče bezvezni i preloši, posebice negativci Cummings i onaj sa maskom. Mislim da je prije svega trebalo uložiti više vremena u karakterizaciju likova, a s time naravno i produžiti priču. Ali kako nema vremena i sa manjim brojem stranica onda je to praktički nemoguće.
Jedini dobri dijelovi su tamo na početku kad Zagor dođe u New Orleans, kad ih napadnu zombiji i kad odu u onu krčmu.
Crtež je loš, ali sveukupni dojam spašava boja.
|
21.04.2025., 17:18
|
|
Moderator
|
Pročitao:
ZAGOR KOLOR TAJANSTVENI BISER
Puno bolji kolorac od prijašnjeg.Priča je puno bolja, radnja dinamičnija i zanimljiva, sa puno iznenađenja. Problem je samo što se je ovdje bilo pun kufer likova, pa se ne možeš ustredotočiti na nekoga,a ni na karakterizaciju likova. Pravo je iznenađenje bilo uvođenje Yaneza de Gomere iz Sandokanovih priča,a prema kraju se sigurno možemo nadati da će u budućnosti i Yanez,a možda čak i Sandokan biti dio Zagorovih pustolovina. Inače, ovo uvođenje malezijskih stvari je bio pun pogodak + ovaj tigar. Inače priča je bila prije svega sa Virginijom, Fishlegovom nećakinjom koju je uvijek lijepo vidjeti.
Dio koji mi se najviše svidio je onaj dio na brodu i okršaj Zagora sa gusarima.
Naslovnica OK, dok je crtež od Bisija odličan.
|
21.04.2025., 18:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Ljudi gdje je zapelo sa Zagor orginalom , zna li se? Vec je trebao izaci...
|
|
|
21.04.2025., 21:29
|
|
Moderator
|
Ma bili su očito neki problemi ili sa dostavom materijala ili sa tiskanjem, ali sad su nadoknadili malo.
Možda ovaj tjedan? Vidjet ćemo.
|
Jučer, 16:56
|
|
Moderator
|
Pročitao:
ZAGOR KOLOR: ZVIJER IZ AMAMURA
Još bolji kolorac nego prijašnji. Crtež od Venturija i naslovnica odlični, a priča i sam tijek radnje dinamični.Jedini problem je da je radnja bila jednosmjerna i bez velikih iznenađenja. Zanimljivo da već u 2 kolorcu zaredom imamo likove koji su povezani sa Fishlegom, ali njega uopće nije bilo. Ovoga puta sa Ramathom saznajemo nešto iz njegove prošlosti i uz pomoć Zagora se rješava tih problema. Najbolji dijelovi su onaj završni sa sačekušom u Floatlandu i kasnije u napadu na kuću onoga Batesa. Jedino mi je kod ovog Ramathovog pojavljivanja bilo loše ona sva vatra.Meni osobno nepotrebno,a boja mi je ovdje baš odmagala. Što se tiče negativaca meni osobno su zaboravljivi.Ovaj lik iz naslova je još jedan od onih krvoločnih siledžija koja dobiva zasluženi kraj kod Zagora.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:03.
|
|
|
|