Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.03.2025., 19:18   #6881
Ajmo malo o čru royalsima. Commonwealth day, Kata se vraća u formu

https://www.dailymail.co.uk/news/art...liam-Kate.html
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2025., 19:20   #6882
Ja sam nakon udaje uzela muzevo prezime, i vec godinama ga nosim, ali ne mogu zamisliti situaciju u kojoj bi mi moglo zasmetati da me neko oslovi MOJIM!! prezimenom. Pogotovo ako je to neko ko me poznaje od ranije, prije udaje, ili u njenom slucaju prezime pod kojim je izgradila karijeru i stekla neku popularnost.
Mislim da ona u glavi def ima neki veci problem.

colour me happy is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2025., 21:00   #6883
Quote:
aishia kaže: Pogledaj post
Ajmo malo o čru royalsima. Commonwealth day, Kata se vraća u formu

https://www.dailymail.co.uk/news/art...liam-Kate.html

Baš su pojave tak visoki i vitki
larlar is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2025., 21:07   #6884
Kata bas blista
Old 10.03.2025., 21:17   #6885
Je, Kata je došla k sebi nakon terapija. Baš je lijepa žena i lijepo se drži i ponaša.

Njih dvoje su sad baš power couple.
bigblue2010 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2025., 17:00   #6886
Nađoh negdje ovaj biser:

''After Brexit, the UK royals are not European royals, they are British royals.''

O bogatineukoga.
Old 13.03.2025., 11:16   #6887
Ma dajte Kate je veličina 0. Ženi kaputić pleše, a vidi se da je uzak da uži ne može bit.

Inače, natjerala sam se pogledat epizodu Meghan i Mindy. Koji faking cringe fest.
Mindy na sve skače s WHAT!, ko da je Meghan napravila neko čudo, a ne stavila marmeladu, jogurt i par bobica u čašu.
Ali dva najcringe momenta su mrtva trka:
Kad Mindy uzvikne WHAT na to da Megan nosi hlače od Zare i onda se i ova zasmijulji kao Jel'da da sam humble?
A drugi moment mi je Megina faca kad ide učit Mindy kako da slaže cvijeće na namaz od sira na kruh, a onda Mindy složi leptira od svojih latica i Megina faca kad shvati da ju je ova nadmašila
Priceless!
Chloe k is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 12:22   #6888
Quote:
Chloe k kaže: Pogledaj post
Ma dajte Kate je veličina 0. Ženi kaputić pleše, a vidi se da je uzak da uži ne može bit.

Inače, natjerala sam se pogledat epizodu Meghan i Mindy. Koji faking cringe fest.

Kad Mindy uzvikne WHAT na to da Megan nosi hlače od Zare i onda se i ova zasmijulji kao Jel'da da sam humble?
Slažem se da je Kate premiršava.
Izgleda rahitično i izmoždeno. Bila je premršava i prije bolesti.

Zar nije Meghan kad je zardaila neke novce u glumi organizirala party "Bye Zara" na kojem se rješavala odjeće iz Zare?

Evo, našla sam "Sayonara Zara" https://graziamagazine.com/articles/...-she-got-rich/

Da se ne zaboravi kako je skromna
Old 13.03.2025., 14:55   #6889
Negdje sam citala da je kata u zadnjim izlascima nosila UK 4 size, koji joj je opet velik….nezdravo mrsava na svoju visinu, ali vjerojatno je to posljedica stresa i kemoterapije…
Old 13.03.2025., 15:25   #6890
uk4 je nas 32 to je bas jako jako jako maleno prije je navodno imala 54 kg na 178 visine. guglala sam, zanimalo me koliko je to sitno. i porasla je. 2012 se pisalo je 175 cm
Old 13.03.2025., 15:38   #6891
Quote:

Mindy na sve skače s WHAT!, ko da je Meghan napravila neko čudo, a ne stavila marmeladu, jogurt i par bobica u čašu.
Ali dva najcringe momenta su mrtva trka:
A drugi moment mi je Megina faca kad ide učit Mindy kako da slaže cvijeće na namaz od sira na kruh, a onda Mindy složi leptira od svojih latica i Megina faca kad shvati da ju je ova nadmašila :rofl:
Priceless!
Meni ju pocinje biti pomalo zao. Samo zato sto cini se ovak na van, nema zaista bliskih ljudi i prijatelja , da to mora namjestat - uz to jos kad trolleri zajase na drustvenim mrezama, ne pustaju. Nadam se da ju boli k. Onda mi ju je malo manje zao

Sto se tice Katine mrsavosti imamo vrlo slicnu ako ne identicnu visinu i konstituciju, kad imas metabolizam uz ubrzani rad stitnjace nema sanse da se udebljas bez heavy weight treninga i dodatnog unosa proteina. Ako zena joggira nema trika da zadrzi masti.

Dok ne dodjes u perimenopauzu
suitable is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 15:53   #6892
Ma UK 4 je kod nas xs valjda. Nema teorije da tako visoka žena stane u to pa sve da ima i 40 kg. Naravno da je još mršava od kemo, ali noge su joj još uvijek mišićave i jake. Vidi se da jede zdravo i vježba.
Littlebit is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 16:23   #6893
kate konstitucijski nije mrsavica, ima jake kosti i misicava je.
zena se garant izgladnjavala.
nenormalna je ta njena mrsavost.
sad jel od bolesti pa ne moze svasta jesti ili namjerno ne znam. nesto tu ne stima.
BBC drama is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 16:36   #6894
Quote:
BBC drama kaže: Pogledaj post
kate konstitucijski nije mrsavica, ima jake kosti i misicava je.
zena se garant izgladnjavala.
nenormalna je ta njena mrsavost.
sad jel od bolesti pa ne moze svasta jesti ili namjerno ne znam. nesto tu ne stima.
To mozes garant znati jedino ako si njezine konstitucije. Pogadjam da nisi.
suitable is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 16:42   #6895
Maga je izgladnjelo mrsava
Kate je misicava.
TweetyBirdy is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 17:29   #6896
Kati su noge mišićave za razliku od Meg koja ima pileće atrofirane.
Ali u struku i gore je stravično mršava, osušena.
Nemoj mi o konstrukciji jer sam na 175 imala i 48 i 55 i 65 kila i znam šta je iscrpljeno tijelo.
Chloe k is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 17:35   #6897
Quote:
suitable kaže: Pogledaj post
To mozes garant znati jedino ako si njezine konstitucije. Pogadjam da nisi.
evo ubacila na bmi...pothranjeno
175-178, kg 54
Pothranjeni ste. Obratite se svome liječniku kako biste povećali tjelesnu težinu.
BBC drama is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 17:58   #6898
Idući mjesec počinje Megin novi podcast na Limunadi.
"Confessions of a female founder" sluti na neko kenjanje po zaposlenicima koji ne poštuju žensku šeficu
A dobro, barem je počela raditi

https://www.dailymail.co.uk/femail/a...d-Spotify.html
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 20:44   #6899
Quote:
Kati su noge mišićave za razliku od Meg koja ima pileće atrofirane.
Ali u struku i gore je stravično mršava, osušena.
Nemoj mi o konstrukciji jer sam na 175 imala i 48 i 55 i 65 kila i znam šta je iscrpljeno tijelo.
Moj komentar se odnosio na to da se izgladnjivala. Mrzim taj opis Jer sa 177 i prosjek od 60kg svima uvijek izgledas kao da se izgladnjujes... I svi to prokomentiraju kao da bas nista ne radis po pitanju da se udebljas, iako vide da bez beda smlatis pizzu. Onda dijagnosticiraju poremecaj u prehrani

Hocu reci prokomentiram da Kate ima sto briga na pameti, a ne da se izgladnjuje. Al svak se cese gdje ga svrbi, tako i ja
suitable is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2025., 22:30   #6900
Jasno mi je.
Ma nije mi namjera shejmat bolesnu ženu koja je to prošla, ali želim imat fer pristup i Kati i Meg. Nije radiant, ne zrači, ne blista.
Nema potrebe izmišljat jer je draža od Meg.
Meni nikad gore nije izgledala, dapače, izgleda gore sad nego kad se nedavno pojavila s dobrim vijestima.
Bojim se da ju je ovo baš pokosilo psihički
Zbog toga me još više živcira ona šta glumi prpošnu tradwife, a u vrijeme Katine bolesti ju je posramljivala i još pustila onu totalno nakaradnu najavu svog Orcharda, za koji ni dan danas ništa ne prodaje niti više ima ime.
Hindsight is 20/20.
Chloe k is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:21.