Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili > Motori i skuteri

Motori i skuteri Vrum, vrum. Koji skuter! Zakon!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.01.2024., 23:21   #681
I meni se čini kao solidan motor. Koliko ja gledam akcija bude sad na prošlogodišnje modele i na one koji su im na lageru. Većina tih popularnih modela ode čim dođe pošiljka. Možeš pratiti stranice ovlaštenih prodavača i vidjeti da li izlazi neka akcija a nije problem ni otići popričati sa prodavačem u salon.
Old 26.02.2024., 10:33   #682
Po meni odlična ponuda tko treba ovakav tip kacige, kaciga zatvorena snižena cca 75%, Airoh GP550S Izađe 114€ sa dostavom
Nc_st11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2024., 08:52   #683
Quote:
Bozy kaže: Pogledaj post
Gledao sam nešto Hondu NC750X DCT al sve sam dalje od nje..
Sad mi se sve više dopada Yamaha Tracer 700 GT Mislim da s njim nemogu pogriješiti.
Ima li tko iskustva s kupovinom novog, jel ima mogućnost popusta na motore? Ima li mjesec u kojem idu popusti?
Kada sam 2022. uzimao novu Hondu CB500X uzeo sam ju na neviđeno skoro 8 mjeseci prije jer je izlazio novi model. Nikakvi popusti, ni isprobati nemožeš...ali svidio mi se taj model jer sam isprobao kod kolege pa sam samo mogao čekati.
Xeroxmeister is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2024., 13:34   #684
Quote:
dariom2 kaže: Pogledaj post
U kojim sve državama EU se mogu koristiti skuteri do 25kmh bez dozvole kao u Sloveniji u linku?

Skuterji 25 km/h

Skuterji do 25 km/h, so lahka motorna vozila, ki se največkrat uporabljajo za mestno vožnjo. Gre za dvokolesa z lahkimi okvirji in motorji nizke moči, katerih konstrukcijsko določena maksimalna hitrost ne presega 25 km/h. V naši državi so ti skuterji klasificirani kot kolesa z motorjem, za njihovo vožnjo pa ni potrebno opravljati vozniškega izpita. V nekaterih državah (Italija,…) za vožnjo s tovrstnimi skuterji potrebujete poseben vozniški izpiti ali pa je njihova uporaba omejena na določena območja.

https://www.velo.si/skuterji_25kmh

Svabija?
zoky1205 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2024., 08:50   #685
Ima tko iskustva sa jet kacigama s vizirom, neki savjet koju?. Ne želim ništa drugo. Sve ostalo mi je klaustrofobija i ne uživanje u vožnji.
Vozit ću hondu nc700, lagane touring vožnje.
Bozy is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2024., 11:20   #686
Quote:
Ima tko iskustva sa jet kacigama s vizirom, neki savjet koju?. Ne želim ništa drugo. Sve ostalo mi je klaustrofobija i ne uživanje u vožnji.
Ne dolazi u obzir ni normalna ali preklopna ili kako se vec kaze
Jedinu mogu preporuciti sto ja nosim SHOEI Neotec 3 ili sto zena nosi Nolan N100-5

Veceinom vozim sa kompletno otvoreno, doduse imam vecu zastitu radi vizira na motoru (R1200RT LC vozim)
zoky1205 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2024., 20:31   #687
Hvala. Ima kakav poseban certifikat koji mora imati kaciga za A kategoriju?
Bozy is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2024., 01:48   #688
Nolan N 100-5 ti je odlična kaciga, možeš ju nositi kao jet ali i kao full face, polako da se privikneš. Jer realno, ako "zaroniš", full face je jedino što ti spašava glavu kak se spada. Što se certifikacije tiče, svi renomirani proizvođači imaju sve potrebne certifikate, nemaš brige.
Odgovori s citatom
Old 31.03.2024., 06:56   #689
Quote:
Pogledaj si Schubert J1
mack1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2024., 15:30   #690
Imam Shoei Neotec 2 za preporuku, kao i Shark Evo ES, kad je otvoriš preklopi se iza i izgledom i feelingom kao jetica.

Gledaj si integralnu kacigu ako hoćeš komociju…
Xeroxmeister is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 14:05   #691
Hvala, kupio sam mt flip up..
Koliko bi otprilike bilo osiguranje za motor(38kw,670ccm,2012,euro 3)? Nemam blage veze kak se cijene vrte..Čisto da znam jel mi igra uloga kupovat neregan motor..lp
Bozy is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:16   #692
Imaš online kalkulatore pa si provjeri
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 21:50   #693
Quote:
Hvala, kupio sam mt flip up..
Koliko bi otprilike bilo osiguranje za motor(38kw,670ccm,2012,euro 3)? Nemam blage veze kak se cijene vrte..Čisto da znam jel mi igra uloga kupovat neregan motor..lp

Prije par dana 36kw, 650ccm - 120€ preko kompare-a.
KoSi is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2024., 09:50   #694
Hvala
Bozy is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2024., 09:15   #695
Gdje kupujete dodatnu opremu i gdje je povoljnije?
Kupujem veći vjetrobran, bočne kufere GIVI V35/SHAD SH35, štitnik za ruke.
Bozy is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2024., 09:39   #696
Quote:
Gdje kupujete dodatnu opremu i gdje je povoljnije?
Kupujem veći vjetrobran, bočne kufere GIVI V35/SHAD SH35, štitnik za ruke.
Inace u Austriji Louis ali u HR MOTO ART, znam za ducan u Zagrebu i u Rijeci, do sada sve sto sam trebao ili za motor ili za scooter je imao.
Sa time da duze vremene nisam sada kod njih kupovao jer kako kazem sve kod Louisa

https://www.louis.at/de/givi-koffers...umber=10023155
zoky1205 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2024., 18:57   #697
U Moto Artu sam našao neke dijelove za VN-a po jako povoljnim cijenama, tipa filter zraka itd. itd. Inače su ti neki specifični dijelovi skupi ko sam vrag. KN je doslovce jeftiniji od OEM Kawasaki filtera.
Odgovori s citatom
Old 09.05.2024., 08:25   #698
Evo da se malo pohvalim. Dugo me nije bilo na ovom pdfu jer od 2017. kad smo prodali Hondu nc750 nismo vozili motor, ali sad je mužjak ponovno odlučio da je vrijeme za kupovinu motora pa smo uzeli Hondu VFR 1200. Nadam se da će nas dobro služiti.
P. S. Gdje kupujete jakne i ostalu opremu? Čula sam da ima neka poljska stranica ali ne znam o čemu se radi pa ako netko zna, može neki link.

Poslano sa mog SM-S921B koristeći Tapatalk
Old 13.05.2024., 11:31   #699
Quote:
zrixy kaže: Pogledaj post
Evo da se malo pohvalim. Dugo me nije bilo na ovom pdfu jer od 2017. kad smo prodali Hondu nc750 nismo vozili motor, ali sad je mužjak ponovno odlučio da je vrijeme za kupovinu motora pa smo uzeli Hondu VFR 1200. Nadam se da će nas dobro služiti.
P. S. Gdje kupujete jakne i ostalu opremu? Čula sam da ima neka poljska stranica ali ne znam o čemu se radi pa ako netko zna, može neki link.

Poslano sa mog SM-S921B koristeći Tapatalk
Sretno sa novom makinom.

Osobno kupujem u
https://www.louis.at
https://www.polo-motorrad.com

Pristupacne cijene dosta ljudi koje znam u HR vec kupuju kod njih ili skoknu malo na izlet
zoky1205 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2024., 17:59   #700
https://www.motocard.com/en/
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:46.