Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > Aplikacije

Aplikacije Aplikacije za Android i iPhone mobitele

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.05.2024., 16:58   #6981
Quote:
pennsylvanian kaže: Pogledaj post
Tražim aplikaciju koja će automatski snimati sve moje razgovore. Postoji nešto takvo?
Nakon godina traženja dobrog programa (još od doba Androida 9) i zadovoljavanja sa jadnijim polovičnim rezultatima snimanja naposljetku nađoh noviju verziju Cube ACR (verzija 2.4.255)
koji na mom telefonu (Samsung A53/android 14) radi dobro - zapravo izvrsno, tj. sa vrlo dobrim zvukom snimanja obje strane.

Potraži ga na Mobilisms (https://forum.mobilism.org/index.php a ne na GooglePlayu (i ne dozvoli Google Playu da ga ažurira)
ntiissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2024., 17:17   #6982
Ma di sam ja od toga, imam android 10

Jedino, ne znam jel plus ili minus sto je mobitel huawei
pennsylvanian is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2024., 19:11   #6983
Quote:
ntiissa kaže: Pogledaj post
naposljetku nađoh noviju verziju Cube ACR (verzija 2.4.255) koji na mom telefonu (Samsung A53/android 14) radi dobro - zapravo izvrsno
Jeli to ono što si meni govorio?
Old 08.05.2024., 05:41   #6984
Da
ntiissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.05.2024., 10:52   #6985
Samo, meni to nije radilo nikako.
Old 15.05.2024., 09:11   #6986
Ima netko ideju što se desilo sa Charge Cycle Counter aplikacijom, ili sam ja jedini koji je to koristio? Koristim tu app već godinama, na svim mobitelima, instaliram je odmah nakon prvog paljenja i držim ju tako da imam točan broj charging cycleova (već kad glupi Android ne exposa tu info).

Jučer radio factory reset, uredno backupirao aplikaciju i sad ju pokušavam opet instalirati ali nestala je skroz. Na Play Storeu je nema više, iz backupa mi ju neće restorati jer ju ne može naći, a kad skinem APK sa interneta, neće ju instalirati jer kaže da nije kompatibilna sa mojim mobitelom a do jučer je radila dobro.
Old 15.05.2024., 10:04   #6987
Pretpostavljam da je ova?
Probaj kontaktirati developera kako piše - [email protected].
Valjda su ih maknuli iz Storea iz nekog razloga.

Makar čudno da ti neće instalirati .apk koji si imao, a nisi napravio neki upgrade.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2024., 10:45   #6988
Bio je veliki upgrade, imam Galaxy S22+ i dobio sam One UI 6.1 (with AI) prije nekoliko dana no app je nastavila raditi nakon toga skroz normalno. Ali nakon factory reseta neće pa neće.

Moguće da je jednostavno developer prestao istu razvijati. Ali pošaljem mail.

Možda i bolje, možda se konačno riješim svih aplikacija za praćenje baterije, što bi trebalo popraviti trajanje baterije ako ne vrte u pozadini Zapisao sam si zadnje poznato stanje od jučer, i koje je stanje bilo kad preko SysDump-a pogledam podatak koji je zapisan u "matičnoj", i zapisao razliku. Ako me bude zanimalo, mogu uz malo muke opet izračunati.
Old 15.05.2024., 19:34   #6989
Možda je onda neka kombinacija updatea API levela, isteka datumskog limita (pošto je zadnji put updateana 2017.) i micanja iz Play Storea pa zato više ne možeš instalirati, makar je radila do sad.
Npr. ja na Androidu 13 (MIUI 14) mogu instalirati - javi poruku da je napravljena za stariju verziju Androida i možda neće raditi, ali se upali i radi.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2024., 09:25   #6990
Možda i bolje, da se riješim barem jedne ovisnosti kronično sam ovisan o tim statistikama a naposljetku te aplikacije za bateriju mi samo - dodatno troše bateriju.

Mada, otkad imam Garmin Connect, više ne moram brigati, on mi ionako non-stop drži mobitel budnim i guta bateriju ko sumanut, sve ostalo što radi u pozadini pored njega je zanemarivo. Jučer napravio factory reset i sve nanovo na mobitelu, noćas mi u 6 sati potrošio 15-ak % iako je bio u Sleep modu (dakle power saver uključen, grayscale, DND i sve što se da). Na prvom mjestu uvjerljivu pobjedu odnio Garmin Connect, mob jedva da je ulazio u deep sleep.
Old 16.05.2024., 13:20   #6991
Molim premještanje ako je potrebno. Kceri mi se vec 2m nesto naplacuje. Bonbon mi tvrdi da ima nekakva pretplata preko trgovine play. Kad idem na tgovinu niti ima povijest da je nesto kupljeno niti imaju aktivne pretplate. Ima neko ideju sta da napravim jer u protivnom cu joj morat ugasit pretplatu i uzimat novi broj
Zahvaljujem

Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk
android-Split is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2024., 14:57   #6992
Odi u postavke ili u Google aplikaciju, onda odaberi "Upravljanje Google računom" i tu ćeš pronaći stavku "Plačanje i pretplate" i nju odaberi i tu bi triba viditi jel ima kakav "pretplata" koja tereti račun preko teleoperatera.

Ili drugi način

Odi u "Trgovinu Play" i klikni ikonu svog računa i tu odaberi "Plačanje i pretplate" i tu bi trebao vidjeti plaćanja i povijest plaćanja.

Poslano golubom pismonošom koristeći Tapatalk
Old 16.05.2024., 16:03   #6993
Nema nikakvih narudzbi, niti je dodana opcija placanja. A bonbon mi kaze da odnesem mob na servis. Mislim radije cu prekinit pretplatu pa maloj uzet novi broj. Nesto sam joj pobrisao jer vidim uzorak naplate svako 3 dana, a danas zadnji put. Pa ako mi opet naplate 19og gasim broj. Da oni ne mogu nista. Ili mogu al ne znaju. Prosli m su mi otpisali taj trosak. Znaci niti ima u povijesti narudzbi niti ima aktivnih pretplata i nije upaljena opcija naplate (kartica, pretplata). I kako mi je bonbon napisao naplata ide od 1.5 pa 4, 7, 10,...

android-Split is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2024., 21:26   #6994
Moralo bi doći obavijest o terećenju za neku uslugu.
Facebook market promocija oglasa ili nešto slično za neku drugu aplikaciju ....

Poslano golubom pismonošom koristeći Tapatalk
Old 17.05.2024., 00:16   #6995
Ma nema niceg. Nema kcer fejs. Da mi barem napisu o cemu se radi. Al sve mislim da ce bit prekid ugovora i kupovina novog broja.

android-Split is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.05.2024., 13:34   #6996
Pozdrav narode! Da li ima na mobitelu nekakva mogućnost ili postoji aplikacija za to da na njemu snimim svoj potpis, kupio bih olovku, pa da sa mobitela prebacim svoj digitalni potpis na adobe pdf na pc??? Ako ima aplikacija molio bih njen naziv.

Unaprijed hvala!
Old 20.05.2024., 16:08   #6997
Želiš samo ovako potpisivati ili bi nešto službenije?

Ako bi samo ovako nešto "neslužbenije", u Adobe PDF (vjerojatno i ostali slični to mogu) možeš dodati svoj potpis na bilo koji dokument. Ne treba ti ni olovka - samo prstom napišeš potpis i stavljaš ga gdje hoćeš.
Ako hoćeš nešto službeno - Certillia + certifikat pa imaš pravno obvezujuć potpis.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.05.2024., 09:00   #6998
Quote:
assassin kaže: Pogledaj post
Želiš samo ovako potpisivati ili bi nešto službenije?

Ako bi samo ovako nešto "neslužbenije", u Adobe PDF (vjerojatno i ostali slični to mogu) možeš dodati svoj potpis na bilo koji dokument. Ne treba ti ni olovka - samo prstom napišeš potpis i stavljaš ga gdje hoćeš.
Ako hoćeš nešto službeno - Certillia + certifikat pa imaš pravno obvezujuć potpis.
Ma samo bih trebao sa mobitela prebacit potpis u Adobe reader na PC, jel se to kako može?
Old 21.05.2024., 10:11   #6999
Oprosti, promaknulo mi je ovo za PC.

Onda se ulogiraš u Adobe PDF na mobitelu, napraviš potpis, ulogiraš se s istim računom u Adobe PDF na PC-u i sad ćeš na PC-u pod E-Sign imati taj svoj potpis koji si napravio.

Mislim, možeš uvijek i nacrtati potpis na kompjuteru ili uslikati ispisani pa potpisati online.
Isto to imaš u Adobe PDF na PC-u - da sam nacrtaš ili uslikaš ispisano pa uploadaš sliku.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2024., 17:49   #7000
Pozdraav,
jel mi moze netko molim vas preporuciti dobar free app za snimanje duzih videa. Trebam snimit video od 60 min (a paše mi i ak je manja res od 720p ,manje rostora) , a koliko guglam klasicna android kamera ima limit na 30 minuta sada.

Imam redmi note 13, nedavno kupljen.
Hvala unaprijed
goranbo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:06.