Biciklizam Na dva kotača uokolo |
|
|
28.04.2025., 13:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
nekog za preporucit za bike fit na podrucuju Zagreba?
|
|
|
28.04.2025., 14:02
|
|
u celibatu
Registracija: Nov 2010.
|
najbliže ZGu je Segin u BJ, ok dečko dela 
|
|
|
28.04.2025., 14:18
|
|
Nébereméd
Registracija: Mar 2013.
|
Bestovje je bliže od Bjelovara, a PILE i VILE su preuzele Retul bike fit od Protea-e kad ju je Keindl ugasio
Ne znam kako rade (dečka koji radi znam iz viđenja, vozi dobro/jako, ali ne znam nikoga tko je tamo bio na fitu), samo kažem da su bliže.
|
28.04.2025., 20:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Koje su uopće okvirne cijene bike fita?
|
|
|
Jučer, 08:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Quote:
ossasa kaže:
Bestovje je bliže od Bjelovara, a PILE i VILE su preuzele Retul bike fit od Protea-e kad ju je Keindl ugasio
Ne znam kako rade (dečka koji radi znam iz viđenja, vozi dobro/jako, ali ne znam nikoga tko je tamo bio na fitu), samo kažem da su bliže.
|
da, za njih sam dobio preporuku i ja. 200 eur. mislim da cu na kraju otici do njih. ako odem - svakako javim kako je bilo. bilo bi super cuti necije iskustvo ako je vec bio...
|
|
|
Jučer, 10:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Nego, jeste li primjetili da su se iz zimskog sna i OSSSE probudile
Jučer na povratku doma, bang u glavu kroz kacigu, upetljala se, nije ubola, usro se od panike 
|
|
|
Jučer, 11:43
|
|
GG
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
imandaric kaže:
Nego, jeste li primjetili da su se iz zimskog sna i OSSSE probudile
Jučer na povratku doma, bang u glavu kroz kacigu, upetljala se, nije ubola, usro se od panike 
|
Čuvajte se osa. Meni je prošle godine jedna upala u kacigu. Nisam je uspio izbaciti i ubola me tik iznad obrve. Drugi dan mi natekao kapak i zatvorio oko. Morao na hitnu da mi daju nekakvu injekciju. Prošlo nakon 3 dana.
Sad cim mi neki insekt uleti odmah skidam kacigu da izađe pa stanem i provjerim je li još u kacigi.
Sent from my CPH2653 using Tapatalk
|
|
|
Jučer, 12:27
|
|
u celibatu
|
Quote:
ossasa kaže:
|
ovo nisam znala 
inače sam u fazi otkrivanja ekipe koja radi bike fitting, tak da si jednog dana mogu izabrati favorita kojem ću se vraćati
iako, možda je najdalje, al nekak mi se vračić baš svidjel s pristupom i razinom znanja s kojom raspolaže.
vidi se da čovjek ne priča priče iz knjige već iz realnog iskustva i primjećuje dosta sitne detalje 
|
|
|
Jučer, 14:36
|
|
Forum laže.
Registracija: May 2018.
|
Bio sam u pokojnoj Protei 2019te i prije mjesec dana kod Vračića. Razlika nebo i zemlja u korist slovenca. Vidi se taj sitni detaljčić da se time bavi 15 godina.
Napravio sam 500tinjak km nakon fita i preporođen sam.
Budem kroz koji dan izbacio video na tu temu, da vidite kako taj proces izgleda. Linkam ga kad izađe na YouTube.
Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk
|
|
|
Jučer, 15:12
|
|
monokromatski daltonist
Registracija: Jul 2011.
|
Kak je kolega napisal, svaka preporuka za Vračića. Čovjek se NE oslanja isključivo na retul, nego ga koristi kao alat analize parametara.. Preko 10-tak bike fitinga unutar kluba i svi smo zadovoljni.. Još je bitno za napomenuti da bike fit traje i do par mjeseci nakon istog i bitno je vratiti feedback bikefiteru da može još fino poštelati neke sitnice.. Cijena je prošle godine bila oko cca 250€..
@bf22, čekamo s nestrpljenjem novu rundu male šajbe! 
|
Jučer, 15:18
|
|
Forum laže.
Registracija: May 2018.
|
Quote:
darmar_hujs kaže:
Kak je kolega napisal, svaka preporuka za Vračića. Čovjek se NE oslanja isključivo na retul, nego ga koristi kao alat analize parametara.. Preko 10-tak bike fitinga unutar kluba i svi smo zadovoljni.. Još je bitno za napomenuti da bike fit traje i do par mjeseci nakon istog i bitno je vratiti feedback bikefiteru da može još fino poštelati neke sitnice.. Cijena je prošle godine bila oko cca 250€..
@bf22, čekamo s nestrpljenjem novu rundu male šajbe! 
|
Sve je kako si rekao
Mala šajba ide za 15-tak dana, a u međuvremenu video o fittingu, regularan podcast i još neki videi
Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk
|
|
|
Jučer, 15:43
|
|
u celibatu
|
taman se spremam jednu subotu zabajkati do vračića na fino poštelavanje, imamo nekih sitnica za popraviti, ali to tak bude kod bike fittinga, nikad od prve se ne pogodi sve top 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:13.
|
|
|
|