|
|
02.05.2013., 07:27
|
|
delightfully chaotic
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
Electra8472 kaže:
Hvala na info. ali koga da ja okrivim sta su mi jucer izbacila dva pristića veličine Kanade?
Da ne kazem da kad sam imala one dane u mjesecu isto mi je izbacilo 5-6 prištića (nikad više, obično bude jedan-dva samo) i taman mi malo prođe i sad opet..... Danas sam morala kilu pudera stavit da me se ljudi ne prepadnu.
A ne vjerujem da sam alergična na nešto, nego mi je brada kritično područje i tu mi uvijek iskoči neki pristic. Mogu je pokusat pomijesat sa nekim laganim puderom; ne znam.
|
Pojma nemam, bb kreme nekima ne pašu jer stavljaju svašta u njih  A tebi je brada osjetljiva pa ti valjda burno reagira na sve.
Meni je ta krema bila stvarno super jer mi je smanjila crvenilo oko nosa, sad mi trenutno ne paše jer mi treba nešto što više hidratizira ali generalno mislim da je stvarno dobra krema 
|
|
|
02.05.2013., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
*tearsinheaven kaže:
Pojma nemam, bb kreme nekima ne pašu jer stavljaju svašta u njih A tebi je brada osjetljiva pa ti valjda burno reagira na sve.
Meni je ta krema bila stvarno super jer mi je smanjila crvenilo oko nosa, sad mi trenutno ne paše jer mi treba nešto što više hidratizira ali generalno mislim da je stvarno dobra krema 
|
meni je brada osjetljiva na pristice i mislim da je ova krema pregusta, pa mi se začepe pore. Mogu je jedino na obraze stavljat.
Jesi probala jos koju korejsku BB kremu? Ocito jesi, kad kazes da je ova najgusca. Ma, mislila sam uzet Misshu, ali s njom mi je problem sta ce mi 13 bit presvijetla, a 21 vuče na rozo.
Quote:
chiasm kaže:
eto sad mi je jos jednom drago sto sam odlucila da mi je ta krema totalno nezanimljiva  
|
samo ti zafrkavaj.
Znam da imas ratnu zalihu BB kremica: mogla si mi rec nesto o teksturama (jesu li guste, tra la la ) krema koje imas. Cek, imas Skin 79 orange i jos jednu i Holika holika neku, ako sam dobro zapamtila?
|
02.05.2013., 13:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
da li je netko probao biotherm bb kremu? kakva je
|
|
|
02.05.2013., 19:51
|
|
Running🏃♀️
Registracija: Jan 2011.
|
i meni je skin79 ICB pregusta pa je trenutno ne koristim, mozda na zimu opet budem
meni je najbolja sigmina, nekako mi boja najvise pase ali i ona je gusca nego sto bi ja htjela. a jedna mi je bila prerijetka, hm, vip gold cini mi se, zaboravila sam, nikad zadovoljna
meni missha 21 nije bila roza 
ali govorim o misshi signature, nisam probala onu drugu
|
|
|
02.05.2013., 20:16
|
|
no place like roam
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Electra8472 kaže:
samo ti zafrkavaj.
Znam da imas ratnu zalihu BB kremica: mogla si mi rec nesto o teksturama (jesu li guste, tra la la ) krema koje imas. Cek, imas Skin 79 orange i jos jednu i Holika holika neku, ako sam dobro zapamtila?
|
mogu napisat koje imam pri ruci, ove 3 mi nisu preguste, treca je scandal rose-vanilla i obje skin79 imaju spf50.
ustvari meni ni jedna koju imam ne mogu rec da je bas pregusta, nemam problema s pristevima a i ne znam mozda nemam iste kriterije kao ti glede gustoce, nikad ne znas ovako, al cine mi se sve koje imam normalne pa i missha 
|
|
|
02.05.2013., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fairy wings kaže:
i meni je skin79 ICB pregusta pa je trenutno ne koristim, mozda na zimu opet budem
meni je najbolja sigmina, nekako mi boja najvise pase ali i ona je gusca nego sto bi ja htjela. a jedna mi je bila prerijetka, hm, vip gold cini mi se, zaboravila sam, nikad zadovoljna
meni missha 21 nije bila roza 
ali govorim o misshi signature, nisam probala onu drugu
|
za misshu perfect cover 21 kazu da vuče na rozo. ne znam za misshu signature.
|
02.05.2013., 21:47
|
|
Running🏃♀️
|
da, signature vise vuce na sivo ali se prilagodi licu pa se to i ne primjeti. bar ja ne primjetim 
|
|
|
02.05.2013., 21:53
|
|
Ange ou demon :)
Registracija: Sep 2007.
|
Koja bi BB-ica bila najsličnija Misshi PC #23, može i tamnija?
Ona mi je bila dosta gusta pa me je jako brzo mastila i znala mi je izazivat prištiće na području brade, bar to nisam imala čemu drugo pripisat nego njoj 
|
|
|
02.05.2013., 22:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
chiasm kaže:
uskoro kupujem

|
Molim review kad stigne  Koliko para i gdje se može kupit? ^^ Pratim sve što ti staviš jer znam daće i meni bit dovoljno svijetlo 
|
|
|
02.05.2013., 23:09
|
|
no place like roam
|
Moze naravno! Inace $13 ukupno, ebay
Signature 13 je neutralna, ja sam roza i ok mi je a bila bi i zutima, mlijecna je ali ne bijela  samo mislim da skin79 i holika duze drze da se ne zasjajis, ja koristim transparentni puder preko.
|
|
|
02.05.2013., 23:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fairy wings kaže:
da, signature vise vuce na sivo ali se prilagodi licu pa se to i ne primjeti. bar ja ne primjetim 
|
A koliko je gusta? Rjeđa je od Skin 79 ICB, pretpostavljam? Koristis je sad ljeti?
Quote:
Bubsi kaže:
Koja bi BB-ica bila najsličnija Misshi PC #23, može i tamnija?
Ona mi je bila dosta gusta pa me je jako brzo mastila i znala mi je izazivat prištiće na području brade, bar to nisam imala čemu drugo pripisat nego njoj 
|
ja cu ti rec koju da ne kupis: Skin 79 ICB  Jesi probala jos koju osim Misshe PC, jer vidim da imamo slican problem sa pristicima?
Quote:
chiasm kaže:
Signature 13 je neutralna, ja sam roza i ok mi je a bila bi i zutima, mlijecna je ali ne bijela  samo mislim da skin79 i holika duze drze da se ne zasjajis, ja koristim transparentni puder preko.
|
Ja sam gledala swatcheve i jaaako svijetlo izgleda. Rekla bih da si ti ipak svjetlija od mene i da ako zelim prirodni look, 13-tica mi ne bi odgovarala.
Jesam ja blesava ili ne mogu nac: da li se na ebayu moze naruciti vise razlicitih testera bb krema? Svi imaju 5-10 komada testera iste kreme....
Ovo je jedino sta mogu nac: 4 vrste Skin 79 krema:
http://www.ebay.com/itm/111064421403...84.m1438.l2649
Zadnje uređivanje Electra8472 : 02.05.2013. at 23:55.
|
|
|
03.05.2013., 06:29
|
|
no place like roam
|
nadam se da ce netko znat, ja nikad nisam kupovala testere al znam da rubyruby ima par istih, obicno znaju po 1 poklanjati ili po 2 razlicita a ne znm dal netko 1 prodaje, neke kreme imaju manja pakiranja tipa 10-15-20g pa i to dobro dodje a cure ovdje na temi ponekad posalju sample za iznos postarine ili sto simbolicno ili se mijenjaju
ja uvijek uzimam najsvijetlije nijanse pudera pa mi ej 13 ok iako kazem tu su se mislim dve cure javile koje kazu da im je pretamna
probaj signature 21, ne znam jel tko pisao o njoj, Estee? ja ju nisam probala.
i skin79 pink bi trebala biti ok, malcicu svega je tamnija od narancaste.
|
|
|
03.05.2013., 07:36
|
|
Ange ou demon :)
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
Electra8472 kaže:
ja cu ti rec koju da ne kupis: Skin 79 ICB  Jesi probala jos koju osim Misshe PC, jer vidim da imamo slican problem sa pristicima?
|
Probala sam ICB, pregusta i presvijetla, možda bi nijansom mogla proć usred zime  I ostale Skin 79 su mi bile ili sive ili svijetle. Missha PC #23 mi je ok, ali me dosta masti. Baš bi htjela neku sa sličnim prekrivanjem a da ne masti toliko 
|
|
|
03.05.2013., 10:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Pozdrav,
je li netko naručivao Kathy Doll BB Gluta White Cream od tajlandskog sellera? pročitala sam što je @estee lauder napisala i odmah je naručila 
može li je netko usporediti s Misshom PC n.13? razlika u nijansi me najviše zanima. također, je li dugo trebalo da paketić stigne?
Zadnje uređivanje xenchi : 03.05.2013. at 10:05.
|
|
|
03.05.2013., 14:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
chiasm kaže:
probaj signature 21, ne znam jel tko pisao o njoj, Estee? ja ju nisam probala.
i skin79 pink bi trebala biti ok, malcicu svega je tamnija od narancaste.
|
citala sam neku recenziju i kazu da Missha signature ima lošije pokrivanje, te da je rjeđa. mogla bi mi odgovarat, samo ne znam koju nijansu da uzmem.
|
03.05.2013., 15:42
|
|
Running🏃♀️
|
Quote:
Electra8472 kaže:
citala sam neku recenziju i kazu da Missha signature ima lošije pokrivanje, te da je rjeđa. mogla bi mi odgovarat, samo ne znam koju nijansu da uzmem.
|
mislim da imam jos negdi jedan tester ove kreme 
nijansa 21, ako zelis posaljem ti (za usporedbu koristim HM52 i colorstay buff pa procijeni bili ti to otprilike odgovaralo)
|
|
|
03.05.2013., 17:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
xenchi kaže:
Pozdrav,
je li netko naručivao Kathy Doll BB Gluta White Cream od tajlandskog sellera? pročitala sam što je @estee lauder napisala i odmah je naručila 
može li je netko usporediti s Misshom PC n.13? razlika u nijansi me najviše zanima. također, je li dugo trebalo da paketić stigne?
|
Ja je imam i skoro je svjetlija od miše pc 13, ali slabije prekriva. Ja moju Katy skoro potrošila za ruke. Ima visoki spf, fino se upije, nije masna i ne ostaje po robi.
Došla mi je vrlo brzo, kao iz Koreje za 10 dana.
|
|
|
04.05.2013., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fairy wings kaže:
mislim da imam jos negdi jedan tester ove kreme 
nijansa 21, ako zelis posaljem ti (za usporedbu koristim HM52 i colorstay buff pa procijeni bili ti to otprilike odgovaralo)
|
paa, mogla bi mi odgovarat onda. ako nije roza, iako se zove "light pink beige".  a sta kazes na teksturu? recenzije su obecavajuce, tj. kazu da nije gusta.
vidit cu jos, mogla sam malo pakiranje narucit.
Zadnje uređivanje Electra8472 : 04.05.2013. at 18:57.
|
|
|
04.05.2013., 20:36
|
|
Running🏃♀️
|
onako, nije ni rijetka al je definitivno rjedja od ICB. meni nije nimalo roza :nezna:
pogledam poslije di sam cusnila tester
|
|
|
04.05.2013., 21:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
fairy wings kaže:
onako, nije ni rijetka al je definitivno rjedja od ICB. meni nije nimalo roza :nezna:
pogledam poslije di sam cusnila tester
|
čitala sam neke recenzije: kazu da vuče na rozo, slabije pokriva i nekako "osvjetljava" lice. Sad nisam pametna.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:17.
|
|
|
|