|
|
10.05.2024., 12:47
|
|
greko/ gretchen
Registracija: Jul 2010.
|
selena na aparatima
|
|
10.05.2024., 13:31
|
|
"nick" se više ne koristi
Registracija: Feb 2008.
|
pronađena mrtva u jarku?
|
|
|
10.05.2024., 19:34
|
|
Registrirana korisnica
Registracija: Jan 2023.
|
Jadna Selena kad ovo čuje
Sve do nedavno je pjevala tužne ljubavne pjesme o njemu
|
|
|
10.05.2024., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
selena se usrećila jer je na vrijeme vrisnula i pobjegla od ovog
|
|
|
17.06.2024., 16:32
|
|
La gente purtroppo parla
Registracija: Aug 2013.
|
Upravo je objavljeno da se Scooter Braun njegov menadžer, povlači iz menadžerskog biznisa nakon 23 godine rada u istoj te nastavlja kao direktor američkog depandansa HYBE-a.
Quote:
Scooter Braun has announced his retirement from artist management after a 23-year run that has seen him guide the careers of acts ranging from Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato and J Balvin, among others.
“I have been blessed to have had a ‘Forrest Gump’-like life while witnessing and taking part in the journeys of some of the most extraordinarily talented people the world has ever seen,” Braun said in a statement issued on Monday (June 17). “I’m constantly pinching myself and asking ‘how did I get here?’ And after 23 years this chapter as a must manager has come to an end.”
Braun sold Ithaca Holdings, the parent company of SB Projects, to South Korean entertainment conglomerate HYBE in 2021. Braun will continue his work as HYBE America’s CEO.
|
I napisao je dugačko pismo pa tko želi, može ovdje pročitati.
Zanimljivo da od svih njegovih jedino Justin nije uspio raskinuti ugovor u prošlogodišnjoj Velikoj seobi naroda.
https://www.billboard.com/pro/scoote...8652b8c7049607
|
|
23.06.2024., 02:57
|
|
Swiftie & serijoholičar
Registracija: Jan 2024.
|
Ma neka se pička Bieber i kučketina Hailey nose u milijon pm (tbh nisam ju voljela još od tamo 2016, kada sam još bila Belieber   ) !!
Sad ga je dobro uvalila s djetetom, a to što im se brak literally rasapa zadnjih dve godine nikom ništa)!!
Fala Bogu pa Selena zna koliko vrijedi i koliko je bolja od ovih lažnjaka i prevaranata   !!
|
23.06.2024., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Zašto su ljudi toliko opsesivni sa Justinom, Selenom i Hailey? Čovjek i žena se zaljubili, vjenčali i sad eto cekaju bebu... Zašto su Selena fanovi toliko opsjednuti sa njima i zašto beliberi toliko žele da on bude sa Selenom iako je od njihove veze proslo x godina?
|
|
|
23.06.2024., 14:27
|
|
Debelkica
Registracija: Aug 2012.
|
Meni se veza Hailey i Biebera čini zdravijom od veze Biebera i Selene. Nisu savršeni i imaju problema, ali mi djeluju kao da se trude raditi na odnosu i da shvaćaju brak ozbiljno i za do kraja života.
No mene zanima kada će Bieber izbaciti novu glazbu. Mogao bi nakon rođenja djeteta izbaciti neki album koji posvećuje djetetu.
|
23.06.2024., 15:05
|
|
La gente purtroppo parla
|
Čekaj, mora prvo naći novog menadžera.
|
|
23.06.2024., 16:49
|
|
Debelkica
|
Negdje pročitah da mu je Hailey nova menadžerica, ali ne znam je li ta informacija točna.
|
23.06.2024., 17:13
|
|
La gente purtroppo parla
|
Quote:
Lepti kaže:
Negdje pročitah da mu je Hailey nova menadžerica, ali ne znam je li ta informacija točna.
|
Nekako sumnjam jer ona uopće nema iskustva u tome. Čak je i Rhode dosta sumnjiv i rijetko tko ga koristi, osim influencera koji su to dobili na poklon.
|
|
23.06.2024., 22:13
|
|
Swiftie & serijoholičar
|
Quote:
Lepti kaže:
|
Jedino ako mu hoće maznuti još love
|
23.06.2024., 22:19
|
|
Swiftie & serijoholičar
|
Quote:
Lepti kaže:
Meni se veza Hailey i Biebera čini zdravijom od veze Biebera i Selene. Nisu savršeni i imaju problema, ali mi djeluju kao da se trude raditi na odnosu i da shvaćaju brak ozbiljno i za do kraja života.
No mene zanima kada će Bieber izbaciti novu glazbu. Mogao bi nakon rođenja djeteta izbaciti neki album koji posvećuje djetetu.
|
Hailey je kučketina svjetskih razmjera, jedna od rijetkih celebrityja koju uz Kardashian/Jenner obitelj ne mogu organski smisliti (odvratna je kao osoba, pljuvala je po Taylor iz čista mira da ona ima fake squad - Blake Lively, Selenu Gomez, Caru Delevigne, Gigi Hadid i dr.; a ona je kao sva super, umjetna je sva (radila je tone i tone plastičnih operacija), ružna (u licu ima jako nešto zločesto i antipatično, jako iritantan i fake glas) i povrh od kuće bogata (dosl mislim da je Justina dobila na razini: Tata, tata ja bi Justin Biebera! I tatica joj je kupio istog (a debilu Bieberu je trebalo američko državljanstvo, pa se najviše zato oženio)
|
23.06.2024., 22:20
|
|
Swiftie & serijoholičar
|
Quote:
PamSwynford kaže:
Nekako sumnjam jer ona uopće nema iskustva u tome. Čak je i Rhode dosta sumnjiv i rijetko tko ga koristi, osim influencera koji su to dobili na poklon.
|
Slažem se!! Čak i oni polako bojkotiraju pošto je brand teško sranje i povrh toga jakooo skup!!
|
23.06.2024., 22:25
|
|
Swiftie & serijoholičar
|
Quote:
MissMusica kaže:
Zašto su ljudi toliko opsesivni sa Justinom, Selenom i Hailey? Čovjek i žena se zaljubili, vjenčali i sad eto cekaju bebu... Zašto su Selena fanovi toliko opsjednuti sa njima i zašto beliberi toliko žele da on bude sa Selenom iako je od njihove veze proslo x godina?
|
Nisam opsjednuta Jelenom pošto je on bio izuzetno toksičan i nezreo za nju, ona zaslužuje puno bolju osobu od vječitog Petra Pana
A on i Hailey su jako fake par; Hailey je ta koja je opsjednuta sa Selenom (tetovaže na istim mjestima, kopija Seleninog kulinarskog showa, gdje koristi identične fora kao Selena i tako u nedogled)
Jedino mi nije jasno to prijateljstvo između Hailey i Kendall (Kendall se pojebala par puta s Bieberom i izlazili su, da bi za dosl mjesec dana išli "slaviti" Novu godinu s Gigi i Selenom, da bi Hailey ulovila Justina)!! Baš su dno dna od ljud  !!!
Selena je miljama iznad ovih kurvetina i fakera  !!
|
23.06.2024., 22:36
|
|
Debelkica
|
Meni je Kendall najveću kemiju imala s Carom, ne bih rekla da je spavala s Bieberom. Postoje li neki dokazi za to?
|
23.06.2024., 22:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
ayna does life1 kaže:
Hailey je kučketina svjetskih razmjera, jedna od rijetkih celebrityja koju uz Kardashian/Jenner obitelj ne mogu organski smisliti (odvratna je kao osoba, pljuvala je po Taylor iz čista mira da ona ima fake squad - Blake Lively, Selenu Gomez, Caru Delevigne, Gigi Hadid i dr.; a ona je kao sva super, umjetna je sva (radila je tone i tone plastičnih operacija), ružna (u licu ima jako nešto zločesto i antipatično, jako iritantan i fake glas) i povrh od kuće bogata (dosl mislim da je Justina dobila na razini: Tata, tata ja bi Justin Biebera! I tatica joj je kupio istog (a debilu Bieberu je trebalo američko državljanstvo, pa se najviše zato oženio)
|
Ruku na srce...
|
|
|
23.06.2024., 22:38
|
|
Swiftie & serijoholičar
|
Quote:
Lepti kaže:
Meni je Kendall najveću kemiju imala s Carom, ne bih rekla da je spavala s Bieberom. Postoje li neki dokazi za to?
|
Postoje slike iz hotela, plus neke bivše Kendalline frendice tvrde isto
|
23.06.2024., 22:41
|
|
Swiftie & serijoholičar
|
Quote:
Ja,Lucifer kaže:
Ruku na srce...
|
Pa Blake, Selena i Cara su uvijek bile tu za nju, štoviše Cara se svađala na Instagramu s Bieberom i Hailey u komentarima zbog Spider Boya i cijele drame kad je Justin srao po Taylor
Gigi nekako zna sjediti na dvije stolice (istina dobra je s Kendall, ali koliko su mediji ispratili, ni ona nije predobra s Hailey)...
|
23.06.2024., 23:12
|
|
Asteromáta
Registracija: Oct 2007.
|
Hailey Bieber je prelijepa 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:16.
|
|
|
|