Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Azijska kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.02.2020., 09:54   #741
Quote:
Noodlehead kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

Imam kožu, hm - kao daisy.fayina opisana malo iznad, pa mi treba preporuka za dobar korejski SPF koji mi ne bi napravio kaos na licu.

Tnx
Ja koristim Cosrx aloe soothing spf50 i zadovoljna sam (doduše, ranije sam imala biodermin spf fluid, koža mi ni na njega nije reagirala loše)
Old 05.02.2020., 16:04   #742
Quote:
Noodlehead kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

Imam kožu, hm - kao daisy.fayina opisana malo iznad, pa mi treba preporuka za dobar korejski SPF koji mi ne bi napravio kaos na licu.

Tnx
Mislim da bi ti odgovarala, mada je japanska, a ne korejska, Biore UV Aqua Rich Watery Essence Spf50+ Pa++++
happines is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2020., 14:07   #743
Quote:
calecaki kaže: Pogledaj post
kupi i meishoku s ceramidima i stavljaj jutro poslije kiselina
hvala calecaki <3

a propos ove meishoku, je li to ona s bebinom facom? ako da zove li se gel, losion, visokonjegujući losion ili baš krema (u startu kontam krema, al ovi gel ima masu recenzija i rezultata u guglu pa me buni)

probala tester holikaholike good cera i divna mi je ako ne nađem meishoku ova ide pa kud puklo
Old 06.02.2020., 15:31   #744
Quote:
daisy.fay kaže: Pogledaj post
hvala calecaki <3

a propos ove meishoku, je li to ona s bebinom facom? ako da zove li se gel, losion, visokonjegujući losion ili baš krema
Prodajem meishoku dekante, baci oko na oglase

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2020., 21:33   #745

ok valjda je to to ^^ ovi tvoj meishoku je ono pakiranje ko bebi ulje (mala, prozirna bublasta bočica)?
šta je to točno toner, serum, losion, ulje?

etome
Old 07.02.2020., 07:29   #746
Quote:
daisy.fay kaže: Pogledaj post

ok valjda je to to ^^ ovi tvoj meishoku je ono pakiranje ko bebi ulje (mala, prozirna bublasta bočica)?

šta je to točno toner, serum, losion, ulje?

etome
Moj je ovaj, link je random

https://www.ebay.com/itm/Meishoku-as...edirect=mobile

Radi se o toneru, stavljam ga odmah nakon fte.
Poslano sa mog SM-P605 koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.02.2020., 16:23   #747
Nek se nađe tu mišljenje:

https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/...asnila-1003767
Odgovori s citatom
Old 15.02.2020., 22:26   #748
Nisam još ništa koristila, ali spremam se naručiti po pozitivnim ocjenama biore. Listajući po ebayu sam naišla na ovo: https://www.ebay.com/itm/Innisfree-D...4AAOSwUeVeR4pf s obzirom na cijenu i da ga ne nalazim na njihovoj stranici, iako je prodavač iz Koreje, mislite li da se radi o lažnjaku/prevari?
...Lightblue... is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.02.2020., 08:40   #749
Quote:
Afro Dita kaže: Pogledaj post
Slučajno nabasala na taj stalak u Supernovi u Varaždinu. Kaže teta da je taj stalak tu već cca 6 mjeseci, ja pojma nisam imala. Mislila sam da je samo dm dobio te maske. Uglavnom, cijene su nam kao za američko tržište, a na ebayu/Amazonu/Aliexpressu je valjda većina 50 % gore navedenih cijena u RH. -.-
Evo i tu su stavili članak:

https://super1.telegram.hr/look/s-ov...oje-najmilije/
Odgovori s citatom
Old 24.02.2020., 09:21   #750
Znam da je off al ja sam uvjerena da je Skura, Bty Aly blogerica

I jos veci off sad kad smo na temi medija, prije tjedan dana mali mi je bio nervozan, derao se sto ja znam sto mu sve nije bilo, dobro nije mu se spavalo.
I tako ja kokos koja spava u 9 sati sam bila budna do 10 kad je Rtl direkt, prvo nisam.znala.da se Šprajcu ista desilo drugo nisam ni znala da je ona voditeljica Moimira Pastorcic, znam ime i glas al lik ne.

Bome sta je zena prelipa, ostala mi vilica na podu
Morala sam malo istrest dusu.
calecaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2020., 17:26   #751
cure, ja nisam adminka,
zašle ste u opasne vode otkrivanja identiteta,
to je kažnjivo - evo vam pravila

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2020., 18:33   #752
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post
cure, ja nisam adminka,
zašle ste u opasne vode otkrivanja identiteta,
to je kažnjivo - evo vam pravila
Nismo zasle ni u kakve vode, nitko nije nista otkrio

Poslano sa mog SM-P605 koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2020., 19:24   #753
Potpis.
Nick nije pravo ime.

Calecaki nisam francuskinja u kuvajtu ili gdje je vec ona
Ali je volim pratiti
I imas pravo, slicne stvari kupujemo nas dvije. Ja kupim pa onda naletim na njenu recenziju
Old 24.02.2020., 23:13   #754
Ne prestanete li istog časa svi ćete dobiti karton. Molim proučite pravila foruma o otkrivanju osobnih podataka prije nego se masite tipkovnice!
Old 10.03.2020., 17:49   #755
Pozdrav svima, totalni sam početnik u azijskoj kozmetici i sad tek vidim ovu temu što je super

Više manje sam sve skincare probleme riješila sa Ordinary osim hidratacije, gdje me najviše zanimaju tonici.

Ima više pojmova koja uopće ne razumijem, ako ima neka doba duša da mi pojasni, što je to: emulzija, esencija, mist,adstrigentni toner/hidtratantni toner, dekant.

Također, gdje sve mogu kupovati te putne setove?
Old 12.03.2020., 23:09   #756
Quote:
V element kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima, totalni sam početnik u azijskoj kozmetici i sad tek vidim ovu temu što je super

Više manje sam sve skincare probleme riješila sa Ordinary osim hidratacije, gdje me najviše zanimaju tonici.

Ima više pojmova koja uopće ne razumijem, ako ima neka doba duša da mi pojasni, što je to: emulzija, esencija, mist,adstrigentni toner/hidtratantni toner, dekant.

Također, gdje sve mogu kupovati te putne setove?
emulzija ti je u biti kad se dvije raznorodne komponente smućkaju i spoje u jedno - npr. ulje i ocat tako u kozmetici smješaju uljno s vodenstim ili gelastim i dobiješ razne manje ili više tekuće kremice. Mislim da su najčešće konzistencije kao neki otopljen sladoled ili majoneza
esencije su zamišljene kao "srž" seruma. Najpotentnije ali s laganom, često vodenastom, konzistencijom.
mist ti je obično u spreju, lagana hidratacija, osvježava ljeti, može se gledati i kao toner u spreju
astringent - "stišće" pore, površinski zateže kožu. Kratkotrajno naravno.
dekant - kad ti netko odlije 10-20-30ml parfema ili nečeg za njegu lica iz svoje velike boce
Putne setove najlakše je naći na ebay.com

https://www.youtube.com/watch?v=V722K-6GSck
https://www.skincare.com/article/kor...ns-and-essence
aramejka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2020., 02:25   #757
Pozdrav, gdje kupiti testere? Gledala sam na Roserose Shopu i imaju super stvari, ali je poštarina grozna. Na jedan proizvod mi izbaci 4 dolara, na 6 proizvoda 15 dolara :O
Od Ebaya me boli glava jer je sučelje kriminalno i roserose mi ima super sve posloženo na jedno mjesto, budući da ne znam što kupujem treba mi tako neka stranica. Uz uvjet da poštarina nije strašno skupa. Hvala
Old 17.03.2020., 06:44   #758
Quote:
Kralj567 kaže: Pogledaj post
Pozdrav, gdje kupiti testere?
trenutno najbolje nigdje jer nista ne dolazi

inace sve uzimam na ebayu. sucelje je takvo kakvo je, kupujem svasta vec godinama na njemu pa sam skroz navikla.
Old 17.03.2020., 07:55   #759
Pozdrav!

Dugo sam odolijevala ovoj temi jer sam htjela prvo potrositi zalihe (pre)skupe kozmetike koju imam (biologique recherche), ali primamio me dm štand, uzela missha bb kremu i sve one sheet maske, kojima sam o.d.u.š.e.v.l.j.e.n.a

S vremenom mi je cilj prebaciti se na što više azijskih proizvoda ali moram prvo potrošiti što imam.

E sad, kupila sam missha super aqua eye tear esenciju, jako mi se sviđa tekstura i hidratantni efekt (i inače koristim isključivo hidratantne proizvode) samo ne znam u koji korak svoje postojeće rutine to ubaciti

Prvo očistim lice biologique r. mlijekom
Onda stavim biologique r. Lotion P50
Nakon toga biologique r. serum za pore pa hidratantni serum
Na kraju dermalogica hidratantna krema

Da li bi se ova esencija uklopila između losiona i seruma?

Iako, efekt mi se toliko sviđa da bih ju možda ujutro stavljala kao zadnji korak, umjesto kreme kao podlogu za šminku

Hvala unaprijed na savjetima
Old 29.03.2020., 22:09   #760
kako izracunati iznos pdv i carine ako prekoracim iznos od 22€?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Marianne Engel is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:47.