Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.06.2024., 23:14   #741
Meni se sviđa Haileyina koža lica, djeluje besprijekorno.
Old 23.06.2024., 23:20   #742
Quote:
RutherFord7 kaže: Pogledaj post
Hailey Bieber je prelijepa
Jeje kao i svaka prosječna Balkanka
Old 23.06.2024., 23:20   #743
Quote:
Lepti kaže: Pogledaj post
Meni se sviđa Haileyina koža lica, djeluje besprijekorno.
To su ti draga moja sve injekcije!!
Old 23.06.2024., 23:23   #744
Quote:
RutherFord7 kaže: Pogledaj post
Hailey Bieber je prelijepa
Ti ovo zoveš prekrasnim
https://c8.alamy.com/comp/TYM6R6/act...aff-TYM6R6.jpg

Ne razumijem sve ljude kojima takva gadura može biti ikakva inspiracija (one chromo nokte nije izmislila ona, već su bili hit 2000-ih)!!!
Old 24.06.2024., 00:12   #745
Quote:
Meni je Kendall najveću kemiju imala s Carom, ne bih rekla da je spavala s Bieberom. Postoje li neki dokazi za to?
Ima, a bio je i s Kendallinom polusestrom.
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 00:19   #746
Naletjela sam jednom i na neke američke komentare negdje da je i s Kris bio. U što da više čovjek vjeruje.
Old 24.06.2024., 17:18   #747
Selena fanice divljaju i napadaju!
bagudina007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2024., 17:19   #748
Quote:
Naletjela sam jednom i na neke američke komentare negdje da je i s Kris bio. U što da više čovjek vjeruje.
Ma čovjek je prema Twitteru bio s cijelom obitelji Kardashian-Jenner.
bagudina007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2024., 11:29   #749
Quote:
Pjevač Justin Bieber je proteklog vikenda bio gost na svečanosti povodom vjenčanja Ananta Ambanija, sina najbogatijeg čovjeka u Aziji i njegove partnerice Radhike Merchant. U Mumbaiju je nastupio pred indijskom elitom te izveo svoje najveće hitove, među njima "Baby", "Sorry", "Peaches" i brojne druge.

Kako prenose indijski mediji, Justin je za nastup dobio vrtoglavih 10 milijuna dolara, što je puno više novaca nego što on inače uzima za nastupe na privatnim događajima. Inače mu za takve nastupe plaćaju od 2.5 milijuna do 6 milijuna dolara.
koja je ovo fora s crnim rukavicama?

https://streamable.com/juluf5

https://streamable.com/2dj803

mogao je barem podignuti malo te gače

dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2024., 11:45   #750
a stvarno sa ovim mudantama više, mislila sam da smo to ostavili u 2012oj
Old 08.07.2024., 15:38   #751
Mislim da bi njemu trebalo privikanje neko vrijeme i da bi ga stiskalo da digne hlače jer ih odmalena tako nosi.

Ali vrh je što je pokupio toliku lovu na tom preweddingu.
Old 08.07.2024., 18:21   #752
Jadan, izgleda kao trans žena.

Stvarno mu je lijepo stajala ona fuckboi era iz 2014., Baldwinica ga je uništila!
EuroNeeuro is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.07.2024., 21:56   #753
Quote:
EuroNeeuro kaže: Pogledaj post
Jadan, izgleda kao trans žena.

Stvarno mu je lijepo stajala ona fuckboi era iz 2014., Baldwinica ga je uništila!
True, kuja Hailey izvlači sve najgore iz ljudi! Ali i on ima 30 godina, a mentalno kao da je ostao u spotu Baby i sa svim hvalospjevima o Scooter Braunu
Old 23.07.2024., 10:43   #754
Danas mi njegov album Journals na repertoaru, po meni njegov najbolji album. Kad bi sad servirao neki takav smeš R&B album sa sadašnjim zrelijim vokalom i još posvećen Hailey i djetetu, bilo bi vrh.
Old 10.08.2024., 13:26   #755
naljutio se na fanove jer su ga snimali

https://www.tiktok.com/@brennanshtor...47990186839326
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2024., 13:34   #756
Gotov je
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2024., 13:52   #757
Ako nije bio gotov kad je gađao susjedima kuću jajima, nakon posjeta prostitutkama, lupanja vratima auta Hailey pred nosom i općenito nekoliko neadekvatnih ponašanja na live videima prema njoj, Seleninih optužbi da je toksičan i raznih drugih nepodopština u Bizzle fazi, nije ni sad zbog ovoga.
Old 10.08.2024., 14:04   #758
Ali sve to od ranije kumulativno djeluje i jednom jednostavno preko noci netko bude gotov. +ocinstvo ih sve nekako uflopači i isiše im mojo
Arial is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2024., 14:11   #759
Quote:
Arial kaže: Pogledaj post
Gotov je
Iskreno, samo zbog načina nošenja hlača ga trebalo odavno kenselovati.
Odgovori s citatom
Old 10.08.2024., 14:16   #760
Quote:
Arial kaže: Pogledaj post
Ali sve to od ranije kumulativno djeluje i jednom jednostavno preko noci netko bude gotov. +ocinstvo ih sve nekako uflopači i isiše im mojo
Najljepse su zene nerotkinje
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:30.